Jump to content

stefg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

stefg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είναι δύσκολο να μπει μόνο το touch screen, αφού πρέπει να κολληθεί με το χέρι, οπότε δύσκολο να ασχοληθεί κάποιος από σέρβις. Καλύτερα πάρε και την οθόνη, μαζί με εργαλεία και τοποθέτησέ το μόνος σου. Έχει βιντεάκια στο youtube. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ενημερώσω ότι εδώ και μια εβδομάδα χρησιμοποιώ τη Nougat (stable 2) της ομάδας MAD. Έφταξαν το θέμα της μπαταρίας που είχε. Πολύ καλή δουλειά.
  2. Κρίμα... Είχες ενεργοποιήσει το mobile anti-theft; Αν ναι, τότε μπορείς να το κλειδώσεις και να διαγράψεις τα δεδομένα απομακρυσμένα.
  3. Απενεργοποίηση από: ρυθμίσεις->ασφάλεια->app permissions
  4. @babisfire, δεν έχω πολλές μέρες το κινητό, αλλά παρατήρησα το ίδιο πράμα. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τα δακτυλικά αποτυπώματα. Το δοκίμασα σήμερα το πρωί, μαζί με Greenify και από 60% στις 7.30, είμαι τώρα στο 38%, με ανοικτά data. Ευτυχώς φαίνεται ότι αυτό είναι θέμα λογισμικού, γιατί εγώ έπεσα και σε συσκευή με χαλαρά πλαϊνά κουμπιά...
  5. Δες εδώ οδηγίες:
  6. Τυχερός είσαι τότε! Ελπίζω να περάσει μόνο του και σε μένα... Έχει κανείς ιδέα αν υπάρχει εγγύηση από minideal;
  7. Καλημέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω τώρα τελευταία το εξής πρόβλημα, που μάλλον εμφανίστηκε μετά από πτώση του κινητού. Πατιούνται από μόνα τους κάποια συγκεκριμένα σημεία στην οθόνη, όπως φαίνεται στο screenshot. Το περίεργο είναι ότι μου το έκανε και παλιότερα μόνο όταν φόρτιζε. Είδα σε παλαιότερα posts, ότι ένας ακόμα είχε το πρόβλημα και ανέφερε ότι ήταν στον τρόπο που το κρατούσε, ίσως λόγω προβλήματος στην οθόνη. Αναφέρθηκε και η μπαταρία ως πιθανός λόγος προβλήματος, χωρίς όμως να καταλήξει κάπου το θέμα. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω rom, χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα έχω την 1536 του kandilak. Υπάρχει κάποια ιδέα; Μήπως θέλει αλλαγή digitizer;
  8. @kandilak, μπράβο για τον κόπο σου. Παρατήρησες κάποια διαφορά με το Baseband v.36; Εγώ που έχω ήδη σετάρει την 1536, μπορώ να το περάσω τώρα;
  9. @Sdouze, πας Security-Data Usage-Firewall. Μάλλον έχεις κλείσει τα data για κάποιες εφαρμογές.
  10. Η μόνη ουσιαστική αλλαγή εμφανισιακά από την τελευταία official, είναι ότι έχει το notification bar της 1516.
  11. Έχω περάσει την 1536 χώρις κάποια επαναφορά από προηγούμενο backup και μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά. Μου φαίνεται σαν να είναι η 1516, official για το A806. Θα πω εντυπώσεις σε λίγες μέρες.
  12. Το πέρασες απευθείας ή μετά από factory reset; Σε μένα βγάζει σφάλμα στο update, ενώ δοκίμασα να περάσω απευθείας και το zip της rom (/lenovoota) μέσω twrp χωρίς αποτέλεσμα. Θα δοκιμάσω να το ξανακατεβάσω.
  13. 1.Λογικά κάποιες εφαρμογές που ζητάνε ανανέωση ενεργοποιούν τα data, αφού έχουν το δικαίωμα από το security (privacy guard-enable mobile network/wlan secretly). 2.Στις ρυθμίσεις συστήματος-system-date&time, έχεις απενεργοποιήσει την επιλογή automatic date&time; 3.Το έχεις ενεργοποιήσει γιατί θες να ξεκλειδώνει με μαύρη οθόνη; Δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις. Αν δεν θες να πατάς κουμπιά, ενεργοποίησε μόνο το double tap για να φωτίζει η οθόνη και μετά να ξεκλειδώνεις.
  14. Η εφαρμογή του συστήματος καθυστερεί χαρακτηριστικά.. Δοκίμαζα εφαρμογές και βρήκα ότι στο κινητό μας δουλεύει τέλεια η εφαρμογή Velis Auto Brightness. Άμεση απόκριση στις αλλαγές και ρύθμιση επιθυμητής φωτεινότητας! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προφανώς έχει εγκατασταθεί κακόβουλο λογισμικό. Δοκίμασε επανεγκατάσταση του chrome ή δοκίμασε τον dolphin explorer. Εγώ θα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για είμαι σίγουρος. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νορμάλ δουλεύει από την αρχή. Για βελτιώσεις τσέκαρε την πρώτη σελίδα. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασε να αλλάξεις lockscreen από το themecenter-local management-lockscreen.
  15. Και σε μένα δουλεύει η αυξομείωση. Δοκίμασε να βάλεις τη διαχείριση της φωτεινότητας σε μια εφαρμογή όπως το lux.
×
×
  • Create New...