button Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Τι γινεται με το whats up??? Τα εχει παιξει τελειως??? Οτι αριθμο καλω μου λεει οτι ο αριθμος που καλειτε δεν χρησιμοποιειται! κάποιος ξέχασε να δηλώσει τον αριθμό του...:lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 κάποιος ξέχασε να δηλώσει τον αριθμό του...:lol: Δηλωμενο τον εχω, αλλωστε τωρα που ανοιξα το κινητο εχει φτιαξει. Το δικτυο ειχε κολησει. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Τι γινεται με το whats up??? Τα εχει παιξει τελειως??? Οτι αριθμο καλω μου λεει οτι ο αριθμος που καλειτε δεν χρησιμοποιειται! γνωστό πρόβλημα του γουάτς. Εκτός από το συγκεκριμένο μήνυμα, μπορεί να ακούσεις ότι το κινητό είναι κλειστό, ενώ το έχεις δίπλα σου και έχει σήμα...καμπάνα μη χέσω ή το κλασικό (πούρου που:P) με το μήνυμα "δίκτυο απασχολημένο".... ποιότητα, όχι αστεία Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Ρε πεδια τι μλκ τραβαει το 1314 πηγα να κανω μια ανανεωση και μου λει σηνεχεια λαθος αριθμος το εκανα 26 φορες και σηνεχιζει εγω λαθος δεν κανω ... πηρα στο 1313 και τι στο χρηστο τραβανε και λενε τοσες μπουρδες μεχρι να βρω καποιον ελεγε και ελεγε περι δηλωσης στηχιον ε μεχρι ποτε ρε γμτ και να πουμε ενας που με εξηπηρετησε λει οτι καρτα ειναι εκγηρη και οτι δεν πληκτρολογο γρηγορα ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ! ΒΛΑΚΕΣ.... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΗΡΑ ΤΟ 6971001314 και απο εκει πηρε με την πρωτη το ιδιο κοδικο που στο 1313 26 φορες λαθος εβγαζε ..... αι σιχτιρ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Εχω παθει το ιδιο αλλα στελνωντας μηνυμα. Ειχα στειλει πανω απο 10 φορες τον αριθμο με μηνυμα και μου ελεγε οτι ειναι λαθος. Οταν στη συνεχεια δοκιμασα να τον περασω με το τηλεφωνο μπηκε κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 γνωστό πρόβλημα του γουάτς. Εκτός από το συγκεκριμένο μήνυμα, μπορεί να ακούσεις ότι το κινητό είναι κλειστό, ενώ το έχεις δίπλα σου και έχει σήμα...καμπάνα μη χέσω ή το κλασικό (πούρου που:P) με το μήνυμα "δίκτυο απασχολημένο".... ποιότητα, όχι αστεία Αυτό συμβαίνει λόγω της "Τρομερής" χωρητικότητας δικτύου της cosmote... Όταν το κινητό σου έχει δικτυωθεί σε κάποια κεραία η οποία δουλεύει στο φούλ από τα υπόλοιπα κινητά που βρίσκονται γύρω, τότε δεν μπορεί να εξυπηρετήσει και το δικό σου τηλέφωνο, με αποτέλεσμα ο άλλος να ακούει αυτά τα δύο "ποιηματάκια". Αυτό βέβαια συμβαίνει στην cosmote γιατί έχει πάρα πολύ μεγάλο αριθμό συνδρομητών, χωρίς να έχει δώσει τα απαραίτητα λεφτά που χρειάζονται για να μπορεί να τους εξυπηρετεί όλους... Σε θέμα χωρητικότητας δικτύου, η vodafone είναι η καλύτερη αφού έχει το μεγαλύτερο φάσμα, έπειτα έρχεται η cosmote, και τρίτη η wind, η οποία όμως λόγω των λίγων πελατών της δεν έχει πρόβλημα με πεσμένες κλήσεις κτλ... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=WHATSUP&catID=0b0f42bb802647c3&rootid=0b0f42bb802647c0&pageLabel=pricelist&catName=%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CE%A7%CF%81%CE%B5%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82 τα μηνύματα στο whats up είναι στα 7 λεπτά? ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Για να δεις πόσα MB σου απομένουν στείλε INFO (με λατινικούς χαρακτήρες) στο 1313 :) link: http://www.whatsup.gr/services/internet-phone Χάρη θα σε ευχαριστήσω και εγώ το έψαχνα αυτό το κομματάκι! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Δε ξερω αν το εχει πει κανεις αλλα στη καρτα που βαζεις με 10e και σου δινει 2 ωρες δωρεαν, οταν τελειωσει ο χρονος αυτος (1 μηνας δλδ) σου ερχεται sms που σε ενημερωνει οτι τελειωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Δε ξερω αν το εχει πει κανεις αλλα στη καρτα που βαζεις με 10e και σου δινει 2 ωρες δωρεαν, οταν τελειωσει ο χρονος αυτος (1 μηνας δλδ) σου ερχεται sms που σε ενημερωνει οτι τελειωσε. εχει αναφερθει και απο αλλους χρηστες. Πολυ σωστη αυτη η ενημερωση γιατι σε προστατευει απο την ασκοπη χρηση του κινητου. Ειμαι σιγουρος οτι πολυ χρησιμοποιουν τον χρονο ομιλιας απλα γιατι υπαρχει διαθεσιμος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Λογικά, πρέπει να υπάρχει και η λύση του μηνύματος που σε ενημερώνει για το πόσα λεπτά σου απομένουν από τις 2 ώρες και η ημερομηνία λήξης τους. Κάτι σαν το Υ στο 1313 στους χρήστες What's up. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Δε ξερω αν το εχει πει κανεις αλλα στη καρτα που βαζεις με 10e και σου δινει 2 ωρες δωρεαν, Με κάθε 10άρα, δίνει 2 ώρες ομιλίας δωρεάν; Από πότε;;; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Με κάθε 10άρα, δίνει 2 ώρες ομιλίας δωρεάν; Από πότε;;; :confused: Η cosmokarta το κάνει αυτό μέ μια κλήση στο 1317 και είναι μέχρι τέλος του χρόνου (ελάχιστη διάρκεια 3 λεπτά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 για την κοσμοκαρτα στελνεις yp στο 1314 και σου βγαζει το υπολοιπο των χρηματων που εχεις στην καρτα καθως και το υπολοιπο των δωρεαν 120 λεπτων,πρωτα ενεργοποιηστε την υπηρεσια καλοντας στο 1317 και μετα βαλτε τα 10 ευρω,ελαχιστος χρονος κλησης 3 λεπτα Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 (edited) Καλησπέρα. Αν και έχω wind συμβόλαιο και είμαι καλυμένος σήμερα πήρα για μια παλιά συσκευή ένα νούμερο what's up για να το δοκιμάσω και εγώ. Ευχάριστη έκπληξη τα 100 δωρεάν sms που πήρα με την ενεργοποίηση/ανανέωση. edit: Ερώτηση που ίσως έχει απαντηθεί αλλά 365 σελίδες δεν ξέρω αν διαβάζονται: Επειδή έβαλα κάρτα 15 ευρώ, μπορώ να κάνω για 2 μήνες το call them all 1200 και μετά με ανανέωση να πάω στα 1500 λεπτά και sms ? Edited August 7, 2010 by sv2evs Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Καλησπέρα. Αν και έχω wind συμβόλαιο και είμαι καλυμένος σήμερα πήρα για μια παλιά συσκευή ένα νούμερο what's up για να το δοκιμάσω και εγώ. Ευχάριστη έκπληξη τα 100 δωρεάν sms που πήρα με την ενεργοποίηση/ανανέωση. edit: Ερώτηση που ίσως έχει απαντηθεί αλλά 365 σελίδες δεν ξέρω αν διαβάζονται: Επειδή έβαλα κάρτα 15 ευρώ, μπορώ να κάνω για 2 μήνες το call them all 1200 και μετά με ανανέωση να πάω στα 1500 λεπτά και sms ? πάρε 1330 και βάλε κάρτα 5€ έτσι θα έχεις 1500 λεπτά και sms και 20€ :) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Καλησπέρα. Αν και έχω wind συμβόλαιο και είμαι καλυμένος σήμερα πήρα για μια παλιά συσκευή ένα νούμερο what's up για να το δοκιμάσω και εγώ. Ευχάριστη έκπληξη τα 100 δωρεάν sms που πήρα με την ενεργοποίηση/ανανέωση. edit: Ερώτηση που ίσως έχει απαντηθεί αλλά 365 σελίδες δεν ξέρω αν διαβάζονται: Επειδή έβαλα κάρτα 15 ευρώ, μπορώ να κάνω για 2 μήνες το call them all 1200 και μετά με ανανέωση να πάω στα 1500 λεπτά και sms ? Γίνεται κι αυτό που λες αλλά από τη στιγμή που υπάρχει η προσφορά με τα 1.500' με κάθε ανανέωση, θεωρώ ότι πλέον το call them all 600 και call them all 1.200 είναι ακριβά πακέτα. Συνεπώς, προχωράς στη λύση του button:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 (edited) Γίνεται κι αυτό που λες αλλά από τη στιγμή που υπάρχει η προσφορά με τα 1.500' με κάθε ανανέωση, θεωρώ ότι πλέον το call them all 600 και call them all 1.200 είναι ακριβά πακέτα. Συνεπώς, προχωράς στη λύση του button:) Ναι παιδιά, αυτό σκέφτηκα και εγώ...μάλλον θα αγοράσω κάρτα 5 ευρώ. Κρίμα...αλλά τέλος πάντων.;) Ευχαριστώ. edit: εξηγήστε μου κάτι που έχω σαν απορία. Αν δεν κάνεις στο what's up ανανέωση ακριβώς στον 1 μήνα..χάνεις την δυνατότητα για τα 1500'+1500 sms ? Edited August 9, 2010 by sv2evs Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/foryou/WU_katargisiBONUS_SMS.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 edit: εξηγήστε μου κάτι που έχω σαν απορία. Αν δεν κάνεις στο what's up ανανέωση ακριβώς στον 1 μήνα..χάνεις την δυνατότητα για τα 1500'+1500 sms ? Αν δεν κάνεις για 1 μήνα ανανέωση, τότε τα χάνεις όλα και είτε πρέπει να κάνεις ανανέωση είτε αν θέλεις να χαραμίσεις την υπάρχουσα κάρτα αγοράζοντας το call them all 600 ή call them all 1200 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Σήμερα έκανα ανανέωση αξίας 10 ευρώ στο what's up αριθμό μου και μου βγάζει 1418 sms υπόλοιπο. Γιατί να συμβαίνει αυτό άραγε; Να σημειώσω πως την προηγούμενη ανανέωση την είχα κάνει στις 11/07. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Σήμερα έκανα ανανέωση αξίας 10 ευρώ στο what's up αριθμό μου και μου βγάζει 1418 sms υπόλοιπο. Γιατί να συμβαίνει αυτό άραγε; Να σημειώσω πως την προηγούμενη ανανέωση την είχα κάνει στις 11/07. Αν έκανες ερώτηση υπολοίπου απευθείας μετά την ανανέωση είναι λογικό διότι δεν πρόλαβε να ενημερωθεί το σύστημα. Προσπάθησε λίγο αργότερα να στείλεις ξανά ερώτηση υπολοίπου και θα δεις ότι έχει συνέλθει:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Έχεις δίκιο, είναι ok τώρα. Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/foryou/WU_katargisiBONUS_SMS.pdf Αιωνία του η μνήμη. Να ζήσουμε να το θυμόμαστε!!! Τι να κάνουμε, κρίμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Αιωνία του η μνήμη. Να ζήσουμε να το θυμόμαστε!!! Τι να κάνουμε, κρίμα! ηταν πολυ καλη υπηρεσια. κριμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts