Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το my account θα ανοίξει ποτε?εχω κανει εδω και 2 μήνες δήλωση στοιχείων!

Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι για να ανοίξω myaccount πρέπει να στείλω με FAX το αίτημα μου μαζί με την ταυτότητα μου.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι για να ανοίξω myaccount πρέπει να στείλω με FAX το αίτημα μου μαζί με την ταυτότητα μου.

Τι λένε ρε οι ντελιμπάσηδες!! :mad:

Εγώ το άνοιξα με μερικά κλικ.. Βέβαια δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι αρχικά το άνοιξα με το συμβόλαιό μου.. Πάντως όπως και νά 'χει, αν και το άνοιξα με συμβόλαιο, προσπαθώ να προσθέσω και το What's Up μου και ακόμα βγάζει αυτό το χαζό μήνυμα με τα κόκκινα γράμματα... Έι ψιτ, εκεί στην Cosmote, τι θα γίνει; Θα κάνουμε καμιά δουλειά;

Παιδια ΔΕΝ δουλευει το my account στα καρτοκινητα. Τωρα αμα σου λενε οτι με φαξ και ιστοριες το ενεργοποιηεις δεν αντιλεγω αλλα ΔΕΝ θα μπορεις να μπεις μετα.

Παιδια ΔΕΝ δουλευει το my account στα καρτοκινητα.

Δυστυχώς έτσι ακριβώς είναι. Η υπηρεσία όχι απλά δε δουλεύει από το Νοέμβριο αλλα και η cosmote αδυνατεί να μας πει ποτε θα επανέλθει. Προσωπικά έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου.....

Παιδια ΔΕΝ δουλευει το my account στα καρτοκινητα. Τωρα αμα σου λενε οτι με φαξ και ιστοριες το ενεργοποιηεις δεν αντιλεγω αλλα ΔΕΝ θα μπορεις να μπεις μετα.

Το myaccount δουλεύει κανονικά σε όσους το είχαν πριν τον Νοέμβριο. Δίνει το υπόλοιπο , κάνει μεταφορά χρόνου κ.τ.λ. Το μόνο που δεν δίνει είναι η αναλυτική κατάσταση κλίσεων.

Οπότε ενεργοποίησε το εσύ με Fax και όλα καλά.

Η μόνη που παρέχει πραγματικό Ίντερνετ σε καρτοκινητά είναι η Vodafone.Η Κοσμοτέ παρέχει wap συναδέλφισα!Στο Μήλο δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το myview διότι στις ρυθμίσεις του δεν μπορείς να ρυθμίσεις proxy server.Στο wap όλη η κίνηση περνάει από proxy,κάτι που δεν ισχύει στο Ίντερνετ της Vodafone.Υπάρχει βέβαια μια διαδικασία στο μηλόφωνο για να περάσεις ρυθμίσεις wap αλλά είναι σχετικά πολύπλοκη σύμφωνα με ορισμένους κατόχους του.Οπότε για Ίντερνετ σε καρτοκινητό είναι μονόδρομος η επιλογή...

---για το imode----

δεν ειναι πολυπολοκo παιδια....το ειχα περασει εγω και για i-mode .απλα μετα την εκδοση 3.1 καθε φορα που κανεις επαννεκινηση στο iphone θα πρεπει να κανεις μια μικρη αλλαγη στο preferences.plist, γιατι μετα την επανεκινηση αυτο το αντικαθιστα με το default.(δεν εχω καταλαβει γιατι)

εμενα απο τη στιγμη που το ανοιγα μου επαιρνε μισο λεπτο να ενεργοποιησω το imode.

1)κατεβαζετεε το προγραμμα ifile.

το ανοιγεται και πηγαινετε να βρειτε το αρχειο preferεnces.plist που ειναι στον φακελο

/var/preferences/system xonfiguration

εκει αντικαθιστατε το αρχειο με το αλλο αρχειο που εχει μεσα τις ρυθμισεις με τον proxy (μπορω να σας το στειλω, καπου το εχω στο pc)

ειναι ευκολη η αντικατασταση με το προγραμμα.

μετα απλα πηγαινεται -settings-general-network-cellural data network και εφοσον εχετε στο apn i-mode μετα βαλτε απο κατω στο username του mms ενα οκ για να ξαναδιαβασει το prefernces.plist κια να δεχτει τον proxy.

----myview

παντως με το myview μπορει να γινει πανευκολα με το προγραμμα iphone configuration utility, και χωρις να χρειαζεται να κανετε τιποτα μετα την επανεκκινηση..εκει φτιαχνετε ενα profile πατε κατω κατω στο advanced και βαζετε στο apn το apn του myview, και απο κατω proxy server and port τον proxy:port.

μετα εγκαθιστατε το profile και αυτο ηταν.

γινεται και για το imode απλα το προβλημα ειναι οτι το imode εχει διαφορετικη πορτα για το https.επομενως θα δεχεστε μονο http, πραγμα που σημαινει οτι το email του gmail δεν θα δουλευει.

παντως το i-mode δεν δυγκρινεται.ειναι απερισοριστο και χωρις 40mb,

αν θελετε μπορω να σας στειλω ετοιμο ενα profile να το κατεβασετε στο iphone και να το τρεξετε και να παιξει με τη μια.(to myview)

αα δεν θυμαμαι αλλα νομιζω οτι πρεπει να ενεργοποιησετε και την δυνατοτητα να αλλαζετε το apn που το εχει απενεργοποιημενο η cosmote.

γινεται με τα καταλληλα αρχεια στο bundle της cosmote, tmobilegr ειναι.

αλλιως γινεται και κατεβαζοντας απο το cydia to εναβλε apn.

τωρα εχω βαλει adsm με την προσφορα της τελλασ 15 ευρω και τα εχω ψιλοξεχασει για το imode.

παντως εχω τα αρχεια.

το myview ειναι πανευκολο να γινει μεσω του configuration utility. και με enable apn.

Edited by ssatmaniac

Το myaccount δουλεύει κανονικά σε όσους το είχαν πριν τον Νοέμβριο. Δίνει το υπόλοιπο , κάνει μεταφορά χρόνου κ.τ.λ. Το μόνο που δεν δίνει είναι η αναλυτική κατάσταση κλίσεων.

To myAccount το εχω απο το περασμενο καλοκαιρι με ολα τα καρτοκινητα δηλωμενα.

Παρ'ολα αυτα δεν λειτουργει πλεον.Ειναι γενικο προβλημα της Cosmote.

Τωρα αν σε καποιον δουλευει ισως ειναι απλα τυχερος.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Δυστυχώς σε μένα που το έχω ενεργοποιήσει από το καλοκαίρι του 2008 δε δουλεύει από τα μέσα Νοέμβρη. Δηλαδή ούτε υπόλοιπο βλέπω, ούτε μεταφορές μπορώ να κάνω. Εισαι τυχερός που σε σένα δουλεύει εστω και μόνο για αυτές τις υπηρεσίες

Δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί εκφράζετε απόψεις και συμπεριλαμβάνετε και άλλο κόσμο σε αυτές!:mad:

Το έχουμε χιλιοπει ότι το MyAccount ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ στους περισσότερους (αν τελικά όχι σε όλους) από εμάς!

grsaint13

Δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί εκφράζετε απόψεις και συμπεριλαμβάνετε και άλλο κόσμο σε αυτές!:mad:

Το έχουμε χιλιοπει ότι το MyAccount ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ στους περισσότερους (αν τελικά όχι σε όλους) από εμάς!

Συγνώμη φίλε , αλλά δεν λέω την άποψη μου .

Λέω αυτο που συμβαίνει στον δικό μου λογαριασμό στον οποίο έχω 21 κινητά και δουλεύουν και τα 21.

Σε καμμία περιπτωση δεν μπορεί να αμφισβητηθεί γιατί πρόκειται για γεγονός και όχι για άποψη. .

Αντιθέτως άποψη είναι κάτι το υποκειμενικό το οποίο μπορεί να ισχύει μπορεί και να μην ισχύει .

Δεύτερον απλή ανάγνωση του μηνύματος σου δείχνει ότι μιλάς και για άλλους όταν λές ότι αυτό ισχύει στους περισότερους

Από που ως που λοιπόν εσύ έχεις το δικαίωμα να μιλάς για άλλους , ενώ αφαιρείς από εμένα αυτό το δικαίωμα;

Δοκιμάζουμε με τον ξάδελφό μου το Cosmote MyView και τα 40MB του. Αυτό που ψάχνουμε είναι πως βλέπουμε πόσα MB έχουν μείνει ως υπόλοιπο?

Από τον μετρητή του κινητού σου .Δυστυχώς με κανέναν άλλο τρόπο.

Αν είσαι στην δοκιμαστική δωρεάν περίοδο , πολλοί έχουν αναφέρει ότι κατέβασαν και 100ΜΒ χωρίς χρέωση .Όταν πληρώνεις κανονικά είναι 40ΜΒ .

Δυστυχώς ο μετρητής του κινητού μετράει και την πρόσβαση στο myview , έτσι δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος.Αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος δυστυχώς.

Συγνώμη φίλε , αλλά δεν λέω την άποψη μου .

Λέω αυτο που συμβαίνει στον δικό μου λογαριασμό στον οποίο έχω 21 κινητά και δουλεύουν και τα 21.

Σε καμμία περιπτωση δεν μπορεί να αμφισβητηθεί γιατί πρόκειται για γεγονός και όχι για άποψη. .

Αντιθέτως άποψη είναι κάτι το υποκειμενικό το οποίο μπορεί να ισχύει μπορεί και να μην ισχύει .

Δεύτερον απλή ανάγνωση του μηνύματος σου δείχνει ότι μιλάς και για άλλους όταν λές ότι αυτό ισχύει στους περισότερους

Από που ως που λοιπόν εσύ έχεις το δικαίωμα να μιλάς για άλλους , ενώ αφαιρείς από εμένα αυτό το δικαίωμα;

Φίλε μου,τα 21 κινητά που έχεις δηλωμένα είναι όλα καρτοκινητά;Θα ήθελα,αν μπορείς,να βάλεις ένα screenshot που να δείχνει ότι μπορείς να εισέλθεις στο λογαριασμό του καρτοκινητού σου.

Μιλάω για όλους αυτούς που μέχρι τώρα,έχουν πει σε αυτό εδώ το νήμα ότι ΔΕΝ μπορούν να εισέλθουν στο MyAcoount του καρτοκινητού τους και δεν είναι λίγοι.Το αντίθετο θα έλεγα...

grsaint13

Φίλε μου,τα 21 κινητά που έχεις δηλωμένα είναι όλα καρτοκινητά;Θα ήθελα,αν μπορείς,να βάλεις ένα screenshot που να δείχνει ότι μπορείς να εισέλθεις στο λογαριασμό του καρτοκινητού σου.

Μιλάω για όλους αυτούς που μέχρι τώρα,έχουν πει σε αυτό εδώ το νήμα ότι ΔΕΝ μπορούν να εισέλθουν στο MyAcoount του καρτοκινητού τους και δεν είναι λίγοι.Το αντίθετο θα έλεγα...

Σου το στέλνω

Καλησπέρα.

Μπορεί να μου πει κάποιος πώς στην ευχή θα συνδεθώ με κάποιον ΑΝΘΡΩΠΟ του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της Cosmote; Πήρα 2 φορές στο 1313 και εκτός του ότι και τις 2 φορές έπεσε η γραμμή και χρεώθηκα τα τελευταία 0,24 ευρώ του υπολοίπου (πού να τρέχω τώρα να βάζω κάρτα) δεν έβγαλα και άκρη.

Συγγνώμη για το ύφος, αλλά μου έχουν σπάσει τα νεύρα.

Edited by proper_evolution
Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

Καλησπέρα.

Μπορεί να μου πει κάποιος πώς στην ευχή θα συνδεθώ με κάποιον ΑΝΘΡΩΠΟ του τμήματος εξηπυρέτησης πελατών της Cosmote; Πήρα 2 φορές στο 1313 και εκτός του ότι και τις 2 φορές έπεσε η γραμμή και χρεώθηκα τα τελευταία 0,24 ευρώ του υπολοίπου (πού να τρέχω τώρα να βάζω κάρτα) δεν έβγαλα και άκρη.

Aν δεν επείγεσαι, στελνεις mail αφηνοντας το τηλ. και σε παιρνουν εκεινοι σε 1-2 εργασιμες.....Παντα ετσι το κανω.

Δηλαδή διαφορετικά δεν μπορείς να μιλήσεις με αυτούς;
Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

Καλησπέρα.

Μπορεί να μου πει κάποιος πώς στην ευχή θα συνδεθώ με κάποιον ΑΝΘΡΩΠΟ του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της Cosmote; Πήρα 2 φορές στο 1313 και εκτός του ότι και τις 2 φορές έπεσε η γραμμή και χρεώθηκα τα τελευταία 0,24 ευρώ του υπολοίπου (πού να τρέχω τώρα να βάζω κάρτα) δεν έβγαλα και άκρη.

Καλείς 1313 και πατάς 9

Εχεις κάνει ταυτοποίηση; Εχω μια υποψία ότι σε όσους έκαναν ταυτοποίηση μπλόκαρε την υπηρεσία η cosmote.

Εγώ πάντως δεν έχω κάνει ταυτοποίηση σε αυτά που ακόμα δουλεύουν.

Εχεις κάνει ταυτοποίηση; Εχω μια υποψία ότι σε όσους έκαναν ταυτοποίηση μπλόκαρε την υπηρεσία η cosmote.

Πήγα στο Γερμανό να την κάνω αλλά αποδείχτηκε ότι τελικά δε χρειαζόταν επειδή στην ουσία την είχα ήδη κάνει όταν δήλωσα τα στπιχεία μου για εγγραφή στο MyAccount.

grsaint13

Πήγα στο Γερμανό να την κάνω αλλά αποδείχτηκε ότι τελικά δε χρειαζόταν επειδή στην ουσία την είχα ήδη κάνει όταν δήλωσα τα στπιχεία μου για εγγραφή στο MyAccount.

Ετσι σου είπαν;

Περιεργο... Οι 2 διαδικασίες είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους. Μάλιστα την ταυτοποίηση την απαιτεί ο νόμος..

Οταν θα καλέσεις το 1313 ρώτα τους αν σε βλέπουν ταυτοποιημενο. Εμένα που είχα στείλει τα στοιχεία για το Myaccount από το 2008 (φαξ ταυτότητα κλπ) το 2009 δεν με έβλεπαν ως ταυτοποημένο χρήστη.

Ετσι σου είπαν;

Περιεργο... Οι 2 διαδικασίες είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους. Μάλιστα την ταυτοποίηση την απαιτεί ο νόμος..

Οταν θα καλέσεις το 1313 ρώτα τους αν σε βλέπουν ταυτοποιημενο. Εμένα που είχα στείλει τα στοιχεία για το Myaccount από το 2008 (φαξ ταυτότητα κλπ) το 2009 δεν με έβλεπαν ως ταυτοποημένο χρήστη.

Το θέμα δεν είναι ότι απλά μου το είπαν.Η κοπέλα ξεκίνησε κανονικά να κάνει τη διαδικασία και κάποια στιγμή το σύστημα έβγαλε ότι ο αριθμός μου είναι ήδη ταυτοποιημένος.

grsaint13