Jump to content

ssatmaniac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    89
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ssatmaniac

  1. παιδια σε unlimited internet με giffgaff, το tethering μετα απο τα ποσα gb κλεινει? φανταζομαι δεν μπορουν να κλεισουν το tethering απλα να ειναι υπερβολικη η χρηση ιντερνετ κλεινουν η περιοριζουν την ταχυτητα ιντερνετ.
  2. παιδια αναμεσα σε Onda V975w και teclast x98 air ποιο θα διαλεγατε? (με windows 8.1 παντα)
  3. παιδια το TECLAST X98 Air 3G μοντελο ερχεται μονο με android? δυνατοτητα dual boot υπαρχει? το air σκετο βγαινει πιο ακριβο απο το 3g που ειναι android.
  4. κανενας παιδια? ξερει καμια ρομ που να δουλεθει το Multiple users?
  5. παιδια, δοκιμασα την kitkat Jonvalvo τελευταια εκδοση στο needrom. δεν μπορω να ενεργοποιησω το multiuser. ενω φτιαχνει καινουριο χρηστη δεν μου τον εμφανιζει στην καινουρια οθονη. εχει κανεις καταφερει να το δουλεψει?
  6. και εγω παιδια..μετα απο φορητοτητα... σοβαρη εταιρια που πηγα και εμπλεξα
  7. εχεις απολυτο δικιο!!! το θεμα ειναι τι θα γινει αν σταματησει την προσφορα οταν μαζεψει τους πελατες..... φαυλος κυκλος? εδω και 2 μηνες....εχω πεταξει το whatsup.....μονο f2go χρησιμοποιω. ουτε καν το πακετο 5ευρω whatsup 600
  8. ισχυει το ιδιο και για ασυρματα bluetooth ακουστικα? εχει δοκιμασει κανεις?
  9. εβαλα 1 10αρα καρτα και πηρα 120 λεπτα προς ολους και 300 προς wind. εβαλα ακομα μια και πηρα παλι τα ιδια. συνολο 4 ωρες προς ολα τα δικτυα 600 προς wind και 10 ευρω για 15 ημερες. υπαρχει τετοιο συμβολαιο.....?!?!?! φοβερες προσφορες κανει. ενεργοποιησα και το πακετο 1gb 15 ευρω. μπαινει στην ακρη το whatsup... οσο κρατησει η προσφορα.
  10. παιδια πολυ χαμηλη η ενταση με τα ακουστικα, στο dell streak... γινεται τιποτα απο θεμα application?
  11. γυρω στα 160 ευρω. το εχει αλλος το συγκεκριμενο tablet? νομιζω ο κινεζος το παιζει κινεζος, δεν υπαρχει screen protector παιδια παιζει να εχει protector? και στο iphone kai sto galaxy tab που ειχε μπορουσα να το βγαλω. εδω δεν υπαρχει. εχει κανεις το ιδιο μοντελο?
  12. παιδια εχτες μου ηρθε το novo 8. το πηρα απο aliexrpess. υπαρχει εντονο προβλημα στην οθονη...ενω εχει πολυ καλη αναλυση, ειναι θολη...σαν να εχει προβλημα το γυαλι. ο κινεζος μου ειπε οτι εχει screen ptotector...οσο και να προσπαθω δεν μπορω να βρω screen protector και να το τραβηξω...
  13. παιδια το Opad Renesas+ 3G το εχει κανεις? επειδη την ειχα καταβρει με το galaxy tab μεχρι να μου το κλεψουν, σκεφτομαι να παρω αυτο λογω 3g και τηλεφωνου. διαβασα να αποφευγουμε το 3g σε κινεζικα....τι πιστευετε ειναι καλη αγορα? θα χρησιμοποιουσα 3g dongle αλλα δεν ειναι το ιδιο να το εχει ενσωματομενο, καθως ειναι συνεχως συνδεδεμενο με το ιντερνετ και δεχομαι mail κτλπ. http://www.merimobiles.com/RENA3GS_Opad_Renesas_3G_WCDMA_Android_2_2_dual_p/meri0660.htm --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  14. αναμεσα σε nook color και RENA3 η καποιο αλλο κινεζικο, ποιο θα διαλεγατε και γιατι?εκτος απο την οθονη του nook color απο θεμα ταχυατητα τι λεει?
  15. ξεφευγουμε απο την συζητηση αλλα,,, το irdeto2 δεν εχει σπασει...απλα απο καποιες καρτες, τις πρωτες version irdeto2 , μπορεσαν να παρει στοιχεια η gamateam και να φτιαξει τις gamma. και ετσι h nova αναγκαστηκε να τις αλλαξει με διαφορετικες vesrion irdeto2, για να κλεισει τις gamma. ποτε δεν εσπασε to 2...μονο το irdeto1 ειχε σπασει, και ειχε κλωνοποιηθει...αυτο που κανουμε δηλαδη με wind και cosmote. συμφωνω με τον kostastnt.
  16. εχετε παρει χαμπαρι τι γινεται με το adsm? 1 GB 30 μέρες 9,90€ http://www.wind.com.gr/Left-Menu/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85-/Mobile-Broadband-%28WIND-ADSM%29/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF.aspx
  17. δεν αμφισβητω αυτα που λες φιλε μου. αλλα πως γινεται και καταλαβαινουν ουι το βαζεις σε iphone?
  18. εδω μπαινει με i-mode ρε παιδια το iphone δεν θα μπαινει με απλο apn? απλα τη ρυθμιση θελει
  19. το δικο μου ειναι ταυτοποιημενο και καινυοριο. του παιδιου δεν ειναι ταυτοποιημενο και εναι παλιο... δεν βγαινει συμπερασμα
  20. δεν βγαζω καποιο νοημα ελπιζω να ειναι μεμενομενα περιστατικα και να μην συμβει σε αλλους.
  21. δεν ξερω παιδια....τωρα το ειδα εγω και στα 2 νουμερα, το ενα ηταν f2go και το αλλο f2go2
  22. τα δηλωσα και τα 2 νουμερα μου και μου εδωσαν και μια νε συδεση καρτοκινητη που επισης δηλωσα...δεν ξερω αν παιζει ρολο.
×
×
  • Create New...