Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρώτησα για το δικό μου σε ένα κατάστημα και σε συνεννόηση με τo 1212 μου είπαν ότι αναβαθμίζεται το σύστημα, να κάνω ανανέωση απο το κατάστημα και να κρατήσω τη κάρτα που έχω για μελλοντική χρήση. Άντε να δούμε μπας και φέρουν καμία λύση με αυτή την αναβάθμιση.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το δικτυο της cosmote ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ.Υπερφορτωση.Τα περι αναβαθμισης δεν εχουν βαση.Απο το πρωι δεν μπορει να γινει ανανεωση...Αξιοπιστια μηδεν.....

Όπως τα λέτε είναι, εγώ έκανα αρκετές προσπάθειες κατά τη διάρκεια της ημέρας να ανανεώσω το υπόλοιπό μου, αλλά δεν τα κατάφερα.

Αν καλέσετε στο το 1314 για να ανανεώσετε, θα ακούσετε το μήνυμα: "η ανανέωση του χρόνου σας δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα".

Αν στείλετε μήνυμα για ανανέωση θα σας έρθει απάντηση αργότερα που θα γράφει "Τίποτα προς προβολή"

Με λίγα λόγια δεν δουλεύει η ανανέωση οπότε αναγκαστικά περιμένουμε, για να μην τσατιζόμαστε άδικα τέτοιες μέρες!:O

Πιστεύω ότι δεν τίθεται θέμα αναβάθμισης, μέσα στο Πάσχα βρήκαν να αναβαθμίσουν το σύστημά τους;

Μάλλον πως τα έχει ψιλοπαίξει ολίγον!:X

Και εγώ ετοιμαζόμουν να πάρω το 1313 να ρωτήσω, αλλά μπήκα εδώ και είδα ότι το έχετε και σεις το πρόβλημα οπότε το αφήνουμε για αύριο:rolleyes:

Μαλλον θα εννοει να παρεις την vodafone να κανεις φορητοτητα εκει επειδη ακριβως δεν εχει κανενα προβλημα οπως το whats up...υποθέτω.

μπα,ο συγκεκριμενος ειναι fanboy(ή εργαζομενος) στον cosmote και προφανως νομιζω πως ειρωνευοταν.

Δηλαδή, για ό,τι συμβαίνει πρέπει να οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι το δίκτυο είναι άχρηστο. Το βρίσκω πολύ βαρετό αυτό.

Δηλαδή, για ό,τι συμβαίνει πρέπει να οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι το δίκτυο είναι άχρηστο. Το βρίσκω πολύ βαρετό αυτό.

πάντος και το γίνεται αναβάθμιση (από την αρχή της προσφοράς των 1000 λεπτών) είναι λίγο ειρωνικό...

Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy:

να ρωτησω εχω βαλει στο whats up mou to call them all xtension και στελνω σμσ ΥΠΟΛ 1313 για να δω το υπολυπο εδω και 4 μερες και μου λεει "Η υπηρεσια δεν βρεθηκε" απο 131, τι φταιει???

γεια σας παιδιά. να σας ρωτήσω. μήπως ξέρετε αν ισχύει ακόμα η προσφορά με τα 1000 λεπτά στέλνοντας μήνυμα 2009 στο 1314; για καινούργιους συνδρομητές...

οχι ηταν μεχρι 31/03

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Καλημέρα,

Έχω έναν αριθμό WHAT'S UP και σκεφτόμουν να κάνω αλλαγή πακέτου σε COSMOKAPTA. Επειδή τον αριθμό αυτόν τον χρησιμοποιώ ελάχιστα και δεν το έχω ψάξει αρκετά το θέμα, ποια θα είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα μιας τέτοιας αλλαγής;

Μήπως τουλάχιστον γνωρίζει κανείς αν αυτό που θέλω να κάνω είναι εφικτό;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

στην cosmoκαρτα εχεις φθηνοτερη ομιλια προς ολους και επιστροφη χρηματων αναλογα με το ποσο μιλας. στο what's up εχεις ακριβοτερη ομιλια προς ολους, φθηνα sms, αλλα πολυ φθηνη ομιλια και μηνυματα προς χρηστες what's up.

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Epitelous molis katafera kai ekana ananewsh xronou omilias. Me zorise ligo alla ta katafera.
Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

αν περιμενετε μεχρι τις 12 να κανετε ανανεωση..........

My Mobile Phone History:

στην cosmoκαρτα εχεις φθηνοτερη ομιλια προς ολους και επιστροφη χρηματων αναλογα με το ποσο μιλας. στο what's up εχεις ακριβοτερη ομιλια προς ολους, φθηνα sms, αλλα πολυ φθηνη ομιλια και μηνυματα προς χρηστες what's up.

Thanks για την βοήθεια! Οπότε απ' ότι καταλαβαίνω μάλλον θα την κάνω την αλλαγή! Μπορώ άραγε να την κάνω μόνος μου ή πρέπει να πάρω στην εξυπηρέτηση πελατών;

Και κάτι άσχετο. Μπορώ απο κάποιον αριθμό cosmoκάρτα να μεταφέρω το υπόλοιπο σε κάποιον άλλο αριθμό cosmote(και όχι απαραίτητα cosmoκάρτα);

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Thanks για την βοήθεια! Οπότε απ' ότι καταλαβαίνω μάλλον θα την κάνω την αλλαγή! Μπορώ άραγε να την κάνω μόνος μου ή πρέπει να πάρω στην εξυπηρέτηση πελατών;

Και κάτι άσχετο. Μπορώ απο κάποιον αριθμό cosmoκάρτα να μεταφέρω το υπόλοιπο σε κάποιον άλλο αριθμό cosmote(και όχι απαραίτητα cosmoκάρτα);

Μπορείς να κάνεις την αλλαγή μόνος σου.Απλά,στείλε το γραπτό μήνυμα "ΑΛΠΑΚ" στο 1314 και το πακέτο σου θα αλλάξει

Φυσικά και μπορείς.Κάλεσε στο 1313 και ζήτησε να σου μεταφερθούν λεφτά από την κάρτα σου σε άλλο συνδρομητή καρτοκινητής Cosmote.Για να γίνει όμως η μεταφορά θα πρέπει να ξέρεις τον κωδικό χρήστη και το δικό σου αλλά και του άλλου αριθμού Cosmote.

Μπορείς να κάνεις την αλλαγή μόνος σου.Απλά,στείλε το γραπτό μήνυμα "ΑΛΠΑΚ" στο 1314 και το πακέτο σου θα αλλάξει

Φυσικά και μπορείς.Κάλεσε στο 1313 και ζήτησε να σου μεταφερθούν λεφτά από την κάρτα σου σε άλλο συνδρομητή καρτοκινητής Cosmote.Για να γίνει όμως η μεταφορά θα πρέπει να ξέρεις τον κωδικό χρήστη και το δικό σου αλλά και του άλλου αριθμού Cosmote.

Ο κωδικός χρήστη του κινητού που θα πάνε τα χρήματα, δεν είναι απαραίτητος...

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Πολλά πράγματα όπως ανάλυση λογαριασμού, μεταφορά χρημάτων κ.α. μπορείς να τα κάνεις εύκολα και απλά με την υπηρεσία myaccount της cosmote. Απλά στείλε την λέξη my στο 1333 και μπες στον σελιδοδείκτη που θα σου έρθει ως απάντηση. Αν βέβαια ξέρεις και τον ατομικό αριθμό χρήστη που έχεις στο νούμερο σου η ενεργοποίηση γίνεται άμεσα.

Σήμερα μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα από την cosmote:

"Σας ενημερώνουμε ότι αποκαταστάθηκαν πλήρως οι δυσχέρειες που εμφανίστηκαν εχθές 15/4/2009 κατά την διαδικασία ανανέωσης χρόνου ομιλίας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας ευχόμαστε καλό πάσχα"

Καλή κίνηση πάντως να στείλουν ένα μηνυματάκι για συγνώμη...

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Σήμερα μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα από την cosmote:

"Σας ενημερώνουμε ότι αποκαταστάθηκαν πλήρως οι δυσχέρειες που εμφανίστηκαν εχθές 15/4/2009 κατά την διαδικασία ανανέωσης χρόνου ομιλίας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας ευχόμαστε καλό πάσχα"

Καλή κίνηση πάντως να στείλουν ένα μηνυματάκι για συγνώμη...

κι εμένα μου ήρθε αυτό το μήνυμα...πολύ θετική κίνηση πάντος...

Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy:

κι εμένα μου ήρθε αυτό το μήνυμα...πολύ θετική κίνηση πάντος...

Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι !!!

Ναι.... δεν μπορούσαμε για πόσες ώρες να κάνουμε ανανέωση και θα τους πούμε κι ευχαριστώ που ασχολήθηκαν μαζί μας με ένα μήνυμα για το οποίο απολογούνται χωρίς τη λέξη συγνώμη ή κάτι σχετικό και μόνο για την 15-4-2009, για ένα πρόβλημα που έχει ξαναπαρουσιασθεί τέλος του περασμένου μήνα. Θεωρούν δεδομένη την κατανόησή μας για την οποία μας ευχαριστούν.

Σε λίγο θα στείλουν: "Δεν θα μπορείτε να βγάλετε κλήσεις όλο το βραδακι. Ευχαριστούμε για την κατανόηση".

Γιατί κάτι μου λέει ότι τα ίδια θα τα ξαναχουμε τελος Απρίλη???