lionor Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 απο οσο ξερω η επιδοτηση, ισχυει στην αρχικη τιμη του κινητου και ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ στην τιμη που εχει αν το παιρνες με προγραμμα. Γι αυτο μην χαιρεσαι και πολυ... Ετσι πηγα να την πατησω και εγω περσυ, νομιζα πως αφαιρω την επιδοτση απο την τιμη που εχει να το παρεις με συνδεση... Το μονο που δεν ειμαι σιγουρος ειναι, αν η επιδοτηση αφαιρεται απο την αρχικη τιμη που εχει ενα κινητο ως συσκευη ή αν υπαρχει καποιος ειδικος τιμοκαταλος λογο επιδοτησης. δυστηχως πολλες φορες συμφερει να κανει καινουργια συνδεση απο το να χρισιμοποιησεις την επιδοτηση, το θεμα βεβαια ειναι οτι αλλαζεις αριθμο. Εγω σκεφτομαι να κανω τον αριθμο που εχω καρτα, και να μην χρησιμοποιησω την επιδοτηση, αν δω δηλ οτι κερδιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgus Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Με την αποδοχή της επιδότησης γίνεται ανανέωση για 1 χρόνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIM Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Καλησπέρα σε όλους!!! Είμαι νέα στο myphone και σας χαιρετώ!!! Αν έχεις κλέισει χρόνο σε telestet ή vodafone και δεν έχεις κάνει ανανέωση με την επιδότηση, μπορείς να πας στα ote-shop και το ίδιο νούμερο να το περάσεις στην cosmote σαν να κάνεις καινούργια σύνδεση (δηλαδή ισχύουν οι τιμές του κινητού όπως στην νέα σύνδεση σε κάποιο πρόγραμμα, απλά ΔΕΝ αλλάζεις νούμερο ούτε σε ένα ψηφίο). Αν έχεις σύνδεση στην cosmote, μπορείς να το κάνεις καρτοκινητό για 1 μήνα και μετά να περάσεις το νούμερο στην telestet παίρνοντας πάλι επιδότηση σαν να κάνεις νέα σύνδεση, αλλά κρατάς το νούμερό σου!!!! ΚΑΛΟ ε;!!!!!!! Χρόνια πολλά σε όλους σας!!! Θα ήθελα αν ξέρετε να μου πείτε την γνώμη σας για το Samsung D600 και για το Nokia 6270. Θα έπερνα το D600, αλλά δεν ξέρω αν η φωτό παγώνει ακαριαία μόλις την τραβήξεις και έτσι δεν βγαίνει κουνημένη μέχρι να αποθηκευτεί. Θα με βοηθήσετε; ΔΗΜΗΤΡΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Με την αποδοχή της επιδότησης γίνεται ανανέωση για 1 χρόνο? Ναί... ;) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivassilis Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Πήγα σήμερα σε Οτεμάγαζο να επωφεληθώ κι εγώ από το οικογενειακό πακέτο. Ηθελα να δηλώσω 3 αριθμούς με συμβόλαιο που τους πληρώνω όλους εγώ με κάρτα και φυσικά λαμβάνω κοινό λογαριασμό στο όνομά μου. Χρειάζεται πιστοποιητικό ΑΦΜ μου λέει ο υπάλληλος. Γιατί? η εύλογη απορία... Για να γίνουν οι μεταβιβάσεις απαντάει ο υπάλληλος. Μα, εγώ τους πληρώνω ήδη όλους του λογαριασμούς. Ετσι είναι η διαδικασία, η απάντηση... Τελικά πιστεύω ότι η Κοτέ έβγαλε το οικογενειακό απλά για να λέει ότι έχει κι αυτή κάτι και χωρίς διάθεση να ανταγωνιστεί. Το έβγαλε αργά, δεν ενημερώνει κανέναν (ενώ γίνεται χαμός με κάθε pay-υπηρεσία) και βάζει κι εμπόδια... Εγώ φταίω αν διακόψω και τις 3 συνδέσεις (με πάνω από 200 ευρώ το μήνα) και την κοπανήσω για vodatim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Πήγα σήμερα σε Οτεμάγαζο να επωφεληθώ κι εγώ από το οικογενειακό πακέτο. Ηθελα να δηλώσω 3 αριθμούς με συμβόλαιο που τους πληρώνω όλους εγώ με κάρτα και φυσικά λαμβάνω κοινό λογαριασμό στο όνομά μου. Χρειάζεται πιστοποιητικό ΑΦΜ μου λέει ο υπάλληλος. Γιατί? η εύλογη απορία... Για να γίνουν οι μεταβιβάσεις απαντάει ο υπάλληλος. Μα, εγώ τους πληρώνω ήδη όλους του λογαριασμούς. Ετσι είναι η διαδικασία, η απάντηση... Τελικά πιστεύω ότι η Κοτέ έβγαλε το οικογενειακό απλά για να λέει ότι έχει κι αυτή κάτι και χωρίς διάθεση να ανταγωνιστεί. Το έβγαλε αργά, δεν ενημερώνει κανέναν (ενώ γίνεται χαμός με κάθε pay-υπηρεσία) και βάζει κι εμπόδια... Εγώ φταίω αν διακόψω και τις 3 συνδέσεις (με πάνω από 200 ευρώ το μήνα) και την κοπανήσω για vodatim? Συμφωνώ μαζί σου ότι θα πρέπει να απλοποιηθεί η διαδικασία και να είναι απαραίτητη μόνο η ταυτότητα αλλά αφου λίγο πολύ γνωρίζεις την διαδικασία και το κόλημα τους γιατί αντιδράς έτσι?? Κατάστημα Cosmote έχω και εγώ και γι'αυτό μιλάω!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Καλησπέρα σε όλους!!! Είμαι νέα στο myphone και σας χαιρετώ!!! Αν έχεις κλέισει χρόνο σε telestet ή vodafone και δεν έχεις κάνει ανανέωση με την επιδότηση, μπορείς να πας στα ote-shop και το ίδιο νούμερο να το περάσεις στην cosmote σαν να κάνεις καινούργια σύνδεση (δηλαδή ισχύουν οι τιμές του κινητού όπως στην νέα σύνδεση σε κάποιο πρόγραμμα, απλά ΔΕΝ αλλάζεις νούμερο ούτε σε ένα ψηφίο). Αν έχεις σύνδεση στην cosmote, μπορείς να το κάνεις καρτοκινητό για 1 μήνα και μετά να περάσεις το νούμερο στην telestet παίρνοντας πάλι επιδότηση σαν να κάνεις νέα σύνδεση, αλλά κρατάς το νούμερό σου!!!! ΚΑΛΟ ε;!!!!!!! Χρόνια πολλά σε όλους σας!!! Θα ήθελα αν ξέρετε να μου πείτε την γνώμη σας για το Samsung D600 και για το Nokia 6270. Θα έπερνα το D600, αλλά δεν ξέρω αν η φωτό παγώνει ακαριαία μόλις την τραβήξεις και έτσι δεν βγαίνει κουνημένη μέχρι να αποθηκευτεί. Θα με βοηθήσετε;;) ΔΗΜΗΤΡΑ αν εισαι στην cosmote και το κανεις καρτα και μετα πας telestet και παρεις επιδοτηση, τοτε μια φορα παιρνεις την επιδοτηση! μακρια απο samsung! μια φιλη μου εχει το d500 και της εχει χαλασει 2 φορες και ψαχνει για κινητο.... για το 6270 μπες στο σχετικο forum, θα βρεις πολλα εκει..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrysaygh Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Η επιδότησή μου είναι 125€ και πρέπει να την αξιοποιήσω, χωρίς παραπάνω κόστος ή έστω διαθέτοντας εώς 50€!!! Τι προτείνετε? Παράθεση Αγάπη δεν θα πεί να κοιτάζει ο ένας τον άλλον στα μάτια... Αλλά να κοιτάζουν και οι δύο πρός την ίδια κατεύθυνση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Η επιδότησή μου είναι 125€ και πρέπει να την αξιοποιήσω, χωρίς παραπάνω κόστος ή έστω διαθέτοντας εώς 50€!!! Τι προτείνετε? metaxirismeno n70 ;-) Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrysaygh Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο περισσότερο? Παράθεση Αγάπη δεν θα πεί να κοιτάζει ο ένας τον άλλον στα μάτια... Αλλά να κοιτάζουν και οι δύο πρός την ίδια κατεύθυνση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 astievomoun vasika giati de xerw kan ean thes kainourio i 2nd hand kinito. exw to n70 edw k ligo kairo k theorw oti einai oti kalitero iparxei alla kanei kommataki parapanw apo osa thes na dwseis. tha to vreis sta 200+ safws. to amesws epomeno kalitero kinito k isws stin timi pou thes na dwseis einai to sonyericsson k750i! (tapini gnomi afta ola) Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrysaygh Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Για καινούργιο ενδιαφερόμουν, αλλά καθ' ότι το ταμείο μου περνάει κρίση... Έψαχνα κάτι οικονομικό και ποιοτικά καλό! Εννοώ: Να αντέχει η μπαταρία και όχι κάθε δεύτερη μέρα να φορτίζω! Το βασικότερο δηλαδή! Παράθεση Αγάπη δεν θα πεί να κοιτάζει ο ένας τον άλλον στα μάτια... Αλλά να κοιτάζουν και οι δύο πρός την ίδια κατεύθυνση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Αν θες να αξιοποιησεις την επιδοτηση, δεν μπορεις να παρεις μεταχειρισμενο κινητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 "H COSMOTE ανακοινώνει την μείωση από 25-06-2005 του μηνιαίου παγίου του οικονομικού της προγράμματος "COSMOTE 600" από 71€ (πλέον ΦΠΑ) σε 70,5€ (πλέον ΦΠΑ)" http://www.cosmote.gr Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 ..επειδή η cosmote μου φαίνεται πως δεν τα πηγαίνει καλά στο θέμα των επιδοτήσεων, έχω την εξής ερώτηση. Έχω ένα καρτοκινητό Cosmote και θέλω να το μετατρέψω σε σύνδεση και να πάρω μια καλή επιδότηση για νέα συσκευή. Συμφέρει περισσότερο Να παραμείνω στην Cosmote και να κάνω μετατροπή σε σύνδεση αγοράζοντας νέα συσκευή? Να πάω στην ΤΙΜ μέσω φορητότητας αριθμού και να κάνω συμβόλαιο και αγορά νέας συσκευής? Ή να κάνω το ίδιο στην Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Apo oso 3erw stin arxi gia NEA sindesi i epidotisi pou sou dinoyn oi etairies einai teliws idia. meta gia ananewseis simvolaiwn diaferoyn.. :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Cosmote βασικο 1 προνομιακο, μεσο υψος λογαριασμου κατω απο 25ε το μηνα (καλυτερα να ειχε καρτοκινητο δλδ). Δεν εχει γινει μεχρι τωρα χρηση επιδοτησης -σχεδον 3 χρονια. ΔικαIουται καποια επιδοτηση, πως θα παρει την μεγαλυτερη δυνατη και για τι ποσο μιλαμε? Η αναβαθμιση σε οικονομικο προγραμμα 60' γινεται με τον ιδιο αριθμο, για να δοθει κατι καλυτερο? EDIT Τελικα ετσι ακριβως εγινε. Πηγαν στα κεντρικα της κοσμοτε -οχι στο germano που εκαναν την αρχικη συνδεση- και αφου αναβαθμιστηκαν στο cosmote 60 τσιμπησανε το siemens CX75 με 141- ε {τιμη χωρις συνδεση στο e-shop 190-ε} και δωρο ενα μινιπακετο what's up. Παράθεση ...κι όταν θα 'ρθουν οι καιροί που θα 'χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 ημουνα στο 150 και εκανα αλλαγη στο 240π. Στο μαγαζι που εκανα την αλλαγη μου ειπε ο πωλητης πως οποτε θελω μπορω να χρησιμοποιησω την επιδοτηση (95ευρω). 1ον: η επιδοτηση ισχυει για ποσο χρονικο διαστημα; υπαρχει δηλ. περιπτωση μετα απο 1 μηνα ας πουμε να μην ισχυει ή να ειναι μικροτερη; Αν τελικα την χρησιμοποιησω και αφου ήδη εχω μεταφερθει σε αλλο προγραμμα, μπορω να παω δηλ. στην 'ψυχρα' και να παρω οποια συσκευη θελω 95 ευρω φθηνοτερα; (π.χ. μια συσκευη που εχει ας πουμε 100 θα την παρω 5ευρω?) Οποιος ξερει και μπορει ας μου απαντησει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sentoner Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 lionor:μπορω να παω δηλ. στην 'ψυχρα' και να παρω οποια συσκευη θελω 95 ευρω φθηνοτερα; (π.χ. μια συσκευη που εχει ας πουμε 100 θα την παρω 5ευρω?) Οποιος ξερει και μπορει ας μου απαντησει!!! Aυτο ακριβως κανεις;) Με πηραν τηλεφωνο απο την κοτε πριν απο καμμια βδομαδα και μου ειπαν οτι μπορω να παρω το nec N600 μονο 101 ευρω,ενω η επιδοτηση μου ειναι 185. Παράθεση Τριφυλλαρα μου σε αγαπω,κι οπου παιζεις μαζι σου κι εγω,στις χαρες και στις λυπες μαζι,τριφυλλαρα μου μονο εσυ,εισαι αρρωστια μου μοναδικη,οτι εχω σε αυτη τη ζωη,διακρισεις ταξιδια πολλα,χαραγμενα βαθυα στην καρδια,κι αν δεν εχω καθολου μυαλοοοο,τριφυλλαρα το πηρες κι αυτοοο,κι αν δεν εχω καθολου λεφταααα,π***** Τζιγγερ τα πηρες κι αυτα!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 χμμ καλη φαση! Και κατι αλλο τωρα: εκανα αιτηση αλλαγης προγραμματος και μου ηρθε sms οτι η αιτηση εγινε δεκτη...Το θεμα ειναι απο ποτε εγω μπορω να χρισιμοποιησω τoν extra χρονο ομιλιας? Απο τωρα; ή οταν θα μου ερθει ο λογαριασμος; (μετραει καθε 21 του μηνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Με λογαριασμούς από 35 μέχρι 45 ευρω είχα επιδοτήσει 100 αλλά μου έκοψαν 140 για το W800 … Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Με λογαριασμούς από 35 μέχρι 45 ευρω είχα επιδοτήσει 100 αλλά μου έκοψαν 140 για το W800 … δηλ αναλογα με το τι συσκευη θα παρεις δεν ισχυει -100? αν επαιρνες ας πουμε το κ750 μπορει να σου κοβανε 120 π.χ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 δηλ αναλογα με το τι συσκευη θα παρεις δεν ισχυει -100? αν επαιρνες ας πουμε το κ750 μπορει να σου κοβανε 120 π.χ.? Δεν ξέρω τι παίζει...Εαν εχεις επιδότιση ρώτα το κατάστημα που σ εξυπηρετεί...:) Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 μια ερωτηση και απορια ταυτοχρονα.εκανα νεα συνδεση 22/12/2005.ποτε πρεπει να περιμενω τον νεο λογαριασμο.μεχρι ποτε ισχυει ο δωρεαν χρονος ομιλιας,κατι μου ειπαν οτι σε 15 μερες θα μου ερθει ο πρωτος λογαριασμος ο οποιος αντιστοιχει για το μισο των δωρεαν λεπτων χρονου ομιλιας.μπορω να το μαθω απο καπου υπευθηνα?μεταφερεται ο δωρεαν χρονος στον επομενο μηνα?ειμαι στο κοσμοτε 180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIB Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Καλησπέρα σας, ο ποιό υπεύθυνος για να σου απαντήσει είναι η ίδια η Cosmote, πάντως η αναλογία ισχύει ως εξής;) , δηλ: εάν ενεργοποίηθηκε η γραμμή σου στις 22/12/05 και ο λογαριασμός σου εκδίδεται π.χ. στις 10/01/06, οι χρεώσεις που θα δεις για το Cosmote180 που έχεις είναι οι εξής:16€ ( που είναι το πάγιο για τις 18 μέρες) σύν τα 26€ (που είναι για το πάγιο που προκαταβάλεις), όσο αφορά το χρόνο είναι η απλή μέθοδος των τριών δηλαδή θα έχεις σύμφωνα με τις παραπάνω ημερομηνίες 104 λεπτά, εγώ προτείνω να πάρεις το 1212 ώστε να ενημερωθείς για την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού σου, αν και αυτό ισχύει μόνο για τον πρώτο λογαριασμό, όσο αφορά την μεταφορά χρόνου ομιλίας γίνεται αυτόματα από το δίκτυο!...;) Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts