Jump to content

Islas Canarias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    464
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About Islas Canarias

  • Ημ. Γέννησης 25/10/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Islas Canarias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. 1) σε καποιο review ονομάζουν pseudo-multi tasking το οποιο για μενα ειναι απαραδεκτο. ελπιζω να μην ειναι ετσι ομως!
  2. απ οτι ειδα στα βιντεάκια, δεν υπαρχει multitasking, εστω με την εννοια resume μια εφαρμογη, απο κει που την αφησες. λειτουργει ακομα σαν windows 7.5 δηλαδη. μπορει καποιος να επιβεβαιωσει?
  3. ok το πιασα! ενδιαφερομαι για το Lumia αλλα χρειάζομαι και τον σωστό συγχρονισμο επαφων/ημερολογίων ota λόγω δουλειάς! δεν ηξερα αν εχει τετοια δυνατοτητα!
  4. Thanx αλλά δε ξέρω από lumia γενικότερα. Ασ πούμε με το connector, γράφω κάτι σοτ ημερολόγιο στο Lumia και εμφανίζεται στο outlook στο pc χωρις καλώδια?
  5. παιδιά καλησπέρα. έχει ενημερωθεί κανείς για το αν θα υπάρχει ota συγχρονισμός calendar/contacts (α λα iPhone - icloud ας πούμε)? δηλαδή αν θα περνάω μία επαφή στο Lumia θα τη βρίσκω μετά στο Outlook στον υπολογιστή και αντίστροφα?
  6. παιδια συγχρονιζει το blade με outlook 2010 x64 (οι επαφές με ενδιαφέρουν)? ξερει κανεις? επειγον!
  7. Islas Canarias

    iPhone 4

    καλημέρα ξανά, ξέρουμε αν υπάρχει μαμίσιο stand-βαση φόρτισης για iphone 4, σαν αυτό του 3G/3Gs? Δε βρίσκω τίποτα!
  8. Islas Canarias

    iPhone 4

    γι αυτο ακριβώς μιλάω, στο δικό μου ήταν υπερβολικός ο θόρυβος το πρωί που το πηρα και τώρα βράδυ πια έχει "πέσει" κάπως (ίσως "μαλάκωσε" κάτι με τόσα πατήματα?). και στο 3g το έκανε αλλά όχι τόσο έντονα. να φανταστείς το πρωϊ νομιζα ότι είχε ξεφύγει καμιά βίδα εκεί μέσα!!!
  9. Islas Canarias

    iPhone 4

    βλέπε τη δική μου. ανέφερα πιο πριν το θόρυβο ("rattling" το είδα στο γκουγκλ αφού πολλοί έχουν το ίδιο θέμα) απ το χαλαρό sleep button και σκέφτομαι να το γυρίσω αν και το πήρα σήμερα, είναι εκνευριστικός θόρυβος και ξενερωτικός. λαβή θανάτου, κανένα πρόβλημα. πάντως η απλ ίσως βιάστηκε, ξενέρωσα άσχημα σήμερα με το θέμα αυτό!.
  10. Islas Canarias

    iPhone 4

    κ όμως. είναι μάλλον το sleep κουμπί γιατί όταν το πίανω κάνει λιγότερο θόρυβο. εντάξει δεν ειναι τραγικό θέμα, αλλά για τόσα λεφτά να τρίζει...
  11. Islas Canarias

    iPhone 4

    παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς το rattling που κάνει το μεταλικό θόρυβο (σα να έχει ξεφύγει κάτι, μέσα και ψηλά στη συσκευή)? Σε μένα το κάνει και σκέφτομαι να το επιστρέψω, ακόμα δε το πήρα! http://www.google.com/search?q=strange+sound+from+iphone+4&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a#hl=en&client=firefox-a&hs=1Vo&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=rattling+noise+from+iphone+4&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&pbx=1&fp=f9f40df12eecbd24 και από επίσημο apple forum: Put your finger on the power switch at the top and hold it there. DO NOT PRESS DOWN, now shake your phone and the rattle is gone. Seems that the switch mechanism is whats rattling.
  12. Islas Canarias

    iPhone 4

    ???????????????????? δηλαδη αν ηταν "ακριβο" ας πουμε...στη ταξη των 800-1000 ευρω, τι θα επρεπε να κανει???? οχι και ΠΟΛΥ φτηνο ρε παιδια!
  13. Islas Canarias

    iPhone 4

    τελος Ιουλιου μου είπε η εξυπηρέτηση πελατών voda. νωρις μου φάνηκε αλλά αυτό μου είπε.
  14. αααα...ιιιιιι...φοννννν :p σκότωμα ναι, αλλά οκ να είμαστε δίκαιοι, και είμαστε και σε κρίση. αν το πάρει κανείς χαλάλι και καλορίζικο!
  15. τελικά αποφάσισα να το δώσω, ελπίζω να μη πειράζει που το αναφέρω εδώ, αλλά είδα μερικοί ενδιαφέρονται για το κινητό. λινκ στις αγγελίες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3231978#post3231978 ο λόγος ότι αν και το έχω μόνο 2 μέρες, δε με έχει βολέψει όσο θα ήθελα και δε νομίζω οτι αλλάξω γνώμη. αν πειράζει που το αναφέρω εδώ, σορρυ και ας διαγραφεί!
×
×
  • Create New...