Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάρε για πρόθεση ακύρωσης του συμβολαίου στο 13888 γιατί στην περίπτωση σου παραείναι μεγάλη η διαφορά.

23 ώρες πριν, gpou said:

Cosmote unlimited λήγει σε πέντε μήνες αλλά στην εφαρμογή μου βγάζει προσφορά ανανέωσης. Η οποία είναι εντελώς τραγικη

IMG_1571.jpeg

Τσάμπα θα ασχοληθείς από τώρα, κάνε ότι δεν το βλέπεις και πιάστο ξανά σε 3 μήνες 

@gpou  και μένα η άποψη μου είναι περίμενε μέχρι 15 μέρες πριν τη λήξη του συμβόλαιου, και τότε πάρε τηλέφωνο την Cosmote για να σου δώσουν πραγματικά καλή τιμή. Αν δεν σου δώσουν, τότε επιτόπου κλείνεις το τηλέφωνο και παίρνεις μια από τις άλλες 2 και κάνεις αίτηση για άμεση φορητότητα. Λογικά θα σε πάρει πίσω η Cosmote αφού θα έχεις επικοινωνήσει προσφατα μαζί τους.

1 hour ago, gpou said:

Η επισημη δικαιολογια απο το cosmote chat για την εξωφρενικη τιμη

image.thumb.png.d31e0b7ef138f577ee7831f1f6384ae6.png

κάνε καμία φορητότητα και θα σου πουν  γιατί ανέβηκαν και κατέβηκαν. 

Καλησπέρα στην παρέα, πως μπορώ να δω το συμβόλαιο κινητής και το πέναλτι που θα έχω σε πρόωρη φυγή; 

41 minutes ago, dimtz said:

Καλησπέρα στην παρέα, πως μπορώ να δω το συμβόλαιο κινητής και το πέναλτι που θα έχω σε πρόωρη φυγή; 

Μπορείς να ζητήσεις από την εξυπηρέτηση να σου στείλουν αντίγραφο του συμβολαίου, εάν δεν έχεις.
Πάντως το μέγιστο ποσό που μπορούν να αξιώσουν είναι το 1/4 των υπολοιπόμενων παγίων μέχρι τη λήξη, συν οποιαδήποτε επιδότηση έχεις λάβει που δεν έχει αποσβεστεί (πχ συσκευή δώρο).

1 hour ago, dimtz said:

Μπορείς και μέσα απο την εφαρμογή στην διαχείριση του αριθμού σου σε ένα σημείο που λέει ''Δες την διάρκεια του συμβολαίου σου'' και απο κάτω λέει ''Δές το συμβόλαιό σου''. Πατάς στο δεύτερο και με μια λήψη pin στο κινητό σου τότε κατεβάζεις την δήλωση-σύμβαση.

Redmi By Xiaomi

1 ώρα πριν, Nikos_96 said:

Μπορείς και μέσα απο την εφαρμογή στην διαχείριση του αριθμού σου σε ένα σημείο που λέει ''Δες την διάρκεια του συμβολαίου σου'' και απο κάτω λέει ''Δές το συμβόλαιό σου''. Πατάς στο δεύτερο και με μια λήψη pin στο κινητό σου τότε κατεβάζεις την δήλωση-σύμβαση.

Μόνο για το σταθερό νομίζω υπάρχει αυτή η επιλογή, για το κινητό βλέπω μόνο πότε λήγει 

1 ώρα πριν, Nikos_96 said:

Όταν λες το 1/4 ; Πχ δίνω 20 ευρώ το μήνα, έχω υπόλοιπο πχ ένα χρόνο , άρα 20x12:4 ? Αρα πέναλτι 60 ευρώ;

14 minutes ago, dimtz said:

Μόνο για το σταθερό νομίζω υπάρχει αυτή η επιλογή, για το κινητό βλέπω μόνο πότε λήγει 

Όταν λες το 1/4 ; Πχ δίνω 20 ευρώ το μήνα, έχω υπόλοιπο πχ ένα χρόνο , άρα 20x12:4 ? Αρα πέναλτι 60 ευρώ;

Σωστά.

52 minutes ago, dimtz said:

Εγώ βλέπω και το σταθερό και το κινητό να υπάρχει η επιλογή και για τα δύο.

Redmi By Xiaomi

3 ώρες πριν, dimtz said:

Μπα, δεν υπάρχει σε εμένα τουλάχιστον 

Αφου το βρίσκω ακόμα και απο pc μέσα απο το my cosmote

cosmote.png

Redmi By Xiaomi

3 ώρες πριν, dimtz said:

Μπα, δεν υπάρχει σε εμένα τουλάχιστον 

Στο κινητό αν έχεις κατεβάσει την εφαρμογή πατάς διαχείριση και το έχει εκεί μέσα τουλάχιστον σε εμένα… 

On 14/7/2026 at 10:29 ΠΜ, CaptainNickGR said:

κάνε καμία φορητότητα και θα σου πουν  γιατί ανέβηκαν και κατέβηκαν. 

Ειδα η Βοντα δινει το δικο της απεριοριστα με "καλη" τιμη
Μιλησα με τη κοσμοτε και η ρητρα αποχωρησης ειναι 45Ευρω.

Να κανω μια αιτηση φορητοτητας στη Βοντα με αμεση εκτελεση?
Αυτος ειναι ο καλυτερος τροπος να με παρουν για αντιπροσοφορα;
image.thumb.png.1c820330fb2a5ac6adc3d01fa1e31ae4.png

Τον δεύτερο χρόνο γίνεται λίγο φάρμακι η voda όμως…μήπως καλύτερα να κάνεις αίτηση φορητότητας σε καρτοκινητό ώστε να μπορέσεις να ξανά επιστρέψεις αν σου δώσουν κάτι καλύτερο χωρίς να πληρώνεις ρήτρες πάλι… 

Edited by aekara1924

35 minutes ago, gpou said:

Ειδα η Βοντα δινει το δικο της απεριοριστα με "καλη" τιμη
Μιλησα με τη κοσμοτε και η ρητρα αποχωρησης ειναι 45Ευρω.

Να κανω μια αιτηση φορητοτητας στη Βοντα με αμεση εκτελεση?
Αυτος ειναι ο καλυτερος τροπος να με παρουν για αντιπροσοφορα;

Οπως σου απαντήθηκε σε παραπάνω μηνύματα όταν είσαι κοντά στην λήξη του συμβολαίου σου θα κάνεις τέτοιες κινησεις. Αν τις κάνεις τωρα δειχνεις ότι θες να φύγεις ουτως ή άλλως και έχεις λιγότερες πιθανότητες αντιπροσφορας από Cosmote οπότε ίσως αναγκαστικά πας σε άλλη εταιρεία και θα πληρώσεις την ρήτρα αποχώρησης. Εκτός αν έχεις λόγο να το κάνεις αυτό.
Επίσης, εδώ στα μηνύματα σου δείχνεις ανυπόμονος να κλείσεις συμφωνία. Αυτό θα το "μυριστούν" και αυτοί και δεν θα σου δώσουν την καλύτερη δυνατή αντιπροσφορά. Ακριβώς σε τετοια ψυχολογία ποντάρουν για κλείνουν ακριβά συμβόλαια.
ΥΓ. Το 26.5€/μηνα (μέσο όρο) για 2 χρόνια της vodafone δεν είναι ότι καλύτερο. Απλά είναι καλύτερο από αυτό που σου δίνει η cosmote... τώρα.    (σε ποια περιοχή βρίσκεσαι;)