Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα ηταν ανανεωση Unlimited σε Unlimited

Εχω ηλεκτρονικα το συμβολαιο και ειναι για 24μηνες, που μπορει να γραφει οτι η εκπτωση σταματαει σε 18 μηνες?

11.jpg

γραφει και αυτο

22.jpg

52 minutes ago, aekara1924 said:

Όσοι έκαναν μετατροπή από καρτοκινητό σε σύνδεση αρχικά ήταν 18 μηνο.

Καλώς! Αρα μπορείς να πας αλλού. Δεν σε δεσμεύει κάτι. Η cosmote παντα στην ανανέωση τέτοιες εξωφρενικές τιμές ζητάει. Ίσως αν κάνει αίτηση φορητότητα για αλλού να το κατεβάσουν... ίσως.

Edited by opmgls

31 minutes ago, mastorantza said:

Εχω ηλεκτρονικα το συμβολαιο και ειναι για 24μηνες, που μπορει να γραφει οτι η εκπτωση σταματαει σε 18 μηνες?

11.jpg

γραφει και αυτο

22.jpg

Είσαι καλυμμένος απ το 1ο πινακακι (1-24 μήνες) λογικά.

Στο συμβόλαιο της μητέρας μου έλεγε 1-7 20€ και 30€ 8-24 μήνες ενώ της είχαν πει θα πληρώνει όλους τους μήνες 20€ και όντως έτσι έγινε. 

33 minutes ago, mastorantza said:

11.jpg

γραφει και αυτο

22.jpg

το magenta one σχημα, παραμενει οπως ηταν οταν εγινε αυτο το συμβολαιο; δηλαδη το σταθερό ειναι στην κοσμοτε, τα υπολοιπα κινητα παραμενουν σε συμβολαιο; αν οχι λογικο να αλλαξε η τιμη

Αρχες του 2025 ανανεωσα σταθερο /κινητο Unlimited / κινητο 5GB

Πριν 3 μηνες ανανεωσα cosmote tv

Πριν 1 μηνα εβαλα extra sim 40GB

Δεν κολλαει πουθενα η αυξηση η ακυρωση εκπτωσεων στο Unlimited.

33 minutes ago, mastorantza said:

Αρχες του 2025 ανανεωσα σταθερο /κινητο Unlimited / κινητο 5GB

Πριν 3 μηνες ανανεωσα cosmote tv

Πριν 1 μηνα εβαλα extra sim 40GB

Δεν κολλαει πουθενα η αυξηση η ακυρωση εκπτωσεων στο Unlimited.

Μονο αν είχαν βάλει κάποιο κουπόνι στο παρελθόν και λήγει. 

Ρώτα τους στο Chat..

Ρωτησα στο 13888 και ειπαν οτι εληξε η 60% εκπτωση, οπως βλεπω το συμβολαιο πρεπει να ειναι τα 2 CRM Limited Discount (20% & 40%) που εχω στην φωτο, δεν γραφει ομως οτι ληγουν σε 18 μηνες.

Καταγγελια βλεπω αυριο κιολας.

Edited by mastorantza

Λήγει κ εμένα το συμβόλαιο κινητής του Gigamax unlimited στα 22,40€ που έχω στις 28/07/26. Τον Αύγουστο έληγε και το σταθερό -ίντερνετ και η cosmote tv. Tην ανανέωσα εχθές για δύο χρόνια. Για το κινητό πήρα τηλέφωνο σε ένα σταθερό τηλέφωνο που είχα κρατήσει απο τότε και μου είπαν δεν μπορούν αυτοί να δώσουν κάτι. Ούτε ανανέωση στο υπάρχον.. μου είπαν πάρε το 13888. Παίρνω και το καλύτερο που κάνουν αυτοί είναι στα 24,36€ μαζί με τις εκπτώσεις magenda κτλ.. Άλλα άτομα εδώ έχω δεί οτι το παίρνουν και κάτω απο τα 20€ και επειδή εγώ πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους το χρειάζομαι το unlimited γιατι δεν μπορώ να μπαίνω κάθε φορά στην εφαρμογή να βλέπω πόσα mb που έχουν απομείνει το να πάω στην καρτοκινητή και μετά να περιμένω καμια καλύτερη προσφορά είναι μονόδρομος;; ά ξαναπήρα δεύτερη φορά στο 13888 με διαφορετική υπάλληλο και μόλις μου είπε κ αυτή οτι μπορεί να μου το δώσει στα 24,36€ της λέω δεν δέχομαι.. Θα πάω στην καρτοκινητή, μπορεί και άλλης εταιρίας. Έψαξε λίγο εκεί και καταλήξαμε να προωθήσει το αίτημα στο τμήμα προσφορών και θα με καλέσουν αυτοί τις επόμενες μέρες. Έχω ελπίδες για να παραμείνω τουλάχιστον στο ποσό που ήμουν ή θα μπλέξω με τις μετακινήσεις πέρα-δώθε;

Redmi By Xiaomi

3 minutes ago, Nikos_96 said:

Λήγει κ εμένα το συμβόλαιο κινητής του Gigamax unlimited στα 22,40€ που έχω στις 28/07/26. Τον Αύγουστο έληγε και το σταθερό -ίντερνετ και η cosmote tv. Tην ανανέωσα εχθές για δύο χρόνια. Για το κινητό πήρα τηλέφωνο σε ένα σταθερό τηλέφωνο που είχα κρατήσει απο τότε και μου είπαν δεν μπορούν αυτοί να δώσουν κάτι. Ούτε ανανέωση στο υπάρχον.. μου είπαν πάρε το 13888. Παίρνω και το καλύτερο που κάνουν αυτοί είναι στα 24,36€ μαζί με τις εκπτώσεις magenda κτλ.. Άλλα άτομα εδώ έχω δεί οτι το παίρνουν και κάτω απο τα 20€ και επειδή εγώ πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους το χρειάζομαι το unlimited γιατι δεν μπορώ να μπαίνω κάθε φορά στην εφαρμογή να βλέπω πόσα mb που έχουν απομείνει το να πάω στην καρτοκινητή και μετά να περιμένω καμια καλύτερη προσφορά είναι μονόδρομος;; ά ξαναπήρα δεύτερη φορά στο 13888 με διαφορετική υπάλληλο και μόλις μου είπε κ αυτή οτι μπορεί να μου το δώσει στα 24,36€ της λέω δεν δέχομαι.. Θα πάω στην καρτοκινητή, μπορεί και άλλης εταιρίας. Έψαξε λίγο εκεί και καταλήξαμε να προωθήσει το αίτημα στο τμήμα προσφορών και θα με καλέσουν αυτοί τις επόμενες μέρες. Έχω ελπίδες για να παραμείνω τουλάχιστον στο ποσό που ήμουν ή θα μπλέξω με τις μετακινήσεις πέρα-δώθε;

Εχεις κάποιιες ελπίδες να σου δώσουν την ίδια τιμή. Αλλιώς μπορείς να πας σε ετήσιο καρτοκινητο.
Τι περιοχή είσαι;  Ξέρεις ποιοτητα κάλυψης εκεί από τις άλλες δύο εταιρείες; 

2 ώρες πριν, opmgls said:

Εχεις κάποιιες ελπίδες να σου δώσουν την ίδια τιμή. Αλλιώς μπορείς να πας σε ετήσιο καρτοκινητο.
Τι περιοχή είσαι;  Ξέρεις ποιοτητα κάλυψης εκεί από τις άλλες δύο εταιρείες; 

Cosmote δύσκολα να αλλάξω. οι άλλες δεν... Ειμαι Σπάρτη οπότε δύσκολο για το ετήσιο

Redmi By Xiaomi

2 ώρες πριν, Nikos_96 said:

Cosmote δύσκολα να αλλάξω. οι άλλες δεν... Ειμαι Σπάρτη οπότε δύσκολο για το ετήσιο

Ναι δυσκολη η περιπτωσή σου. Μονο να μπλοφάρεις με φορητότητα μπορείς και πιθανόν να σου δώσουν συμβόλαιο στην ίδια τιμή με το παλιό σου.

Μόνο έτσι και αν πάρεις καλύτερη προσφορά…λογικά στα ίδια θα σου αφήσουν στο τέλος…σε νέους που μεταφέρουν το καρτοκινητό σε σύνδεση 22.40 το δίνουν τώρα… 

Την πάτησες που ανανέωσες πρώτα το σταθερό. Έπρεπε να τα κάνεις μαζί. Αλλά μπορεί και η τρεχούμενη προσφορά να είναι αυτή που σου δίνουν τώρα. 

7 ώρες πριν, hercoulis said:

Την πάτησες που ανανέωσες πρώτα το σταθερό. Έπρεπε να τα κάνεις μαζί. Αλλά μπορεί και η τρεχούμενη προσφορά να είναι αυτή που σου δίνουν τώρα. 

Τα τμήματα σταθερής τηλεφωνίας ιντερνετ δεν είναι στο ίδιο κομμάτι με την κινητή. Ανανέωσα πρώτα το σταθερο-cosmotetv με το σκεπτικό οτι εαν μιλησω για την κινητή να εχω πρόφαση οτι ήδη με καπαρώσαν για 2 χρονια και θα τα έχω ολα σε αυτούς για να μου κανουν καλυτερη τιμή στο gigamx unlimited. Εάν με παρουν τις επόμενες μέρες οπως μου είπε η τηλεφωνήτρια θα της πώ οτι εάν δεν δεχθεί τουλάχιστον με την υπάρχουσα τιμή και όχι ακριβότερα θα πάω στην καρτοκινητή και εκεί που είχαν στάνταρ τα 22,40€ κάθε μήνα, στην καρτοκινητή θα βάζω 14€-16€ τον μηνα.. Ποιοί θα χάσουν; εσείς θα τους πώ.. Άντε γειά..

Redmi By Xiaomi

Αν δεν πας σε άλλη εταιρία έστω και για λίγο δεν νομίζω να συγκινηθούν γιατί και καρτοκινητό να πας και να δίνεις τα 14-16 ευρώ πάλι πελάτη θα σε έχουν αλλά το κυριότερο με τόσα χρήματα που θα δίνεις δεν θα είναι απεριόριστο το ίντερνετ στα πακέτα τους…

Δεν είναι πλέον αξιόπιστοι για να τους πιστέψουμε πως είναι άλλο τμήμα των προσφορών για κινητή και άλλο για σταθερή. Κόλπα κάνουν, για το μάρκετινγκ. 
Αριθμοί είμαστε για αυτούς, αν πέσουν αυτοί οι αριθμοί, ρίχνουν τις τιμές, για να τους αυξήσουν πάλι. 

9 minutes ago, hercoulis said:

Δεν είναι πλέον αξιόπιστοι για να τους πιστέψουμε πως είναι άλλο τμήμα των προσφορών για κινητή και άλλο για σταθερή. Κόλπα κάνουν, για το μάρκετινγκ. 
Αριθμοί είμαστε για αυτούς, αν πέσουν αυτοί οι αριθμοί, ρίχνουν τις τιμές, για να τους αυξήσουν πάλι. 

Ξεχωριστά είναι. Ανανέωσα το συμβόλαιο του πατέρα μου σε καλή τιμή (λόγω διακοπής), όταν ρώτησα να δούμε και για το σταθερό που λήγει μου ανέφερε πως θα πρέπει να με συνδέσει με άλλο συνάδελφο στο τμήμα για σταθερή και tv, καθώς δε γνωρίζει.

Ισα ισα αυτοί θέλουν να πιάσουν στόχους (πωλήσεις-ανανεώσεις) γιατί να αρνηθούν στην ανανέωση;

Μόλις με κάλεσαν απο σταθερό απο Cosmote-Telekom και τελικά μόνοι τους με εκπτώσεις πάνω σε εκπτώσεις μου το έβγαλε 22,40€ για 24 μήνες. Δηλαδή πέτυχα ίδια τιμή πρίν καν κάνω ενέργειες ούτε για φορητότητα ούτε απλά καρτοκινητή στους ίδιους.. Να δηλώσω εάν έπεξε ρόλο αυτό οτι αυτές τις δύο τρείς μέρες κάλεσα και σε σταθερό που είχα κρατήσει απο το τμήμα προσφορών και δυο φορές στο 13888 με ξεχωριστούς υπαλλήλους διαφορετικές ώρες να μην πετύχω την ίδια υπάλληλο αφου μου είχε αρνηθεί την πρώτη φορά οτι δεν μπορεί να κατέβει πιιο κάτω.. Μετά έγραψα μέχρι και στο chat με υπάλληλο οτι ήθελα να ανανεώσω με όχι ακριβότερη τιμή και αυτό πάλι μου έλεγε για το ίδιο πρόγραμμα (gigamax unlimited) στα 24,36€. Μάλλον οι αλγόριθμοι και τα στατιστικά τους απο τις ενοχλήσεις, πιθανόν και τις κουβέντες που έλεγα τα δικά μου οτι δεν καταναλώνω πολλούς πόρους απο τις κεραίες τους ανα μηνα να κοιτάξουν αναλυτικά την ανάλυση του λογαριασμού μου απλα το χρειάζομαι για να μην μπαίνω συνέχεια στην εφαρμογή και ελέγχω τα απομείναντα mb κάθε φορά...δηλαδή πιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα τους λέω.. να μπαίνω να βλέπω κάποια βιντεάκια και cosmote tv απο το τηλέφωνο χωρίς να αγχώνομαι για τα mb.. Συν οτι εάν πάω στην καρτοκινητή θα πληρώνω 15€ αντί για 22,40€ που σας δίνω τώρα! Όλα αυτά μπορεί να μέτρησαν και μόλις απο μόνης της μου το έδωσε στα 22,40€ όπως σας είπα.. Αυτή ήταν η εμπειρία μου οπότε γι 'αυτό το θέμα τα λέμε ξανά σε δύο χρόνια..😐

Redmi By Xiaomi

Έχω whatsup και μου εμφάνισε η εφαρμογή την Τρίτη προσφορά το Gigamax Unlimited στα 22,40 για 18 μήνες. Πάτησα ενδιαφέρομαι αλλά δεν με έχουν καλέσει ακόμα, λέτε να τους καλέσω εγώ;

Επίσης έχω ήδη magenta one λόγω σταθερού/ιντερνετ και cosmote tv, λέτε να γίνεται να κάνω ένα ενιαίο συμβόλαιο για όλα μαζί με το κινητό σε αυτήν την τιμή που μου έδωσαν ή δεν γίνεται;

9 ώρες πριν, silverag said:

Έχω whatsup και μου εμφάνισε η εφαρμογή την Τρίτη προσφορά το Gigamax Unlimited στα 22,40 για 18 μήνες. Πάτησα ενδιαφέρομαι αλλά δεν με έχουν καλέσει ακόμα, λέτε να τους καλέσω εγώ;

Επίσης έχω ήδη magenta one λόγω σταθερού/ιντερνετ και cosmote tv, λέτε να γίνεται να κάνω ένα ενιαίο συμβόλαιο για όλα μαζί με το κινητό σε αυτήν την τιμή που μου έδωσαν ή δεν γίνεται;

Δεν χρειάζεσαι νέο συμβόλαιο στο σταθερό, μπορείς απλά να προσθέσεις το κινητό στο magentaone. Θα έχεις και επιπλέον έκπτωση 10% άρα θα βγαίνει 20,16/μήνα, πολύ καλά.

22.40 νομίζω είναι μαζί με σταθερό ή προσφορά για την μετατροπή.δηλαδη είναι περασμένο μέσα το 10% έκπτωση.μακαρι βέβαια να είναι όπως τα λες… 

10 ώρες πριν, silverag said:

είναι ήδη οι εκπτώσεις μεσα στην τιμή που σου εμφανίζει. Θα σε καλέσουν έστω και καθηστερημένα μην ανησυχείς  και εγώ πριν καιρό αυτη την ανησυχία είχα όταν μου το είχε εμφανήσει παλιά.

Redmi By Xiaomi

Cosmote unlimited λήγει σε πέντε μήνες αλλά στην εφαρμογή μου βγάζει προσφορά ανανέωσης. Η οποία είναι εντελώς τραγικη

IMG_1571.jpeg

2 ώρες πριν, gpou said:

Cosmote unlimited λήγει σε πέντε μήνες αλλά στην εφαρμογή μου βγάζει προσφορά ανανέωσης. Η οποία είναι εντελώς τραγικη

IMG_1571.jpeg

https://www.youtube.com/watch?v=Sl-J_uGzVXo