XavierGladiola Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Σε όλα τα πράγματα η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Ο πελάτης θα πει αυτό που λες και εσύ και συμφωνώ απόλυτα, γιατί να μην μπορώ να βάλω μια κάρτα στο κινητό του παιδιού μου να έχει ίντερνετ όπου χρειαστεί. Ο πάροχος θα σου πει από την άλλη δίνω την επιλογή αυτή με χαμηλό κόστος αλλά βλέπω ότι έχω χάσει τόσα σταθερά τηλέφωνα που τα έκοψαν για να βάλουν την extra SIM σε 4g router και από εκεί που έπαιρνα 25 ευρώ το μήνα τώρα παίρνω 3 (ευρώ το μήνα)... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 7 minutes ago, Dead Poet said: Συγγνώμη, αλλά δεν βλέπω το λόγο να αυτομαστιγωνόμαστε εμείς οι χρήστες γενικεύοντας. Δηλαδή γιατί να μη μπορεί ο Χ χρήστης με μεγάλο ατομικό πρόγραμμα να βγάλει μια Extra SIM για να βάλει στο tablet του ή σε ένα pocket WiFi, ή ακόμα-ακόμα και άλλη μία για να βάλει στο κινητό του παιδιού του, επειδή κάποιοι κάνουν παραεμπόριο; Είναι σωστό, μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά; Ας βρει άλλο τρόπο ο κάθε πάροχος να το ελέγξει, και όχι "πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι". Αυτό γίνεται μόνο αν βάλουν όριο 1 εξτρα σιμ ανα σύνδεση και οχι 4 που είναι τώρα. 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Ας χρεώνουν τις έξτρα σιμ 10€ 3 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Λύση είναι μόνο μια. Αν όταν κάνεις το συμβόλαιο έχεις σταθερό τότε να δικαιούσαι μία extrasim 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 15 minutes ago, XavierGladiola said: Σε όλα τα πράγματα η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Ο πελάτης θα πει αυτό που λες και εσύ και συμφωνώ απόλυτα, γιατί να μην μπορώ να βάλω μια κάρτα στο κινητό του παιδιού μου να έχει ίντερνετ όπου χρειαστεί. Ο πάροχος θα σου πει από την άλλη δίνω την επιλογή αυτή με χαμηλό κόστος αλλά βλέπω ότι έχω χάσει τόσα σταθερά τηλέφωνα που τα έκοψαν για να βάλουν την extra SIM σε 4g router και από εκεί που έπαιρνα 25 ευρώ το μήνα τώρα παίρνω 3 (ευρώ το μήνα)... Και ο γείτονας.. κι ο συγγενής.. κι ο φίλος.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, kalitexnis_g said: Και ο γείτονας.. κι ο συγγενής.. κι ο φίλος.. Airbnb/Ξενοδοχεία και λοιπές επιχειρήσεις ... 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Εφτασεεεε! Ζεστή Πίτσα. Καλή όρεξη 6 2 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Εταιρεία με σταθερότητα. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Έμενα πριν από ένα λεπτό τηλεφωνικά μου είπαν ότι από 12 Φεβρουαρίου έχει παύσει η υπηρεσία και ήδη από την ημερομηνία παύσης(χτες δηλαδή)σταδιακά θα ενημερώνονται τα καταστήματα. Στο τέλος άφησε να εννοηθεί ότι πιθανότατα να υπάρξει νέο προϊόν τέτοιου είδους ΥΓ:Αν υπάρξει θα έχει όριο vf νομίζω 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 24 minutes ago, ParafronGR said: Εφτασεεεε! Ζεστή Πίτσα. Καλή όρεξη Όποτε τα χοτελ Airbnb και λοιποί θα πάτε στη vf 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, hercoulis said: Όποτε τα χοτελ Airbnb και λοιποί θα πάτε στη vf Μέχρι να την καταργήσει και αυτή 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGladiola Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Μετά θα πάνε Nova 😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου (edited) 56 minutes ago, hercoulis said: Όποτε τα χοτελ Airbnb και λοιποί θα πάτε στη vf Ας βάλουν σταθερή φίλε μου, και εγώ εχω σπίτι σε Airbnb & Booking αλλά πληρώνω 200/20 Nova FTTH. Edited 13 Φεβρουαρίου by Nikolas14 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, p_k said: Εταιρεία με σταθερότητα. Σοβαρά τώρα; 🤣🤣🤣 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 41 minutes ago, XavierGladiola said: Μετά θα πάνε Nova 😂 Αν πάνε στη Nova θα πέσει το δίκτυο… 1 1 5 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, p_k said: Εταιρεία με σταθερότητα. Θα λες για τη nova που ξεκίνησε και σταμάτησε την ανανέωση 1€ μέσα σε μερικούς μήνες.. αλλά λάθος νήμα! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Στο νήμα της κοσμοτε δεν είμαστε; Την κοσμοτε εννοώ. 1 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, zerokill said: Αυτό γίνεται μόνο αν βάλουν όριο 1 εξτρα σιμ ανα σύνδεση και οχι 4 που είναι τώρα. 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Ας χρεώνουν τις έξτρα σιμ 10€ 3 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Λύση είναι μόνο μια. Αν όταν κάνεις το συμβόλαιο έχεις σταθερό τότε να δικαιούσαι μία extrasim Ένας συνδυασμός των παραπάνω θα γίνει. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που δεν είναι διαθέσιμο σταθερό, αλλά ούτως ή άλλως ήταν παράλογο από την πλευρά του παρόχου (αν και βολικό για τους πελάτες) να δίνει πάμφτηνες extra SIM με κατανάλωση εκατοντάδων GB, και να προσπαθεί να βγάλει τα "σπασμένα" από το πάγιο της βασικής. Αυτοί που την χρειάζονται για αντικατάσταση σταθερού μάλλον θα βρουν λύση πληρώνοντας περισσότερο, απλά ελπίζουμε να υπάρξει και μία πρακτική λύση για αυτούς που χρειάζονται περιστασιακή/ελαφριά χρήση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, p_k said: Στο νήμα της κοσμοτε δεν είμαστε; Την κοσμοτε εννοώ. Γελάει ο κόσμος.. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου (edited) 24 minutes ago, Nikolas14 said: Αν πάνε στη Nova θα πέσει το δίκτυο… Ποιο δίκτυο;; 🤣 Edited 13 Φεβρουαρίου by katsiletra 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου (edited) 1 hour ago, Nikolas14 said: Ας βάλουν σταθερή φίλε μου, και εγώ εχω σπίτι σε Airbnb & Booking αλλά πληρώνω 200/20 Nova FTTH. Καλά κανεις. Εγώ στο σπίτι που νοικιάζω εχω κάνει πατέντα με δυνατό extender στην οπτική που πληρωνω στο δικό μου σπίτι (είναι διπλανά διαμερίσματα) και πιάνει 1000αρια κανονικά. Edited 13 Φεβρουαρίου by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, p_k said: Εταιρεία με σταθερότητα. Η πιο σταθερή που έχουμε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, ParafronGR said: Εφτασεεεε! Ζεστή Πίτσα. Καλή όρεξη Για τους νέους συνδρομητές που θα κάνουν συμβόλαιο unlimited όχι για τους παλιούς. 1 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 25 minutes ago, fotisk13 said: Για τους νέους συνδρομητές που θα κάνουν συμβόλαιο unlimited όχι για τους παλιούς. Ναι,αλλά είναι αδιευκρίνιστο αν την ώρα της ανανέωσης θα σου πουν ότι δεν θα σου παρέχουν την υπηρεσία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 1 minute ago, aektzhs 1 said: Ναι,αλλά είναι αδιευκρίνιστο αν την ώρα της ανανέωσης θα σου πουν ότι δεν θα σου παρέχουν την υπηρεσία Σωστό αυτό. Εγώ ευτυχώς έκανα ανανέωση 11/1. 1 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts