giglle Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 1500 λεπτά προς cosmote, 500 προς όλους, 100 sms προς ολους, 2gb (εκτός αν έχει βγάλει καινούριο και δεν το έχω πάρει χαμπάρι) Ευχαριστώ πολύ! Αν το ενεργοποιήσω, διακόπτεται το φοιτητικό δώρο 600 MB κάθε μήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Ξέρει κάποιος αν ζητήσω οικογενειακό πακέτο να γίνουν κάρτα σε άλλο πάροχο θα με πάρει η cosmote για αντιπροσφορά ; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ένα νέο Πακέτο Σύνδεσης COSMOKAΡTA περιλαμβάνει 5 ευρώ χρόνο ομιλίας ή θα είναι άδειο;Σκέφτομαι να πάρω για να δοκιμάσω το 3G στην περιοχή μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jks13 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ξέρει κάποιος αν ζητήσω οικογενειακό πακέτο να γίνουν κάρτα σε άλλο πάροχο θα με πάρει η cosmote για αντιπροσφορά ; Εκανα μια συνδεση απο οικογ. σε καρτα πριν 10 μερες και δεν ασχοληθηκε κανενας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ένα νέο Πακέτο Σύνδεσης COSMOKAΡTA περιλαμβάνει 5 ευρώ χρόνο ομιλίας ή θα είναι άδειο;Σκέφτομαι να πάρω για να δοκιμάσω το 3G στην περιοχή μου. 0,25 περιέχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Ένα νέο Πακέτο Σύνδεσης COSMOKAΡTA περιλαμβάνει 5 ευρώ χρόνο ομιλίας ή θα είναι άδειο;Σκέφτομαι να πάρω για να δοκιμάσω το 3G στην περιοχή μου. Αν πάρεις κοσμοκαρτα, πριν βάλεις χρόνο μέσα, κάλεσε στο 1330 και απενεργοποίησε την αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου 200', αλλιώς με το που βάλεις έστω και 6Ε μέσα, σου τα αφαιρεί αυτόματα και μπαίνουν 200'. Όλοι την πατάνε έτσι. Ή καλύτερα αγόρασε πακέτο whatsup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junkie2 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλησπερα παιδια και Καλη χρονια! Ειμαι χρονια συνδρομητης της Cosmote σε οικογενειακο συμβολαιο (2 65αρια, ενα 25αρι και ενα Internet on the Go 20 ευρω). Εδινα γυρω στα 130-140 ευρω συνολο. Μολις εληξε το προγραμμα μου, σκοπευω να κρατησω μονο τα δυο 65αρια προγραμματα σε οικογενειακο παλι. Η Cosmote μου δινει επιδοτηση για αυτα τα 2 νουμερα 680 ευρω. Μου προτεινει να παω στο 65 plus με εκπτωσεις ανα νουμερο: α) 15% οικογενειακο πακετο, 20% λογω γραμμης ΟΤΕ, 5% προωθητικη ενεργεια β) 15% οικογενειακο πακετο, 15% προωθητικη ενεργεια Σκοπευω να παρω το iphone6, με επιδοτηση θα μου βγαινουν οι λογαριασμοι 47+53 πανω κατω. Ερωτησεις: Πως μπορω να πετυχω αυτα τα 25 και 22 ευρω που λετε στα προγραμματα 65 plus? Πως μπορω να πετυχω καλυτερες εκπτωσεις? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλησπερα παιδια και Καλη χρονια! Ειμαι χρονια συνδρομητης της Cosmote σε οικογενειακο συμβολαιο (2 65αρια, ενα 25αρι και ενα Internet on the Go 20 ευρω). Εδινα γυρω στα 130-140 ευρω συνολο. Μολις εληξε το προγραμμα μου, σκοπευω να κρατησω μονο τα δυο 65αρια προγραμματα σε οικογενειακο παλι. Η Cosmote μου δινει επιδοτηση για αυτα τα 2 νουμερα 680 ευρω. Μου προτεινει να παω στο 65 plus με εκπτωσεις ανα νουμερο: α) 15% οικογενειακο πακετο, 20% λογω γραμμης ΟΤΕ, 5% προωθητικη ενεργεια β) 15% οικογενειακο πακετο, 15% προωθητικη ενεργεια Σκοπευω να παρω το iphone6, με επιδοτηση θα μου βγαινουν οι λογαριασμοι 47+53 πανω κατω. Ερωτησεις: Πως μπορω να πετυχω αυτα τα 25 και 22 ευρω που λετε στα προγραμματα 65 plus? Πως μπορω να πετυχω καλυτερες εκπτωσεις? Ευχαριστω Για να πετύχεις καλύτερες εκπτώσεις, η λύση είναι μία: φορητότητα. Συνυπολόγισε βέβαια ότι στις τιμές που λέμε δεν δίνουν μαζί και επιδότηση. Σκέψου επιπλέον ότι η διαπραγμάτευση με άλλη εταιρεία, από μόνη της μπορεί να σου δώσει καλύτερη προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AriStos13 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλημερα παιδια!! Σημερα εκανα το whats up μου καρτοσυμβολαιο 30 και μου δινουν 6€ υπολοιπο καρτας! Πηγα να βαλω ιντερνετ αλλα ειτε τα εχει μαζι με sms τα οποια δεν χρησιμοποιω ειτε εχει το monthly pass 60 τα οποια τα χρεωνει 3€ και δεν φτανουν!! Υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορω να βαλω και να μοιαζει με τα 500 mb που ειχα πριν με 5€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Σκοπευω να παρω το iphone6, με επιδοτηση θα μου βγαινουν οι λογαριασμοι 47+53 πανω κατω. Ερωτησεις: Πως μπορω να πετυχω αυτα τα 25 και 22 ευρω που λετε στα προγραμματα 65 plus? Πως μπορω να πετυχω καλυτερες εκπτωσεις? Ευχαριστω Δεν γίνεται και να πληρώνεις 22Ε το 65αρι και να πάρεις iphone6. Δεν συνδιάζονται αυτά. Για να πετύχεις τόσο μεγάλη έκπτωση στο 65, πρέπει να κάνεις αίτημα φορητότητας και μετά η κοσμοτε θα σε καλέσει να σου κάνει προσφορά. Βέβαια να μην είσαι 100% σίγουρος ότι θα σου το δώσει σε αυτή την τιμή που το θες, μπορεί να σου το δώσει γύρω στα 32Ε (και φυσικά χωρίς επιδότηση συσκευής). Καλημερα παιδια!! Σημερα εκανα το whats up μου καρτοσυμβολαιο 30 και μου δινουν 6€ υπολοιπο καρτας! Πηγα να βαλω ιντερνετ αλλα ειτε τα εχει μαζι με sms τα οποια δεν χρησιμοποιω ειτε εχει το monthly pass 60 τα οποια τα χρεωνει 3€ και δεν φτανουν!! Υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορω να βαλω και να μοιαζει με τα 500 mb που ειχα πριν με 5€; Πριν το κάνεις καρτοσυμβόλαιο, έπρεπε να κοιτάξεις τα πακέτα του καρτοσυμβολαίου αν σε βολεύουν. Μάλλον δεν σε εξυπηρετούν γιατί τα πακέτα ιντερνετ είναι συνδιαστικά με μηνύματα στο καρτοσυμβόλαιο. Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο με τα 500ΜΒ με 5Ε. Υπάρχει πακέτο που δίνει 120ΜΒ και sms με κόστος 5Ε και πακέτο που δίνει 600ΜΒ και sms με κόστος 7Ε, που σημαίνει ότι το χρηματικό υπόλοιπο 6Ε δεν σου αρκεί και θα πρέπει να βάζεις και 5Ε κάρτα ή να το χρεώνεις στο λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duende Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 καλησπερα, εχω οικογενειακο πακετο στη cosmote, 2 συνδεσεις cosmote 35, οπου υποτιθεται εχω 10% στη καθε συνδεση εκπτωση λογω οικογενειακου και αλλα 20% στη μια λογω οτε το θεμα ειναι οτι ο μεσος ορος των λογαριασμων μου ειναι γυρω στα 80 ευρω μαζι με τις παραπανω εκπτωσεις καθως ξεπερναω και το οριο των 300mb και τα 120 λεπτα προς τριτους.. σκεφτομαι να την κανω για wind καρτοσυνδεση plus http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403215 οπου βγαινει 20 ευρω το μηνα (χωρις συσκευη) και εχω πολυ καλυτερες παροχες απο το παραπανω cosmote 35.. πιστευετε οτι αξιζει? μπορω να κανω φορητοτητα απευθειας σε f2g (που θα γινει μετα καρτοσυνδεση)? γενικα θα ηθελα να μη ξεπερναω τα 50 ευρω το μηνα και για τις 2 συνδεσεις.. Παράθεση Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 καλησπερα, εχω οικογενειακο πακετο στη cosmote, 2 συνδεσεις cosmote 35, οπου υποτιθεται εχω 10% στη καθε συνδεση εκπτωση λογω οικογενειακου και αλλα 20% στη μια λογω οτε το θεμα ειναι οτι ο μεσος ορος των λογαριασμων μου ειναι γυρω στα 80 ευρω μαζι με τις παραπανω εκπτωσεις καθως ξεπερναω και το οριο των 300mb και τα 120 λεπτα προς τριτους.. σκεφτομαι να την κανω για wind καρτοσυνδεση plus http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403215 οπου βγαινει 20 ευρω το μηνα (χωρις συσκευη) και εχω πολυ καλυτερες παροχες απο το παραπανω cosmote 35.. πιστευετε οτι αξιζει? μπορω να κανω φορητοτητα απευθειας σε f2g (που θα γινει μετα καρτοσυνδεση)? γενικα θα ηθελα να μη ξεπερναω τα 50 ευρω το μηνα και για τις 2 συνδεσεις.. Εμένα τελειώνει το συμβόλαιο σε οικογενειακό και την κάνω με δυο νούμερα και πάγια στα 60€ σύνολο για f2g .Αν με πάρουν για αντιπροσφορά θα ενημερώσω ! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) καλησπερα, εχω οικογενειακο πακετο στη cosmote, 2 συνδεσεις cosmote 35, οπου υποτιθεται εχω 10% στη καθε συνδεση εκπτωση λογω οικογενειακου και αλλα 20% στη μια λογω οτε το θεμα ειναι οτι ο μεσος ορος των λογαριασμων μου ειναι γυρω στα 80 ευρω μαζι με τις παραπανω εκπτωσεις καθως ξεπερναω και το οριο των 300mb και τα 120 λεπτα προς τριτους.. σκεφτομαι να την κανω για wind καρτοσυνδεση plus http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403215 οπου βγαινει 20 ευρω το μηνα (χωρις συσκευη) και εχω πολυ καλυτερες παροχες απο το παραπανω cosmote 35.. πιστευετε οτι αξιζει? μπορω να κανω φορητοτητα απευθειας σε f2g (που θα γινει μετα καρτοσυνδεση)? γενικα θα ηθελα να μη ξεπερναω τα 50 ευρω το μηνα και για τις 2 συνδεσεις.. Εγώ που δεν χρησιμοποιώ ιντερνετ στο κινητό μιας και είμαι όλη μέρα σε pc, μου φαίνονται πάρα πολλά 20Ε το μήνα για τις παροχές που διάβασα δεδομένου ότι ούτε τα λεπτά προς wind θα χρησιμοποιούσα. Οπότε θα πλήρωνα 20Ε για 600' προς όλους και 100 sms... Τώρα για σενα που λες ότι το ξεπερνάς στο ιντερνετ, προφανώς θα σε εξυπηρετήσει αλλά δες και τι λεπτά χρειάζεσαι για κλήσεις προς κινητα κοσμοτε. Αν χρειαζεσαι αρκετά και χρειάζεσαι και καμια 200αρια προς όλους, μπορεί να μην σε καλύψουν τα 600'... Αν σε καλύπτουν, τότε δεν το συζητάμε. Σουπερ. Έχε βέβαια υπόψην σου ότι το σήμα στο mobile internet της wind δεν είναι και το καλύτερο (το λέω κομψά) και δεν έχει καμία σχέση με το αντίστοιχο σήμα της κοσμοτε. Το έχεις τσεκάρει με κάποιο καρτοκινητό wind στα σημεία που βρίσκεσαι; Α τώρα είδα ότι μετράει 3λεπτο την κάθε κλήση. Με λίγα λόγια, καμία σχέση με το πρόγραμμα που είσαι τώρα και μετράει ανά λεπτό. 600/3=200 κλήσεις επί της ουσίας. Edited January 5, 2015 by kostas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duende Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Εγώ που δεν χρησιμοποιώ ιντερνετ στο κινητό μιας και είμαι όλη μέρα σε pc, μου φαίνονται πάρα πολλά 20Ε το μήνα για τις παροχές που διάβασα δεδομένου ότι ούτε τα λεπτά προς wind θα χρησιμοποιούσα. Οπότε θα πλήρωνα 20Ε για 600' προς όλους και 100 sms... Τώρα για σενα που λες ότι το ξεπερνάς στο ιντερνετ, προφανώς θα σε εξυπηρετήσει αλλά δες και τι λεπτά χρειάζεσαι για κλήσεις προς κινητα κοσμοτε. Αν χρειαζεσαι αρκετά και χρειάζεσαι και καμια 200αρια προς όλους, μπορεί να μην σε καλύψουν τα 600'... Αν σε καλύπτουν, τότε δεν το συζητάμε. Σουπερ. Έχε βέβαια υπόψην σου ότι το σήμα στο mobile internet της wind δεν είναι και το καλύτερο (το λέω κομψά) και δεν έχει καμία σχέση με το αντίστοιχο σήμα της κοσμοτε. Το έχεις τσεκάρει με κάποιο καρτοκινητό wind στα σημεία που βρίσκεσαι; Α τώρα είδα ότι μετράει 3λεπτο την κάθε κλήση. Με λίγα λόγια, καμία σχέση με το πρόγραμμα που είσαι τώρα και μετράει ανά λεπτό. 600/3=200 κλήσεις επί της ουσίας. το θεμα ειναι οτι τα 35 το μηνα που ζηταει η κοτε ειναι ελεεινα πολλα για αυτα που παρεχει..τα λεπτα ομιλιας κυριως θα φαγωθουν μεταξυ των 2 αριθμων του οικογενειακου οποτε τα 1000 του πακετου ειναι οκ..και τα 600 προς τριτους ειναι σαφως καλυτερα απο τα 120 που δινει τωρα (200 κλησεις vs 120) Παράθεση Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 το θεμα ειναι οτι τα 35 το μηνα που ζηταει η κοτε ειναι ελεεινα πολλα για αυτα που παρεχει..τα λεπτα ομιλιας κυριως θα φαγωθουν μεταξυ των 2 αριθμων του οικογενειακου οποτε τα 1000 του πακετου ειναι οκ..και τα 600 προς τριτους ειναι σαφως καλυτερα απο τα 120 που δινει τωρα (200 κλησεις vs 120) Ναι, εννοείται ότι τα 35 είναι τραγικά πολλά. Εγώ γενικά είμαι κατά των οικιακών συνδέσεων, πιστεύω ότι η καρτοκινητή είναι πιο συμφέρουσα σε κάθε περίπτωση. Δες και το θέμα του σήματος στο ιντερνετ και είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duende Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Ναι, εννοείται ότι τα 35 είναι τραγικά πολλά. Εγώ γενικά είμαι κατά των οικιακών συνδέσεων, πιστεύω ότι η καρτοκινητή είναι πιο συμφέρουσα σε κάθε περίπτωση. Δες και το θέμα του σήματος στο ιντερνετ και είσαι οκ. κοιτα και γω δεν ειμαι τοσο υπερ, αλλα λογω συχνων ταξιδιων και αλλων λογων πρεπει η συνδεση να ειναι παντα διαθεσιμη, οποτε δε μπορω να εχω καρτα..σιγουρα απο σημα η κοτε ειναι πολυ καλυτερη, αλλα στην εσχατη μπορω να συμβιβαστω..ισως σταθω τυχερος και μου κανουν καποια συμφερουσα αντιπροσφορα..θα δουμε Edited January 5, 2015 by duende Παράθεση Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 (edited) Καλησπερίζω. Έχω βόντα red 1 με hol και θέλω να περάσω σε οτε-κοσμοτε. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει καποια καλή συνδυαστική προσφορά; Ευχαριστώ. Edited January 7, 2015 by bill_phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Καλησπερα σας παιδια εχει η μητερα μου ενα cosmote 25 και τωρα στα κοντα ειναι για ανανεωση και η επιδοτηση που της προσφεραν ειναι 30ευρω. Υπαρχει τροπος με απειλη φορητοτητας να επιτευχθει μια μεγαλυτερη επιδοτηση και αν ναι αξιζει τον κοπο σε τοσο χαμηλα συμβολαια,ρωταω μιας και γλυκοκοιταζω το 625 η σε μια πολυ καλυτερη προσφορα το 635, ειτε για τα δικα μου χερια ειτε για τα χερια της μητερας μου :O Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Γεια χαρά, μια γρήγορη ερώτηση κ απο μένα για ανανέωση. Είμαι εδώ κ χρόνια στο Απεριόριστα 25 (που δεν υπάρχει πια, είναι το αντίστοιχο Plus 25) και μαζί με spotify premium πληρώνω γύρω στα 33€ Έληξε το συμβόλαιο κ η προσφορά που μου δίνουν είναι 2,5€ έκπτωση το μήνα αλλά για 18 μήνες παραμονής κ οχι 12 όπως γινόταν μέχρι τώρα. Δε θέλω να μπλέξω με φορητότητες γιατί πιστεύω οτι δε θα μου κάνει αντιπροσφορά η cosmote. Απο το 2003 που είμαι πελάτης της πάντα οι λογαριασμοί μου δεν ξεπερνάνε τα 30€ κ πάντα η έκπτωση ήταν 2-3€ δε νομίζω οτι θα ενδιαφερθεί να με κερδίσει πίσω. Επειδή χρόνος, sms & mb που έχω τώρα με καλύπτουν κ δε χρειάζομαι κάτι παραπάνω, σκέφτομαι να το γυρίσω σε whatsup. Είδα στο site οτι μπορώ να έχω πάνω κάτω ίδιο χρόνο ομιλίας κλπ μαζί με spotify premium κ να μου βγαίνει 17€ απο τα 33€ που δίνω τώρα. Αξίζει η μετατροπή ή μήπως θα χάσω κάτι κ δεν το αντιλαμβάνομαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Γεια χαρά, μια γρήγορη ερώτηση κ απο μένα για ανανέωση. Είμαι εδώ κ χρόνια στο Απεριόριστα 25 (που δεν υπάρχει πια, είναι το αντίστοιχο Plus 25) και μαζί με spotify premium πληρώνω γύρω στα 33€ Έληξε το συμβόλαιο κ η προσφορά που μου δίνουν είναι 2,5€ έκπτωση το μήνα αλλά για 18 μήνες παραμονής κ οχι 12 όπως γινόταν μέχρι τώρα. Δε θέλω να μπλέξω με φορητότητες γιατί πιστεύω οτι δε θα μου κάνει αντιπροσφορά η cosmote. Απο το 2003 που είμαι πελάτης της πάντα οι λογαριασμοί μου δεν ξεπερνάνε τα 30€ κ πάντα η έκπτωση ήταν 2-3€ δε νομίζω οτι θα ενδιαφερθεί να με κερδίσει πίσω. Επειδή χρόνος, sms & mb που έχω τώρα με καλύπτουν κ δε χρειάζομαι κάτι παραπάνω, σκέφτομαι να το γυρίσω σε whatsup. Είδα στο site οτι μπορώ να έχω πάνω κάτω ίδιο χρόνο ομιλίας κλπ μαζί με spotify premium κ να μου βγαίνει 17€ απο τα 33€ που δίνω τώρα. Αξίζει η μετατροπή ή μήπως θα χάσω κάτι κ δεν το αντιλαμβάνομαι; Μια χαρά αξίζει. Απλά στο καρτοκινητό η ελάχιστη χρέωση είναι 3λεπτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Μια χαρά αξίζει. Απλά στο καρτοκινητό η ελάχιστη χρέωση είναι 3λεπτη. Αυτό είναι το κυριότερο που πρέπει να προσέξεις, ότι στα καρτοκινητά μιλάς 5 δεύτερα και φεύγουν 3' ενώ στο συμβόλαιο είναι 1' η ελάχιστη κλήση. Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις τηλ για κωδικό διακοπής, άμεσα θα σε συνδέσουν με το τμήμα προσφορών της κοσμοτε και θα προσπαθήσουν να σε πείσουν να μην το κάνεις καρτοκινητό. Θα σου κάνουν καλύτερη έκπτωση να ξέρεις, φυσικά όχι τόσο μεγάλη αλλά προκειμένου να μην το γυρίσεις σε κάρτα, θα σου το ρίξουν μπορεί και 7-8Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Ωραία, ευχαριστώ παιδιά. Θα το κάνω κ αυτό να δούμε τι θα βγει. Και τα 7-8€ κάτι είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Παιδιά επειδή τέλος του μήνα λήγει το συμβόλαιο μου οικογενειακό δίχως σταθερό ΟΤΕ θέλω να πιέσω για προσφορά.Μπορει να μου πει κάποιος για τις τιμές που κυκλοφορούν σε καλα προγράμματα και τι παίζει τον τελευταίο καιρό στα απεριόριστα ; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Παιδιά επειδή τέλος του μήνα λήγει το συμβόλαιο μου οικογενειακό δίχως σταθερό ΟΤΕ θέλω να πιέσω για προσφορά.Μπορει να μου πει κάποιος για τις τιμές που κυκλοφορούν σε καλα προγράμματα και τι παίζει τον τελευταίο καιρό στα απεριόριστα ; Πολύ γενική ερώτηση. Καλύτερα να πας σε ένα κατάστημα. Ο υπάλληλος θα σου τα εξηγήσει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Πολύ γενική ερώτηση. Καλύτερα να πας σε ένα κατάστημα. Ο υπάλληλος θα σου τα εξηγήσει καλύτερα. Το έγραψα με τη λογική της απάντησης πχ ότι το απεριόριστα 65 δίνεται στα 21€ δηλαδή αν έχει κάποιος μια πρόσφατη εμπειρία και ανανέωση σε οικογενειακό προγραμμα και σε ποια τιμή του δόθηκε αυτόν τον καιρό Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts