Jump to content

AriStos13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About AriStos13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

AriStos13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλημερα παιδια!! Σημερα εκανα το whats up μου καρτοσυμβολαιο 30 και μου δινουν 6€ υπολοιπο καρτας! Πηγα να βαλω ιντερνετ αλλα ειτε τα εχει μαζι με sms τα οποια δεν χρησιμοποιω ειτε εχει το monthly pass 60 τα οποια τα χρεωνει 3€ και δεν φτανουν!! Υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορω να βαλω και να μοιαζει με τα 500 mb που ειχα πριν με 5€;
  2. Ο καιρός είναι: Καιρός ΕΖ και το widget είναι Moto blur! Αν μου πεις πως να το ανεβάσω!!
  3. Ο καιρός είναι: Καιρός ΕΖ και το widget είναι Moto blur!
  4. Εδώ είναι και η δικιά μου με nova launcher και Custom Iron!
  5. Μπορώ στο One mini να αλλάξω την lockscreen και το swipe up to unlock τρόπο κλειδώματος?
  6. O Nova δεν το κάνει! Πρέπει να τον αγοράσεις! Γιαυτό ρώτησα αν υπάρχει κάποια εφαρμογή!!
  7. Υπάρχει εφαρμογή που μπορώ να αποκρυψω εφαρμογές από το συρτάρι εφαρμογών? Δεν είμαι root!
  8. Εχει καταφερει κανε ας να κανει root το τηλεφωνο??
  9. Εχω το εξης προβλημα με το handcent sms που κατεβασα σημερα!! Μου στελνει μυνημα επαφη η οποια ειναι αποθηκευμενη και οταν παω να απαντησω αντι για ονομα πανω αριστερα μου βγαζει unknown sender!! Ειχα δυο αριθμους σε αυτη την επαφη και τον εναν τον εσβησα αλλα παλι δεν εγινε τιποτα!! Εσβησα ολοκληρη την συζητηση αλλα παλι τιποτα!! Τι μπορω να κανω?
  10. καλημερα. χθες χαζευοντας στο τηλεφωνο μου παρατηρησα οτι δεν εχει αναβαθμισει σε 4.4.2. εκανα την αναβαθμιση και εχω εμφανες προβλημα με την μπαταρια και το τηλεφωνο ειναι συνεχεια ζεστο.. παραδειγμα εχθες απο τις 9:30 μεχρι τις 1:30 η μπαταρια απο περιπου το 45% πηγε στο 3% χωρις να το χρησιμοποιηω καθολου..! τωρα το πρωι το εβγαλα απο τον φορτιστη και ηδη σε 5 λεπτα εχει πεσει 4% η μπαταρια.. τι φταει? το εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα?
  11. ναι εγω την εχω περασει κανονικα!
  12. Για τρεξιμο επισης πολυ καλη εφαρμογη και free ειναι η runtastic. εγω αυτη χρησιμοποιηω και ειμαι ευχαριστημενος. εχει τα παντα μεσα!
  13. Καλησπερα. θα ηθελα μια φτηνη θηκη για το htc mini one που πηρα εχθες. θελω να ειναι διαφανη και να καλυπτει το πισω μερος μονο!
  14. παιζει ρολο τη καρτα sim θα βαλει μεσα.. εμενα μου ειπαν οτι δεν εχει ελληνικα αλλα μολις εβαλα την καρτα μεσα το γυρισε μονο του.. το ποσοστο της μπαταριας πως το ενεργοποιηω? edit: το βρηκα.κοιταγα τελειως αλλου ενω ηταν μπροστα στα ματια μου!!
  15. Καλησπερα και απο μενα ειναι το πρωτο μου ποστ εδω..! Φιλε αυριο μου ερχετε και εμενα το κινητο σε vivid blue απο birdphone..ηθελα να σε ρωτησω ποιες γλωσσες εχει μεσα.. λεει οτι ειναι ευρωπαικης αντιπροσωπειας και δεν εχει ελληνικη γλωσσα..! εσενα τι γλωσσα εχει το μενου σου?
×
×
  • Create New...