morfikos Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Γεια σας, σας δίνω την ενημέρωση από cosmote σχετικά με χρεώσεις! http://rapidshare.com/share/837509EC1A32793D56512EA0CE8B47E8 τα ερωτήματά μου: 1) Για πάνω από 2 γραμμές σε οικογενειακό η τιμή είναι 19,5 ευρώ συν 12% άρα 21,84 ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ...σωστά??? 2) Η παραπάνω τιμή είναι από Γερμανό, όταν με είχαν πάρει από την θυγατρική του ΟΤΕ μου είχαν πει τελική 21,12....την έχει κάποιος αυτή την τιμή? 3) Μου βγήκε ο αρχικός λογαριασμός και είναι παραπάνω από το 21,84 ανά μήνα (ουσιαστικά με έχουν χρεώση για 1,5 μήνα για κάθε γραμμή, άρα έκανα 21,84 Χ 3...και βγαίνει παραπάνω...μισός μήνας και ο επόμενος ολόκληρος - δεν έχω χρεώσεις έξτρα...μόνο χρεώσεις παγίων) Ελπίζω να μην υπάρχουν θέματα με το billing. 4) Η τιμή για ένα νούμερο ποια ήταν??? περιμένω απαντήσεις και απόψεις σας. Μιλάω για την προσφορά στα απεριόριστα 65 που έκανε η Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Xaiρετω. Μια ερωτηση απο αναλφαβητο.Οταν παω να μπμω στην Κοσμοτε,τωρα τελευταια,μου ζηταει κατι για cookies. Επειδη εγω δεν εχω ιδεαν τι ειναι αυτο,μπορει καποιος να μου πει τι να κανω;:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parhs Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Παιδες εχω καρτοσυμβολαιο με 18 ευρω περιπου στη cosmote.Δε μου φτάνει αλλα δε βλεπω να υπάρχει κατι καλο.Καμια ιδεα; Θελω internet 200-300 mb ειμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Παιδες εχω καρτοσυμβολαιο με 18 ευρω περιπου στη cosmote.Δε μου φτάνει αλλα δε βλεπω να υπάρχει κατι καλο.Καμια ιδεα; Θελω internet 200-300 mb ειμαι οκ. Κάλεσε το 1330 και αγόρασ όποιο πακέτο internet σε βολεύει από 3 ευρώ. Επίσης αν δεν φτάνουν τα δωρεάν λεπτά προς άλλα δίκτυα , αγοράζεις 60 λεπτά με 4 ευρώ για μία εβδομάδα. Για περισσότερα απευθύνσου στο νήμα που μιλάμε για καρτοσυμβόλαια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=264501 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Xaiρετω. Μια ερωτηση απο αναλφαβητο.Οταν παω να μπμω στην Κοσμοτε,τωρα τελευταια,μου ζηταει κατι για cookies. Επειδη εγω δεν εχω ιδεαν τι ειναι αυτο,μπορει καποιος να μου πει τι να κανω;:confused: Αποδέξου το. Είναι λίγες πληροφορίες που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σου, για να θυμάται η ιστοσελίδα του ΟΤΕ ποιος είσαι και άλλες σχετικές με εσένα πληροφορίες. Όλες οι σελίδες το κάνουν, εάν δε σου αρέσει, μπορείς να πλοηγείσαι στα κρυφά (incognito, private - κάθε browser έχει άλλο όνομα) ή να εκκαθαρίζεις το ιστορικό και τα "κουλουράκια" σου τακτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 πιστεύω θα υπάρξει θέμα! μου είπαν στον Γερμανό που πήγα ότι τους είπαν από τα κεντρικά ότι ο πρώτος λογαριασμός ΔΕΝ θα ανταποκρίνεται στην προσφορά με τα 22 ευρώ και κάτι (όσες μέρες μέχρι την 1 τιμολόγηση και η προτιμολόγηση του επόμενου μήνα) Δείτε λογαριασμούς και πείτε .... συμβαίνει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 πιστεύω θα υπάρξει θέμα! μου είπαν στον Γερμανό που πήγα ότι τους είπαν από τα κεντρικά ότι ο πρώτος λογαριασμός ΔΕΝ θα ανταποκρίνεται στην προσφορά με τα 22 ευρώ και κάτι (όσες μέρες μέχρι την 1 τιμολόγηση και η προτιμολόγηση του επόμενου μήνα) Δείτε λογαριασμούς και πείτε .... συμβαίνει???? To είχε πει κι άλλο παιδί εδώ και σε φίλη που πήρε την προσφορά ο πρώτος λογαριασμός της ήρθε 90+ ευρώ και της είπαν τα ίδια. Ότι η προσφορά ενεργοποιείται από τον επόμενο μήνα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) πιστεύω θα υπάρξει θέμα! μου είπαν στον Γερμανό που πήγα ότι τους είπαν από τα κεντρικά ότι ο πρώτος λογαριασμός ΔΕΝ θα ανταποκρίνεται στην προσφορά με τα 22 ευρώ και κάτι (όσες μέρες μέχρι την 1 τιμολόγηση και η προτιμολόγηση του επόμενου μήνα) Δείτε λογαριασμούς και πείτε .... συμβαίνει???? Ναι, σε μένα έγινε χωρίς βέβαια να με ενημερώσει κανένας! Edited November 10, 2013 by papathvas Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 To είχε πει κι άλλο παιδί εδώ και σε φίλη που πήρε την προσφορά ο πρώτος λογαριασμός της ήρθε 90+ ευρώ και της είπαν τα ίδια. Ότι η προσφορά ενεργοποιείται από τον επόμενο μήνα. Στους όρους του συμβολαίου αναφέρει κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Μετά απο 15 χρόνια και εγω με την σειρά μου τους χαιρετώ . Τι προσφορα να μου κάνουν όταν τωρα θα πληρώνω 10 € σε καρτοκινητο .τους χώθηκα για τα καλά όμως . Αν δεν αλλάξουν νοοτροπία δεν .......παίζει αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Παιδια απο συνδεση ποσες μερες θελει η μεταφορα σε whatsup? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) Παιδια απο συνδεση ποσες μερες θελει η μεταφορα σε whatsup? 30 Ημέρες για αλαγή στην ίδια εταιρεία 1 ημέρα από την στιγμή που θα πάρεις την SIM για άλλη εταιρεία. Edited November 12, 2013 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 30 Ημέρες για αλαγή στην ίδια εταιρεία 1 ημέρα από την στιγμή που θα πάρεις την SIM για άλλη εταιρεία. Ειναι σιγουρο οτι θελει 30ημερες για την ιδια εταιρεια? γιατι εχω ακουσει οτι γινεται πολυ γρηγορα πλεον. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 30 ημέρες είναι το ανώτερο. Συνήθως γίνεται μία ημέρα πριν να εκδοθεί καινούργιος λογαριασμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Παιδιά είναι ΕΠΙΣΗΜΟ: η COSMOTE μας εξαπάτησε... μου είπαν ο πρώτος μισός μήνας δεν είναι στην προσφορά και πάει 65 ευρώ δια δύο... δεν είμαι σίγουρος αν το έκαναν και στον δεύτερο ΟΛΟΚΛΗΡΟ μήνα.. εγώ έστειλα παράπονο ... και αν δεν μου κόψουν πιστωτικό θα στείλω επιστολή στην ΕΕΤΤ. Το θέμα είναι και εσείς να κάνετε....όλοι μας... κάτι. εγώ με 6 γραμμές είμαι "μέσα" 160 ευρώ περίπου! ΕΛΕΟΣ με τις αλχημίες..... έχει κανείς mail για κεντρικά???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καταγγελία στην ΕΕΤΤ και ολα θα λυθούν εκτός κ αν αναφέρεται στο συμβόλαιο που υπέγραψες. Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι και η Vodafone έκανε ακριβώς τα ίδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ακόμη κι αν αναφέρεται στο συμβόλαιο κάνεις καταγγελία, εφόσον δεν στο είχαν εξηγήσει ρητά στην τηλεφωνικά συνομιλία που συμφώνησες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 επειδή έχω πελάτες που δουλεύουν σε Γερμανό.. κανείς δεν το ήξερε... τους το είπαν αφού αρχίσαν τα παράπονα... εγώ το έχω και ηχογραφημένο... 21,12 τελική τιμή για 18 μήνες! θα στείλω και το ηχητικό στην ΕΕΤΤ ΕΛΕΟΣ....με την μπανανία! το ποσό τελικά που έχασα είναι πιο λίγο 6 νούμερα με 21,12 Χ 1,5 πάγιο μας κάνει = 190,08 μου ήρθαν λογαριασμοί (210,71 + 91,63) - 190,08 = 112,26 Ας κόψουν ένα πιστωτικό και ελπίζω ο επόμενοσ λογαριασμός να είναι το σωστό ποσό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Είσαι σίγουρος? το ίδιο τέχνασμα με το πρώτο 15μερο??? Δεν διάβασα διαμαρτυρίες από voda! Για ενημέρωσε σε παρακαλώ! Καταγγελία στην ΕΕΤΤ και ολα θα λυθούν εκτός κ αν αναφέρεται στο συμβόλαιο που υπέγραψες. Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι και η Vodafone έκανε ακριβώς τα ίδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Είσαι σίγουρος? το ίδιο τέχνασμα με το πρώτο 15μερο??? Δεν διάβασα διαμαρτυρίες από voda! Για ενημέρωσε σε παρακαλώ! Αν μπεις στο νήμα της vodafone που αφορά τα συμβόλαια θα δεις ότι έγινε το ίδιο κι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Αν μπεις στο νήμα της vodafone που αφορά τα συμβόλαια θα δεις ότι έγινε το ίδιο κι εκεί. Στο νήμα της Vodafone ένας είχε τέτοιο πρόβλημα και ηταν απο λάθος της Vodafone. Και φύσημα πιστωθηκε. Οπότε δεν ειναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Δυστηχως και εγω μετα το εμαθα... και την ολη δουλεια την εκανε φιλος που δουλευει στον γερμανο και μου ειπε οτι ουτε αυτος το ηξερε... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Για αλλαγη προγραμματος απο 55 σε 45 απερ μεσω της εφαρμογης ποσες μερες θελει να ενεργοποιηθει; Εμενα καθε 22 εκδιδεται λογαριασμός αν την κανω την αιτηση online απο τις 18 θα ειμαι καλυμμένος;;; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Εγώ πάντως πάντα μια μέρα πριν την έκδοση λογαριασμού αλλάζω πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Επιβεβαιώνω ότι η προσφορά για το 65αρι δεν ισχύει για τον πρώτο μισό μήνα. Η κοσμοτέ ποτέ δεν έκανε τον κόπο να ενημερώσει τους υπαλλήλους και τώρα οι υπάλληλοι/πωλητές βρίσκονται στο στόμα του λύκου με τους καταναλωτές δικαίως να τους τα χώνουν. Καταναλωτής με το 65αρι στα 19,5 και μαζί οικογενειακό το απεριόριστα 25 (βγαίνει τελική 22,4), του ήρθε ο πρώτος λογαριασμός 109,98!! Να πω ότι είχε ξεφύγει κατά 9Ε σε διεθνείς κλήσεις αλλά και πάλι...τα 100Ε δεν δικαιολογούνταν με τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts