manan69t Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Καλούτσικη είναι η τιμή,δε τη λες ακριβή αλλα και ούτε προσφορα.... Είναι για 18 μήνες η για 12 ? Αν είναι για 12 θα έλεγα ναι. Ειναι για 18! Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει να το αλλάξεις, αφενός γιατί δεν σου προσφέρει παραπάνω κάτι εξαιρετικό (το αντίθετο μάλιστα, σου μειώνει τα MB και τα sms) και αφετέρου επειδή το παλιό 35 δεν διατίθεται πια εμπορικά και σε όποιο άλλο οικονομικό προγραμμα κι αν μεταβείς θα πληρώνεις παραπάνω αν θέλεις να καλείς σταθερά...:blink: Μα στα 28 ευρω μου δινοουν τα 1500 και προς σταθερα!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ειναι για 18! Μα στα 28 ευρω μου δινοουν τα 1500 και προς σταθερα!:) Κατ' αρχήν για εμένα είναι πολύ δεσμευτικό το 18μηνο συμβόλαιο, ειδικά λόγω της οικονομικής αστάθειας που υπάρχει πια...:!: Η τιμή των 28€ είναι καλή αλλά το ερώτημα είναι τί γίνεται μετά την παρέλευση του 18μήνου...:blink: Θα έχεις ανάλογη έκπτωση ή τελικά θα πληρώνεις 10+ € παράπάνω σε σχέση με το παλιό 35?:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Κατ' αρχήν για εμένα είναι πολύ δεσμευτικό το 18μηνο συμβόλαιο, ειδικά λόγω της οικονομικής αστάθειας που υπάρχει πια...:!: Η τιμή των 28€ είναι καλή αλλά το ερώτημα είναι τί γίνεται μετά την παρέλευση του 18μήνου...:blink: Θα έχεις ανάλογη έκπτωση ή τελικά θα πληρώνεις 10+ € παράπάνω σε σχέση με το παλιό 35?:X Μα μετά το 18μηνο μπορείς να πας όπου θες ξανά και να βρεις την καλύτερη προσφορά πάλι. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Κατ' αρχήν για εμένα είναι πολύ δεσμευτικό το 18μηνο συμβόλαιο, ειδικά λόγω της οικονομικής αστάθειας που υπάρχει πια...:!: Η τιμή των 28€ είναι καλή αλλά το ερώτημα είναι τί γίνεται μετά την παρέλευση του 18μήνου...:blink: Θα έχεις ανάλογη έκπτωση ή τελικά θα πληρώνεις 10+ € παράπάνω σε σχέση με το παλιό 35?:X Μα μετά το 18μηνο μπορείς να πας όπου θες ξανά και να βρεις την καλύτερη προσφορά πάλι. Ετσι ειναι αλλα πλεον κοιταω και προς καρτα μερια γιατι ειδικα καλοκαιρι δε μιλαω τοσο αλλα ρε παιδια ειχα καιρο να ασχοληθω με καρτα και τα εχω χασει,bonus απο δω,εκπτωσεις απο εκει,το να,τ αλλο,αλλα και οταν παιρνω τηλεφ. τις εξυπ.πελατων να μαθω μου λενε οτι ληγει η προσφορα τελος του μηνς και δε ξερουμε αν θα συνεχιστει και τετοια οποτε κατα μπερδευτηκα και μου φαινετε θα ενδωσω στα 28 ευρω να τα εχω ολα και ας μη τα χρησιμοποιω!:p Το κακο ειναι οτι αυριο ληγη και η πρεπει να παρω τη σιμ η τερμα η προσφορα! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 λοιπον εχω 2 κινητα στην κοσμοτε, 10 χρονια συνδρομητης, μου ηρθε επιδοτηση 80ε για το ενα 70ε για το αλλο. σκεφτομαι να τους παρω και να τους πω θελω να φυγω και η βονταφον μου δινει το χ κινητο αν παω σε αυτην, για παραδειγμα το μηλοφωνο 4σ. λετε να καταφερω τιποτα? ή υπαρχει κανα αλλο κολπακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 λοιπον εχω 2 κινητα στην κοσμοτε, 10 χρονια συνδρομητης, μου ηρθε επιδοτηση 80ε για το ενα 70ε για το αλλο. σκεφτομαι να τους παρω και να τους πω θελω να φυγω και η βονταφον μου δινει το χ κινητο αν παω σε αυτην, για παραδειγμα το μηλοφωνο 4σ. λετε να καταφερω τιποτα? ή υπαρχει κανα αλλο κολπακι? Το πόσα χρόνια είσαι συνδρομητής δεν λαμβάνεται υπόψιν. Μόνο η πρόσφατη κατανάλωση που έχεις κάνει, για το τι είδους επιδότηση θα πάρεις. Αυτό που κάνουν συνήθως είναι κάνουν αίτηση φορητοτητας και μετά περιμένουν από τον αρχικό πάροχο να πάρει τηλέφωνο. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Από τον τίτλο του τοπικ έχει φύγει το "κοσμοτε".μόνο εγώ το βλέπω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Από τον τίτλο του τοπικ έχει φύγει το "κοσμοτε".μόνο εγώ το βλέπω ; Όχι, είναι αλήθεια ότι έφυγε τις τελευταίες ημέρες, αλλά είναι κάτω από την κατηγορία Cosmote, οπότε είναι μονοσήμαντα ορισμένο. Κι εγώ θα προτιμούσα να επανέλθει, γιατί είναι πιο εύκολο να το παρακολουθείς από τη λίστα με τις συνδρομές. @Zspanos, φοβάμαι ότι με τον τρόπο που περιγράφεις δεν θα πετύχεις πολλά. Συνήθως μόνο όταν υλοποιήσεις την απειλή φορητότητας έχεις ανταπόκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Όχι, είναι αλήθεια ότι έφυγε τις τελευταίες ημέρες, αλλά είναι κάτω από την κατηγορία Cosmote, οπότε είναι μονοσήμαντα ορισμένο. Κι εγώ θα προτιμούσα να επανέλθει, γιατί είναι πιο εύκολο να το παρακολουθείς από τη λίστα με τις συνδρομές. @Zspanos, φοβάμαι ότι με τον τρόπο που περιγράφεις δεν θα πετύχεις πολλά. Συνήθως μόνο όταν υλοποιήσεις την απειλή φορητότητας έχεις ανταπόκριση. Ναι απλά δεν καταλαβαίνω γιατί βγήκε αφού και της βοντα και της wind ξεκινάνε με.το όνομα της.εταιρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Βγήκε γιατί το θεώρησα πλεονασμό, αλλά έχετε δίκιο και το ξαναβάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Βγήκε γιατί το θεώρησα πλεονασμό, αλλά έχετε δίκιο και το ξαναβάζω. στο ενημερωτικο email θα διορθωθει και εκει αυτοματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 στο ενημερωτικο email θα διορθωθει και εκει αυτοματα? Λογικά, Ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Λογικά, Ναι...διορθωθηκε οντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Έχω απεριόριστα 25 με μόλις 100mb internet. Υπάρχει δυνατότητα αγοράς έξτρα πακέτου που θα ενεργοποιείται μόνο μια φορά οπότε το χρειάζομαι και όχι αυτόματα κάθε μήνα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Μια και ήρθα πρόσφατα από το κόκκινο στρατόπεδο, μια γρήγορη ερώτηση πριν εγγραφώ στο My Cosmote: Σε οικογενειακά πακέτα, μπορεί ο καθένας να έχει προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης, ή είναι ένας για όλους τους αριθμούς? Στην εγγραφή ζητάει απλά έναν τηλεφωνικό αριθμό πριν κάνεις υποβολή. Edit: Παρατήρησα ότι με την εφαρμογή κάνει αμέσως ταυτοποίηση με τον αριθμό τηλεφώνου και δίνει πρόσβαση στα στοιχεία του συγκεκριμένου αριθμού. Για την ιστοσελίδα θα ήθελα ακόμα απάντηση, εάν κάποιος την έχει εύκαιρη :) Edited May 25, 2013 by minast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Μια και ήρθα πρόσφατα από το κόκκινο στρατόπεδο, μια γρήγορη ερώτηση πριν εγγραφώ στο My Cosmote: Σε οικογενειακά πακέτα, μπορεί ο καθένας να έχει προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης, ή είναι ένας για όλους τους αριθμούς? Στην εγγραφή ζητάει απλά έναν τηλεφωνικό αριθμό πριν κάνεις υποβολή. Edit: Παρατήρησα ότι με την εφαρμογή κάνει αμέσως ταυτοποίηση με τον αριθμό τηλεφώνου και δίνει πρόσβαση στα στοιχεία του συγκεκριμένου αριθμού. Για την ιστοσελίδα θα ήθελα ακόμα απάντηση, εάν κάποιος την έχει εύκαιρη :) Και εγω προσφατα απο κοκκινο στρατοπεδο πηγα cosmote.ενας κωδικος ειναι για ολους.κανεις εγγραφη και περιμενεις email απο cosmote για κωδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω 3 αριθμούς στήν βόντα με εταιρικό συμβόλαιο. Για την ανανέωση του συμβολαίου με έκπτωση στο πάγιο μου δίνουν 10% έκπτωση, τίποτα παραπάνω. Η cosmote μου δίνει επιδότηση 83 € για 12μηνο για κάθε γραμμή. Θέλω όσοι είστε παλιοί συνδρομητές να με βοηθήσετε με τα εξής: στήν cosmote η επιδότηση αφαιρείται από τα πάγια κάθε μήνα? Στήν επόμενη ανανέωση θα μου δώσουν ξανά επιδότηση ή γίνεται έκπτωση όπως στήν βόντα ? Η κατανάλωση μπαταρίας είναι αυξημένη στο δίκτυο της cosmote σε σχέση με την βόντα? Αυτό με προβληματίζει καθώς οι 2 στους 3 έχουμε iphone 5 που είναι μπαταριοφαγάνα. Όποιος μπορεί παρακαλώ ας βοηθήσει. :shifty: Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω 3 αριθμούς στήν βόντα με εταιρικό συμβόλαιο. Για την ανανέωση του συμβολαίου με έκπτωση στο πάγιο μου δίνουν 10% έκπτωση, τίποτα παραπάνω. Η cosmote μου δίνει επιδότηση 83 € για 12μηνο για κάθε γραμμή. Θέλω όσοι είστε παλιοί συνδρομητές να με βοηθήσετε με τα εξής: στήν cosmote η επιδότηση αφαιρείται από τα πάγια κάθε μήνα? Στήν επόμενη ανανέωση θα μου δώσουν ξανά επιδότηση ή γίνεται έκπτωση όπως στήν βόντα ? Η κατανάλωση μπαταρίας είναι αυξημένη στο δίκτυο της cosmote σε σχέση με την βόντα? Αυτό με προβληματίζει καθώς οι 2 στους 3 έχουμε iphone 5 που είναι μπαταριοφαγάνα. Όποιος μπορεί παρακαλώ ας βοηθήσει. :shifty: Η εκπτωση στο παγιο αφερειτε μινιαια απο το συνολικο παγιο καθε γραμης. Δηλαδη 83ε δια 12μηνες= 6.90ευρω εκπτωση σε καθε γραμη βγενει. Στην επομενη ανανεωση διαλεγεις εσυ αν θα παρεις ξανα εκπτωση σε παγιο η για αγορα συσκευης. η καταναλωση μπαταριας ειναι σε καθε δυκτιο ιδια απλα αυτο που παιζει ρολο ειναι το σημα στην περιοχη σου. Αν ειναι καλο το σημα ξοδευει λιγοτερη μπαταρια το καθε κινητο σε οποιοδιποτε δυκτιο και να εισαι. Αρα αυτο σημαινει τι σημα εχει η voda Και τη η cosmote στην περιοχη σου ελπιζω να σε καλυψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Η εκπτωση στο παγιο αφερειτε μινιαια απο το συνολικο παγιο καθε γραμης. Δηλαδη 83ε δια 12μηνες= 6.90ευρω εκπτωση σε καθε γραμη βγενει. Στην επομενη ανανεωση διαλεγεις εσυ αν θα παρεις ξανα εκπτωση σε παγιο η για αγορα συσκευης. η καταναλωση μπαταριας ειναι σε καθε δυκτιο ιδια απλα αυτο που παιζει ρολο ειναι το σημα στην περιοχη σου. Αν ειναι καλο το σημα ξοδευει λιγοτερη μπαταρια το καθε κινητο σε οποιοδιποτε δυκτιο και να εισαι. Αρα αυτο σημαινει τι σημα εχει η voda Και τη η cosmote στην περιοχη σου ελπιζω να σε καλυψα Ευχαριστώ. Τετάρτη - Πέμπτη θα προχωρήσω σε φορητότητα. Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Καλησπέρα σε όλους, Μετά από πάααρα πολλά χρόνια στην Cosmote και στο πλαίσιο συμμαζέματος των εξόδων προχώρησα σε αίτηση φορητότητας στην Vodafone-Hol με πακέτο super deal . Τα συμβόλαια θα μου έρθουν αύριο με courier, ζήτησα να μου τα αφήσουν να τα διαβάσω με την ησυχία μου και να τους τα στείλω εγώ την ίδια μέρα με φαξ. Απορίες : 1) Η Cosmote Θα με πάρει κάποιο τηλέφωνο για να μου δώσει αντιπροσφορά μόλις η Vodafone καταχωρήσει την αίτησή μου ; 2) Εάν η προσφορά της Cosmote είναι καλύτερη έχω την δυνατότητα να υπαναχωρήσω από την αίτηση μου στην Vodafone παρόλο που θα έχω υπογράψει την αίτηση-συμβόλαιο και αν ναι πως μέρες είναι το περιθώριο ; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Καλησπέρα σε όλους, Μετά από πάααρα πολλά χρόνια στην Cosmote και στο πλαίσιο συμμαζέματος των εξόδων προχώρησα σε αίτηση φορητότητας στην Vodafone-Hol με πακέτο super deal . Τα συμβόλαια θα μου έρθουν αύριο με courier, ζήτησα να μου τα αφήσουν να τα διαβάσω με την ησυχία μου και να τους τα στείλω εγώ την ίδια μέρα με φαξ. Απορίες : 1) Η Cosmote Θα με πάρει κάποιο τηλέφωνο για να μου δώσει αντιπροσφορά μόλις η Vodafone καταχωρήσει την αίτησή μου ; 2) Εάν η προσφορά της Cosmote είναι καλύτερη έχω την δυνατότητα να υπαναχωρήσω από την αίτηση μου στην Vodafone παρόλο που θα έχω υπογράψει την αίτηση-συμβόλαιο και αν ναι πως μέρες είναι το περιθώριο ; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. 1. Συνήθως σε παίρνουν τηλέφωνο για αντιπροσφορά ανάλογα πως θα σε κρίνουν ως πελάτη. 2. Αν δεν έχεις υπογράψει, απλώς ακυρώνεις την αίτηση, το ίδιο και αν έχεις υπογράψει αλλά δεν έχεις ενεργοποιηθεί, αν έχεις ενεργοποιηθεί έχεις 14 μέρες καιρό για να υπαναχωρήσεις, αλλιώς ενεργοποιούνται οι ρήτρες π.χ. ελάχιστης παραμονής, επιστροφής επιδότησης - έκπτωσης παγίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 1. Συνήθως σε παίρνουν τηλέφωνο για αντιπροσφορά ανάλογα πως θα σε κρίνουν ως πελάτη. Εγω περιμενα απο την τεταρτη να με παρει τηλ η κοσμοτε αλλα δεν εκαναν κινηση. Αυριο περιμενω τον κουριερ απο την βονταφον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) 1. Συνήθως σε παίρνουν τηλέφωνο για αντιπροσφορά ανάλογα πως θα σε κρίνουν ως πελάτη. 2. Αν δεν έχεις υπογράψει, απλώς ακυρώνεις την αίτηση, το ίδιο και αν έχεις υπογράψει αλλά δεν έχεις ενεργοποιηθεί, αν έχεις ενεργοποιηθεί έχεις 14 μέρες καιρό για να υπαναχωρήσεις, αλλιώς ενεργοποιούνται οι ρήτρες π.χ. ελάχιστης παραμονής, επιστροφής επιδότησης - έκπτωσης παγίων. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα αναμένω την κίνηση τους. Εγω περιμενα απο την τεταρτη να με παρει τηλ η κοσμοτε αλλα δεν εκαναν κινηση. Αυριο περιμενω τον κουριερ απο την βονταφον... Άν δεν κάνω λάθος τηλέφωνο σε παίρνουν μετά τον ερχομό του courier και αφού περάσουν την υπογεγραμμένη αίτηση σου στο σύστημα. Edited May 29, 2013 by Stavros_P Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Πλέον μάθανε και αυτοί για το κόλπο με την φορητότητα και προσπαθούνε να το δυσκολέψουν, δεν περνάνε την αίτηση αν δεν πάρουν το συμβόλαιο υπογεγραμμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 1. Συνήθως σε παίρνουν τηλέφωνο για αντιπροσφορά ανάλογα πως θα σε κρίνουν ως πελάτη. 2. Αν δεν έχεις υπογράψει, απλώς ακυρώνεις την αίτηση, το ίδιο και αν έχεις υπογράψει αλλά δεν έχεις ενεργοποιηθεί, αν έχεις ενεργοποιηθεί έχεις 14 μέρες καιρό για να υπαναχωρήσεις, αλλιώς ενεργοποιούνται οι ρήτρες π.χ. ελάχιστης παραμονής, επιστροφής επιδότησης - έκπτωσης παγίων. Αυτό το δεύτερο σε περίπτωση που έχεις υπογράψει υπάρχει κάπου γραμμένο για να μπορούμε να το επικαλεστούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts