kooky Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Είναι μόνο για την COSMOTE. Και την κάρτα ανεργίας πρέπει να την προσκομίσεις στην αρχή. Αλλιώς πως θα σου κάνουν την έκπτωση; Αν λέω έχεις συμβόλαιο και μένεις άνεργος και το συμβόλαιο σου είναι ας πούμε στον 5ο μήνα (έχεις ακόμα δηλαδή 7 μήνες μέχρι το 12μηνο) και μπαίνεις στο ταμείο ανεργίας, δε μπορείς να πας και να προσκομίσεις την κάρτα και να σου γίνει η έκπτωση από τον 6ο μήνα και μετά? Πρέπει να περάσουν και οι 12 μήνες και να γίνει η έκπτωση στο καινούριο συμβόλαιο? Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 ρε παιδια τι εγινε τον αναλυτικο λογαριασμο τον κοψανε?προχθες που μου ηρθε δεν εχει μεσα αναλυτικα τις κλησεις και μηνυματα και τις χρεωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Αν λέω έχεις συμβόλαιο και μένεις άνεργος και το συμβόλαιο σου είναι ας πούμε στον 5ο μήνα (έχεις ακόμα δηλαδή 7 μήνες μέχρι το 12μηνο) και μπαίνεις στο ταμείο ανεργίας, δε μπορείς να πας και να προσκομίσεις την κάρτα και να σου γίνει η έκπτωση από τον 6ο μήνα και μετά? Πρέπει να περάσουν και οι 12 μήνες και να γίνει η έκπτωση στο καινούριο συμβόλαιο? Εγω ημουν στο 9ο μηνα του συμβολαιου και μου ειπε πως η εκπτωση θα ισχυει απο τον επομενο λογαριασμο και για 12 μηνες...ουσιαστικα δηλαδη ανανεωνεται το συμβολαιο για αλλους 12 μηνες με εκπτωση 15% Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 θα ήθελα να σε ρωτήσω τι λογαριασμούς έκανες και σε ποιο πάγιο ήσουν και σου έκαναν 190 ευρώ επιδότηση???? εγώ είμαι wind αλλά σκέφτομαι να πάω cosmote! ευχαριστώ! Σήμερα βγήκε η επιδότησή μου για προανανέωση στην cosmote με ποσό 190€.Ρωτάω αυτήν που με πήρε τηλ ''μπορώ από οποιοδήποτε κατάστημα να παραλάβω το τηλέφωνο και την επιδότηση?''....μου απαντάει ναι και ξαναρωτάω να σιγουρευτώ ..''και από πλαίσιο?'',μου απαντάει ναι..το αποτέλεσμα ?Μετά από 2.5 ώρες ταλαιπωρίας στο πλαίσιο και συνεχούς ομιλίας με εκπροσώπους cosmote στο κατάστημα τελικά μου απάντησαν οτι την επιδότηση μπορείς να την πάρεις μόνο από cosmote shop και Γερμανός.Συνομιλώ και πάλι με την εκπρόσωπο που μου είπε ότι μπορώ να πάρω την επιδότηση από οποιοδήποτε κατάστημα και μου απάντησε''συγνώμη έκανα λάθος..''.Τη δική μου την ταλαιπωρία ποιός θα την πληρώσει όμως απαράδεκτοι υπάλληλοι της comote που άκρη δεν έβγαλα 2,5 ώρες.Φυσικά την αγορά ήθελα να την κάνω στο πλαίσιο γιατί είχε 230 € φθηνότερα το κινητό από cosmote..Aυτά..τα είπα και ξελάφρωσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Τα δικαιολογητικά (ανεργου - συνταξιουχου) τα προσκομίζεις όποτε θες. Η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Σεπτέμβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο. Απο την ενεργοποίηση της προσφοράς και αν παραμείνετε 12 μήνες στο δίκτυο, γι'αυτό το χρονικό διάστημα θα έχετε την έκπτωση του 15% στο πάγιο. Απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Στο εξωτερικό, τα εισερχόμενα sms χρεώνονται; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 από όσο ξέρω όχι!!μόνο οι κλήσεις και οτιδήποτε εξερχόμενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 από όσο ξέρω όχι!!μόνο οι κλήσεις και οτιδήποτε εξερχόμενο.. Ακριβώς έτσι είναι! Επιβεβαιώνω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Για ποιες περιοχές ενδιαφερεσαι; Τούμπα,Καλαμαριά,κέντρο...Η αλήθεια είναι ότι το σήμα της κοσμοτέ βελτιώθηκε πολύ σε σχέση με άλλα χρονια,της vodafone όμως??? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο. Απο την ενεργοποίηση της προσφοράς και αν παραμείνετε 12 μήνες στο δίκτυο, γι'αυτό το χρονικό διάστημα θα έχετε την έκπτωση του 15% στο πάγιο. Απλό. Αληθεια λες;Συγνωμη τοτε για την παραπληροφορηση,μετεφερα ακριβως τα λογια της υπαλληλου του ΟΤΕ... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Τελικά τι ισχύει ρε παιδιά; Ανανεώνεται το συμβόλαιο εκ νέου για 12 μήνες ή απλά συνεχίζεται; Ξέρει κάποιος υπεύθυνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Δεν ανανεώνεται._ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Αν λέτε για την προσφορά για ανέργους και συνταξιούχους, δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο. Απλά σου περνάνε την έκπτωση 15% για 12 μήνες. Εγώ από 16.80€ δίνω τώρα 14.30€ μαζί με φόρους και ΦΠΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Τούμπα,Καλαμαριά,κέντρο...Η αλήθεια είναι ότι το σήμα της κοσμοτέ βελτιώθηκε πολύ σε σχέση με άλλα χρονια,της vodafone όμως??? Καλαμαριά εξαρτάται απ'τα σημεία. Και οι 3 εταιρίες έχουν τρύπες, ανάλογα πού έχουν απενεργοποιήσει σταθμούς οι κάτοικοι. Γενικά, σε εσωτερικούς χώρους στην Καλαμαριά μην ελπίζεις σε πολλά. Τούμπα απ'όσο ξέρω από δική μου εμπειρία, είναι πολυ καλή. Κέντρο σε ποια σημεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Είδα στο σάιτ της κοσμοτέ,αν κάνω αίτηση για φορητότητα,ότι γλυτώνω 2μιση πάγια,οπότε ουσιαστικά,αν βάλω το πρόγραμμα "απεριοριστα 40",ότι μου βγάζει τιμή με φπα περίπου 32 ευρώ.Αυτό συμπεριλαμβάνει τέλη κινητής κλπ,ή είναι τελική,ξέρει κανείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scar Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Είδα στο σάιτ της κοσμοτέ,αν κάνω αίτηση για φορητότητα,ότι γλυτώνω 2μιση πάγια,οπότε ουσιαστικά,αν βάλω το πρόγραμμα "απεριοριστα 40",ότι μου βγάζει τιμή με φπα περίπου 32 ευρώ.Αυτό συμπεριλαμβάνει τέλη κινητής κλπ,ή είναι τελική,ξέρει κανείς?? Όχι δεν είναι τελική γιατί στα συμβόλαια, υπάρχει κλιμακωτή φορολογία αναλογα με τον τελικο λογαριασμο.... Δεν ειναι δηλαδη 12% ο φορος για καθε ποσο. Νομιζω μεχρι 50 ευρω λογαριασμο ειναι 12%, μετα ανεβαινεις στα 15% κλπ. Νομιζω υπαρχουν 4 κλιμακες. Οποτε στο νερακι εισαι 32+12% φορος = 35,84 περιπου 36 ευρω δηλαδη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 για νεα συμβολαιο χρειαζεται ταυτοτητα μονο η και αποδεικτικο ΑΦΜ; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Μετά από αρκετά χρόνια στη Vodafone, σκέφτομαι για μεταφορά στην cosmote. Ο κύριος λόγος είναι οι πολύ περισσότερες κλήσεις που κάνω προς cosmote. Μέχρι τώρα ήμουν σε παλιό πρόγραμμα της Vodafone το 240, με 240 λεπτά ομιλίας και τίποτα άλλο. Βέβαια όταν το είχα κάνει, δεν υπήρχαν απαιτήσεις για mbps, ίντερνετ κλπ. Αυτή τη στιγμή μου είναι δύσκολο να δω τα προγράμματα της cosmote, γιατί είμαι διακοπές και γράφω από το κινητό. Για χρόνο ομιλίας σε αλλά δίκτυα, χρειάζομαι μόνο προς Vodafone, γιατί έχω και άλλη συσκευή με κάρτα q, οπότε προς wind και q χρησιμοποιώ την κάρτα q. Δε θυμάμαι τώρα, αλλά το unlimited 35 δίνει 90 λεπτά προς αλλά δίκτυα το οποίο μου είναι υπεραρκετό για τις κλήσεις προς Vodafone. Δε θυμάμαι όμως πόσα mbps δίνει. Σκέφτομαι μαζί να βάλω και το πακετάκι που με 10ευρώ σου δίνει άλλα 100mb. Συνολικά, γύρω στα 350-400mb θέλω να έχω. Και τέλος, με συμφέρει να κάνω τη μεταφορά μέσω της σελίδας της cosmote; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVINA Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 ρε παιδια τι εγινε τον αναλυτικο λογαριασμο τον κοψανε?προχθες που μου ηρθε δεν εχει μεσα αναλυτικα τις κλησεις και μηνυματα και τις χρεωσεις. Δυστυχως απο αρχες Ιουλιου σταματησε η αναλυτικη κατασταση κλησεων για ολους και οποιος την επιθυμει πρεπει να μεταβει σε καταστημα να κανει αιτηση για αναλυτικο..και αν θελεις και αναλυση για τον Ιουλιο,ενα ακομα αιτημα επανεκτυπωσης Ιουλιου..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cubigon Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Μετά από αρκετά χρόνια στη Vodafone, σκέφτομαι για μεταφορά στην cosmote. Ο κύριος λόγος είναι οι πολύ περισσότερες κλήσεις που κάνω προς cosmote. Μέχρι τώρα ήμουν σε παλιό πρόγραμμα της Vodafone το 240, με 240 λεπτά ομιλίας και τίποτα άλλο. Βέβαια όταν το είχα κάνει, δεν υπήρχαν απαιτήσεις για mbps, ίντερνετ κλπ. Αυτή τη στιγμή μου είναι δύσκολο να δω τα προγράμματα της cosmote, γιατί είμαι διακοπές και γράφω από το κινητό. Για χρόνο ομιλίας σε αλλά δίκτυα, χρειάζομαι μόνο προς Vodafone, γιατί έχω και άλλη συσκευή με κάρτα q, οπότε προς wind και q χρησιμοποιώ την κάρτα q. Δε θυμάμαι τώρα, αλλά το unlimited 35 δίνει 90 λεπτά προς αλλά δίκτυα το οποίο μου είναι υπεραρκετό για τις κλήσεις προς Vodafone. Δε θυμάμαι όμως πόσα mbps δίνει. Σκέφτομαι μαζί να βάλω και το πακετάκι που με 10ευρώ σου δίνει άλλα 100mb. Συνολικά, γύρω στα 350-400mb θέλω να έχω. Και τέλος, με συμφέρει να κάνω τη μεταφορά μέσω της σελίδας της cosmote; δεινει 100mb απο μονο του. αλλα τα 10 ευρο που αναφερεσει δινουν 300mb extra και 100 που νομιζες. επισεις σε συμφερει να κανεις μεσω τις σελιδας γιατι σου κανουν εκπτωση στο παγιο σε συγκριση με τα καταστηματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Συγνωμη ο μεσος χρονος αναμονης για το 13838 ποσος ειναι;;;; Η χρεωση ειναι 0,13 ανα κληση απο κιν Cosmote;;;;; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giog Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Να σας πω κι εγω τη σκεψη μου. Εχω μια κοσμοκαρτα κι ενα what's up και σκεφτομαι να παω σε απεριοριστα 15. Ποσο ειναι το παγιο με φορους κτλ; Εχω διαβασει και το διαπιστωσα και χθες οτι η κοσμοτε προσπαθει να σε παει στο 25 και πανω λεγοντας κι ολας οτι στο 15 δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ λεπτα και μηνυματα σε αλλους (εχει 15 λεπτα και 100 μηνυματα ενω στο 25 εχει 50 λεπτα και 30 μηνυματα σε αλλους). Για τους υπολοιπους παροχους ομως τι; Λενε οτι καρτοκινητα θα σταματησουν εντελως οποτε τι θα κανουμε; Ενα απεριστα 15 σε ΚΑΘΕ εταιρεια για να μιλαμε με ολους; Κι εκει παλι δεν θα χουμε σταθερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scar Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 (edited) Συγνωμη ο μεσος χρονος αναμονης για το 13838 ποσος ειναι;;;; Η χρεωση ειναι 0,13 ανα κληση απο κιν Cosmote;;;;; Δεν ξέρω πόσος είναι ο χρόνος, αλλά ναι κάπου εκεί είναι η κλήση. Ή 0,123 ευρώ δεν θυμάμαι. Πάρε και περίμενε δεν έχεις άλλη επιλογή.... Να σας πω κι εγω τη σκεψη μου. Εχω μια κοσμοκαρτα κι ενα what's up και σκεφτομαι να παω σε απεριοριστα 15. Ποσο ειναι το παγιο με φορους κτλ; Εχω διαβασει και το διαπιστωσα και χθες οτι η κοσμοτε προσπαθει να σε παει στο 25 και πανω λεγοντας κι ολας οτι στο 15 δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ λεπτα και μηνυματα σε αλλους (εχει 15 λεπτα και 100 μηνυματα ενω στο 25 εχει 50 λεπτα και 30 μηνυματα σε αλλους). Για τους υπολοιπους παροχους ομως τι; Λενε οτι καρτοκινητα θα σταματησουν εντελως οποτε τι θα κανουμε; Ενα απεριστα 15 σε ΚΑΘΕ εταιρεια για να μιλαμε με ολους; Κι εκει παλι δεν θα χουμε σταθερα! 15+12% φορος =16,8 Mπορείς να μας πεις εσύ από πού το άκουσες αυτό για την καταργηση; Σε ο,τι γράφτηκε εδώ ή ρώτησες πουθενά και στο είπαν...:wacko: Σαν πολλοί μαζευτηκατε αυτοί που το λέτε και φοβάμαι!:( Edited August 18, 2011 by Scar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Mπορείς να μας πεις εσύ από πού το άκουσες αυτό για την καταργηση; Σε ο,τι γράφτηκε εδώ ή ρώτησες πουθενά και στο είπαν...:wacko: Σαν πολλοί μαζευτηκατε αυτοί που το λέτε και φοβάμαι!:( Ως προς την κατάργηση των καρτοκινητών, το είπε και ένας υπάλληλος της WIND στον πατέρα μου, όταν την προηγούμενη εβδομάδα τον κάλεσε στο τηλέφωνο να τον ενημερώσει για κάποια προγράμματα. Ο χρόνος μόνο θα δείξει αν κάτι τέτοιο ισχύει ή αν το λένε για να τραβήξουν κόσμο προς τα προγράμματα συμβολαίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts