Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 19,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μπορούμε να μάθουμε αν ισχύει και για τα καρτοσυμβόλαια; Εχω ένα καρτοσυμβόλαιο το οποίο θέλω να σπάσω.

Μπορούμε να μάθουμε αν ισχύει και για τα καρτοσυμβόλαια; Εχω ένα καρτοσυμβόλαιο το οποίο θέλω να σπάσω.

η ανακοινωση γραφει 'για ολους τους συνδρομητες της κοσμοτε'. Παρε τηλ την εξυπ πελατων για σιγουρια

Σε 30 ημέρες θα γίνεις Cosmokarta.

Τοσο πολυ? Ενα μηνα κραταει? Ο υπαλληλος μου ειπε οτι την ιδια μερα θα γινει η αλλαγη! Εδω φορητοτητα σε αλλη εταιρια λενε κραταει 3 μερες πλεον, και αλλαγη απο συμβολαιο σε καρτα θα θελει ενα μηνα?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Πήρα και δεν υπάρχει επιλογή να μιλήσω με κάποιον εκπρόσωπο.

πατας το 9 μολις αρχισει να λεει τις επιλογες...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Στο COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 25 τα "50Δωρεάν λεπτά προς υπόλοιπα Εθνικά Δίκτυα" περιλαμβανουν και κλησεις προς σταθερα ;

Στο COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 25 τα "50Δωρεάν λεπτά προς υπόλοιπα Εθνικά Δίκτυα" περιλαμβανουν και κλησεις προς σταθερα ;

Ναι περιλαμβάνουν και κλήσεις προς Εθνικά σταθερά.

Ωραια. Να ρωτησω και κατι αλλο οσο αφορα αυτο :

Αυτο σημαινει οτι μπορεις να κανεις φορητοτητα προς αλλο δικτυο χωρις να πληρωσεις προστιμο ακομη κι αν δεν εχεις κλεισει χρονο ;

προβλημα υπαρχει σημερα απο το μεσημερι και μετα στη κοσμοτε.

το κεντρικο σαιντ μια λειτουργει και μια οχι ενω παραλληλα και η εξ πελατων εχει προβλημα

εχω καλεσει 2 φορες απο το μεσημερι και μου λενε οτι υπαρχει ενα προσχερο τεχνικο προβλημα και να καλεσω σε 1 με 2 ωρε για να μαθω για την επιδοτηση μου

Ρε παιδια, επειδη εχω μεινει πολυυυυ πισω με εταιρειες-συμβολαια κλπ τι παιζει με αυτες ; Εχουμε κανα ομερτα περιεργο και αποφασισαν ολοι να προσφερουν τα ιδια κοβοντας προηγουμενες προσφορες κλπ; Ή απλα ετυχε ;

Δλδ παραδειγμα... Το καλοκαιρι πηγα σαν νεος πελατης Cosmote, και πηρα Cosmote 35 στην τιμη του 25 + χρησιμοποιηση επιδοτησης νεου πελατη που ηταν γυρω στα 70 ευρω για μειωση παγιου..δλδ το παγιο βγαινει 20 ευρω. Με αυτα εχω 1500 προς κοσμοτε + ΣΤΑΘΕΡΑ και 120 προς αλλα δικτυα. Το πιο σημαντικο ειναι οτι τα σταθερα συμπεριλαμβανονται στα 1500 και οχι στα 120 προς αλλα δικτυα.

Λεω τωρα του πατερα μου που ειναι αρχαιος πελατης της Vodafone (Panafon απο τις αρχες της), πιασε κοψτηνε ...πηγαινε Cosmote και παρε κατι αναλογο ολο και καποια προσφορα θα εχουν, ολο και καποια επιδοτηση νεου πελατη γιατι θα φυγεις απο Vodafone .

Παει και 1)δεν υπαρχει καμια προσφορα οπως πχ το 35 στην τιμη του 25 κλπ 2)Καμια επιδοτηση νεου πελατη οπως τον ενημερωσαν..(σε αυτο κραταω μια επιφυλαξη γιατι μου φαινεται περιεργο*) 3)Το σημαντικοτερο... Τα σταθερα δεν συμπεριλαμβανονται στα 1500 παρα μονο με cosmote 45 ! Και προς αλλα δικτυα μονο 90 λεπτα ! Δλδ αλλαξανε και τα δεδομενα των απεριοριστων.

Να περιμενει να βγει καμια προσφορα ή να το παρει αποφαση; :p

*τλκ οντως υπαρχει εκπτωση νεου πελατη : http://www.cosmote.gr:80/cosmoportal/page/T07/section/EkptosiAntiEpidotisis

Edited by Stephen

Εμενα τωρα τελειωνει το συμβολαιο και ψαχνομαι...

Ανακαλυψα λοιπον οτι.

Στο καρτοσυμβολαιο 15 σου λεει οτι τα 15 ευρω αντιστοιχουν σε 50 λεπτα ομιλιας ή 132 sms αρα το καθε sms αξιζει 50/132 = 0,378 λεπτα ομιλιας. Αυτο θα μας χρειαστει παρακατω.

Παμε λοιπον στα απεριοριστα 15 και απεριοριστα 25(εχω τωρα).

εχουμε ομιλια προς αλλα δικτυα 15λεπτα και 50λεπτα αντιστοιχα και

μηνυματα σε αλλα δικτυα 100μην και 30μην αντιστοιχα που με τον παραπανω υπολογισμο μετατρεπετε σε 37.8 λεπτα και 11,3 λεπτα ομιλιας

αρα το απεριοριστα 15 μου δινει συνολικη αξια 15 + 37.8 λεπτα. συνολο = 52.8

και το απεριοριστα 25 μου δινει συνολικη αξια 50 + 11,3 λεπτα. συνολο = 61,3

Δηλαδη για 52,8 - 61,3 = 8.5 λεπτα ομιλιας και +50 MB θα δινω παγιο 10 ευρω περισσοτερο και θα εχω και 12μηνη υποχρεωση συμβολαιου.

Καταληγω λοιπον οτι το απεριοριστα 25 είναι πολυ χειροτερο προγραμμα απο το απεριοριστα 15 οπου μαλλον θα καταληξω.

το θεμα ειναι να χρησιμοποιεις τα 100 μηνυματα, γιατι εαν μιλας περισσοτερο, καλυτερα τα 50 λεπτα, παρα τα 15

Με τα 10 ευρω ομως που κερδιζω απο το παγιο μπορω να μιλησω 30 λεπτα ακομα αν χρειαστει με κανονικη χρεωση... Και να φυγω με φορητοτητα οποτε θελω.

Με τα 10 ευρω ομως που κερδιζω απο το παγιο μπορω να μιλησω 30 λεπτα ακομα αν χρειαστει με κανονικη χρεωση... Και να φυγω με φορητοτητα οποτε θελω.

καλο ακουγεται... οσο αφορα το να φυγεις οποτε θελεις, σιγουρεψε το πρωτα, πριν κανεις οτιδηποτε

Συγγνωμη ρε παιδια αλλα ημουν εξωτερικο κ μου στελνανε μηνυματα και το καθενα χρεωνοταν 0.11 € χωρις ΦΠΑ απο ποτε αρχισαν να χρεωνουν κ τα μηνυματα που δεχεσαι;;;;
Ακομα μαθαίνω......

Όταν βρέθηκα στη θέση να ανανεώσω εταιρικό πρόγραμμα 6 αριθμών , αφαίρεσα τους 4 και έμειναν 2. Δεν πήρα απο την επιδότηση του χρόνου αυτού (τον απρίλη του 10') κάποια συσκευή . Αν πάω τώρα θα μου δώσουν ;

Αναμένω απάντησή σας !

Ευχαριστώ .

Γνωρίζει κανείς ;

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Γνωρίζει κανείς ;

Πρέπει να καλέσεις το 1200 και να τους ζητήσεις να σου ανοίξουν τις επιδοτήσεις είτε στο κύμα Ιανοαρίου είτε στο κύμα Φεβρουαρίου για τις 4 ενεργές συνδέσεις που έχεις στο εταιρικό σου

Συγγνωμη ρε παιδια αλλα ημουν εξωτερικο κ μου στελνανε μηνυματα και το καθενα χρεωνοταν 0.11 € χωρις ΦΠΑ απο ποτε αρχισαν να χρεωνουν κ τα μηνυματα που δεχεσαι;;;;

Από ποτέ δεν άρχισαν να χρεώνουν τα μυνήματα που λαμβάνεις στο εξωτερικό .

Απλά δεν υπάρχει τέτιο πράμα στον τιμοκατάλογο της Cosmote

Αν σου συνέβει πάρε την εξυπηρέτηση πελατών να σου τα αφαιρέσουν .

Εμενα τωρα τελειωνει το συμβολαιο και ψαχνομαι...

Ανακαλυψα λοιπον οτι.

Στο καρτοσυμβολαιο 15 σου λεει οτι τα 15 ευρω αντιστοιχουν σε 50 λεπτα ομιλιας ή 132 sms αρα το καθε sms αξιζει 50/132 = 0,378 λεπτα ομιλιας. Αυτο θα μας χρειαστει παρακατω.

Παμε λοιπον στα απεριοριστα 15 και απεριοριστα 25(εχω τωρα).

εχουμε ομιλια προς αλλα δικτυα 15λεπτα και 50λεπτα αντιστοιχα και

μηνυματα σε αλλα δικτυα 100μην και 30μην αντιστοιχα που με τον παραπανω υπολογισμο μετατρεπετε σε 37.8 λεπτα και 11,3 λεπτα ομιλιας

αρα το απεριοριστα 15 μου δινει συνολικη αξια 15 + 37.8 λεπτα. συνολο = 52.8

και το απεριοριστα 25 μου δινει συνολικη αξια 50 + 11,3 λεπτα. συνολο = 61,3

Δηλαδη για 52,8 - 61,3 = 8.5 λεπτα ομιλιας και +50 MB θα δινω παγιο 10 ευρω περισσοτερο και θα εχω και 12μηνη υποχρεωση συμβολαιου.

Καταληγω λοιπον οτι το απεριοριστα 25 είναι πολυ χειροτερο προγραμμα απο το απεριοριστα 15 οπου μαλλον θα καταληξω.

Μήπως στους υπολογισμούς σου δεν έλαβες υπ 'όψιν τα παρακάτω και κατέληξε σε διαφορετικό συμπέρασμα;

COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 25

Έκπτωση έως 20% στο πάγιο του κινητού σου αντί Επιδότησης

25 € Αρχικό Μηνιαίο Πάγιο

5 € Ποσό έκπτωσης που αφαιρείται από το μηνιαίο πάγιο

20 € Τελικό πάγιο με επιλογή έκπτωσης αντί επιδότησης

ή την προσφορά στο e-shop της COSMOTE

Έκπτωση έως και 28% στο πάγιο σου

δηλαδή

18 € Τελικό πάγιο με επιλογή έκπτωσης αντί επιδότησης.

Το καρτοσυμβόλαιο 15 ή το απεριόριστα 15 δεν έχει Επιδότηση ή Έκπτωση.

Edited by dinos_g
:innocent:

δηλαδή

Συνολικό Μηνιαίο πάγιο:

16,975€

1500

Δωρεάν λεπτά προς COSMOTE

50

Δωρεάν λεπτά προς υπόλοιπα Εθνικά Δίκτυα

1500

Δωρεάν SMS προς COSMOTE

30

Δωρεάν SMS προς υπόλοιπα Εθνικά Δίκτυα

100

Δωρεάν MB

με πιστωτικη

πρεπει να κλεισω ενα μηνα στο what's up:angry::angry::p

Edited by Petros the Great

Μήπως στους υπολογισμούς σου δεν έλαβες υπ 'όψιν τα παρακάτω και κατέληξε σε διαφορετικό συμπέρασμα;

COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 25

Έκπτωση έως 20% στο πάγιο του κινητού σου αντί Επιδότησης

25 € Αρχικό Μηνιαίο Πάγιο

5 € Ποσό έκπτωσης που αφαιρείται από το μηνιαίο πάγιο

20 € Τελικό πάγιο με επιλογή έκπτωσης αντί επιδότησης

ή την προσφορά στο e-shop της COSMOTE

Έκπτωση έως και 28% στο πάγιο σου

δηλαδή

Το καρτοσυμβόλαιο 15 ή το απεριόριστα 15 δεν έχει Επιδότηση ή Έκπτωση.

Στο απεριοριστα ομως μου δινει 5χ12=60 ευρω και με δεσμευει για 12 μηνες.

Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει επιδοτηση αφου μου παιρνει 10 ευρω παραπανω για να μου επιδοτησει 5.

Στο καρτοσυνδεση 15 εχω ακομα 60 ευρω "αερα" χωρις συμβολαιο + το πολυ βασικο οτι αν δεν καταναλωσω τα λεπτα ομιλιας και sms, τοτε το υπολοιπο περναει στον επομενο μηνα.

Η εκπτωση εως 28% στο παγιο που λες αναφερεται σε φορητοτητα ή νεα συνδεση και αυτο το ''εως'' που λεει μαλλον 20% ειναι σε παγια κατω απο 35.

Αν ημουν μονος τοτε σιγουρα θα εκανα το απεριοριστα25 σε καρτοσυνδεση15. Ομως μιας και ειμαι σε οικογενειακο με 2 συνδεσεις και γλιτώνουμε και απο εκει 3+3 ευρω + το οτι εχει ενα λογαριασμο, τελικα θα μεινω στο απερ.25

Edited by jks13

Και με το ΚαρτοΣυμβόλαιο COSMOTE 25 μπορείς να έχεις έκπτωση 20% ή 28% με την προσφορά στο e-shop της COSMOTE στο πάγιο σου και άρα να πληρώνεις :

Μετρητά 18 € Τελικό πάγιο με επιλογή έκπτωσης αντί επιδότησης -28%.

Πιστωτική 16,975€ Τελικό πάγιο με επιλογή έκπτωσης αντί επιδότησης.

Επίσης με το ΚαρτοΣυμβόλαιο 25 μπορεί να συμετέχεις ή να φτιάξεις Οικογενειακό Πακέτο.

Άρα γιατί να κάνεις το 15 και όχι το 25 με 18 € ή με 16,975€;

Edited by dinos_g

Η εκπτωση εως 28% στο παγιο που λες αναφερεται σε φορητοτητα ή νεα συνδεση και αυτο το ''εως'' που λεει μαλλον 20% ειναι σε παγια κατω απο 35.

η Αλλαγή απο καρτοκινητό

whatsup για παραδειγμα

Edited by akalos

πρεπει να κλεισω ενα μηνα στο what's up:angry::angry::p

Στην ιστοσελίδα της cosmote ΚαρτοΣυμβόλαιο - Συχνές Ερωτήσεις - Ερώτηση 4 αναφέρει το εξής:

Μπορείς να μεταβείς σε ΚαρτοΣυμβόλαιο, ακόμα και αν μόλις έχεις ενεργοποιήσει τη σύνδεσή σου σε ένα από τα πακέτα καρτοκινητής COSMOTE!!!

:chair: ΤΤΤΤΤρρρρέέέέέχχχχχχααααα !!! να προλάβεις !!!!