Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δηλαδη εαν παω αυριο στο γερμανο και κανω καινουργια συνδεση στο απεριοριστα 15 με 10 ευρώ θα παρω και μια καινουργια συσκευη?:rolleyes:

όχι, γιατί το cosmote απεριόριστα 15 δεν έχει επιδότηση (ούτε χρονική δέσμευση)

• Απαντήσεις 19,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Επίσης σε αντίθεση με τη WIND που περιέχει και τα νούμερα Q η Cosmote δεν περιέχει τα νούμερα frog.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Tότε γιατί λέει ότι ισχύει για το πρόγραμμα απεριόριστα 15? Μπερδεύτηκα...

και εγω εχω μπερδευτει !!! θα δουμε τις επομενες μερες !!!

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Η απάντηση σε όσα λέτε είναι απλή και κατανοητή. Τρέχει από αύριο 12/02 έως 3/4 προσφορά για τους νέους συνδρομητές στο απεριόριστα 15. Ποιά προσφορά; Το πάγιο από 15 ευρώ θα είναι 10 ευρώ για 12 μήνες. Όλα τα άλλα απεριόριστα προγράμματα καθώς και όλες οι προϋποθέσεις παραμένουν ως έχουν.

Η απάντηση σε όσα λέτε είναι απλή και κατανοητή. Τρέχει από αύριο 12/02 έως 3/4 προσφορά για τους νέους συνδρομητές στο απεριόριστα 15. Ποιά προσφορά; Το πάγιο από 15 ευρώ θα είναι 10 ευρώ για 12 μήνες. Όλα τα άλλα απεριόριστα προγράμματα καθώς και όλες οι προϋποθέσεις παραμένουν ως έχουν.

Και γιατί το κάνουν μόνο για νέους? Δεν έχει λογική εγώ είμαι στο απεριόριστα 15 θα τους πάρω αύριο να τους ρωτήσω και αν μου πούνε ότι δε γίνεται για μένα το 15 να γίνει 10 θα τους ζητήσω κωδικό ακύρωσης θα γίνει κάρτα και μετά πάλι συμβόλαιο απεριόριστα 10 πλέον...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Και γιατί το κάνουν μόνο για νέους? Δεν έχει λογική εγώ είμαι στο απεριόριστα 15 θα τους πάρω αύριο να τους ρωτήσω και αν μου πούνε ότι δε γίνεται για μένα το 15 να γίνει 10 θα τους ζητήσω κωδικό ακύρωσης θα γίνει κάρτα και μετά πάλι συμβόλαιο απεριόριστα 10 πλέον...

Πες τους ότι θα κάνεις φορητότητα, θα τους φοβίσει περισσότερο.

Πες τους ότι θα κάνεις φορητότητα, θα τους φοβίσει περισσότερο.

Με την ίδια τακτική τριπλασίασε την επιδότηση της η κοπέλα μου, θα τους πω αυτό που έχω σκοπό να κάνω και αν έχουν σκοπό να φαίνονται στα στατιστικά τους ακυρώσεις συμβολαίων δεν έχω κανένα πρόβλημα. Φορητότητα δε θα κάνω γιατί η πικρή αλήθεια είναι ότι όλοι βρίζουμε την cosmote αλλά οι περισσότεροι που εγώ έχω στον κατάλογο μου cosmote είναι...

Δηλαδή αν κάνω νέα σύνδεση σε αυτό με τα 10€ το "απεριόριστο", χωρίς να πάρω συσκευή, σε πόσο καιρό έχω δικαίωμα να το διακόψω ή να κάνω φορητότητα χωρίς να πληρώσω τίποτα;

Σε ένα, σε δύο ή σε 12 μήνες;

Δηλαδή αν κάνω νέα σύνδεση σε αυτό με τα 10€ το "απεριόριστο", χωρίς να πάρω συσκευή, σε πόσο καιρό έχω δικαίωμα να το διακόψω ή να κάνω φορητότητα χωρίς να πληρώσω τίποτα;

Σε ένα, σε δύο ή σε 12 μήνες;

Δεν έχει δέσμευση γιατί δε σου δίνει επιδότηση όποτε θες το διακόπτεις. Στον 1 ή στους 12 μήνες.

Δεν έχει λογική εγώ είμαι στο απεριόριστα 15 θα τους πάρω αύριο να τους ρωτήσω και αν μου πούνε ότι δε γίνεται για μένα το 15 να γίνει 10 θα τους ζητήσω κωδικό ακύρωσης θα γίνει κάρτα και μετά πάλι συμβόλαιο απεριόριστα 10 πλέον...

Τους πήρα τηλέφωνο να ζητήσω κωδικό ακύρωσης. Με ρωτάει η κοπέλα γιατί θέλετε να διακόψετε τη σύνδεσή σας, της απαντάω για να επωφεληθώ της προσφοράς με τη μείωση του παγίου από 15Ε σε 10Ε για να πάρω την καταπληκτική απάντηση η συγκεκριμένη προσφορά είναι κάποιου καταστήματος? :confused: φαντάζομαι δε τους ενημερώνουν για τίποτα... και της απάντησα όχι είναι η προσφορά με τις κατσίκες :lol: της cosmote με έβαλε για λίγο στην αναμονή και μου έδωσε τον κωδικό. Θα κάνω σήμερα την αίτηση και σε 1 μήνα που θα ακυρωθεί και θα γίνει κάρτα θα ξανακάνω συμβόλαιο στο απεριόριστα 10 πλέον εκτός αν έχει βγάλει καμία αντίστοιχη προσφορά για καρτοκινητά οπότε το αφήνω έτσι. Τσάμπα ταλαιπωρία αλλά και πάλι τα 60Ε (12χ5) δε τους τα χρώσταγα...

Edited by lefkal

παιδια λετε αν κανω αιτηση φορητητας σε αλλη εταιρεια να νοιαστουν λιγο και απο τα 90ευρω που μου δινουν επιδοτηση να μου προσφερουν και εμενα τη προσφορα που δινουν στα απεριοριστα??το λεω γιατι σκεφτομουν να παω στα απεριοριστα ετσι και αλλιως????λετε να πετυχει????γιατι στη wind που το εκανε ενας φιλος μου επιασε και του εκαναν προσφορα 350ευρω.......οχι τπτ αλλο 97ευρω μου ηρ8ε ο τελευταιος λογαριασμος!

βρε συ εχω ηδη cosmote και εχουν περασει 13μηνες απο τοτε που εκανα συμβολαιο.ΠΛηρωνω 50-90 ευρω το μηνα αλλα εχω προγραμμα με 35ευρω παγιο.Ετσι σκεφτομουν να παω στο cosmote απεριοριστα 55 αλλα η μονη επιδοτηση που μου δινουν ειναι 90ευρω.Ετσι σκεφτομουν αν κανω αιτηση φορητητας σε αλλη εταιρια μηπως μου ανεβασουν την προσφορα και τα χρηματα της επιδοτησης γιατι τυχαινει την συνδεση να την εχω κανει στο γερμανο.....!!!

Tότε γιατί λέει ότι ισχύει για το πρόγραμμα απεριόριστα 15? Μπερδεύτηκα...

απλά,κάνεις συμβόλαιο το cοsmοte απεριόριστα 15 και μέχρι τον απρίλιο πληρώνεις πάγιο 10 ευρώ και μετά την λήξη της προσφοράς επανέρχεσαι στα 15 ευρώ πάγιο,γλυτώνεις 10 ευρώ σύνολο για τους δύο αυτούς μήνες,σιγά την προσφορά

δεν με χαλαει αλλα αφου θα εχω απεριοριστα θα προτιμουσα να ηταν προσ cosmote μιας και οι περισσοτεροι εχουν cosmote

Και γιατί να μην έχεις και ένα συμβόλαιο στο Απεριόριστα 15; :rolleyes:

απλά,κάνεις συμβόλαιο το cοsmοte απεριόριστα 15 και μέχρι τον απρίλιο πληρώνεις πάγιο 10 ευρώ και μετά την λήξη της προσφοράς επανέρχεσαι στα 15 ευρώ πάγιο,γλυτώνεις 10 ευρώ σύνολο για τους δύο αυτούς μήνες,σιγά την προσφορά

Μέχρι τον Απρίλιο μπορείς να κάνεις την αίτηση και το πάγιο είναι 10Ε για τους επόμενους 12 μήνες ΑΛΛΑ είναι μόνο για νέες συνδέσεις ούτε ανανεώσεις ούτε για αλλαγή ανάμεσα σε προγράμματα. Σήμερα έκανα διακοπή του απεριόριστα 15 που είχα για να το κάνω κάρτα και μετά απεριόριστα 10 πλεον. Πάντως ούτε τα καταστήματα έχουν ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη προσφορά ούτε η εξυπηρέτηση πελατών.

πήρα δωρεάν συσκευή με την επιδότηση που μου έδινε το πρόγραμμα της Cosmote150....(εφυγα απο vf,εκανα φορητοτητα στην cosmote.Μου ειπαν στον γερμανο οτι θα παρω δωρεαν το κινητο που ηθελα, εαν εκανα συμβολαιο μαζι τους..Ετσι και εκανα συμβολαιο στο c150...εχει 4 μηνες που το εκανα το καινουργιο μου συμβολαιο.Μηπως γνωριζει κανενας εαν μπορω να μειωσω το c150,- στο βασικο και κανω καινουργια συνδεση- (χωρις να παρω καινουργια συσκευη)στο απερ.35 θα πληρωνω συνολικα 10+15=25 ευρω συνολικα..και κρατησω τον ιδιο αριθμο,γινεται?χλωμο το κοβω...!!!:(

πήρα δωρεάν συσκευή με την επιδότηση που μου έδινε το πρόγραμμα της Cosmote150....(εφυγα απο vf,εκανα φορητοτητα στην cosmote.Μου ειπαν στον γερμανο οτι θα παρω δωρεαν το κινητο που ηθελα, εαν εκανα συμβολαιο μαζι τους..Ετσι και εκανα συμβολαιο στο c150...εχει 4 μηνες που το εκανα το καινουργιο μου συμβολαιο.Μηπως γνωριζει κανενας εαν μπορω να μειωσω το c150,- στο βασικο και κανω καινουργια συνδεση- (χωρις να παρω καινουργια συσκευη)στο απερ.35 θα πληρωνω συνολικα 10+15=25 ευρω συνολικα..και κρατησω τον ιδιο αριθμο,γινεται?χλωμο το κοβω...!!!:(

Αλλαγή πακέτου προς τα κάτω επιτρέπεται μετά από 6 μήνες.

Η Cosmote τωρα δινει 250 ευρω επιδοτηση στα παγια των 35 ευρω/μηνα και 300 ευρω στα παγια των 45 ευρω/μηνα. Το ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ στην υποθεση ειναι οτι αν καποιος επιλεξει να μην παρει συσκευη, τοτε διαιρει το ποσο της επιδοτησης δια του 12 και το αφαιρει απο το μηνιαιο παγιο. ΔΗΛΑΔΗ, οποιος επιλεξει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 35 πληρωνει για ενα χρονο παγιο ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ευρω/μηνα, ενω για το ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 45 πληρωνει παγιο 20 ευρω! :yahoo:

ισχύει σίγουρα αυτό; γιατί σε ένα κατάστημα γερμανός που κάλεσα μου είπαν οτι η επιδότηση ισχύει μόνο για συσκευή!