Geezor Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Παιδιά μια μικρή βοήθεια.. Από τη vodafone μάλλον χαιρετάω γιατί μου είπαν δεν τους ενδιαφέρουν η συνδρομητές τον δέκα χρόνον και 3 συνδέσεων εταιρικού πακέτου.:wacko: Τέλος πάντων τώρα στη cosmote σε οικογενειακό πακέτο τον 15, 25, k 25 τι συνολικό ποσο επιδοτήσεις μπορεί να βγει? Εντελως εμπειρικα θα σου πω 150-200Ευρω. Παρε στο 13897 δωρεαν απο το κινητο σου να σου πουνε ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestes_12 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Παιδιά μια μικρή βοήθεια.. Από τη vodafone μάλλον χαιρετάω γιατί μου είπαν δεν τους ενδιαφέρουν η συνδρομητές τον δέκα χρόνον και 3 συνδέσεων εταιρικού πακέτου.:wacko: Τέλος πάντων τώρα στη cosmote σε οικογενειακό πακέτο τον 15, 25, k 25 τι συνολικό ποσο επιδοτήσεις μπορεί να βγει?πήγαινε σε γερμανό να ρωτήσεις γιατί η cοsmοte έχει δύο οικογενειακά με διαφορετική επιδότηση το classic και το smart play,μην βιαστείς,ψαξτο λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Είμαι συνδρομητής καρτοσυμβολαίου στην Cosmote.. Αποφάσισα πρόσφατα ότι χρειάζομαι μια blackberry συσκευή (σκεφτόμουνα το ΒΒ 8520) και το συμβόλαιο μου λήγει στις 14 Απριλίου 2010. Θέλοντας λοιπόν την επιδότηση "πριν την ώρα της" έκανα το ανάλογο ερώτημα... Λοιπόν, μου απαντήσανε ότι εγκρίθηκε το αίτημα μου και να πάω απο ένα κατάστημα.. απλώς το νέο συμβόλαιο μου θα λήγει προφανώς στις 14 Απριλίου 2011.. Το θεωρώ πολύ καλή εξυπηρέτηση εκ μέρους της Cosmote (τους πήρε 15 μέρες) αλλά μου απαντήσανε!!! Μπράβο σε αυτό!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 παιδια κοιτουσα τωρα τον λογαριασμο μου στο e-bill και στην αναλυση χρεωσεων λεει: Έκπτωση παγίου IOTP. τι εκπτωση ειναι αυτη? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 γνωριζει κανενας σιγουρα εαν μπορω να βαλω στο c120 το 600+600? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 γνωριζει κανενας σιγουρα εαν μπορω να βαλω στο c120 το 600+600? Για ενεργοποίηση του πακέτου στείλτε δωρεάν το μήνυμα 600 στο 1256 . Μόλις το στείλεις το μήνυμα θα σου έρθει απάντηση Πάντως σύμφωνα με το site ---Το πακέτο συνδυάζεται με όλα τα οικιακά οικονομικά προγράμματα συμβολαίου, πλην των προγραμμάτων COSMOTE 60, COSMOTE 60 Προνομιακό, COSMOTE 60 Παλ., COSMOTE 60Π, COSMOTE 60Π Προνομιακό, COSMOTE 15, 30, 45 και τα αντίστοιχα προνομιακά, COSMOTE Βασικό Πρόγραμμα, Βασικό 1 Προνομιακό, Βασικό Πρόγραμμα 1, Προνομιακό Πρόγραμμα 1, Βασικό Πρόγραμμα 2 και COSMOTE Μηδενικό Πάγιο. -------------------- Άρα μπορείς κανονικά να το βάλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 γνωριζει κανενας σιγουρα εαν μπορω να βαλω στο c120 το 600+600? Ναι. το είχα εγώ μέχρι πριν τρεις μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Είμαι συνδρομητής καρτοσυμβολαίου στην Cosmote.. Αποφάσισα πρόσφατα ότι χρειάζομαι μια blackberry συσκευή (σκεφτόμουνα το ΒΒ 8520) και το συμβόλαιο μου λήγει στις 14 Απριλίου 2010. Θέλοντας λοιπόν την επιδότηση "πριν την ώρα της" έκανα το ανάλογο ερώτημα... Λοιπόν, μου απαντήσανε ότι εγκρίθηκε το αίτημα μου και να πάω απο ένα κατάστημα.. απλώς το νέο συμβόλαιο μου θα λήγει προφανώς στις 14 Απριλίου 2011.. Το θεωρώ πολύ καλή εξυπηρέτηση εκ μέρους της Cosmote (τους πήρε 15 μέρες) αλλά μου απαντήσανε!!! Μπράβο σε αυτό!!!:) Ποσα σου δώσανε και με τι λογαριασμούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Θέλω να πάω από Καρτοσυμβόλαιο σε Whats up και μου είπαν στο cc ότι τα λεφτά που θα μπουν στο συμβόλαιό θα περαστούν στο καρτοκινητό όταν αυτό ενεργοποιηθεί. Ισχύει κάτι τέτοιο ? :confused: Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Ναι ισχύει. Δεν το χάνεις το υπόλοιπό σου.Όσα χρήματα υπάρχουν σαν υπόλοιπο του καρτοσυμβολαίου μένουν σαν υπόλοιπο στο καρτοκινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Το αντίθετο πάντως δεν συμβαίνει απ' ότι ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Αυτό δεν το ξέρω. Αυτό που ρωτάει πάντως ο φίλος παραπάνω γίνεται. Μετέτρεψε πρόσφατα η αδερφή μου το Καρτοσυμβόλαιο σε καρτοκινητό και δεν έχασε το υπόλοιπό της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Το μηδενικό πάγιο, είναι εμπορικά διαθέσιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Παιδια καλησπερα!καθε χρονο η cosmote μου εδινε την επιδοτηση 11/02 και τωρα πηρα και τους ρωτησα και μου ειπαν πως εχω 10/3 δικαιωμα για επιδοτηση,το θεμα ειναι οτι θελω να παρω το HTC TOUCH 2 και πιθανον σε ενα μηνα να εχει εξαντληθει..μηπως μπορω να κανω κατι να παρω τωρα την επιδοτηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestes_12 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Παιδια καλησπερα!καθε χρονο η cosmote μου εδινε την επιδοτηση 11/02 και τωρα πηρα και τους ρωτησα και μου ειπαν πως εχω 10/3 δικαιωμα για επιδοτηση,το θεμα ειναι οτι θελω να παρω το HTC TOUCH 2 και πιθανον σε ενα μηνα να εχει εξαντληθει..μηπως μπορω να κανω κατι να παρω τωρα την επιδοτηση?φίλε καλησπέρα,θα κάνεις ακριβώς ότι έκανα και εγώ και θα είσαι οκ. Αύριο το πρωί πάρε στο 1212 και ζήτησε τον αριθμό FΑΧ Για το τμήμα επιδοτήσεων της cοsmοte,στειλε FΑΧ και γράψτους ότι είσαι στον ενδέκατο μήνα και λόγω απώλειας ή βλάβης της συσκευής σου έχεις σοβαρό πρόβλημα! Να τους γράψεις σε αυστηρό ύφος ότι αν δεν μπορούν να σε εξυπηρετήσουν για ένα μόνο μήνα που απομένει,θα προβεις σε φορητότητα αφού ο ένας μήνας που απομένει σου επιτρέπει να πληρώσεις ένα πολύ μικρό ποσό και να φύγεις σε άλλη εταιρία! Να ζητήσεις από το 1212 να σου αναφέρουν ακριβώς το τμήμα που θα αποσταλεί και να ζητήσεις όνομα που θα γράψεις υπ'όψιν στην αρχή του FΑΧ,Θα σε πάρουν άμεσα τηλ και θα πάρεις την συσκευή,το έκανα εγώ και έπιασε,εύχομαι να σε βοήθησα φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Να συμπληρώσω ότι σε περίπτωση που το τμήμα επιδοτήσεων σου βγάλει τώρα την επιδότηση, θα μπορέσεις να την εξαργυρώσεις μόνο σε καταστήματα Cosmote (όχι σε συνεργάτες της όπως Γερμανός, Sanyo Com etc) ή μέσω courier. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Ωραια γιατι μονο η cosmote το εχει τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martyras Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 γνωριζει κανενας σιγουρα εαν μπορω να βαλω στο c120 το 600+600? Η πλάκα είναι ότι σε Cosmote 120Π ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ δεν μπαίνει - και δεν το αναφέρουν στο site! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Η πλάκα είναι ότι σε Cosmote 120Π ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ δεν μπαίνει - και δεν το αναφέρουν στο site! Κάνε μια καταγγελία σε ΕΕΤΤ να δεις που θα στο βάλουν. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Παιδιά καλησπέρα. Έχω εταιρική γραμμή Cosmote, στην οποία η αναβάθμιση έρχεται στις 27/2. Μέχρι πότε μπορώ να έχω παράταση για αγορά συσκευής; Θέλω να πάρω το Nokia X6 αλλά ακόμα δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα. Αν πχ έρθει τον Απρίλιο ή Μάϊο, θα χάσω το δικαίωμα αναβάθμισης; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestes_12 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Να συμπληρώσω ότι σε περίπτωση που το τμήμα επιδοτήσεων σου βγάλει τώρα την επιδότηση, θα μπορέσεις να την εξαργυρώσεις μόνο σε καταστήματα Cosmote (όχι σε συνεργάτες της όπως Γερμανός, Sanyo Com etc) ή μέσω courier.έχεις δίκιο,μου έστειλαν την συσκευή μέσω κούριερ,επικοινώνησαν τηλεφωνικά και με ρώτησαν αν θα παω σε κατάστημα cοsmοte η θα το φέρει κούριερ,έτσι διάλεξα το κινητό που μου άρεσε,παρήγγειλα και μια κάρτα ΜΙCRΟ SD 4 GΒ και μου τα έφεραν όλα σπίτι πληρώνοντας την κάρτα στον κούριερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Παιδιά καλησπέρα. Έχω εταιρική γραμμή Cosmote, στην οποία η αναβάθμιση έρχεται στις 27/2. Μέχρι πότε μπορώ να έχω παράταση για αγορά συσκευής; Θέλω να πάρω το Nokia X6 αλλά ακόμα δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα. Αν πχ έρθει τον Απρίλιο ή Μάϊο, θα χάσω το δικαίωμα αναβάθμισης; :confused: Το δικαίωμα αναβάθμισης δεν το χάνεις, αλλά όσο το αφήνεις τόσο θα μικραίνει το ποσό αναβάθμισης που θα σου δώσουν. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Το δικαίωμα αναβάθμισης δεν το χάνεις, αλλά όσο το αφήνεις τόσο θα μικραίνει το ποσό αναβάθμισης που θα σου δώσουν. Ούτε μικραίνει, ούτε μεγαλώνει. Υποογίζεται με βάση τους 12 τελευταίους λογαριασμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestes_12 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Παιδιά καλησπέρα. Έχω εταιρική γραμμή Cosmote, στην οποία η αναβάθμιση έρχεται στις 27/2. Μέχρι πότε μπορώ να έχω παράταση για αγορά συσκευής; Θέλω να πάρω το Nokia X6 αλλά ακόμα δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα. Αν πχ έρθει τον Απρίλιο ή Μάϊο, θα χάσω το δικαίωμα αναβάθμισης; :confused: όχι δεν το χάνεις,απλά,κάθε μήνας που περνάει,αλλάζει το πόσο της επιδότησης,δηλαδή το πόσο που θα σου βγει στις 27/2 θα είναι διαφορετικό αν επιλέξεις να πάρεις την συσκευή τον απρίλιο ή τον μάιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Μάλλον τελικά πρέπει να μιλήσω με την εξυπηρέτηση πελατών... Άντε τώρα να περιμένεις να πάρεις σειρά! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts