Vasileios Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Όχι γιατί εδώ μιλάμε για συμβόλαια Εδώ μιλάμε για κάρτες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=80009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electronic396 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 να ρωτήσω κάτι.....έχω ένα χρόνο συμβόλαιο cosmote. στο δεύτερο χρόνο.... θα έχω μειωμένες χρεώσεις? παλιά με την vodaphone που είχα σύνδεση στον δεύτερο χρόνο έτσι γινόταν. μειονώταν το πάγιο στα σίγουρα και αν δεν κάνω λάθος είχα και μικρότερες χρεώσεις στην κλήσεις. επίσης αν κάνω χρήση της επιδότησης....θα ισχύουν οι μειωμένες χρεώσεις/πάγια (αν υπάρχουν)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Δεν υπάρχουν πλέον χρέωσεις δευτέρου χρόνου σε καμμιά εταιρεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electronic396 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 οπότε είτε αξιοποιήσω την επιδότηση είτε όχι το ίδιο κάνει...:) ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Θέλω να σας ρωτήσω κάτι για κάποιον πολύ καλό μου φίλο που έχει οικογενειακό στην Cosmote. Δεν έχω ιδέα τη γίνεται με την Cosmote (συνδρομητής Vodafone είμαι) και ως εκ τούτου ζητάω τη βοήθειά σας. Ο φίλος μου, λοιπόν, έχει οικογενειακό πακέτο αυτός, ο αδερφός του και η μητέρα του και το συμβόλαιο είναι στο όνομα του φίλου του. Δεν έχω ιδέα σε ποιο οικογενειακό πρόγραμμα βρίσκεται και σήμερα δεν κατέστη δυνατό να τον βρω και να τον ρωτήσω (επί της ευκαιρίας, αν δεν ξέρει ούτε αυτός - εννοώ ότι έχει ξεχάσει και δεν βρίσκει το συμβόλαιο - πώς μπορεί να το μάθει;). Ευελπιστώ αύριο να μου πει σε ποιο πρόγραμμα ανήκει. Ο τελευταίος του λογαριασμός ήθρε γύρω στα 180 ευρώ και για τα 3 νούμερα. Σε σχέση με τις κλήσεις που έχουν προγραμματίσει, είναι αρκετά τα λεφτά, οπότε θέλει να αλλάξει πρόγραμμα, αλλά πάλι μιλάμε για οικογενειακό. Έτσι κι αλλιώς, κανένας τους δε μιλάει πολύ. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα ώστε να μειώσει το λογαριασμό του; Καταλαβαίνω ότι αφού δε σας αναφέρω σε ποιο πρόγραμμα ανήκει είναι λίγο δύσκολο να μου προτείνετε κάτι, αλλά αύριο μάλλον θα ξέρω. Θέλει να την κάνει αυτήν την αλλαγή άμεσα (μπορεί από τις 2 Οκτωβρίου και μετά να γίνει κάτι τέτοιο). Επίσης, κάτι άλλο, μπορεί όλη την επιδότηση που θα έχει να τη χρησιμοποιήσει ο ίδιος (εννοώ μόνο αυτός) για αγορά καινούριου κινητού; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Τα όσα λές είναι λίγο αντιφατικά . Πώς είναι δυνατόν α) ,κανένας τους δε μιλάει πολύ και β) Ο τελευταίος του λογαριασμός ήθρε γύρω στα 180 ευρώ Πρέπει να δείς πόσα λεπτά μιλάνε μετά θα τους εντάξεις στο αντίστοιχο πάγιο . Π.χ αν έχουνε πάγιο 60 ευρώ και μιλάνε για 180 θα πρέπει να άνε σε ένα υωηλότερο πάγιο . Να έχεις υπ΄όψιν ότι γενικά τα εκτός προγράμαμτος λεπτά ομιλίας χρεώνονται διπλάσια από τα εντός προγράμματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmadx Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Επειδή το έχω ψάξει για εταιρικό πακέτο, αν πάρεις και ζητήσεις να σε ενημερώσουν για την επιδότηση και ανανέωση συμβολαίου, σε ενημερώνουν με βάση όλους τους λογαριασμούς του χρόνου, ποιο πρόγραμμα σε βολεύει με βάση το χρόνο που μίλησες. Μπορείς, επίσης , όλη την επιδότηση να την πάρεις για μία συσκευή (εγώ παίρνω από πέντε γραμμές). Αν σου πουν ότι χρειάζεσαι μεγαλύτερο πρόγραμμα σου δίνουν και λίγο καλύτερη επιδότηση (περίπου 5~10 ευρώ ανά γραμμή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Απλά. να διευκρινίσω κάτι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Απλά ο φίλος μου θεωρεί ότι με τις κλήσεις που κάνουν πληρώνουν πολλά. Να βάλω και μία άλλη παράμετρο στις ερωτήσεις μου; Σε ποιες περιπτώσεις αξίζει να χρησιμοποιείς οικογενειακό πρόγραμμα. Υποθέτω όταν με τους άλλους που έχετε μαζί το πρόγραμμα μιλάτε πολύ. Διαφορετικά, υπάρχει κάποιος λόγος για οικογενειακό; Επίσης, αν σας είναι εύκολο, δώστε μου κανένα link για να δω τα υπάρχοντα οικογενειακά προγράμματα και να του πω τι περισσότερο τον συμφέρει. Επίσης ποιο νούμερο πρέπει να καλέσει για να ενημερωθεί για τα προγράμματα; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 καταρχην αλλο εταιρικο αλλο οικογενειακο. τα οικογενειακα προγραμμα ειναι ενα συνολο που μπορεις να κανεις απο μερικα ατομικα προγραμματα/καρτοσυμβολαιο/καρτοκινητο, δηλαδη αλλος μπορει να μιλαει 120 λεπτα αλλος 180 κ αλλος 300. στο οικογενειακο προγραμμα προσφερονται μερικες δυνατοτητες:1)10% εκπτωση στο παγιο καθε χρηστη ξεχωριστα ή 2)60λεπτα δωρεαν χρονο ομιλιας με τα αλλη μελη του οικογενειακου προγραμματος ή 3)απεριοριστο χρονο ομιλιας μεταξυ των μελων με καποιο παγιο. αρα επιλεγει τι συμφερει στον καθενα. http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L89_contract_plan_index&serviceCategory=familypack&breadcrumbTitle=%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C+%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%BF Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Σε ευχαριστώ πολύ για το link. Εκτύπωσα τις χρεώσεις που λέει για τα οικογενειακά πακέτα να του τις δώσω. Και εγώ εξυπηρέτηση κάνω... :) Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isovitisgr Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Παίδες να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Ένας φίλος μου είπε ότι στα προγράμματα multi της Cosmote η χρήση του 3G αφαιρείται από τον δωρεάν χρόνο ομιλίας που έχεις. Αυτό ισχύει για χρήση του 3G σε βιντεοκλήσεις μόνο ή και για σερφάρισμα στο ίντερνετ; Ρωτάω γιατί έχω το iphone 3G και αν ισχύει το δεύτερο, κατά κάποιο τρόπο με συμφέρει να το βάλω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 παιδια να κανω και γω μερικες ερωτησεις..... σκεφτομαι να παω για πρωτη φορα στην cosmote..... και βασικα στα προγραμματα multi.....κτλ.... να ρωτησω λιγο.... μεσα στο multi ειναι και τα mms αλλα και η 3g κληση ετσι....??? η cosmote εχει αρθμο στον οποιο στελνεις sms και σου λενε ποσο υπολοιπο εχεις κτλ...........??? ευχαριστω εκ των προτερων....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Παίδες να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Ένας φίλος μου είπε ότι στα προγράμματα multi της Cosmote η χρήση του 3G αφαιρείται από τον δωρεάν χρόνο ομιλίας που έχεις. Αυτό ισχύει για χρήση του 3G σε βιντεοκλήσεις μόνο ή και για σερφάρισμα στο ίντερνετ; Ρωτάω γιατί έχω το iphone 3G και αν ισχύει το δεύτερο, κατά κάποιο τρόπο με συμφέρει να το βάλω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! όχι βέβαια, δεν αναφέρεται σε δεδομένα παιδια να κανω και γω μερικες ερωτησεις..... σκεφτομαι να παω για πρωτη φορα στην cosmote..... και βασικα στα προγραμματα multi.....κτλ.... να ρωτησω λιγο.... μεσα στο multi ειναι και τα mms αλλα και η 3g κληση ετσι....??? η cosmote εχει αρθμο στον οποιο στελνεις sms και σου λενε ποσο υπολοιπο εχεις κτλ...........??? ευχαριστω εκ των προτερων....... καλύπτονται και τα mms κα η βιντεοκλήση αλλά δεν έχεις κανέναν τρόπο να ελέγξεις το υπόλοιπο. Παρόλα αυτά, μετά το πέρας του υπολοίπου σου σε μηνύματα και κλήσεις, η βιντεοκλήση χρεώνεται όσο η απλή κλήση και το mms όσο το sms. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Θέλω να αλλάξω πρόγραμμα από το κλασσικο με τα 120 λεπτά δωρεάν χρόνο, σε κάποιο multi για να στέλνω mms και να κάνω βιντεοκλήσεις πιο φτηνα... Η ερώτηση μου είναι... Ο λογαριασμός μου εκδίδεται πχ στις 10 του μηνός. Αν αλλάξω το πρόγραμμα τηλεφωνικά σήμερα στο 1212, τα πάγια θα χωριστούν από 10.09.2008 μέχρι 03.10.2008 με το παλίο πάγιο και από 4.10.2008 εως 10.10.2008 με το πάγιο του multi? Υπάρχει νόημα να κάνω την αλλάγη στις 10.09 που εκδίδεται ο λογαριασμός; Η αυτο που ρωτάω είναι τελείως άσχετο...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Νομίζω το καλύτερο θα ήταν να πας να κάνεις την αλλαγή καμμια βδομάδα το πολύ πριν κλεισει ο μήνας του λογαριασμού. Επειδή το πρώτο πάγιο του νέου προγράμματος θα χρεωθει ένα ολοκληρο προκαταβολικά συν πάγιο ανάλογο των ημερών μεχρι να εκδοθεί ο λογαριασμός. Αρα αν το κάνεις τελευταία στιγμή θα πληρώσεις ουσιαστικά κάτι παραπάνωαπό την "προκαταβολή" του παγίου μιας και το ουσιαστικό πάγιο των ημερών που θα είσαι στο πρόγραμμα θα είναι μικρό λόγω των λίγων ημερών Ελπίζω να με καταλαβες. Σε κάθε περίπτωση ρώτα κιολας γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 σκέφτομαι να βάλω COTE μηδενικό πάγιο. Τελικά όμως από ότι κατάλαβα δεν είναι 0 αφού έχει τέλος κινητής τηλεφωνίας; Πόσο είναι και πως υπολογίζεται αυτό; Παράθεση οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 σκέφτομαι να βάλω COTE μηδενικό πάγιο. Τελικά όμως από ότι κατάλαβα δεν είναι 0 αφού έχει τέλος κινητής τηλεφωνίας; Πόσο είναι και πως υπολογίζεται αυτό; αν δεν κάνω λάθος, εφόσον έχεις κάνει χρήση υπηρεσιών τότε ΝΑΙ, έχεις να πληρώσεις και το αντίστοιχο τέλος κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 σκέφτομαι να βάλω COTE μηδενικό πάγιο. Τελικά όμως από ότι κατάλαβα δεν είναι 0 αφού έχει τέλος κινητής τηλεφωνίας; Πόσο είναι και πως υπολογίζεται αυτό; Για λογαριασμούς από 0.01 ευρώ μέχρι 35,70 (30+19% Φ.Π.Α.) = 2 ευρώ + Φ.Π.Α.= 2,38 Για λογαριασμούς από 35.71 ευρώ μέχρι 71,40 (60+19% Φ.Π.Α.) = 5 ευρώ + Φ.Π.Α.= 5,95 Για μεγαλύτερους λογαριασμούς 10+Φ.Π.Α = 11,90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Για λογαριασμούς από 0.01 ευρώ μέχρι 35,70 (30+19% Φ.Π.Α.) = 2 ευρώ + Φ.Π.Α.= 2,38 Για λογαριασμούς από 35.71 ευρώ μέχρι 71,40 (60+19% Φ.Π.Α.) = 5 ευρώ + Φ.Π.Α.= 5,95 Για μεγαλύτερους λογαριασμούς 10+Φ.Π.Α = 11,90 Δηλαδή όπως βλέπουμε στην Ελλάδα μπένει ΦΠΑ ακόμα και στους φόρους :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Για λογαριασμούς από 0.01 ευρώ μέχρι 35,70 (30+19% Φ.Π.Α.) = 2 ευρώ + Φ.Π.Α.= 2,38 Για λογαριασμούς από 35.71 ευρώ μέχρι 71,40 (60+19% Φ.Π.Α.) = 5 ευρώ + Φ.Π.Α.= 5,95 Για μεγαλύτερους λογαριασμούς 10+Φ.Π.Α = 11,90 ευχαριστώ πολύ. επομένως μιλάμε για τρελή απάτη (μια και δεν κατάφερα πουθενά να δω πως υπολογίζεται το τέλος ούτε καν καλή αναφορά σε αυτό). ΜΗΔΕΝ πάγιο δεν είναι για μένα :cry: Παράθεση οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Φυσικά είναι μηδενικό το πάγιο. Τους φόρους (τέλη) τους εισπράτει το κράτος και όχι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και ισχύουν για όλα τα συμβόλαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 δεν με ενδιαφέρει. ως καταναλωτής φεύγουν από την τσέπη μου. θα έπρεπε να είναι πιο ξεκάθαρο (όπως λέμε τιμές δίχως ΦΠΑ). Είναι γνωστή τακτική των εταιριών κινητής Παράθεση οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Στην cosmote έχω τη δυνατότητα αντί επιδότησης για συσκευή να έχω έκπτωση από τους λογαριασμόυς (όπως πχ η wind, vodafone; ) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hel Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Στην cosmote έχω τη δυνατότητα αντί επιδότησης για συσκευή να έχω έκπτωση από τους λογαριασμόυς (όπως πχ η wind, vodafone; ) Δεν το κάνει η vodafone. Μια προσφορά ήταν πριν από μερικούς μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Ισχύει στην Vodafone. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=3631 Η Cosmote δεν έχει ακόμα ανακοινώσει κάτι παρόμοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts