Jump to content

electronic396

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by electronic396

  1. Ρε παιδιά μια ερώτηση.Κάνω ένα συμβόλαιο cosmote.Δεν παίρνω ούτε επιδότηση ούτε έκπτωση παγίου.Μπορώ να φύγω νωρίτερα?Δηλαδή να το σπάσω π.χ στο 6μηνο?
  2. Λοιπόν.....πήγα σήμερα στον γερμανό για να κάνω την cosmocarta καρτόσυμβόλαιο... Στον γερμανό και ενώ κάναμε κανονικά την διαδικασία όταν πήγαμε να επιλέξουμε αορίστου χρόνου δεν τον άφηνε τον υπάλληλο. Αντι για αυτού είχε μόνο επιλογή για 12μηνο συμβόλαιο. Οπότε με τα πολλά μας ενημέρωσε ένας άλλος υπάλληλος ότι τις τελευταίες 2 εβδομάδες η cosmote άλλαξε την εμπορική της τακτική και ότι με την νέα προσφορά των 1500λεπτών προς cosmote χωρίς χρέωση σε υποχρεώνει για 12μηνη παραμονή. Οπότε έφυγα...χωρίς να κάνω καρτοσυμβόλαιο. Γυρνάνω σπίτι και βλέπω στο site της cosmote στα καρτοσυμβόλαιο "Xωρίς 12μηνη δέσμευση"...παίρνω τηλέφωνο cosmote και μου λένε ότι θα υπογράψεις συμβόλαιο για 12μηνες...αλλά αν δεν πάρεις επιδότηση και για κάποιον λόγο που πρέπει οπωσδήποτε να φύγεις...φεύγεις....!!! Και τώρα το ερώτημα είναι...για όσους έχουν είδη καρτοσυμβόλαιο....είχατε υπογράψει 12μηνο συμβόλαιο(χωρίς επιδότηση)?Αξίζει ή είναι παγίδα?
  3. Παίδες να ρωτήσω γιατί είμαι σε μια φάση πειραματισμού τώρα... Λέω αύριο να πάω να γυρίσω την cosmocarta se καρτοσυμβόλαιο 15. 1)Μπορώ να κάτσω π.χ 1 μήνα στο πρόγραμμα και μετά να το ξαναγυρίσω σε cosmocarta με την προϋπόθεση ότι δεν πάρω πάγιο? Σίγουρα δλδ ισχύει αυτό με το οτι δεν υπάρχει δέσμευση....ή απλά υπάρχει δέσμευση αλλα είναι π.χ 3μήνες παραμονή στην υπηρεσία? 2)Ταυτότητα και αφμ μόνο θέλει για καρτοσυμβόλαιο σωστά?
  4. Αν το τηλέφωνο ήταν δηλωμένο τι στο καλό να τα κάνει τα στοιχεία...? Λες άλλος να έβαζε να κάρτα στο κινητό σου...
  5. reddevils ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά έχουν ανα κλήση και οι δύο όπως επίσης και την ίδια βασική χρέωση (0,006 € / δευτ). Επίσης με 12 ευρώ η vodafone σου δίνει 150 λεπτα και η cosmote με 10 ευρώ 140-145λεπτά.Άντε να γλιτώνεις 2 ευρώ δλδ το πολύ. Όπως και να χει πάντως σε σχέση με πριν η προσφορά δεν είναι και κάτι το φοβερό...μια πολύ μικρή βελτίωση είναι και για κάποιον που μιλάει πολύ με 2 αριθμούς το πιο πιθανό είναι να μην τον συμφέρει και καθόλου. Με το κλασσικό μήνυμα στο 1314 μπορούμε να βλέπουμε πόσα λεπτά μας έχουν απομείνει?Μπορούμε να διαγράφουμε απο την υπηρεσία αν θέλουμε στο μέλλον?
  6. Δεν ξέρω πότε έγινε....τις τελευταίες μέρες υποθέτω....αλλά πλέον τα 45 λεπτά ομιλίας στην cosmocarta για την κάρτα των 15ευρώ κρατάνε 1 εβδομάδα και όχι 1 μέρα όπως παλιά.Βέβαια η vodafone το έχει είδη έτσι. Ερώτηση άσχετη με τα τελευταία που συζητάμε αλλα σχετική με το θέμα. Πως μεταφέρω υπόλοιπο απο cosmocarta σε what's up?γίνεται?
  7. Ετσι ενημερωτικά.......:) Είχα στείλει παράπονα στην cosmote για τις απαράδεκτες χρεώσεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό για την cosmocarta όπως πολλοί είχατε κάνει για την what's up. Σήμερα μετά από αρκετές μέρες απαντήσανε. Η απάντηση τους ήταν ένα αρκετό μεγάλο και ευγενικό e-mail το οποίο όμως απλά μου επεξηγούσε τις τωρινές προσφορές της cosmote για την cosmocarta. Σημειωτέον ότι όλες αυτές τις προσφορές τους τις είχα προαναφέρει είδη εγώ στo e-mail που τους είχα στείλει αφού τις σύγκρινα με αυτές τις vodafone που είναι καλύτερες. Τέλος αναφέρανε ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών η cosmote προχωράει συνεχώς στην αναβάθμιση των προϊόντων της και στην παροχή νέων υπηρεσιών. Τα συμπεράσματα δικά σας...
  8. Λοιπόν 2 φίλοι μου ήταν τώρα φαντάροι και μου λέγανε τα ίδια....οτι από Μάιο θα αυξηθεί πάλι σε 12μηνο. όμως επιφυλάσσομαι γιατί α)το όλο δόγμα είναι ότι πάμε σε συρρίκνωση του στρατού σύμφωνα και με τα λεγόμενα του τωρινού υπουργού άμυνας και όχι αύξηση. β)τα ανώτατα κλιμάκια του στρατού είναι υπερευχαριστημένοι με την μείωση στο 9μηνο γιατί είχαν αν δεν κάνω λάθος κάπου 10-15% αύξηση σε φαντάρους στις ΕΣΟ που έχουν περάσει μέχρι τώρα γ)Αυτές οι φήμες περί αύξησης υπάρχουν πολύ καιρό ώρα....:P Aν γράψετε "αύξηση θητείας" στο google θα δείτε κάτι post απο αρχές 2000:p που λένε για κάτι τέτοιο. Αντί αυτού απο τότε πήγαμε απο το 18μηνο στο 15μηνο απο 15μηνο 12 μηνο και απο 12μηνο σε 9μηνο....!!! και κάτι τελευταίο....η μείωση σε 9μηνο δεν έγινε σε μια νύχτα.Αντιθέτως συζητιόταν τουλάχιστον για ένα 6μηνο-9μηνο πριν εφαρμοστεί. Οπότε ηρεμήστε....αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει από εκεί και πέρα το πιο πιθανό είναι να είναι ράδιο αρβύλα.
  9. Α οκ τότε μία χαρά:) βολεύει πολύ τότε γιατί όπως και να το κάνεις το κανονικό gps δεν μπορείς να το κουβαλάς συνέχεια μαζί σου.thanks:)
  10. Επειδή το 6700 θα χρησιμοποιηθεί σε σύνδεση αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην μου έρθουν τίποτα παράξενες χρεώσεις στο τέλος του μήνα. Έχω κανονικό gps....αλλά το A-GPS απο ότι διάβαζα χρησιμοποιεί το δίκτυο κινητής.Αρα να υποθέσω οτι σε χρεώνει για κατέβασμα δεδομένων? Η απλά αγοράζεις μια φορά την άδεια του software και είσαι καλυμμένος για πάντα?
  11. Λοιπόν απλά τα πράγματα..... Ο ανταγωνισμός στα what's up/cu/free2go είναι τεράστιος και όταν ο ανταγωνιστής σου κάνει μία τρελή προσφορά οφείλεις να ακολουθήσεις αλλιώς μένεις εκτός παιχνιδιού.Aυτό λοιπόν κάνει και η cosmote αλλά και όλες οι άλλες εταιρείες. Έτσι λοιπόν απάντηση στην απάντηση....η cosmote έφτασε να προσφέρει το επιεικώς παράλογο 25ώρες ομιλία και 1500 sms προς 3 euro....με αποτέλεσμα να μαζέψει τώρα δύο χρόνια τον περισσότερο κόσμο. Μήν περιμένετε όμως με αυτά τα λεφτά να έχετε και την ίδια ποιότητα εξυπηρέτησης. Είναι αυτονόητο πως κάθε χρήστης εξυπηρετείτε διαφορετικά από ΟΛΕΣ της εταιρείες. Είμαστε σοβαροί ότι οι χρήστες με σύνδεσεις με τα 50ευρώ+++ κατα μέσο όρο λογαριασμό μπορούν να συγκριθούν με το πιτσιρίκι τών 5 και 10ευρώ???? Θεωρητικά θα μπορούσε η cosmote να βάλει πιο πυκνά της κεραίες για να τους εξυπηρετεί όλους.Όταν όμως δέχεται τέτοιο πόλεμο καταγγελιών και ξηλώνει κάθε μέρα κεραίες αντι να βάζει.....τα παράπονα σε εσάς τους ίδιους που κάνετε καταγγελίες και στο κράτος που δεν έχει φροντίσει τόσα χρόνια να δίνει άδειες και βλεπουμε φαινόμενα σε μια μικρή πόλη να έχουν άδεια 20 κεραίες....και να λειτουργούν άλλες 200 παράνομα(τηλεόραση,ραδιόφωνο,κινητή,cb κ.τ.λ Να είστε σίγουροι ότι αν η vodafone είχε το ίδιο κόσμο θα είχε τα ίδια προβληματα.(όπως άλλωστε έτσι συνέβαινε στο παρελθόν που είχαν όλοι cu και για να έβγαζες κλήση έπρεπε να παρακάλαγες...) Όσοι λοιπόν θέλετε καλή ποιότητα πηγαίνετε wind και θα είστε μια χαρά...! Αν πάλι θέλετε να μιλατε τσάμπα.....αλλα με κακή ποιότητα καθήστε Cosmote. P.S=Όσο για την διαφήμιση σήμα καμπάνα.....έχουν σήμα καμπάνα.....ποιότητα κλήσεως δεν έχουν!!!
  12. παίδες......επειδή με το θέμα a-gps δεν έχω πολυασχοληθεί.... μπορείς να χρησιμοποιείς τους χάρτες χωρίς χρέωση? Οι χάρτες είναι Ελλάδας μόνο?
  13. και εγώ ενδιαφέρομαι για το sar. Μου ήρθε η επιδότηση και είμαι μεταξύ του nokia 6303 με το υπερβολικά υψηλό sar....και του 6700 με την υψηλή τιμή....:p μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα..... αν αυτό έχει χαμηλό sar είναι η ιδανική λύση.
  14. όπως και ανακριβές είναι όλες οι εταιρείες να λένε για ΟΛΕΣ τις προσφορές τους.... π.χ με 5 euro έχεις 500 δωρεάν λεπτά ομιλίας στην καρτοκινητή ή ότι με με πάγιο 20 ευρώ έχεις δωρεάν 2 ώρες ομιλίας.... ή οτι υπάρχουν πρόγραμματα "απεριόριστων".... το οποίο στην ουσία δεν είναι κανένα μα κανένα απεριόριστο και έχουν ως σκοπό καθαρά την παραπλάνηση.....
  15. Nitrous μόνο ταυτότητα? Γιατί πήρα τηλέφωνο σήμερα την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν οτι θέλει φορολογική δήλωση....που δεν έχω καθώς είμαι φοιτητής. Πάντως μου είπαν οτι αν π.χ είσαι στο cosmote 15 και δεν καταναλώσεις το ποσό αυτό απλά προστίθεται στο λογαριασμό σου. Αν π.χ κάθε μήνα σου περισσεύουν 10 ευρώ στο τέλος του χρόνου θα έχεις καταλήξει με 100 ευρώ.
  16. έγραψες.....από και αυτό και μόνο γλυτώνεις μία κάρτα. όπως είπε και το αλάνι...."αν και εφόσον"....kmparta.... τόσους μήνες βγάζει πάντως ο ανταγωνισμός προσφορές και η cosmocarta κοιμάται... βλέπε πακέτα ομιλίας προς όλους πριν κανα εξάμηνο στην καρτοκινητή vodafone. βλέπε unlimited πριν κανα μήνα.... και άλλα πολλά... Χρειάζεται ένα κινητό με 2sim.....
  17. thanks Vasileios :) τους ξαναπήρα τηλέφωνο πάτησα το 9 και όλα οκ.... Ωστόσο το 9 το έχουνε και καλά για όσους θέλουνε εξυπηρέτηση στα αγγλικά... αν είσαι Έλληνας δηλαδή είσαι αρκετά @@ για να εξυπηρετηθείς και από τον τηλεφωνητή..... ότι να ναι..... :chair::chair::chair:
  18. ρε παιδιά....παίρνω την εξυπηρέτηση πελατών στο 1313 για καρτοκινητή για να ρωτήσω διάφορες απορίες που έχω........και ότι επιλογή και να πατήσεις το μόνο που σου βγάζει είναι κάποια ηχογραφημένα μηνύματα και κανένα αντιπρόσωπο της εταιρείας???? που στο καλό παίρνω για να μιλήσω με φυσικό πρόσωπο?
  19. Παίδες και εγώ έχω απελπιστεί με την αδράνεια που έχει η cosmote στην cosmocarta και ψάχνω εναλλακτικές. Το πρόγραμμα αυτό φαίνεται αρκετά καλό με την προσφορά που έχει για 500 λεπτά προς cosmote. Eπειδή όμως δεν έχω όμως μεγάλη ιδέα απο καρτοσυμβόλαια αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει. 1)πόσο χρεώνεται η μετάβαση απο cosmocarta σε καρτοσυμβολαιο? 2)χρειάζεται φορολογική δήλωση? 3)αν χρησιμοποιώ κάθε μήνα το πακέτο των 5 ευρώ για 500 λεπτά και δεν καταναλώνω τίποτα άλλο.Τα υπόλοιπα 10 ευρώ που περισσεύουν μπορούν να μπουν στον λογαριασμό μου για τους επόμενους μήνες? 4)είπατε ότι μπορώ να μεταφέρω το υπόλοιπο μου από cosmocarta σε καρτοσυμβόλαιο.Γίνετε και το αντίστροφο? 5)Τέλος 15 ευρώ έχει πάγιο το πρόγραμμα.....έχει τίποτα άλλες χρεώσεις?π.χ Τελη κινητής? πολλές ερωτήσεις αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει έστω και σε μερικές απο αυτές θα είμαι ευγνώμον :)
  20. ευχαριστώ spartak:) θα στείλω και εγώ ενα e-mail για cosmocarta.Aν και με της χρεώσεις της vodafone στην καρτοκινητή της βλέπω σύντομα να πηγαίνω εκεί.... έστω και προσωρινά μέχρι να αποφασίσει η cosmote να μας θυμηθεί και εμάς.....
  21. fandago ευχαριστώ για την διευκρίνηση, κάπως έτσι το σκέφτομαι. είναι με αυτόν τον τρόπο κάπου 2πλάσιος++ χρόνος σε σχέση με cosmocarta.
  22. να κάνω μια ερώτηση. στο καρτοκινητό vodofane μπορώ να έχω ενεργοποιημένα κάποιο απο τα δυο SUPER πακέτα ομιλίας(80 & 150) και παράλληλα μια ή όλες απο τις παρακάτω υπηρεσίες? 1)0,01 λεπτό/λεπτο 2)cash back 3)Bonus χρόνο ομιλίας με κάθε κάρτα ανανέωσης 4)προνομιακή χρέωσης δεν με ενδιαφέρει το unlimited γιατί έχω ελάχιστους vodafone.απλά σκέφτομαι αν ισχύουν όλα τα παραπάνω ταυτόχρονα να ξανα-δοκιμάσω την καρτοκινητή της vodafone.
  23. Τι ψάχνεις τώρα....αφου και τώρα να βρείς κάρτες χωρίς τέλος καρτοκινητής θα ειναι προσωρινή λύση και όχι μόνιμη;) Ερώτηση άσχετη/σχετική..... ξέρει κανείς αν η απόδειξη που σου δίνουν απο το περίπτερο μετράει όταν βάζεις κάρτα?Στα συμβόλαια είπαν ότι δεν μετράει...αλλα στην καρτοκινητή με την απλή απόδειξη απο που θα το καταλάβουν? Αν σκεφτεί κανείς ότι όσοι έχουν π.χ cosmocarta βάζουν τουλάχιστον μια προνομιακή το μήνα είναι ένα 250ευρω-300ευρω άνετα το χρόνο... p.s=θέλω και εγώ με την σειρά μου να στείλω e-mail στην cosmote για τις χρεώσεις...σε ποιο e-mail στέλνουμε???
  24. Απογοητεύομαι με την cosmote.Σαν πρώτη έπρεπε αυτή να έδειχνε το παράδειγμα. Περίμενα τόσες μέρες,λέω κάτι θα βγάλει επιτέλους για την cosmocarta....και αντι αυτού τα ίδια και τα ίδια.Τόσο πολύ δύσκολο είναι να ανανεώσει τον απαρχαιωμένο της τιμοκατάλογο στην cosmocarta?? Οι πελάτες του what's up της βγάζουν κέρδος ή η cosmocarta και τα συμβόλαια? Αν χάσει εμάς το what's up θα την "σώσει" με τα 3 euro το μήνα.......
×
×
  • Create New...