Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια, εχω την απορια: εχω συμβολαιο cosmote 90, δικαιουμαι επιδοτηση 50 ευρω (τρελο ποσο! :) ). Θελω να παρω το 6120 classic (270 ευρω). Επειδη υπαρχει η περιπτωση να θελω να διακοψω τη συνδεση σε μερικους μηνες, τι γινεται τοτε;

1) Πρεπει να πληρωνω τα παγια για 1,5 χρονο και να επιστρεψω το ποσο της επιδοτησης ή

2) Μπορω να διακοψω απλα επιστρεφοντας την επιδοτηση;

Φανταζομαι το πρωτο ισχυει, αλλα ξερει κανεις στα σιγουρα;

• Απαντήσεις 19,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Γεια σας παιδια, εχω την απορια: εχω συμβολαιο cosmote 90, δικαιουμαι επιδοτηση 50 ευρω (τρελο ποσο! :) ). Θελω να παρω το 6120 classic (270 ευρω). Επειδη υπαρχει η περιπτωση να θελω να διακοψω τη συνδεση σε μερικους μηνες, τι γινεται τοτε;

1) Πρεπει να πληρωνω τα παγια για 1,5 χρονο και να επιστρεψω το ποσο της επιδοτησης ή

2) Μπορω να διακοψω απλα επιστρεφοντας την επιδοτηση;

Φανταζομαι το πρωτο ισχυει, αλλα ξερει κανεις στα σιγουρα;

Το δεύτερο ισχύει.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Το δεύτερο ισχύει.

Μου είπαν σε ένα Cosmote μαγαζί ότι μετά το εξάμηνο επιστέφεις μόνο το ποσοστό της επιδότησης που παραμένει (δηλ. 50%, 45%, κλπ.). Επιμερίζεται δηλαδή ανα μήνα.

In the Flesh?

Σκέφτομαι αύριο να κάνω αλλαγή από Vodafone σε cosmote για να επωφεληθώ και της προσφοράς των 2 μηνών δωρεάν πάγια. Αυτή τη στιγμή είμαι χρήστης Vodafone best friends + 200 Λεπτά + vodafone live unlimited, και έχω sim double. Σκεφτόμουνα ένα απεριόριστα 3 με freeze πάλι με twinsim. Τα + και τα - τα βλέπω ως εξής:

+1) freeze

+2) eurobank visa

+3) πολύ μα πολύ καλύτερη κάλυψη από voda και επιπλέον θα μπορώ να έχω άνετα το κινητό μου κλειδωμένο σε 3g

+4) τα -2 πάγια

+5) χρήση με κάποια συσκευή imode

+6) προσφορά videoκλήσης αν και είναι κάτι το περιστασιακό

+7) θέλω να χρησιμοποιήσω ένα νούμερο cosmote που έχω από παλιά

+8) δωρεάν μηνύματα από Mycosmos

+9) επιτέλους θα μπορούμε να μιλάμε συνδιάσκεψη χωρίς το ηλίθιο μπιπ της Vodafone

-1) έλλειψη ενημέρωσης δωρεάν χρόνου

-2) κακή εξυπηρέτηση

-3) δεν έχει κάτι σαν το unlimited

εσείς της cosmote που ξέρετε τα καλά της και τα κακά της που θα λέγατε πως κλίνει η ζυγαριά? ευχαριστώ

Το post μου μεταφέρθηκε υπερβολικά λανθασμένα στο 'ερωτήσεις για φορητότητα'.... παρακαλώ εάν πρόκειται να ξανααλλάξει θέση τουλάχιστον αυτή να είναι πιο προσεκτικά διαλεγμένη..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Δεν είναι παράλογο ένα πρόγραμμα μηδενικού παγίου το οποίο απευθύνεται σε συνδρομητές που δεν κάνουν μεγάλη χρήση του κινητού τους να μην έχει wireless internet... Δεν είναι βασική υπηρεσία και απευθύνεται σε πιο προχωρημένους χρήστες. Καλό θα ήταν να την έδινε και στο πρόγραμμα αυτό, αλλά δεν μπορούμε να την κατηγορήσουμε που δεν το κάνει...

Κάνεις λάθος. Μπορεί απλά κάποιος να κάνει περιστασιακή χρήση του κινητού του, απλά να μη θέλει να πληρώνει για το διάστημα στο οποίο δεν το χρησιμοποιεί. Ως συνδρομητής της εταιρείας από την εποχή των προεγγραφών (δέκα χρόνια πριν), θεωρώ φυσιολογική αυτή τη διευκόλυνση.

Επίσης, το πρόγραμμα για το οποίο μιλάω (wireless internet easy), ούτως ή άλλως δεν έχει πάγιο, οπότε δεν αλλάζει κάτι.

Παρεπιπτοντως η απαντηση που σου στειλανε ήταν γενική, δεν σου απαντησαν τιποτα ;)

Επρεπε να κοινοποιουν τους περιορισμους στην Ιστοσελίδα τους...

Απάντησαν, άλλο αν ισχύει ή δεν ισχύει (ελπίζω από τη Δευτέρα να πάρω κάποια υπεύθυνη απάντηση):

"...θα αιτηθείτε την εκ νέου ενεργοποίηση των πρόσθετων υπηρεσιών..."

Απάντησαν, άλλο αν ισχύει ή δεν ισχύει (ελπίζω από τη Δευτέρα να πάρω κάποια υπεύθυνη απάντηση):

"...θα αιτηθείτε την εκ νέου ενεργοποίηση των πρόσθετων υπηρεσιών..."

Κοιταξε, με βαζει σε καποιες σκεψεις η γραμμή αυτή. Αν λοιπον την αιτηθεις εκ νεου και σου παρεχει W.I.E. τοτε ενημερωσε οπωσδηποτε φιλαρακι να το κανω και γω. :)

Υποστιρίζει.............:rolleyes:

α ωραία, γιατί παλιά είμαι σίγουρος πως δεν υποστήριζε. Τα άλλα πως σου φαίνονται, εσύ τι θα πρότεινες?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Δε ξέρω/θέλω να σου πω κάνε αυτό ή κάνε εκείνο, δεν ξέρω τις ανάγκες σου.

Απλώς να σου πω οτι το i-mode λογικά δεν θα σε ενθουσιάσει. Η συσκευή που θα πάρεις δεν θα μπορείς να βάλεις οτι πρόγραμμα java θέλεις. (Τουλάχιστον σε αυτό που έχω)

Η προσφορά στις βιντεοκλήσεις χρεώνεται επιπλέον και ας έχεις δωρεάν χρόνο ομιλίας. Συμφαίρει μόνο οταν έχει τελιώσει ο δωρεάν χρόνος σου.

Την υπηρεσια Freeze δε θα μπορείς να την ελέγχεις αφού δεν υπάρχει ενημέρωση υπολοίπου.

Samsung S21 Ultra

Σκέφτομαι αύριο να κάνω αλλαγή από Vodafone σε cosmote για να επωφεληθώ και της προσφοράς των 2 μηνών δωρεάν πάγια. Αυτή τη στιγμή είμαι χρήστης Vodafone best friends + 200 Λεπτά + vodafone live unlimited, και έχω sim double. Σκεφτόμουνα ένα απεριόριστα 3 με freeze πάλι με twinsim. Τα + και τα - τα βλέπω ως εξής:

+1) freeze

+2) eurobank visa

+3) πολύ μα πολύ καλύτερη κάλυψη από voda και επιπλέον θα μπορώ να έχω άνετα το κινητό μου κλειδωμένο σε 3g

+4) τα -2 πάγια

+5) χρήση με κάποια συσκευή imode

+6) προσφορά videoκλήσης αν και είναι κάτι το περιστασιακό

+7) θέλω να χρησιμοποιήσω ένα νούμερο cosmote που έχω από παλιά

+8) δωρεάν μηνύματα από Mycosmos

+9) επιτέλους θα μπορούμε να μιλάμε συνδιάσκεψη χωρίς το ηλίθιο μπιπ της Vodafone

-1) έλλειψη ενημέρωσης δωρεάν χρόνου

-2) κακή εξυπηρέτηση

-3) δεν έχει κάτι σαν το unlimited

-4) δεν υποστηρίζει calling tunes σε 3g (και έχω άπειρα)

εσείς της cosmote που ξέρετε τα καλά της και τα κακά της που θα λέγατε πως κλίνει η ζυγαριά? ευχαριστώ

Το post μου μεταφέρθηκε υπερβολικά λανθασμένα στο 'ερωτήσεις για φορητότητα'.... παρακαλώ εάν πρόκειται να ξανααλλάξει θέση τουλάχιστον αυτή να είναι πιο προσεκτικά διαλεγμένη..

5 σου χρειάζεται i-mode συσκεύη?εχει δει τι προσαφέρει σαν portal ?

-

3υπάρχει και αντίστοιχο τοu unlimited me 3.5 euro /month για πλοήγηση σε σελίδες που υποστηρίζουν i-mode

4 υποστηρίζει απο τουλάχιστον απο πέρσυ 3g calling tune

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Σκέφτομαι να κάνω επέκταση του συμβολαίου μου άλλον ένα χρόνο ωστε να πάρω το συγκλονιστικό ποσό των 90€(κάθε χρόνο πρέπει να το ρίχνουν)...

Δεν έχω όμως διάθεση να ξοδέψω και πάρα πολλα για ένα κινητό.Σταμπαρα λοιπον το w200i που έχει 127€ στο Πλαίσιο και το μοναδικό του αρνητικό για μένα ειναι οτι δεν έχει bluetooth που αντισταθμίζεται απο το καλο απ όσο ξέρω handsfree του...Στο cosmote shop(απ εκειπέρα απ όσο ξέρω γίνεται η όλη διαδικασία και παίρνεις την επιδότηση και κάνεις και την ανανέωση) το έχει 152€ λιανική στο internet.Βέβαια να δώσω +62 δεν το σκέφτομαι καν (στην τιμή του Πλαίσιο είναι +37 που πάει στο καλο είναι πολύ πιο λογικό).

Υπάρχει περίπτωση να διαφέρει η τιμή στο κατάστημα ή για επιδοτουμενες συσκευές να παίζει καποια μικρή έκπτωση απο την λιανική όπως είχε ακουστεί παλιότερα;

Σκέφτομαι να κάνω επέκταση του συμβολαίου μου άλλον ένα χρόνο ωστε να πάρω το συγκλονιστικό ποσό των 90€(κάθε χρόνο πρέπει να το ρίχνουν)...

Δεν έχω όμως διάθεση να ξοδέψω και πάρα πολλα για ένα κινητό.Σταμπαρα λοιπον το w200i που έχει 127€ στο Πλαίσιο και το μοναδικό του αρνητικό για μένα ειναι οτι δεν έχει bluetooth που αντισταθμίζεται απο το καλο απ όσο ξέρω handsfree του...Στο cosmote shop(απ εκειπέρα απ όσο ξέρω γίνεται η όλη διαδικασία και παίρνεις την επιδότηση και κάνεις και την ανανέωση) το έχει 152€ λιανική στο internet.Βέβαια να δώσω +62 δεν το σκέφτομαι καν (στην τιμή του Πλαίσιο είναι +37 που πάει στο καλο είναι πολύ πιο λογικό).

Υπάρχει περίπτωση να διαφέρει η τιμή στο κατάστημα ή για επιδοτουμενες συσκευές να παίζει καποια μικρή έκπτωση απο την λιανική όπως είχε ακουστεί παλιότερα;

Ναι η τιμή ειναι λίγο χαμηλότερη μπορεις να δεις και τα W300 Z530 K510 K310/320 που εχουν χαληλή τιμη και bt ..

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=10&category=69975716

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?action=submitQuickSearch&content=&info=&page=3&link=&preorder=false&searchTerm%5B0%5D.attribute=2&searchTerm%5B0%5D.textValue=SONY+ERICSSON&searchTerm%5B0%5D.minNumberValue=&searchTerm%5B0%5D.maxNumberValue=&searchTerm%5B0%5D.booleanValue=false&descending=true&compCategory=93&category=93&sort=3&category=93&searchCategory=&searchString=&username=Poseidon&password=JBtRT25n&emailFromFriend=&emailToFriend=&emailText=

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Καλησπέρα,

γνωρίζει κάποιος αν η cote εξακολουθεί να δίνει και στα νέα προγράμματα που ανακοίνωσε πρόσφατα προνομιακό πάγιο για όσους κλείσουν 1 χρόνο συμβολαίου ?

Thax

geia sas. exo cosmote240 kai skeftomai tin foritotita alla to mono pou me krataei einai i epidotisi, epeidi oloi oi logariasmoi mou kimainontai apo 60 mexri 85 euro. i epidotisi vgainei se ena mina. mipos kserei kapoios poso peripou tha einai??

an kano foritotita stin tim mou dinoun 85 euro sin fpa gia kapoia siskeui sto flexy 40 kai tha exo ta pronomia tou flexy 55

geia sas. exo cosmote240 kai skeftomai tin foritotita alla to mono pou me krataei einai i epidotisi, epeidi oloi oi logariasmoi mou kimainontai apo 60 mexri 85 euro. i epidotisi vgainei se ena mina. mipos kserei kapoios poso peripou tha einai??

an kano foritotita stin tim mou dinoun 85 euro sin fpa gia kapoia siskeui sto flexy 40 kai tha exo ta pronomia tou flexy 55

Κοιταξε,τα 101,15 που σου δινουν στην wind απο την φορητοτητα δεν ειναι και αυστηρα τοσα...Τι εννοω?Πως αναλογα με το κοστος της συσκευης και τις τρεχουσες προσφορες μπορει να φτανει και τα 150+...:)

Παντως υποθετω πως η επιδοτηση σου στην κοσμο θα ειναι περιπου 120-130 γιουρο.

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Για την επιδότηση δεν ξέρω, αλλά αν οι λογαριασμοί σου είναι στα 60-85 ευρώ,προφανώς ξεπερνάς κατά πολύ τα 240 λεπτά του προγράμματός σου. Αν σου φτάνουν τα 380 που σου δίνει το flexy που ανέφερες, έχει καλώς, διαφορετικά, σαφώς σε συμφέρει να κάνεις ένα Flexy75 με 55 ευρώ πάγιο και ενσωματομένη αξία 127 και κάτι ψιλά... δηλαδή... 540 λεπτά ομιλία... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Γεια σας παιδια

Επειδη η συνδεση ειναι στο ονομα του πατερα μου κ θελω να μεταφερθει πλεον σε μενα,σκεφτηκαμε να παμε στο αστυνομικο τμημα της γειτονιας μου κ να μου κανει εξουσιοδοτηση.

Μηπως ξερετε τι θα πρεπει να γραφει ακριβως αυτη η εξουσιοδοτηση??

Οταν τελειωσουμε με αυτο μπορω να παω μονος μου σε ενα cosmote shop κ να γινει η αλλαγη ε??

Ξερετε αν κοστιζει κ ποσο η αλλαγη στοιχειων στη συνδεση???

Μηπως ξερετε τι θα πρεπει να γραφει ακριβως αυτη η εξουσιοδοτηση??

"Εγώ ο Τάδε εξουσιοδοτώ τον Τάδε για οποιαδήποτε ενέργεια εκ μέρους μου σε κατάστημα ΟΤΕ/Cosmote"

Είναι απλή ενδο-οικογενειακή αλλαγή στοιχείων και δεν θα έχεις πρόβλημα.

In the Flesh?

Ευχαριστω για την βοηθεια.Εννοω οτι μηπως πρεπει να αναφερονται στοιχεια οπως αφμ,στοιχεια ταυτοτητας κτλ?? ή απλα ενα ονοματεπωνυμο??

Καλησπέρα.

Εχουμε 3 συμβολαια στην οικογένεια. Το ένα έχει 120λεπτα δωρεαν και τα άλλα 2 απο 90λεπτα.

Θέλουμε το ένα να έχει 180λεπτα και τα άλλα 2 απο 120λεπτα, σύνολο 420 λεπτα.

1) Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνουν αυτά που θέλω?

Ξεχωριστά οι συνδέσεις όπως τις έχουμε τώρα ή κάτι άλλο?

2) Τι είναι το εταιρικό το οικογενιακό και τι το καρτοσυμβόλαιο.

Δεν μας πειράζει να μοιραζόμαστε τον δωρεάν χρόνο όπως θέλουμε έμείς ή να είναι κοινός για όλους.

Τα πάγια που πληρώνουμε τώρα έιναι 20,23€ για το cosmote120 και 34,51€ τα δύο cosmote90. Όλα είναι προνομιακά.

3) Πόσο παραπάνω θα στοιχίσουν οι παραπάνω αλλαγές συνολικά τον μήνα?

4)Δεν θέλουμε να αλλάξουμε αριθμούς, γίνεται?

5) Θα μείνουν προνομιακά?

6) Πόσο καιρό θα διαρκέσει η αλλαγή?

7) Θα υπάρξει κάποια διακοπή στην σύνδεση μέχρι να γίνουν οι αλλαγές?

Θα μπορούσα να πάω σε κάποιο κατάστημα και να ρωτήσω αλλά εκεί μπορεί να μου πασάρουν ότι θέλουν, γιαυτό ρωτάω εδώ.

*Δεν με ενδιαφέρει αυτό το cosmote απεριόριστα 1,2 και 3

[EDIT]Sorry για το λάθος μέρος...

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

1) Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνουν αυτά που θέλω?

Ξεχωριστά οι συνδέσεις όπως τις έχουμε τώρα ή κάτι άλλο?

Θα αποφασίσεις αναλόγως με τις ανάγκες σου. Μιλάς συχνά/πολύ με τους άλλους αριθμούς;

2) Τι είναι το εταιρικό το οικογενιακό και τι το καρτοσυμβόλαιο.
Το εταιρικό δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει, εκτός εαν είναι σε εταιρεία τα συμβόλαια.

Με Το οικογενιακό έχεις (ΜΙΑ απο τις παρακάτω):

1) 5 ώρες ενδοοικογενειακής ομιλίας χωρίς καμία χρέωση

2) Έκπτωση 10% στα πάγια

3) Απεριόριστη Ενδοοικογενειακή ομιλία (Με πάγιο 24€ στην περίπτωσή σου)

Το καρτοσυμβόλαιο: Κάθε μήνα σου βάζει ένα ποσό η ΚΟΣΜΟΤΕ (σαν κάρτα) και το καταναλώνεις όπου θέλεις. Οταν σου τελειώσει τα λεφτά τότε πρέπει να βάλεις ΚΑΡΤΑ από το περίπτερο. Το καλό είναι οτι σου έρχεται σταθερός λογαριασμός. Οι χρεώσεις είναι διαφορετικές από τα κανονικά συμβόλαια.

3) Πόσο παραπάνω θα στοιχίσουν οι παραπάνω αλλαγές συνολικά τον μήνα?
82€ τον μήνα σύνολο θα πληρώνεις (χωρίς προνομιακό).

4)Δεν θέλουμε να αλλάξουμε αριθμούς, γίνεται?

Δεν θα αλλάξεις.

5) Θα μείνουν προνομιακά?
Τα προνομιακά καταργήθηκαν πρίν λίγο καιρό. Τώρα με την αλλαγή δεν ξέρω εαν το κρατήσεις ή οχι το προνομιακό. Ρώτησέ τους.

6) Πόσο καιρό θα διαρκέσει η αλλαγή?
Εαν απλώς αλλάξεις πρόγραμμα ομιλίας, την ίδια μέρα γίνεται (λίγες ώρες/λεπτά αναλόγως) . Μετά πάει αναλογικά μέχρι την έκδοση λογιαριασμού. (Για το πόσα λεπτά δωρεάν έχεις)

7) Θα υπάρξει κάποια διακοπή στην σύνδεση μέχρι να γίνουν οι αλλαγές?
Οχι δεν θα υπάρξει
Samsung S21 Ultra

Ευχαριστω για την βοηθεια.Εννοω οτι μηπως πρεπει να αναφερονται στοιχεια οπως αφμ,στοιχεια ταυτοτητας κτλ?? ή απλα ενα ονοματεπωνυμο??

Κανονικά όχι, αφού θα έχει μαζί την ταυτότητα αυτός που θα πάει στο καταστημα. Αλλά για να είσαι σίγουρος γράψε τον αριθμό ταυτότητας.

In the Flesh?

Θα αποφασίσεις αναλόγως με τις ανάγκες σου. Μιλάς συχνά/πολύ με τους άλλους αριθμούς;

Τον μήνα ξεπερνάω τις 2 ώρες, φτάνω τις 3 δηλαδή, το ίδιο και οι άλλοι δύο αριθμοί, ξεπερνανε την 1,30ώρες και φτάνουν τις 2 ώρες, γιαυτό διαλέξαμε αυτά τα προγράμματα.

Το εταιρικό δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει, εκτός εαν είναι σε εταιρεία τα συμβόλαια.

Οκ, το αφήνουμε.

Με Το οικογενιακό έχεις (ΜΙΑ απο τις παρακάτω):

1) 5 ώρες ενδοοικογενειακής ομιλίας χωρίς καμία χρέωση

2) Έκπτωση 10% στα πάγια

3) Απεριόριστη Ενδοοικογενειακή ομιλία (Με πάγιο 24€ στην περίπτωσή σου)

Δηλαδή εκπτωση απο τα 82€ στα 73,8€ ?

Το καρτοσυμβόλαιο: Κάθε μήνα σου βάζει ένα ποσό η ΚΟΣΜΟΤΕ (σαν κάρτα) και το καταναλώνεις όπου θέλεις. Οταν σου τελειώσει τα λεφτά τότε πρέπει να βάλεις ΚΑΡΤΑ από το περίπτερο. Το καλό είναι οτι σου έρχεται σταθερός λογαριασμός. Οι χρεώσεις είναι διαφορετικές από τα κανονικά συμβόλαια.

Αυτό δεν μας ενδιαφέρει καθόλου.

82€ τον μήνα σύνολο θα πληρώνεις (χωρίς προνομιακό).
δηλαδή αν ρωτήσω και γίνεται να κρατησουμε τα προνομιακά, τότε η τιμή πάει στα ~70€ - 10% ?

Ευχαριστώ για την βοήθεια :)

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!