Jump to content

Amstrad

Members
  • Δημοσιεύσεις

    77
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Amstrad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τι εγινε ρε παιδια? Κατι βγηκε στην τηλεοραση για 2 ωρες σε όλα τα δικτυα!!!!
  2. Δεν συμφερει τοτε. Με 15 € μεσο μηνιαιο κοστος σε κοσμοκαρτα μιλας 60 λεπτα προς όλους και εχεις και 100 SMS προς όλους.
  3. Amstrad

    2in1 sim

    Δεν τους το λέω με την καμμία :lol:
  4. Το καρτοσυμβολαιο εχει internet ή wap?
  5. Amstrad

    2in1 sim

    Εχω μια 2 σε 1 με whats up στο παρασκήνιο και πρωτη την Cosmocarta. Εχω την υποψία οτι οταν δεχομαι κλησεις στο what's up ενω ειναι στο παρασκηνιο, επωφελουμαι το bonus εισερχομενων της Cosmocarta. Υποθετω οτι κανει εκτροπή δωρεαν αλλα καταγραφεται ο χρόνος ομιλίας αρα το περνα σαν κλήση στην Cosmocarta. Ισχυει?
  6. Amstrad

    2in1 sim

    Γεια σας παιδια και καλη χρονια!!! Εχω μια 2in1 με ενα WU κυριο και Cosmocarta δευτερευον. Θα ηθελα να ρωτησω αν δικαιουμαι μπονους εισερχομενων κλησεων αν με παιρνει καποιος ενω η cosmocarta βρισκεται στο παρασκηνιο. Αν οχι, πρεπει να φερνω συνεχει την cosmocarta σαν κυριο αριθμό και μετα να εναλλάσω (κουραστικό)? Ευχαριστώ :rolleyes:
  7. Καλησπερα, οταν λειτουργω pop3 mail μεσω wifi αντιμετωπιζω κατι περιεργο. Ενω ειμαι συνδεδεμενος με ενα δικτυο και φαινεται το τετραγωνακι του wlan και κανω αντληση κανονικα του email, οταν παω να στειλω και φτιαχνω το εξερχομενο και παταω αποστολή μου βγαζει παλι την αναζητηση ενω ειναι ηδη συνδεδεμένο και μετα μπερδευεται. Η λυση ειναι οτι επειδη ουτως ή αλλως μενει στα εξερχομενα, βγαινω απο το δικτυο και μετα παω και κανω αποστολή και με βαζει τοτε κανονικά και το στελνει. Θα ηθελα για λογους ευχρηστιας να μην ψαχνει για δικτυο κατα την αποστολή ενος mail και να αναγνωριζει οτι ειναι συνδεδεμενο. Μιλαω μονο για wifi διοτι εχω καρτοκινητο και δεν εχω internet αλλα wap και ετσι δεν μπορω να το στειλω μεσω gprs.
  8. Καλησπέρα. Πηρα μια ωραια συσκευουλα το Ε51 και προσπαθησα να το συνδεσω με το ΜΙΟ P350 μεσω μοντεμ υπερυθρων. Ειχα κανει ρυθμισεις στο PDA moy palaiotera (αυτες με το cgdcont klp klp "internet" klp klp kai klhsh sto * 99# Δυστηχως δεν μπαινει ενω παλια με το Ε50 εμπαινε με αυτο το κολπο. Υποπτευομαι οτι εχει να κανει οτι παλια ειχα συνδεση και τωρα whats up. :mad: Ερωτηση No1 : ΜΠορω με καποιο τροπο να μπαινω στο ΜΙΟ P350 μεσω infrared kai να εχω ιντερνετ εκει μεσω του κινητου μου, ενω εχω καρτοκινητο (px να αλλαξω καποιες ρυθμισεις σε pda) ? Ερωτηση 2 (πιο απλη) : Αν ενεργοποιησω τα 40ΜΒ το μηνα μπορω να μπαινω απευθειας σε σελιδες απο το κινητο μου ή πρεπει να πηγαινω μεσω myview?
  9. Καλημερα και χρονια πολλά. Θα ηθελα να ρωτησω αν σε οποιαδηποτε των περιπτωσεων μπορω να μιλησω σε σταθερα τηλεφωνα με καποιο καρτοκινητο whats up ή cosmocarta.
  10. Νομιζω οτι θα σου αφαιρεθουν απο τα 200 λεπτα του 5ευρου και μετα ως κληση προς αστικη. Θα ηταν αδικο κατι διαφορετικό.
  11. Amstrad

    Jeans

    Levi's 4ever. Παντως εχουν ξεφυγει τα παντα σε τιμές. Κριμα.
  12. Old Holborn κιτρινος. Rizla πρασινα. Swan φιλτρακια. Το τριπτυχο της απολαυσης. Συβουλη προς συνκαπνιστες στριφτου. Στριψτε με το χέρι. Φωτια στα μηχανακια στριψιματος. Χανεται η μιση απολαυση. 2 ωρες συνολικά προσπαθεια ειναι. :)
  13. Παιδια γεια σας. Για ευνοειτους τεχνικους λογους :lol: τον τελευταιο 1 χρονο κανω κανονικοτατη ξουρα στο κεφάλι με αφρο και mach3. Ολα καλά αλλα υπαρχουν ερεθισμοι και σημαδακια και και και. Ειμαι αναγκασμενος να βαζω bepanthol ή αλλες κρεμες για να υποχωρησει ο ερεθισμος κλπ κλπ. Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να ξυριζω το κεφαλι μου χωρις τα ξυραφακια. Υπαρχει καμμια ξυριστική μηχανη καταλληλη και ασφαλή? Ευχαριστώ πολυ. :)
  14. Οχι δεν μπορει. Απο C60 και πάνω. Για βλακες τους εχεις? ;)
×
×
  • Create New...