Jump to content

dBpanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    837
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About dBpanos

  • Ημ. Γέννησης 12/04/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

dBpanos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Εμένα δεν μου αφαίρεσε ούτε 1 ΜΒ, έχασα μόνο όλα τα λεπτά προς CU (περίπου 25.000)
  2. Εμένα μου έμειναν όλα τα MB, αλλά μου αφαιρέθηκαν όλα τα λεπτά προς CU. Παραδόξως, όμως, μου προστέθηκαν 2000 sms προς όλους.:blink:
  3. Αν επιτρέπεται το καρτοσυμβόλαιο που έκανες ήταν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία; Έχει κάποια σχέση με αυτό που μου έκαναν εμένα στο παρακάτω link? Είχα κάνει στην προηγούμενη σελίδα το εξής συγκριτικό. Γνωρίζει κάποιος έως πόσες φορές μπορείς να ενεργοποιήσεις μέσα σε ένα μήνα το CU Special 7? Διότι αν μπορείς π.χ. 2, τότε δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά με το προτεινόμενο καρτοσυμβόλαιο - ούτε αξίζει να δεσμευτείς για 18 ή 24 μήνες.
  4. Καλησπέρα σε όλους! Θα πρότεινα, μιας και το φαινόμενο ακύρωσης φοιτητικής ιδιότητας έχει αυξηθεί πολύ αυτές τις μέρες, να κάνουμε μια καταγραφή για το τι βολεύει να επιλέξουμε μετά: Σενάριο 1: CU Special: €8,5 600' προς όλους 600' προς CU (δωρεάν κάθε 1η του μήνα) 100 SMS προς όλους 2,1 GB data (600 MB δώρο κάθε 1η του μήνα, 500 MB από Just Surf Bonus - λογικά συνεχίζει να ισχύει, 1 GB από το πακέτο) Σενάριο 2: Ειδικό Καρτοπρόγραμμα τηλεφωνικής προσφοράς: €18,09 1200' προς όλους + 600' προς Vodafone 100 SMS προς όλους 3 GB data αν έχετε δει ή σας έχουν κάνει προσφορά για κάτι άλλο, το προσθέτε στη λίστα για να είναι ξεκάθαρο για όλους και πιο εύκολο.
  5. dBpanos

    LG G5

    Μόλις μου ήρθε κι εμένα ειδοποίηση για OTA Update σε V20g. Ελληνικό CSM ("branded" cosmote). Βάζω τα εισαγωγικά, γιατί στην αλήθεια δεν έχει τίποτα τo Cosmote πάνω του, εκτός από την σχετική σήμανση στο Software Version "V20a-202-01"
  6. Τρομερός διαγωνισμός! Καλό Πάσχα σε όλους και καλή επιτυχία! Ιδανικό δώρο για τα προχθεσινά γενέθλιά μου!
  7. Αποφάσισα να ξεθάψω το συγκεκριμένο θέμα, καθότι οι εργασίες προχωρούν με αμείωτο ρυθμό και εντός λίγων μηνών το έργο θα δωθεί στην κυκλοφορία κατά 100%. Όσοι από εμάς ταξιδεύουν προς Ήπειρο, αισθάνονται μεγάλη προσμονή για την ολοκλήρωσή του δρόμου. Τα τελευταία 3-4 χρόνια παραδίδονταν τμηματικά κάποια κομμάτια επιπλέον. Χάρτης δρόμου Ήδη σήμερα, ο αρμόδιος Υπουργός Χ.Σπίρτζης εγκαινιάζει ένα ακόμα τμήμα το Καμπί-Πέρδικα, μήκους 37 χλμ, το οποίο συνεχίζει το υφιστάμενο Άρτα-Φιλιππιάδα. Το μεγάλο αγκάθι, οπως το βλέπω εγώ, είναι η σύνδεση Αντίρριο-Κεφαλόβρυσο το οποίο θα δώσει κατά τη γνώμη μου και την μεγαλύτερη ανάσα, καθότι θα αποφεύγουμε πλέον τα "στροφιλίκια" μέχρι το Μεσολόγγι. Όσο διασκεδαστικά κι αν είναι στην οδήγηση, η μία λωρίδα ανά κατεύθυνση το καθιστούν, αυτό το κομμάτι, μαρτύριο. Εδώ τώρα έρχονται και τα νέα debate μεταξύ των οδηγών. Ο δρόμος θα είναι καρφί μέχρι τα Γιάννενα. Από εκεί θα βρίσκει Εγνατία και θα πηγαίνεις καρφί και Ηγουμενίτσα, που νομίζω δεν θα έχει νόημα να βγεις στον κόμβο της Φιλιππιάδας. Για Πρέβεζα (και δη Πάργα-Σύβοτα, όμως, που πέρα ότι με ενδιαφέρει προσωπικά :p, μαζεύουν πολύ κόσμο τα καλοκαίρια) ποια θα είναι η βέλτιστη διαδρομή; Θα έχει νόημα ο χιλιομετρικός κύκλος; Προβλέπεται κάποιος κόμβος που θα οδηγεί στο Άκτιο; Ελάτε οι ταξιδιώτες προς Ήπειρο, για πάμε να καταστρώσουμε σχέδιο δράσης!! :lol::D
  8. dBpanos

    LG G5

    Φαίνεται στο πρώτο screenshot του παραπάνω post, 01/01/2017
  9. Σε εμένα βγάζει error κατά την αποστολή του verification στο email. Επίσης, συνάντησα τρομερό bug λόγω του lastpass extension στον chrome το οποίο πήγαινε και συμπλήρωνε όλα τα πεδία συνεχώς και έτσι αναγκάστηκα να μπω με incognito mode για να κάνω την διαδικασία. Παρόλα αυτά ατύχησα. Θα το ξαναδώ αργότερα.
  10. Μεγάλη αλήθεια. Εγώ το διαμέρισμα που νοικιάζω τώρα είναι 90 m2 και ο ιδιοκτήτης της τριπλοκατοικίας (είμαι ο μόνος ένοικος) έβαλε πριν 3-4 χρόνια φυσικό αέριο, με έναν μετρητή για το σύνολο. Απο εκεί και πέρα κάθε διαμέρισμα (είχε ήδη αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου) ανοίγει τον διακόπτη και βλέπουμε από τα ρολόγια κάτω στο "λεβητοστάσιο" τις μονάδες καύσης. Και με απλή αναλογική υπολογίζουμε κάθε μήνα πόσο δίνει ο καθένας για τον λογαριασμό. Βέβαια, θέλει σωστές μετρήσεις κάθε φορά. Να σημειώνουμε την μέτρηση του ρολογιού της ΔΕΠΑ όποτε μετράνε και εκείνοι, και την ίδια μέρα πόσες μονάδες γράφουν τα εσωτερικά ρολόγια. Διαφορετικά, διπλοπληρώνουμε καταναλώσεις. Είχε συμβεί τον πρώτο χρόνο, για παράδειγμα, η μία μονάδα ("ώρα") του εσωτερικού ρολογιού για το διαμέρισμά μου να κοστίζει στον ένα λογαριασμό €1 και στον επόμενο €0,60.
  11. Επειδή είμαι κι εγώ παθών (2 φορές σε 2 χρόνια)... Έχω βάλει τέτοια "κλειδαριά" σε πόρτα και παράθυρα κουζίνας, αλλά σε όλες τις μπαλκονόπορτες έχω κανονικούς μεταλλικούς πύρους (σουβλιά, που είπε εύστοχα ο jaguar13) Κοίταξα τα ρολά ασφαλείας γνωστής εταιρίας, αλλά αν τέλει αποφάσισα να αλλάξω όλα τα τζάμια από διπλά 3mm έκαστο, σε triplex 4mm έξω και μονό 5mm μέσα. Ας βαράνε και με βαριοπούλα τώρα. Και τέλος, ακριβή κλειδαριά στην πόρτα ασφαλείας με πολύ κοντό και περίεργο κλειδί.
×
×
  • Create New...