Jump to content

yiorgoscr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by yiorgoscr

  1. Βασικα τζαμακι θελω να αλλαξω, εχει ραγισει. Το μπροστα δηλαδη θελω να αλλαξω. Μου ειπε οντως 1,5!! Ενταξει, λαθος εκανε, αλλα απο την αλλη ενα πλαστικο ειναι, κανονικα τοσο επρεπε να κανει! :) Στην αρχη πριν δει στον Η/Υ μου λεει: "κατω απο 10 ευρω εχει". Μετα που ειδε της φανηκε και αυτης λιγο. Ενταξει, αν μου πει αλλα θα το παρω απο κανα e-bay. Η να το παιξω καφρος και να της λεω: "Τοσο μου ειπες, δε με νοιαζει!!" :D:D (οκ, αστειευομαι)
  2. Παιδια (+κοριτσια :) ) , πηγα στο καταστημα της Νοκια και μου ειπαν οτι το καλυμμα για 6120 κοστιζει 1,5€. Τοσο κοστιζει, εχει παρει κανεις; Ή εκανε λαθος η πωλητρια; Δεν το πηρα, δεν ειχε, αλλα το παρηγγειλα.
  3. Ενημέρωση υπολοίπου δωρεάν χρόνου ομιλίας: 17 Φεβ 2008 και περιμενουμε, και περιμενουμε...
  4. Αν το φορτιζα 2 φορες την εβδομαδα (οπως ειπε καποιος φιλος) θα ημουν πολυ ευχαριστημενος, αλλα σε μενα η μπαταρια κραταει 1,5 μερα περιπου. Βεβαια το χρησιμοποιω αρκετα, ακουω μουσικη, ραδιοφωνο κτλ και γενικα η οθονη ειναι αρκετη ωρα αναμμενη. Συνεπως, χρειαζεται να το φορτιζω σχεδον καθε μερα για να μην εχω το αγχος οτι θα μεινω χωρις μπαταρια. Για οσους σκεφτονται την αγορα του, η αυτονομια ειναι κατα τη γνωμη μου ο σημαντικοτερος λογος για να τους αποτρεψει απο αυτη. Αλλα, εχει ταχυτατο επεξεργαστη και ειναι λογικο να καταναλωνει πολλη ενεργεια. Εγω παντως συνολικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο και το συνιστω. Κατι αλλο: ξερεις κανεις πού μπορω να βρω προστατευτικα οθονης, γιατι ηδη εχω μια μικρη γρατσουνια και δε θελω να δω και δευτερη! Στο πλαισιο που ρωτησα εχουν μονο για οθονες 2,8 ιντσων
  5. Γεια σας παιδια, ξερει κανεις αν είναι δυνατον μια επαφη να υπαρχει σε καποια ομαδα, αλλα να μην εμφανιζεται στη λιστα με ολες τις επαφες; Γιατι μερικες επαφες που χρησιμοποιω σπανια θελω να εμφανιζονται μονο σε καποια ομαδα.
  6. Φυσικα δε μιλαμε για μισο χιλιοστο που παιζει καθε καπακι, ετσι; Οχι οχι, δεν παιζει. Ειναι στιβαρο. Απο τη στιγμη που βλεπεις οτι χρειαζεται χαρτακι, καλο ειναι να το πας να το δουνε νομιζω
  7. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι παρα πολυ καλες και για μενα, με μια επιφυλαξη για την μπαταρια. Το καπακι ειναι μια χαρα @csd Απο cosmote shop το πηρα και δεν ειχε καρτα 256MB.
  8. Παιδιά, στη συσκευασία περιλαμβάνει καρτα 256Mb; Ρωτάω γιατί στο e-germanos.gr λεει οτι εχει, ενω στο plaisio.gr και στην e-cosmote.gr δεν αναφερει κατι. Ενταξει, εχει δεν εχει, τις επομενες μερες θα παρω καρτα 1 ή 2Gb, αλλά δε με χαλαγε μια μικρη καρτουλα προσωρινα! Οσο για το υψηλο SAR, εγω προσωπικα λεω να το χρησιμοποιω με bluetooth. Επίσης, ωραίο ειναι και ασπρο-ασημι, αλλα εγω ψηφιζω μαυρο.
  9. Γεια σας παιδια, εχω την απορια: εχω συμβολαιο cosmote 90, δικαιουμαι επιδοτηση 50 ευρω (τρελο ποσο! :) ). Θελω να παρω το 6120 classic (270 ευρω). Επειδη υπαρχει η περιπτωση να θελω να διακοψω τη συνδεση σε μερικους μηνες, τι γινεται τοτε; 1) Πρεπει να πληρωνω τα παγια για 1,5 χρονο και να επιστρεψω το ποσο της επιδοτησης ή 2) Μπορω να διακοψω απλα επιστρεφοντας την επιδοτηση; Φανταζομαι το πρωτο ισχυει, αλλα ξερει κανεις στα σιγουρα;
×
×
  • Create New...