Jump to content

csd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    108
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by csd

  1. Για αλλαγή από Cosmote συμβόλαιο σε Cosmoκάρτα: 1) Υπάρχει κάποια χρέωση; 2) Αλλάζει και η κάρτα sim; 3) Πόσο καιρό παίρνει η διαδικασία; Ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Καινούριο Xperia mini pro, το οποίο αμέσως αναβαθμίστηκε στην τελευταία επίσημη έκδοση Android (4.0.4) και δεν έχει άλλες εφαρμογές πλην εργοστασιακών, δεν κρατάει αποθηκευμένη τη ρύθμιση για να συνδέεται μόνο μέσω GSM. Μετά από επανεκκίνηση επιστρέφει μόνο του στο WCDMA (preferred)/GSM. Συμβαίνει σε άλλους; Υπάρχει λύση; Το δίκτυο είναι Cosmote, αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.
  3. Έχετε δει βελτίωση στο θέμα της μπαταρίας με CyanogenMod 7.2; http://get.cm/?device=cooper
  4. Όπως είχα γράψει και στο αρχικό μήνυμα, το κινητό έχει εργοστασιακές ρυθμίσεις. Δεν είχε γίνει φλασάρισμα ή εγκατάσταση εφαρμογών. Επίσης η απενεργοποίηση δεδομένων είχε αποθηκευτεί κανονικά. Το θέμα είναι πως ακόμη και στην περίπτωση που δεν είχε γίνει κάτι από αυτά, αν κάποια από τις εφαρμογές της Samsung πήγε να συνδεθεί παρά τη ρύθμιση, το προεπιλεγμένο apn προφίλ ήταν επίτηδες αλλαγμένο σε ένα εικονικό με τυχαία ονομασία, που δεν έπρεπε με τίποτα να λειτουργεί στο δίκτυο. Εν τέλει απενεργοποίησα την πρόσβαση μέσω του δικτύου, αφού δεν την χρειάζομαι.
  5. Στο μήνυμά μου έγραψα πως ήδη ήταν απενεργοποιημένη η κίνηση δεδομένων. Εκτός αυτού ήταν απενεργοποιημένο και το 3g. Το πρόβλημα είναι πως το κινητό έκανε το αντίθετο από αυτό που θα έπρεπε να κάνει. Δεν ξέχασα να απενεργοποιήσω κάτι.
  6. Με την αποστολή του μηνύματος END DAY στο 1333, απενεργοποιείται εντελώς η κίνηση δεδομένων στο διαδίκτυο ή σε γυρίζει σε χρεώσεις τύπου wap, σε περίπτωση που γίνει οποιαδήποτε χρήση;
  7. Σε Ace με εργοστασιακές ρυθμίσεις και την τελευταία επίσημη έκδοση του λογισμικού περασμένη, ενώ είναι απενεργοποιημένη η σύνδεση δεδομένων μέσω του δικτύου κινητής, το κινητό επιχείρησε να συνδεθεί (το κατάλαβα από το μήνυμα που πήρα από το δίκτυο). Έφτιαξα ένα ψεύτικο προφίλ apn και το έβαλα ως προεπιλεγμένο, ώστε κάθε πιθανή προσπάθεια να καταλήγει σε αποτυχία, αλλά μετά από επανεκκίνηση έγινε πάλι το ίδιο, αν και οι ρυθμίσεις φαίνονται σωστά αποθηκευμένες. Έχει συμβεί και σε κάποιον-α άλλον-η;
  8. Τα πακέτα σύνδεσης Wind/Q είναι δωρεάν μόνο με online παραγγελία; Για παράδειγμα, στον τιμοκατάλογο βλέπω πως τα χρεώνουν 5 ευρώ. http://www.wind.com.gr/gr/q/about-q/timokatalogos/
  9. http://talk.sonymobile.com/message/199753#199753#199753
  10. http://talk.sonymobile.com/message/199352#199352#199352 http://talk.sonymobile.com/message/199353#199353
  11. Υπάρχει οποιουδήποτε είδους branding στα Live που πουλάει η Vodafone (πάνω στη συσκευή ή στο λογισμικό); Ευχαριστώ.
  12. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Γινόταν σε όλα τα παλιότερα κινητά που είχα εδώ και πολλά χρόνια, γι' αυτό με παραξενεύει. Πρόκειται απλά για χαζομάρα της Nokia. Είναι δυνατόν να σε αφήνει να κάνεις άλλες ενεργοβόρες ενέργειες, αλλά όχι να χρησιμοποιήσεις την κάμερα χωρίς φλας; Θέμα ρύθμισης, καθαρά. Τα έχω δει. Υπάρχουν προστατευτικά που δεν ξεκαθαρίζουν αν είναι παραλληλόγραμμα ή κομμένα ώστε να πιάνουν περιμετρικά το ακουστικό και την πάνω μεριά των κουμπιών. Επίσης, υπάρχει χαώδης διαφορά ανάμεσα σε μάρκες. Τα περισσότερα που πουλάνε στο eBay είναι bulk, οπότε με βλέπω για τη δοκιμασμένη ποιοτικά λύση. :)
  13. Δύο ερωτήσεις: α) Από τη στιγμή που δείχνει μήνυμα «η μπαταρία εξαντλείται», κρατάει 10-12 ώρες. Όμως, η κάμερα δεν μπορεί να λειτουργήσει σε αυτήν την κατάσταση. Πατώντας «συνέχεια» μετά το προειδοποιητικό μήνυμα, σε επιστρέφει στην αρχική οθόνη. Υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό; Είναι εντελώς χαζό να λειτουργούν τα πάντα για τόσο χρονικό διάστημα, εκτός από την κάμερα! β) Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση για προστατευτικό οθόνης; Παλιότερα είχα πάρει της Brando για PDA και έμεινα ευχαριστημένος (δεν αφήνει ίχνη αν ξεκολλήσει και πλένεται). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση.
  14. Πληροφοριακά, το Πλαίσιο φέρνει... γερμανικά μαύρα 6303 (έκδοση 1010), με φωτοτυπημένο ελληνικό εγχειρίδιο, γερμανική ταινία (!) στην κάρτα και κουπόνι €10 για αγορές από το γερμανικό μουσικό κατάστημα. Δεν έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο, αλλά έχουν ελληνικά-αγγλικά-γαλλικά-γερμανικά στις γλώσσες. Έχω ένα θέμα με Cosmote και MMS, αλλά το βάζω εδώ γιατί μου φαίνεται περισσότερο παραξενιάς του 6303. Δεν δουλεύουν οι ρυθμίσεις της Cosmote στο «κοντινότερο» μοντέλο (6300). Δείχνει pending για αρκετή ώρα και μετά network error, ανεξάρτητα από το μέγεθος της φωτογραφίας. Εκτός κι αν έχει πρόβλημα το δίκτυο, αλλά συμβαίνει εδώ και πολλές ώρες. ---- Τελικά, η Nokia έχει πάρει χαρακτηριστικά... Microsoft στο λογισμικό. Ήθελε απλά επανεκκίνηση, αν και δεν το ζήτησε.
  15. Επειδή ρυθμίζω ένα 6303 (firmware 10.10) και σπαζοκεφαλιαζόμουν με το άχρηστο εγχειρίδιο χρήσης, βρήκα πως αυτό δεν ισχύει. Ακολουθήστe τα βήματα εδώ: http://www.opera.com/mobile/help/faq/#s40 Απλά μπαίνει ως apn το "internet" (χωρίς τα εισαγωγικά). Πάμε τώρα στα άλυτα. Είχα επί χρόνια πρόγραμμα Wireless Internet Easy, με δωρεάν όγκο 1 Mb, αρκετό για περιστασιακά e-mails. Όταν έψαχνα στον - απαραδέκτου πλοήγησης - ιστότοπο της Cosmote για διαδικασία αποστολής ρυθμίσεων, έστειλα μήνυμα WIEASY στο 1333 και πήρα την απάντηση πως η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη, ενώ είναι διαθέσιμη η Internet on the Phone Starter. Με τους παλιούς πελάτες τι γίνεται; Υποχρεωτικά μεταφέρονται στο νέο πρόγραμμα, χωρίς δωρεάν όγκο; Εδώ εμφανίζει τιμοκατάλογο, αλλά στα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα.
  16. Εκτός από το easypay.gr, το οποίο δέχεται μόνο πιστωτικές της Τράπεζας Πειραιώς, υπάρχει άλλος τρόπος για online ανανέωση χρόνου ομιλίας σε COSMOΚΑΡΤΑ; Ευχαριστώ.
  17. Εμφανίστηκε στα €320 σε ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα: http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?31202
  18. Εκτός του ότι έχει πάνω δεξιά επιλογή για αλλαγή νομίσματος σε ευρώ, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο δεν χρησιμοποιεί ευρώ, υπάρχει η επιλογη help: http://support.mobilefun.co.uk/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=10&nav=0 Στο θέμα μας, δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα κομμάτια.
×
×
  • Create New...