marios239 Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 Άνοιξε b8 εντός Θεσσαλονίκης! 11 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 Ποια η χρησιμότητα της άραγε? Έχουν ήδη πολλές B28 σε ότι αναβαθμίζουν ή καινούργια μπαίνει. Εκτός αν θέλουν να πετύχουν όσο καλύτερα κάλυψη γίνεται με κόστος την ταχύτητα και να βασίζονται στην Ν78 όπου πιάνει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 1 hour ago, VasilisSam said: Ποια η χρησιμότητα της άραγε? Έχουν ήδη πολλές B28 σε ότι αναβαθμίζουν ή καινούργια μπαίνει. Εκτός αν θέλουν να πετύχουν όσο καλύτερα κάλυψη γίνεται με κόστος την ταχύτητα και να βασίζονται στην Ν78 όπου πιάνει. Νομίζω ότι εδώ λιγότερο τους νοιάζει η κάλυψη της b8, ούτως ή άλλως η 52 έχει ήδη b20, αλλά η χωρητικότητα που προσθέτει στο 4g. Με τον ερχομό του SA επίσης, κάτι θα πρέπει να μεταφέρουν απ'το 4g, γιατί αποκλειστικά με n1, n78 δε νομίζω να φτιάξουν σωστό δίκτυο. Αν μεταφέρουν τη b28 σε n28, και την "αντικαταστήσουν" στο 4g με b8, τότε κρατάνε τη χωρητικότητα που τους έδιναν τόσο καιρό οι 2 συχνότητες στο lowband, και έχουν και καθαρό lowband 5g carrier για το sa. Αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω βέβαια πόσες συσκευές υποστηρίζουν b20+b8, γιατί το τωρινό b20+b28 νομίζω το υποστηρίζουν λίγες. 9 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 23 minutes ago, marios239 said: Νομίζω ότι εδώ λιγότερο τους νοιάζει η κάλυψη της b8, ούτως ή άλλως η 52 έχει ήδη b20, αλλά η χωρητικότητα που προσθέτει στο 4g. Με τον ερχομό του SA επίσης, κάτι θα πρέπει να μεταφέρουν απ'το 4g, γιατί αποκλειστικά με n1, n78 δε νομίζω να φτιάξουν σωστό δίκτυο. Αν μεταφέρουν τη b28 σε n28, και την "αντικαταστήσουν" στο 4g με b8, τότε κρατάνε τη χωρητικότητα που τους έδιναν τόσο καιρό οι 2 συχνότητες στο lowband, και έχουν και καθαρό lowband 5g carrier για το sa. Αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω βέβαια πόσες συσκευές υποστηρίζουν b20+b8, γιατί το τωρινό b20+b28 νομίζω το υποστηρίζουν λίγες. Γενικά όσοι έχουν iPhone με Vodafone έχουν τη καλύτερη εμπειρία χρήσης. Για Android δυστυχώς στα Samsung με ελληνική ρομ φλασαρισμενη δεν δίνει WiFi calling. 3 1 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 3 minutes ago, Nikolas14 said: Γενικά όσοι έχουν iPhone με Vodafone έχουν τη καλύτερη εμπειρία χρήσης. Για Android δυστυχώς στα Samsung με ελληνική ρομ φλασαρισμενη δεν δίνει WiFi calling. Έχω το Samsung A56 5G και μου δίνει κανονικά WiFi Calling με συσκευή αγορασμένη από τα ελληνικά Public 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 2 ώρες πριν, VasilisSam said: Ποια η χρησιμότητα της άραγε? Έχουν ήδη πολλές B28 σε ότι αναβαθμίζουν ή καινούργια μπαίνει. Εκτός αν θέλουν να πετύχουν όσο καλύτερα κάλυψη γίνεται με κόστος την ταχύτητα και να βασίζονται στην Ν78 όπου πιάνει. Θεωρητικά όταν ανοίξουν SA η B28 θα μεταφερθεί Clear Carrier Ν28 και θα έχουν στη θέση της Β28 την Β8 ώστε μη χάσει στο LTE κάλυψη. Φαντάζομαι γίνεται σταδιακά σε κεραίες που θα πρωτοανάψογν SA. Τουλάχιστον έτσι το φαντάζομαι πως θα γίνει. 1 hour ago, Nikolas14 said: Γενικά όσοι έχουν iPhone με Vodafone έχουν τη καλύτερη εμπειρία χρήσης. Για Android δυστυχώς στα Samsung με ελληνική ρομ φλασαρισμενη δεν δίνει WiFi calling. Galaxy A55 πάντως δίνει Wifi Calling, κανονικότατα χωρίς προβλήματα. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 Κάτι θα ξέρουν αλλά σε κεραίες που μπήκαν πολύ πρόσφατα και αναβαθμίστηκαν την βάζουν σε 4g για λίγο ενώ σύντομα θεωρητικά θα πάει για 5g? Εκτός αν την δοκιμάζουν κάπως πρώτα στο 4g. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 Τουλάχιστον ελπίζω να δώσουν αρκετές συσκευές και από την μεσαία κατηγορία για το 5G Standalone και η καθυστέρηση που υπάρχει λίγους μήνες από το β'εξάμηνο στις αρχές του νέου έτους να είναι για καλό,δηλαδή για όσο καλύτερη δυνατή υλοποίηση 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 1 minute ago, aektzhs 1 said: Τουλάχιστον ελπίζω να δώσουν αρκετές συσκευές και από την μεσαία κατηγορία για το 5G Standalone και η καθυστέρηση που υπάρχει λίγους μήνες από το β'εξάμηνο στις αρχές του νέου έτους να είναι για καλό,δηλαδή για όσο καλύτερη δυνατή υλοποίηση Ναι και εγώ αυτό ελπίζω και γιαυτό πάνε με το νέο έτος. Καλύτερα να γίνουν οι διαδικασίες πριν, σωστά, παρά να το έχουν ανοιχτό και να πειραματίζονται. 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 Στο Διαύγεια σήμερα βγήκαν και αρκετές νέες άδειες vf (μαζί με nova), για Βόλο, Θήβα, Ζάκυνθο, Λάρισα, Λαμία, Ιωάννινα και Κοζάνη. --------- Για τη μειωμένη απόδοση στην Παπάφη (Θεσσαλονίκη) μου είπαν ότι ειδικά απ'το Σεπτέμβριο έχει αυξηθεί ραγδαία η κίνηση στο συγκεκριμένο σταθμό (enb 1077), φοιτητές φαντάζομαι, μαζί κι εγώ, την φάγαμε την κεραία. Ανέφεραν ότι στις ώρες αιχμής "οι διαθέσιμοι πόροι του κόμβου πέφτουν έως και τα 8-10 Mbps". Αυτό τι να σημαίνει; Μου έδωσαν άλλα 2 πάγια δώρο (+2 που είχα πάρει για τα καλά νερά, +2 από αντιπροσφορά). Τέλος μου επισήμαναν ότι έγινε αίτημα προς το τμήμα σχεδίασης δικτύου για αναβάθμιση των γύρω σταθμών και εξέταση προσθήκης κι άλλου στην περιοχή. Όπως πάντα, η εξυπηρέτηση της vf δε μ' απογοητεύει. Ειδικά με το unlimited roaming στην ΕΕ δεν κουνάω ρούπι για την ώρα. Τον τελευταίο καιρό έχω την αίσθηση ότι έχουν "ξυπνήσει" λίγο σε θέματα αναβαθμίσεων και νέων κεραιών, και φαίνεται να κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για τη βελτίωση του δικτύου. Πηγαίνουν αργά και σταθερά, δεν υπάρχει στασιμότητα τουλάχιστον. 10 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 Έχεις ακόμα unlimited roaming? Δεν σε εχει γυρίσει σε 70GB roaming? 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 7 minutes ago, georgemv said: Έχεις ακόμα unlimited roaming? Δεν σε εχει γυρίσει σε 70GB roaming? Είναι συμβόλαιο από πριν την αλλαγή και δεν έχει αλλάξει! 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 1 hour ago, marios239 said: Στο Διαύγεια σήμερα βγήκαν και αρκετές νέες άδειες vf (μαζί με nova), για Βόλο, Θήβα, Ζάκυνθο, Λάρισα, Λαμία, Ιωάννινα και Κοζάνη. --------- Για τη μειωμένη απόδοση στην Παπάφη (Θεσσαλονίκη) μου είπαν ότι ειδικά απ'το Σεπτέμβριο έχει αυξηθεί ραγδαία η κίνηση στο συγκεκριμένο σταθμό (enb 1077), φοιτητές φαντάζομαι, μαζί κι εγώ, την φάγαμε την κεραία. Ανέφεραν ότι στις ώρες αιχμής "οι διαθέσιμοι πόροι του κόμβου πέφτουν έως και τα 8-10 Mbps". Αυτό τι να σημαίνει; Μου έδωσαν άλλα 2 πάγια δώρο (+2 που είχα πάρει για τα καλά νερά, +2 από αντιπροσφορά). Τέλος μου επισήμαναν ότι έγινε αίτημα προς το τμήμα σχεδίασης δικτύου για αναβάθμιση των γύρω σταθμών και εξέταση προσθήκης κι άλλου στην περιοχή. Όπως πάντα, η εξυπηρέτηση της vf δε μ' απογοητεύει. Ειδικά με το unlimited roaming στην ΕΕ δεν κουνάω ρούπι για την ώρα. Τον τελευταίο καιρό έχω την αίσθηση ότι έχουν "ξυπνήσει" λίγο σε θέματα αναβαθμίσεων και νέων κεραιών, και φαίνεται να κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για τη βελτίωση του δικτύου. Πηγαίνουν αργά και σταθερά, δεν υπάρχει στασιμότητα τουλάχιστον. Για την Θήβα πάμε για δεύτερη κεραία που βγαίνει φέτος,θυμάμαι άλλη μία είχε επισημάνει ο @elkons. Άρα σύνολο στις τέσσερεις κεραίες αν θυμάμαι καλά εντός δύο χρόνων από το 2023 που έκαναν την αναβάθμιση στην περιοχή Στην περιοχή έχω γνωστούς και θα σας πω πόσο χρειάστηκε από σήμερα που αδειοδοτηθηκε έως να εγκατασταθεί και να ενεργοποιηθεί πλήρως 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 9 minutes ago, aektzhs 1 said: Για την Θήβα πάμε για δεύτερη κεραία που βγαίνει φέτος,θυμάμαι άλλη μία είχε επισημάνει ο @elkons. Άρα σύνολο στις τέσσερεις κεραίες αν θυμάμαι καλά εντός δύο χρόνων από το 2023 που έκαναν την αναβάθμιση στην περιοχή Στην περιοχή έχω γνωστούς και θα σας πω πόσο χρειάστηκε από σήμερα που αδειοδοτηθηκε έως να εγκατασταθεί και να ενεργοποιηθεί πλήρως Οι 2 τελευταίες είναι οι: 17/10/2025 "ΘΗΒΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ" Θέση: ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ 30 ΔΗΜΟΣ: Θηβαίων ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ: Βοιωτίας 19/09/2025 "ΤΙΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΘΗΒΑ" Θέση: ΤΙΤΑΝΩΝ & ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΑΡ.1, Ο.Τ.264, ΣΦΑΓΕΙΑ, ΘΗΒΑ ΔΗΜΟΣ: Θηβαίων ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ: Βοιωτίας 31 minutes ago, marios239 said: Είναι συμβόλαιο από πριν την αλλαγή και δεν έχει αλλάξει! Στην εφαρμογή μου βγάζει αυτά: 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 (edited) Βγήκαν πολλές άδειες και βλέπω σχεδόν όλες είναι της Vodafone, και η Nova κλασικά πατάει στη Vodafone. Για να μη λέμε πως δεν επενδύει η Vodafone και μόνο η 3η το κάνει αυτό.. 2 ώρες πριν, marios239 said: Στο Διαύγεια σήμερα βγήκαν και αρκετές νέες άδειες vf (μαζί με nova), για Βόλο, Θήβα, Ζάκυνθο, Λάρισα, Λαμία, Ιωάννινα και Κοζάνη. --------- Για τη μειωμένη απόδοση στην Παπάφη (Θεσσαλονίκη) μου είπαν ότι ειδικά απ'το Σεπτέμβριο έχει αυξηθεί ραγδαία η κίνηση στο συγκεκριμένο σταθμό (enb 1077), φοιτητές φαντάζομαι, μαζί κι εγώ, την φάγαμε την κεραία. Ανέφεραν ότι στις ώρες αιχμής "οι διαθέσιμοι πόροι του κόμβου πέφτουν έως και τα 8-10 Mbps". Αυτό τι να σημαίνει; Μου έδωσαν άλλα 2 πάγια δώρο (+2 που είχα πάρει για τα καλά νερά, +2 από αντιπροσφορά). Τέλος μου επισήμαναν ότι έγινε αίτημα προς το τμήμα σχεδίασης δικτύου για αναβάθμιση των γύρω σταθμών και εξέταση προσθήκης κι άλλου στην περιοχή. Όπως πάντα, η εξυπηρέτηση της vf δε μ' απογοητεύει. Ειδικά με το unlimited roaming στην ΕΕ δεν κουνάω ρούπι για την ώρα. Τον τελευταίο καιρό έχω την αίσθηση ότι έχουν "ξυπνήσει" λίγο σε θέματα αναβαθμίσεων και νέων κεραιών, και φαίνεται να κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για τη βελτίωση του δικτύου. Πηγαίνουν αργά και σταθερά, δεν υπάρχει στασιμότητα τουλάχιστον. Φήμες λένε πως στη μαύρη θα σου έλεγαν ότι η κεραία είναι μια χαρά και φταίει το κινητό ή η σιμ. Edited October 17, 2025 by elkons 3 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2025 Μεγάλη επέκταση Β8 στην Αττική, με απίστευτη κάλυψη. Θα ανεβάσω ιστορικό. Κτλ 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. October 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2025 15 minutes ago, elkons said: Μεγάλη επέκταση Β8 στην Αττική, με απίστευτη κάλυψη. Θα ανεβάσω ιστορικό. Κτλ Παντού στα βόρεια προάστια;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2025 Ο σχεδιασμός της Β8 είναι εξαιρετική μέχρι τώρα όπως το είδα. Τα έχω καταγράψει στο CellMapper με προσοχή, μόλις πέσει λίγο το σήμα εκείνα την καταγραφή, μη γίνουν όλα χαλια. Όπου καλύπτει η Β8 έχει πολύ δυνατό σήμα, σε σημεία που μπορεί να μη περνούσε με ευκολία η Β28. Η κεραία στη Πάρνηθα καλύπτει τεράστιο τμήμα από Αττική, Βοιωτία και Εύβοια. *(Βοιωτία και Εύβοια δεν υπάρχουν Β8 ακόμα ανοιχτές). Σίγουρα θα βοηθήσει προς την αποσυμφόρηση του δικτύου στην Αττική. Θα ανεβάσω αναλυτικά το Log (Netmonster) από Κηφισιά μέχρι Αυλώνα. Μετά δεν έχει τίποτα άλλο πέρα από Πάρνηθα, δεν είχε νόημα να κλειδώσω. 53 minutes ago, Chrischal1908 said: Παντού στα βόρεια προάστια;; Παντού δε ξέρω, Ίσως περάσω το βράδυ όταν τελειώσω με την μαγνητική εάν προλαβαίνω σε άλλες περιοχές. Μέχρι Ν Φιλαδέλφεια θα πάω. Σίγουρα έχει σε Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Αχαρνές, Κηφισιά, Κρυονέρι, Άγιο Στέφανο. 1 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, elkons said: Μεγάλη επέκταση Β8 στην Αττική, με απίστευτη κάλυψη. Θα ανεβάσω ιστορικό. Κτλ Πως τ παθαν😆.βοιωτια έχει σε αυτήν το είχα περάσει εγώ. Edited October 21, 2025 by Nickchris36 5 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2025 Β8 Log Κηφισιά - Αυλώνας 3 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2025 Just now, elkons said: Β8 Log Κηφισιά - Αυλώνας Επιτέλους 4 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2025 Απλά η λίστα φαίνεται λίγο ανάποδα..θα έχουν καταγραφεί στο CellMapper ούτως ή άλλως. 1 minute ago, Nickchris36 said: Επιτέλους Άντε να επεκταθεί και προς τη Στερεά.. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2025 10 ώρες πριν, elkons said: Παντού δε ξέρω, Ίσως περάσω το βράδυ όταν τελειώσω με την μαγνητική εάν προλαβαίνω σε άλλες περιοχές. Μέχρι Ν Φιλαδέλφεια θα πάω. Σίγουρα έχει σε Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Αχαρνές, Κηφισιά, Κρυονέρι, Άγιο Στέφανο. @Chrischal1908, δε πρόλαβα τελικά, είμαι πτώμα και άφησα τελείως CellMapper και Netmonster. 2 φορές πήγαινε έλα Αθήνα είναι σκότωμα. Θα πάω ξανά Παρασκευή στον γιατρό μου, θα κάνω μια βόλτα προς Μαρούσι, Περιστέρι, Αιγάλεω και θα επανέλθω με νεότερα. 2 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. October 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2025 (edited) eNB 149 οδός Βηλαρα 408,409 Γήπεδο Πας Γιάννενα και 166(+Nova) Κάστρο Εχουν μείνει με 4G. Είναι όλες στο κέντρο, ή κοντά στο κέντρο, οπότε η κάλυψη του 5G από την κόκκινη στο κέντρο στα Ιωάννινα δεν είναι πλήρης. Και παρατήρησα και εναλλαγές 4G-5G στην 28ης Οκτωβρίου και την Χαριλάου Τρικούπη με τις 408-409 του γηπέδου. Και πρέπει να μενει κι ένα micro με 4G στην ανεξαρτησίας του οποίου δεν ξερω eNB Όπως και να έχει είναι λειτουργικότατο 4G, και το δίκτυο γενικότερα, απλά το αναφερω. Edited October 22, 2025 by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2025 1 ώρα πριν, panos.k2 said: eNB 149 οδός Βηλαρα 408,409 Γήπεδο Πας Γιάννενα και 166(+Nova) Κάστρο Εχουν μείνει με 4G. Είναι όλες στο κέντρο, ή κοντά στο κέντρο, οπότε η κάλυψη του 5G από την κόκκινη στο κέντρο στα Ιωάννινα δεν είναι πλήρης. Και παρατήρησα και εναλλαγές 4G-5G στην 28ης Οκτωβρίου και την Χαριλάου Τρικούπη με τις 408-409 του γηπέδου. Και πρέπει να μενει κι ένα micro με 4G στην ανεξαρτησίας του οποίου δεν ξερω eNB Όπως και να έχει είναι λειτουργικότατο 4G, και το δίκτυο γενικότερα, απλά το αναφερω. θέμα αδειών… δεν εξηγείται αλλιώς ειδικά στην 166 του κάστρου. Πάντως ο φίλος μου που είναι Ιωάννινα και δουλεύει με συσκευή 4G+ ότι η κοσμοτε έχει μακράν μεγαλύτερη ταχύτητα. Δηλαδή η Cosmote στα 50-55Mbps και η Vodafone στα 11 κολλημένη. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts