Jump to content

Vodafone 5G εντυπώσεις

CptBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

31 minutes ago, Nickchris36 said:

Trela gkazia😝

Μιλάμε εκτινάχθηκε το κινητό μου! 

Τώρα τα παράτησε εντελώς!

spacer.pngspacer.png

Το RSRP ανεβοκατεβαίνει τρρλά. Χωρίς να κουνήσω το κινητό καθόλου πάει -118, -110, -116, -108. Δε ξέρω τι γίνεται. Συνήθως έδινε έστω 20 Mbps μέσα στη μέρα. 

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

30 minutes ago, marios239 said:

spacer.pngspacer.png

Το RSRP ανεβοκατεβαίνει τρρλά. Χωρίς να κουνήσω το κινητό καθόλου πάει -118, -110, -116, -108. Δε ξέρω τι γίνεται. Συνήθως έδινε έστω 20 Mbps μέσα στη μέρα. 

13840 αναφορά… θέλει έξτρα κεραία χθες.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

33 minutes ago, Nikolas14 said:

13840 αναφορά… θέλει έξτρα κεραία χθες.

Τη δηλωμένη αναβάθμιση βασικά πρέπει να κάνουν ακόμα με τον παλιό εξοπλισμό είναι 

Hlias.

4G Γιάννη Άγγελου στη Χαριλάου πάνω από τη Φίνα κότα. Ακόμα 5G στο γήπεδο του Άρη δεν υπάρχει.

IMG_0069.thumb.png.f614c90bbca78e4c368691a748b2ff01.png

5G οδός Πλούτωνος, κτήριο πρώην νομαρχίας Θεσσαλονίκης.

IMG_0070.thumb.png.718f3d487e90748f81274f931c372c23.png

Εύοσμος, πεζόδρομος Παύλου Μελά στη κεντρική πλατεία. 

IMG_0071.thumb.png.501b7b2d40d11d3e40df0427c10f3b7a.png

5G Κομνηνών με Μητροπόλεως

IMG_0072.thumb.png.d5d36063c06edcbcc8eef5f1cb67aaa6.png

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

2 ώρες πριν, marios239 said:

spacer.pngspacer.png

Παίζει ο παοκ βρε, και η ν78 του γηπέδου τιγκα θα είναι τώρα. 

3 ώρες πριν, marios239 said:

spacer.pngspacer.png

Καταντια η βφ ναρα τα έπαιξε το 2 δικτυο χωρας😅👌

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!

23 ώρες πριν, Nickchris36 said:

Καταντια η βφ ναρα τα έπαιξε το 2 δικτυο χωρας😅👌

Vodafone 5G powered by Green Network™ 

spacer.pngspacer.png

Έβαλαν κόφτη στο red unlimited και δεν το ξέρω; 

Ενημέρωσα την εξυπηρέτηση, μου είπαν ότι απ'το πλάνο για εσωτερικούς χώρους φαίνεται ότι έχω οριακή κάλυψη και ότι το έστειλαν στο τμήμα δικτύου. 

Ελπίζω κάτι να κάνουν.

spacer.png

16 minutes ago, marios239 said:

Vodafone 5G powered by Green Network™ 

spacer.pngspacer.png

Έβαλαν κόφτη στο red unlimited και δεν το ξέρω; 

Ενημέρωσα την εξυπηρέτηση, μου είπαν ότι απ'το πλάνο για εσωτερικούς χώρους φαίνεται ότι έχω οριακή κάλυψη και ότι το έστειλαν στο τμήμα δικτύου. 

Ελπίζω κάτι να κάνουν.

spacer.png

#δεκοφτερνετγουρκς

Κατάντια..

Πάνε νοντα να σωθεις άνθρωπε κάθεσαι και ταλαιπωρεισαι..😝

@marios239 @elkons

IMG_20251006_194015.jpg

Edited by Nickchris36

13 minutes ago, Nickchris36 said:

Πάνε νοντα να σωθεις άνθρωπε κάθεσαι και ταλαιπωρεισαι..😝

Πλάκα πλάκα η νοντα είναι πλέον η καλύτερη μέσα στο σπίτι. Αν πάω κάπου όμως αυτό μάλλον θα είναι cosmote γιατί στα Καλά Νερά (Πηλίου) οι συνεργάτιδες είναι άστα να πάνε. 

Ευτύχης έχω το 300αρι FTTH τελικά. Κάποτε σκεφτόμουν να βάλω onenet 4g ο βλάκας! 

Just now, marios239 said:

Πλάκα πλάκα η νοντα είναι πλέον η καλύτερη μέσα στο σπίτι. Αν πάω κάπου όμως αυτό μάλλον θα είναι cosmote γιατί στα Καλά Νερά (Πηλίου) οι συνεργάτιδες είναι άστα να πάνε. 

Ευτύχης έχω το 300αρι FTTH τελικά. Κάποτε σκεφτόμουν να βάλω onenet 4g ο βλάκας! 

Καλά κανεις θ κοιτάξεις τι σε εξυπηρετεί και αναλόγως θα πράξεις.. 

Οποία σε εξυπηρετεί εκεί θα μείνεις.

Εγώ πάντως κατέληξα σε νοντ για καρτοκινητο γιατί σπέρνει στη περιοχή μου, και έχω και ένα συμβόλαιο βφ π αν δεν κόψουν κατι απο την. Τιμή θα τα κάνω όλα κιουβίπ να ηρεμησω..😋

Ειναι ανάλογα τις περιοχές τα δίκτυα.

16 minutes ago, marios239 said:

Αν μένεις παπαφη εννοείται πως θα βάλεις οπτική ινα

6 minutes ago, CaptainNickGR said:

Αν μένεις παπαφη εννοείται πως θα βάλεις οπτική ινα

Το κατάλαβα όταν πήγα 1η φορά σπίτι και ήταν όλες οι εταιρίες με 1 γραμμή σήμα. Χωρίς οπτική δε γίνεται δουλειά (ή έστω vdsl). 

8 minutes ago, marios239 said:

Το κατάλαβα όταν πήγα 1η φορά σπίτι και ήταν όλες οι εταιρίες με 1 γραμμή σήμα. Χωρίς οπτική δε γίνεται δουλειά (ή έστω vdsl). 

vdsl της κακιάς ώρας από το Α/Κ κι όλας. Πλέον μόνο fiber θα δίνουν θέλοντας και μη. 

1 minute ago, CaptainNickGR said:

vdsl της κακιάς ώρας από το Α/Κ κι όλας. Πλέον μόνο fiber θα δίνουν θέλοντας και μη. 

Παπάφη έχει καμπίνες vdsl απ'τον ΟΤΕ! 🙂 

Ναι, πλέον λογικά μόνο ftth θα δίνουν, εκτός των φοιτητικών ίσως που οι 2 εκτός ΟΤΕ δεν έχουν προσφορές ftth (τουλάχιστον στο site).

Just now, marios239 said:

Παπάφη έχει καμπίνες vdsl απ'τον ΟΤΕ! 🙂 

Ναι, πλέον λογικά μόνο ftth θα δίνουν, εκτός των φοιτητικών ίσως που οι 2 εκτός ΟΤΕ δεν έχουν προσφορές ftth (τουλάχιστον στο site).

Νόμιζα ότι ήσουν κοντά στο ακ λόγω κεραίας ή μάλλον πέφτω πολύ εκτός για το που είναι 

9 minutes ago, CaptainNickGR said:

Νόμιζα ότι ήσουν κοντά στο ακ λόγω κεραίας ή μάλλον πέφτω πολύ εκτός για το που είναι 

Μπα όχι, έχω μια απόσταση απ' το ΑΚ (για το Ροστάν δε λες;). Η 1077 δε νομίζω να φτάνει πιο κάτω απ'τη Στρατού πάντως, εξασθενεί φαντάζομαι λόγω της πυκνής δόμησης. 

Edited by marios239

1 hour ago, marios239 said:

Μπα όχι, έχω μια απόσταση απ' το ΑΚ (για το Ροστάν δε λες;). Η 1077 δε νομίζω να φτάνει πιο κάτω απ'τη Στρατού πάντως, εξασθενεί φαντάζομαι λόγω της πυκνής δόμησης. 

Κάτσε τώρα είδα που είναι η 1077. Αυτή γιατί δίνει τόσο λίγο; Μήπως βλάβη; 200αρια μου έδινε.

27 minutes ago, CaptainNickGR said:

Κάτσε τώρα είδα που είναι η 1077. Αυτή γιατί δίνει τόσο λίγο; Μήπως βλάβη; 200αρια μου έδινε.

Αν ήταν σε εξωτερικό χώρο, μάλλον έκανε en-dc με n78 από Πύργο ΟΤΕ ή την 1138. Η 1077 έχει μόνο b1 και b3, το max που έχω δει ποτέ είναι ~85 Mbps 4g δίπλα στην κεραία (συνήθως η n1 της πάει πιο αργά).

Σήμερα με 4G δίπλα στο μετρό η 1077 δεν έδινε πάνω από 40 Mbps. 

50 minutes ago, marios239 said:

Αν ήταν σε εξωτερικό χώρο, μάλλον έκανε en-dc με n78 από Πύργο ΟΤΕ ή την 1138. Η 1077 έχει μόνο b1 και b3, το max που έχω δει ποτέ είναι ~85 Mbps 4g δίπλα στην κεραία (συνήθως η n1 της πάει πιο αργά).

Σήμερα με 4G δίπλα στο μετρό η 1077 δεν έδινε πάνω από 40 Mbps. 

όχι όχι μιλάω για ταχύτητες καθαρά απο την κεραία αυτή. 

4 minutes ago, CaptainNickGR said:

όχι όχι μιλάω για ταχύτητες καθαρά απο την κεραία αυτή. 

Απ' το Σεπτέμβριο του 24 που είμαι Θεσσαλονίκη δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο! Γίνεται να δώσει 200 Mbps μόνο με 40mhz bandwidth;

Ίσως παλιότερα που μπορεί να είχε λιγότερη κίνηση να ήταν εφικτό, αλλά πλέον δε πλησιάζει ούτε κάν τα 100. 

Μου έστειλαν από την MACRO στην Αμαλιάπολη σήμα από τη 202 λόγω που μπήκε Ν78 1200129

IMG_5631.jpeg

3 ώρες πριν, hercoulis said:

Μου έστειλαν από την MACRO στην Αμαλιάπολη σήμα από τη 202 λόγω που μπήκε Ν78 1200129

IMG_5631.jpeg

Μπερδεύτηκα!

Η 1200129 είναι το enb 12016 στην Αμαλιάπολη, και έχει n78 εδώ και χρόνια απ'ότι θυμάμαι. 

Πρόσθεσαν κάτι καινούργιο;

2 minutes ago, VasilisSam said:

Στη 1012 σήμερα στη Θεσσαλονίκη άνοιξε B7 + B28 + B20 που δεν είχε, θα δω από αύριο αν μπήκε και Ν78.

Μακάρι να ξεκίνησαν επιτέλους να αναβαθμίζουν τις άχρηστες b1+b3 only μισοαναβαθμισμένες κεραίες τους! 

Ευκαιρία να έρθουν και προς Παπάφη μια γύρα! (Ε voda, ακούς;)

Το τελευταίο καιρό κάνουν δουλειά στη Θεσσαλονίκη, επιτέλους! Άντε να μπει και το micro στη Σβώλου να κλείσει άλλη μια τρύπα! 

Το enb 63 που δίνει όμως n78 σε μεγάλο μέρος του κέντρου φαίνεται ακόμα πάρα πολύ ζωρισμένο. Τελευταία φορά που πέρασα (Εγνατία με Αριστοτέλους) έδινε μόνο 160 Mbps δίπλα στα massive. Η Nova απ'την άλλη στην ίδια κεραία βαράει 700+, και πόσο άδεια να'ναι πια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Δεν βλέπω Ν78 αλλά φαίνεται να έφυγαν τα πανάρχαια πάνελ που είχε! (enb 1012) Δεν μπορώ να μετρήσω δυστυχώς. Παραθέτω και από το maps πως ήταν η κεραία μέχρι σήμερα το πρωί που έγινε η αλλαγή. Στο cellmapper είναι λάθος εννοείται η φωτογραφία, ανεβασμένο έχει τον τενεκέ της wind στη Σκεπαρνη 3 που είναι gsm only αν έχεις τον Θεό σου, απορώ γιατί δεν ξηλώνεται..

20251008_191222.jpg

Screenshot_20251008_191501_Maps.jpg

Edited by VasilisSam