TakeOverNet Δημ. 14 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουνίου 5 ώρες πριν, Kwsnos said: Εγώ δεν ξέρω βρε παιδιά μου δώσανε μία προσφορά με 15 € τον πρώτο χρόνο και μετά θα φτάσει μέχρι 18 μου είπαν ξέρετε απεριόριστα όλα ξέρετε όμως τι με προβληματίζει στο σπίτι μου έχει δύο παύλες με τρεις με το ζόρι ανοίγουν οι σελίδες κάνεις δουλειά κούτσα στραβά το πρόβλημα είναι ότι και έξω σήμερα στο Σύνταγμα δεν είχε φουλ five G που ήταν και το pride ας πούμε εντάξει θα είχε πολύ κίνηση αλλά με έχει προβληματίσει λίγο το σήμα στην Αθήνα για πείτε μου τι συμβαίνει πως το βιώνεται εσείς καλά στο Παγκράτι άστο … Και μπαίνει σε ένα δίλημμα το κρατάς επειδή είναι οικονομικό αλλά δεν έχεις μια στοιχειώδη κάλυψη δε λέω για το μετρό που δεν πιάνει σχεδόν πουθενά .. Και επειδή έχω κάποιο πρόβλημα υγείας και πηγαινοέρχομαι στα νοσοκομεία όχι συχνά αλλά μπορεί να κάνω μία νοσηλεία στους πέντε μήνες για 10 μέρες κι εκεί θέλω να ‘χω σήμα περιοχή λαϊκό .. ποιες είναι οι εντυπώσεις σας στο δίκτυο όσο αφορά την Αθήνα σε σπίτια στο κέντρο γιατί εκεί κινούμαι γενικά . Αλλιώς σκεφτόμουνα να το πάω Cosmote Δεν είδα αν είχε van χθες. Αλλά μην κοιτάς τις μπάρες αλλά την ταχύτητα. Με Cosmote μπορεί να βλέπεις λιγότερες μπάρες αλλά από ταχύτητα να είσαι οκ. Αλλά κάνε έλεγχο πρώτα, ότι έχεις σήμα εκεί που θες. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 14 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουνίου Καλαμίτσι - Χαλκιδική Σε μια υποχθόνια παραλία στο 2ο πόδι (ταβέρνα ο Πάνος) 9 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου 19 ώρες πριν, memoriesradio said: Σε μια υποχθόνια παραλία στο 2ο πόδι (ταβέρνα ο Πάνος) Ξεχάσατε να μας ανεβάσετε την καθιερωμένη φωτογραφία με τα εδέσματα. (προσωπικά τα περιμένω κάθε φορά) 1 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Arinos said: Ξεχάσατε να μας ανεβάσετε την καθιερωμένη φωτογραφία με τα εδέσματα. (προσωπικά τα περιμένω κάθε φορά) Χίλια συγνώμη! 7 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου (edited) 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Χίλια συγνώμη! 😋😋😋😋 Εχθες απ0 11 τη νυχτα εως περιπου 6 τ πρωι δεν υπγρχε καθολου δικτυο ουτε καν 2g ηταν μη διαθεσιμο στη περιοχη μου Αγιος Γεωργιος Βοιωτιας. Enb 2899. Ειχε καποιος αλλος προβλημα ??? Επεσε χθες η βφναρα τη νυχτα η ηταν τοπικο εδω απο το ντοπιο κοτετσι?🤣 Εχω καλεσει το 13840 ειμαι ηδη στην αναμονη 20 λεπτα..αλλα δεν αντεχω αλλο το κλεισα.. Εξυπηρετηση..οχι αστεια..😝 Edited 15 Ιουνίου by Nickchris36 5 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Nickchris36 said: 😋😋😋😋 Εχθες απ0 11 τη νυχτα εως περιπου 6 τ πρωι δεν υπγρχε καθολου δικτυο ουτε καν 2g ηταν μη διαθεσιμο στη περιοχη μου Αγιος Γεωργιος Βοιωτιας. Enb 2899. Ειχε καποιος αλλος προβλημα ??? Επεσε χθες η βφναρα τη νυχτα η ηταν τοπικο εδω απο το ντοπιο κοτετσι?🤣 Εχω καλεσει το 13840 ειμαι ηδη στην αναμονη 20 λεπτα..αλλα δεν αντεχω αλλο το κλεισα.. Εξυπηρετηση..οχι αστεια..😝 Μήπως βγηκε οφφ η κεραία για αναβάθμιση? Αν έπιανες δηλαδή από το άλλο χωριό. 5 ώρες πριν, memoriesradio said: με τσάκισες τώρα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου (edited) 22 minutes ago, elkons said: Μήπως βγηκε οφφ η κεραία για αναβάθμιση? Αν έπιανες δηλαδή από το άλλο χωριό. με τσάκισες τώρα Δεν εποιανε Απο πουθενα. Η νοβα ειχε σημα κ η κοσμοτε κανονικα. Προσπαθουσαν δικοι μου ν με βρουν κ δεν ειχαν δικτυο.. Κ μολις εψτασα χωριο 12 μιση τη νυχτα δεν ειχε σημα μεχρι τ πρωι κανενας με βφ Edited 15 Ιουνίου by Nickchris36 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου 2 minutes ago, Nickchris36 said: Δεν εποιανε Απο πουθενα. Η νοβα ειχε σημα κ η κοσμοτε κανονικα. Δεν έχει καταγραφεί κάποιο πρόβλημα.. περίεργο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου Just now, elkons said: Δεν έχει καταγραφεί κάποιο πρόβλημα.. περίεργο. Δε ξερω τι κανουν...μπαχαλο ολα 4 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Πανόραμα Θεσσαλονίκης 1000+1 λόγοι να μην μείνεις εδώ. 4 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 2 ώρες πριν, memoriesradio said: Πανόραμα Θεσσαλονίκης 1000+1 λόγοι να μην μείνεις εδώ. Eggyisi στο πανοραμα η βφναρα🤣 1 4 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Έχει λίγες μέρες που στο iPhone βλέπω ξαφνικά welcome to Vodafone στα καλά καθούμενα. είναι και esim 😂 5 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Nickchris36 said: Eggyisi στο πανοραμα η βφναρα🤣 Έτσι! 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου (edited) Δε ξέρω τι πειράματα κάνουν, ξαφνικά στις Ροβιές Ευβοιας πριν λίγο, από φουλ σήμα 5G έπεσε 2G, μετά βγήκε εκτός δικτύου και τώρα είναι μια εκτός μια 1800αρα 2G από Ροβιές. Πάντως μου κάνει εντύπωση γιατί βγαίνει εκτός αντί να συνδεθεί Τελετήριο όπως η Cosmote ή απο απέναντι (Ακρίτσα, Λιβανάτες), έστω Β20 οχι μόνο 2G 900. Η αλήθεια είναι πως είχε πολυ χαμηλή κίνηση αλλά δε νομίζω να βγάζει off ολόκληρο σταθμό αφήνοντας 2G. Edited 17 Ιουνίου by elkons 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 11 ώρες πριν, doganos said: Έχει λίγες μέρες που στο iPhone βλέπω ξαφνικά welcome to Vodafone στα καλά καθούμενα. είναι και esim 😂 Και σε μένα το κάνει. Επίσης παρατήρησα ότι στις 2 ώρες πέφτει η κλήση, ενώ στα συμβόλαια γράφουν ότι δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 1 hour ago, Gv2008 said: Και σε μένα το κάνει. Επίσης παρατήρησα ότι στις 2 ώρες πέφτει η κλήση, ενώ στα συμβόλαια γράφουν ότι δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός Έχω παρατηρήσει από νούμερο Vodafone προς νούμερο Vodafone δεν τερματίζεται η κλήση στις δύο ώρες. Προς αλλά δίκτυα πέφτει η κλήση ακριβώς στις δύο ώρες 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 1 minute ago, aektzhs 1 said: Έχω παρατηρήσει από νούμερο Vodafone προς νούμερο Vodafone δεν τερματίζεται η κλήση στις δύο ώρες. Προς αλλά δίκτυα πέφτει η κλήση ακριβώς στις δύο ώρες Ακριβώς μου έχει τυχει 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 1 hour ago, aektzhs 1 said: Έχω παρατηρήσει από νούμερο Vodafone προς νούμερο Vodafone δεν τερματίζεται η κλήση στις δύο ώρες. Προς αλλά δίκτυα πέφτει η κλήση ακριβώς στις δύο ώρες Ναι η αλήθεια είναι νομίζω COSMOTE ήταν το άλλο κινητό 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου (edited) 9 ώρες πριν, elkons said: Δε ξέρω τι πειράματα κάνουν, ξαφνικά στις Ροβιές Ευβοιας πριν λίγο, από φουλ σήμα 5G έπεσε 2G, μετά βγήκε εκτός δικτύου και τώρα είναι μια εκτός μια 1800αρα 2G από Ροβιές. Πάντως μου κάνει εντύπωση γιατί βγαίνει εκτός αντί να συνδεθεί Τελετήριο όπως η Cosmote ή απο απέναντι (Ακρίτσα, Λιβανάτες), έστω Β20 οχι μόνο 2G 900. Η αλήθεια είναι πως είχε πολυ χαμηλή κίνηση αλλά δε νομίζω να βγάζει off ολόκληρο σταθμό αφήνοντας 2G. Αναψε λογικά τα ξημερώματα, όλη την ώρα πήγαινε έλα No service και 2G 1800 στην ίδια κεραία. Έχει κολλήσει όμως σε 4G+, άφαντη η Ν1. Θα μιλήσει ο φίλος με την εξυπηρέτηση.. Ξεκολλησε ✨️ Edited 17 Ιουνίου by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 4 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Έχω παρατηρήσει από νούμερο Vodafone προς νούμερο Vodafone δεν τερματίζεται η κλήση στις δύο ώρες. Προς αλλά δίκτυα πέφτει η κλήση ακριβώς στις δύο ώρες Κι εσύ iphone έχεις; Ρωτάω γιατί οι άλλοι δύο έχουν iphone, οπότε μήπως έχει να κάνει με την συσκευή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου Είναι ρύθμιση δικτύου αυτό, για προστασία από χαμένο signalling. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου (edited) ξεχασμένα low level settings της Vodafone απο την εποχή που έδινε τα files στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και είχαν πρόβλημα με την " ανάγνωση " των Codecs πολλές φορές. Πλέον δεν υπάρχει θεμα, θα έπρεπε να μην έχουν όριο 2 ωρες ανά κλήση σε καμία πλατφόρμα. Όπως θα έπρεπε να αφήσουν τους συνδρομητές να κάνουν προώθηση και σε διεθνείς αριθμούς εκτός Ευρώπης αν το επιθυμούν. ( απλα να κόψουν τα προθέματα που έχουν τεράστιες χρεώσεις και συνήθως είναι προς Αφρική μεριά 😉 Πολλά τα θέματα που πρέπει να λύσουν όμως δεν έχουν ελεύθερες εργατοώρες για να ασχοληθούν με " λεπτομέρειες " Ας δούνε λίγο τα KPI s με την βοήθεια του Artificial Intelligence σε δικό τους Local AI farm κατα προτίμηση και μετα βλέπουμε και το AI RAN 😉 Edited 17 Ιουνίου by HORGRAP 5 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 20 ώρες πριν, Nickchris36 said: Eggyisi στο πανοραμα η βφναρα🤣 Και πλαγιαρι έχω ένα πολύ ωραίο 6Mbps… πίκρα 2 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 5 ώρες πριν, Gv2008 said: Ναι η αλήθεια είναι νομίζω COSMOTE ήταν το άλλο κινητό 2 ώρες πριν, opmgls said: Κι εσύ iphone έχεις; Ρωτάω γιατί οι άλλοι δύο έχουν iphone, οπότε μήπως έχει να κάνει με την συσκευή. Samsung A56 5G έχω εγώ και το IPhone 16 pro η κοπέλα μου. Και στους δύο μας με διαφορετικούς αποδέκτες έχει γίνει και με διαφορετικές συσκευές ο κάθε συνομιλητής 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου Στην Θεσσαλία όσοι είστε εκεί έχετε καλό σήμα με την Vodafone ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts