georgemv Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου Ναι, δεδομένης της χρονικής στιγμής, μάλλον πάνε για iOS 27.1 το Δεκέμβρη. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου (edited) 4 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Άντε επιτέλους! https://www.euro2day.gr/amp/news/enterprises/article/2354755/vodafone-apo-thn-patra-h-enarxh-toy-diktyoy-5g-sta.html Μπράβο στην Πάτρα... Edited 8 Ιουνίου by memoriesradio 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου 18 minutes ago, memoriesradio said: Πάτρα ρε! Πατρίδα! Skylos FM Derti FM Ναι αντράκο μου, Πατρούλα 1 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου 56 minutes ago, georgemv said: Ναι, δεδομένης της χρονικής στιγμής, μάλλον πάνε για iOS 27.1 το Δεκέμβρη. Γιατί τόσο πολύ; Με την αρχική 27 δεν θα δώσουν κανένα carrier update? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου H κοτε θυμάμαι είχε δώσει carrier update για τα iphone 1 χρόνο μετά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου Απ' το SA εξηγείται μάλλον και το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό βγάζουν ένα τόνο άδειες για Πάτρα. Μόνο απ' τις 20 Μαϊου έχουν βγει για 7 νέους σταθμούς! 8 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου 3 minutes ago, marios239 said: Απ' το SA εξηγείται μάλλον και το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό βγάζουν ένα τόνο άδειες για Πάτρα. Μόνο απ' τις 20 Μαϊου έχουν βγει για 7 νέους σταθμούς! Επίσης στη Πάτρα είχαν τις περισσότερες Β8, πρίν καν επεκταθεί τόσο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 9 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου 3 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Γιατί τόσο πολύ; Με την αρχική 27 δεν θα δώσουν κανένα carrier update? Θα δώσουν, αλλά δύσκολο να προλάβουν τόσο σύντομα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης (Mikel) 9 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου (edited) Τριανδρία: Αντιδράσεις για λειτουργία βάσης κινητής τηλεφωνίας υψηλής ισχύος δίπλα σε σχολεία και δομές υγείας. https://www.voria.gr/article/triandria-sfodres-antidraseis-gia-keraia-kinitis-tilefonias-dipla-se-sholeia-kai-domes Edited 9 Ιουνίου by rob21 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου Αιντε πάλι.. δεν έχουμε βασικές υπηρεσίες χωρίς δίκτυο κινητής είναι δυνατόν τη σημερινή εποχή να φέρονται έτσι?! 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giann Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου Δεν θα πάμε ποτέ μπροστά...... Κρίμα 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου (edited) Εγω προσωπικα ηθελα να εξηγησω σε ανθρωπους που γνωριζω με επιχειρηματα το οτι η καταργηση της κεραιας δεν ωφελει σε καμια περιπτωση αλλα δεν θελω να μπω στη διαδικιασια αυτη,οποτε ας τα λουστουν.Εχουν βαλει και αφισες στην περιοχη. Και το λεω εγω που ειμαι στο πρασινο δικτυο. Edited 9 Ιουνίου by rob21 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giann Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου Η γη είναι επίπεδη...... 🤣🤣🤣🤣🤣 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου (edited) Σουβλάκι "Πετρίδης" - Ξηροκρήνη - Θεσσαλονίκη ⛽ Extra Tip: Σημερινό φουλάρισμα στη Β. Μακεδονία, 1.40€/λίτρο η 100άρα... Edited 12 Ιουνίου by memoriesradio 5 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου (edited) Απογευματινό ξεκάπνισμα στο SKG... Edited 10 Ιουνίου by memoriesradio 7 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPG1913 Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου 1 minute ago, memoriesradio said: Απογευματινό ξεκάπνισμα... Περιοχή; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου 19 minutes ago, KPG1913 said: Περιοχή; Αεροδρόμιο Μακεδονία 21 minutes ago, memoriesradio said: Απογευματινό ξεκάπνισμα στο SKG... Γαμώτο με πέρασε! 🤣 Όταν ξαναπάω θα πάρω μαζί selfie stick να κολλήσω το κινητό πάνω στο picocell! Αν καταλαβαίνω καλά ξεκίνησαν NR CA με την n1. Ενδιαφέρον! 9 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου 47 minutes ago, memoriesradio said: Απογευματινό ξεκάπνισμα στο SKG... Γουαου 4 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου (edited) Είναι το γνωστό, της άνοιξα τα πετρέλαια... Διακρίνω έναν ενθουσιασμό με την παραπάνω μέτρηση. Άλλα 70Mbps μείνανε, για να το στρογγυλέψω το σκορ... Η Cosmote στο ίδιο σημείο, με αιφον, ~1300Mbps. Και παρακάτω πόσα δεδομένα καταναλωσα σε 20 λεπτά στο αεροδρόμιο... Edited 10 Ιουνίου by memoriesradio 9 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου 22 minutes ago, memoriesradio said: Είναι το γνωστό, της άνοιξα τα πετρέλαια... Διακρίνω έναν ενθουσιασμό με την παραπάνω μέτρηση. Άλλα 70Mbps μείνανε, για να το στρογγυλέψω το σκορ... Η Cosmote στο ίδιο σημείο, με αιφον, ~1300Mbps. Και παρακάτω πόσα δεδομένα καταναλωσα σε 20 λεπτά στο αεροδρόμιο... Της τα ξετιναξες 🤣 Ειναι εντυπωσιακη μετρηση. Εγω στο χωριο με βφναρα απο το κοτετσι 2899 πανω απο 175 δεν εχω ποιασει ποτέ βεβαια με την 2100 + 700 + 800 νσα ντισκονεκτ και χωρις ν78 λογικο αλλα και με αυτα κανω δουλεια. Εχω απορια οταν μπει ν78 εδω, που θα μπει..ποσο θα ποιασει. 6 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 11 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουνίου On 7/6/2026 at 7:20 ΜΜ, memoriesradio said: Και μια γεύση από την παραλία της Θεσσαλονίκης (Λιμάνι - Αριστοτέλους) 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 11 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουνίου (edited) 1 ώρα πριν, Arinos said: Τόσο μυαλό έχει... Το λιγότερο να βγήκε με τέτανο, κωλοβακτηρίδια, και πιθανή μετάλλαξη σε alien. Παραλία Νικήτης Edited 11 Ιουνίου by memoriesradio 1 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwsnos Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου Εγώ δεν ξέρω βρε παιδιά μου δώσανε μία προσφορά με 15 € τον πρώτο χρόνο και μετά θα φτάσει μέχρι 18 μου είπαν ξέρετε απεριόριστα όλα ξέρετε όμως τι με προβληματίζει στο σπίτι μου έχει δύο παύλες με τρεις με το ζόρι ανοίγουν οι σελίδες κάνεις δουλειά κούτσα στραβά το πρόβλημα είναι ότι και έξω σήμερα στο Σύνταγμα δεν είχε φουλ five G που ήταν και το pride ας πούμε εντάξει θα είχε πολύ κίνηση αλλά με έχει προβληματίσει λίγο το σήμα στην Αθήνα για πείτε μου τι συμβαίνει πως το βιώνεται εσείς καλά στο Παγκράτι άστο … Και μπαίνει σε ένα δίλημμα το κρατάς επειδή είναι οικονομικό αλλά δεν έχεις μια στοιχειώδη κάλυψη δε λέω για το μετρό που δεν πιάνει σχεδόν πουθενά .. Και επειδή έχω κάποιο πρόβλημα υγείας και πηγαινοέρχομαι στα νοσοκομεία όχι συχνά αλλά μπορεί να κάνω μία νοσηλεία στους πέντε μήνες για 10 μέρες κι εκεί θέλω να ‘χω σήμα περιοχή λαϊκό .. ποιες είναι οι εντυπώσεις σας στο δίκτυο όσο αφορά την Αθήνα σε σπίτια στο κέντρο γιατί εκεί κινούμαι γενικά . Αλλιώς σκεφτόμουνα να το πάω Cosmote 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 14 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουνίου 1 hour ago, Kwsnos said: Εγώ δεν ξέρω βρε παιδιά μου δώσανε μία προσφορά με 15 € τον πρώτο χρόνο και μετά θα φτάσει μέχρι 18 μου είπαν ξέρετε απεριόριστα όλα ξέρετε όμως τι με προβληματίζει στο σπίτι μου έχει δύο παύλες με τρεις με το ζόρι ανοίγουν οι σελίδες κάνεις δουλειά κούτσα στραβά το πρόβλημα είναι ότι και έξω σήμερα στο Σύνταγμα δεν είχε φουλ five G που ήταν και το pride ας πούμε εντάξει θα είχε πολύ κίνηση αλλά με έχει προβληματίσει λίγο το σήμα στην Αθήνα για πείτε μου τι συμβαίνει πως το βιώνεται εσείς καλά στο Παγκράτι άστο … Και μπαίνει σε ένα δίλημμα το κρατάς επειδή είναι οικονομικό αλλά δεν έχεις μια στοιχειώδη κάλυψη δε λέω για το μετρό που δεν πιάνει σχεδόν πουθενά .. Και επειδή έχω κάποιο πρόβλημα υγείας και πηγαινοέρχομαι στα νοσοκομεία όχι συχνά αλλά μπορεί να κάνω μία νοσηλεία στους πέντε μήνες για 10 μέρες κι εκεί θέλω να ‘χω σήμα περιοχή λαϊκό .. ποιες είναι οι εντυπώσεις σας στο δίκτυο όσο αφορά την Αθήνα σε σπίτια στο κέντρο γιατί εκεί κινούμαι γενικά . Αλλιώς σκεφτόμουνα να το πάω Cosmote Να πας εκει που σε εξυπηρετει οινονομικα και πρακτικα. Εγω Αθηνα οταν κατεβαινω δεν εχω μεινει απο Σημα πουθενα με βφ.Νεα Σμυρνη ,Π.Φαληρο ,Κεντρο Ηλιουπολη που βρεθηκα ειχα παντα τηλ δε με αφησε εκτος . Αν ποιανει πιο καλα η κοσμοτε πηγαινε εκει και νιωθεις πιο ασφαλης. 2 2 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts