Jump to content

Vodafone 5G εντυπώσεις

CptBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

7 ώρες πριν, marios239 said:

Φαίνεται ότι η Vodafone ξεκίνησε να βγάζει δηλώσεις εκκχο για microcells σε στύλους της ΔΕΗ!

Αρ. Θέσης: 

-1118522

-1118523

-1118525

-1118526

Ενδιαφέρον! 

Περιοχές, για να μην ψάχνουμε;

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

• Απαντήσεις 11,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

6 minutes ago, memoriesradio said:

Περιοχές, για να μην ψάχνουμε;

Όλα στην Αγία Παρασκευή.

Hlias.

Άνοιξε επιτέλους η νέα κεραία στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης με eNb 16534. Έχει και n78. Ταχύτητες μέτρησα με vodafone περίπου 600 mbps ενώ με τη nova 500 αλλά δεν ήμουν και δίπλα από την κεραία. Περισσότερες μετρήσεις αύριο που θα πάω κάτω από τη κεραία στην πλατεία

Edited by spoukos

20 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Και εγώ που βρισκόμουν για ΠΣΚ στα Ιωάννινα τα ίδια. Και στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Θήβα έμαθα τα ίδια,αυτά για τους πανηγυρισμός. Για τα δίκτυα στα Ιωάννινα σχετικά καλά ήταν αν και σε αρκετές φάσεις δεν φόρτωνε τίποτα,ενώ στην Θήβα που έμαθα από γνωστούς πήγαινε μία χαρά 

Στα Ιωάννινα υπάρχει θέμα με τον ΟΤΕ και τον σταθμό εκεί. Πιθανότατα να μην εκπέμπει 5G. Εχει σίγουρα μια βδομάδα, κι έχει γονατίσει γιατί σηκώνει όλη την κίνηση το 4G. 

Μέσα στη βδομάδα λογικά θα ναι έτοιμος. 

1 ώρα πριν, evang.t said:

Στα Ιωάννινα υπάρχει θέμα με τον ΟΤΕ και τον σταθμό εκεί. Πιθανότατα να μην εκπέμπει 5G. Εχει σίγουρα μια βδομάδα, κι έχει γονατίσει γιατί σηκώνει όλη την κίνηση το 4G. 

Άνοιξαν κ στο 2ο micro στο γήπεδο 5G πάντως..

Hlias.

1 ώρα πριν, evang.t said:

Έγινε πάω να το τσεκαρω τώρα και θα ενημερωσω

11 minutes ago, elkons said:

Άνοιξαν κ στο 2ο micro στο γήπεδο 5G πάντως..

Δεν έχω ιδέα.

Για τον σταθμό στον ΟΤΕ ξέρω που είναι Victus, πιθανότατα μες τη μέρα να παίζει μόνο με LTE, εικονικό 5G δηλαδή. 

Έχει από την προηγούμενη βδομάδα

2 ώρες πριν, evang.t said:

Εγώ το βλέπω μια χαρά το δίκτυο προς το παρόν δεν ξέρω άμα τίποτα κλείνει η78 άρα και ξανά ανοίγει.

IMG_20260526_111202.jpg

Χθες μεσημέρι και απόγευμα σερνόταν η Βονταφον στο κεντρο στα Γιάννενα. Μονοψηφια.

Και η Νόβα δεν έβγαζε κλήση VoLTE

Το ίδιο και Σάββατο πρωί. Διψήφιες ταχύτητες και δυσκολία στην κλήση και για τις δύο εταιρίες, ακόμα και κάτω απ το σταθμό 

33 minutes ago, evang.t said:

Δεν έχω ιδέα.

Για τον σταθμό στον ΟΤΕ ξέρω που είναι Victus, πιθανότατα μες τη μέρα να παίζει μόνο με LTE, εικονικό 5G δηλαδή. 

Έχει από την προηγούμενη βδομάδα

Βλάβη είχε ;

Edited by panos.k2

Screenshot_20260526_213919_NetMonster.jpg

Screenshot_20260526_213915_Speedtest.jpg

Screenshot_20260526_214127_CellMapper.jpg

Screenshot_20260526_214109_Speedtest.jpg

Και απο 13041

Screenshot_20260526_214430_CellMapper.jpg

Screenshot_20260526_214424_Speedtest.jpg

Screenshot_20260526_214420_NetMonster.jpg

Edited by Nickchris36

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!

Φοβερές ταχύτητες σήμερα. Και το 5G Home Internet της Nova έτσι λειτουργεί, ούτε σελίδα δεν ανοίγει. Πρόβλημα στην κεραία ίσως... 

Screenshot-20260527-113332-Speedtest.jpg

Netmonster https://ibb.co/fzCGjG9T

Edited by MitsosDaBest13

2 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said:

Φοβερές ταχύτητες σήμερα. Και το 5G Home Internet της Nova έτσι λειτουργεί, ούτε σελίδα δεν ανοίγει. Πρόβλημα στην κεραία ίσως... 

Εχεις γαματο απλοαντ ομως😝🤣

Ταχυτητα φωτος το νταουν

Edited by Nickchris36

Μια χαρά φαίνεται το σήμα πάντως. 

Έλα να σε παω κόντρα με τη τελεστετ

Cd4K8Nf.md.jpg

Μόνοι τους καταστρέφουν το δίκτυο, όταν κλείνουν Β28/Ν78 ΔΤΤΠΠ  σπίτι σέρνεται 🥲

Hlias.

37 minutes ago, elkons said:

Cd4K8Nf.md.jpg

Μόνοι τους καταστρέφουν το δίκτυο, όταν κλείνουν Β28/Ν78 ΔΤΤΠΠ  σπίτι σέρνεται 🥲

Πραγματικά αναρωτιέμαι τι επιδιώκουν με το να κάνουν ανύπαρκτο το δίκτυο τους για κάποιες ώρες.
Θα το καταλάβαινα να εκλείναν κάποια κεραία σε ώρες χαμηλής κίνησης για να γλυτώσουν ρεύμα οποτε το DL να πάει από το 100 στο 10.
Έδω όμως βλέπουμε καθόλου πρόσβαση, τουλάχιστον στα δεδομένα.

Edited by opmgls

32 minutes ago, elkons said:

Cd4K8Nf.md.jpg

👌👌👌εγγυηση και συ🤣

12 minutes ago, opmgls said:

Πραγματικά αναρωτιέμαι τι επιδιώκουν με το να κάνουν ανύπαρκτο το δίκτυο τους για κάποιες ώρες.
Θα το καταλάβαινα να εκλείναν κάποια κεραία σε ώρες χαμηλής κίνησης για να γλυτώσουν ρεύμα οποτε το DL να πάει από το 100 στο 10.
Έδω όμως βλέπουμε καθόλου πρόαβαση, τουλάχιστον στα δεδομένα.

Το θέμα είναι πάνε βάση προγράμματος και όχι κίνησης. Σε 2 κεραίες που με καλύπτουν γίνεται ταυτόχρονα, λες και έχω φάει μούτζα.

Άμα τη βγάλει off τελείως θα είναι οριακή σε 4 περιοχές, δε τους συμφέρει. Φίλος που χει FWA της Nova, έχει θέμα εκτός τα ΣΚ που είναι όλα on. 

Δε ξέρω βέβαια πόσο φυσιολογικό είναι όταν κλείνουν αυτές τις μπάντες το ping να πάει ταβάνι. 

8 minutes ago, Nickchris36 said:

👌👌👌εγγυηση και συ🤣

Και η Vodafone κλείνει αλλά πάντα λειτουργεί. Όσο σβήνει τη Ν78 η νοβα χάνεται και το SA από τη λίστα.

Εκτός και αν γίνεται σκόπιμα..γιατί και στις 2 κεραίες δεν έχουν δηλώσει Ν78 και Β28 στην ΕΕΤΤ και μόνο σε αυτές υπάρχει θέμα.

Edited by elkons

Hlias.

2 minutes ago, elkons said:

Το θέμα είναι πάνε βάση προγράμματος και όχι κίνησης. Σε 2 κεραίες που με καλύπτουν γίνεται ταυτόχρονα, λες και έχω φάει μούτζα.

Άμα τη βγάλει off τελείως θα είναι οριακή σε 4 περιοχές, δε τους συμφέρει. Φίλος που χει FWA της Nova, έχει θέμα εκτός τα ΣΚ που είναι όλα on. 

Δε ξέρω βέβαια πόσο φυσιολογικό είναι όταν κλείνουν αυτές τις μπάντες το ping να πάει ταβάνι. 

Δηλαδή του φίλου σου του πούλησαν πρόγραμμα FWA και τακτικά δεν έχει service;
Τωρα αν απλά έχει sim router  με Qvip αυτό είναι άλλο κόλπο, αλλά πραγματικά τι γίνεται στις περιπτώσεις των συνδρομητών FWA;

7 minutes ago, opmgls said:

Δηλαδή του φίλου σου του πούλησαν πρόγραμμα FWA και τακτικά δεν έχει service;
Τωρα αν απλά έχει sim router  με Qvip αυτό είναι άλλο κόλπο, αλλά πραγματικά τι γίνεται στις περιπτώσεις των συνδρομητών FWA;

Nova 5G Home internet 100 έχει με εξωτερική κεραία! ΣΚ έχει πάντα 100/10 άψογο, καθημερινές πρίν τις 19:30 είναι γύρω στα 12/10. Έχει καλέσει στην εξυπηρέτηση του στέλνουν SMS πως έχει λυθεί αλλά δεν αλλάζει κάτι. 

Βέβαια μη βγαίνουμε off topic γιατί είμαστε στο θέμα της Vodafone. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ εκτός της εξικονομισης είναι η άδεια. Θα τις παρακολουθήσω τώρα που καλοκαίριασε. 

Παρατηρώ πως στις καινούριες κεραίες η Vodafone ανοίγει από την αρχή Β8 (900αρα)!

Edited by elkons

Hlias.

Παραλία Λεπτοκαρυάς

Κλάφτα Χαράλαμπε. Δηλαδή εγώ.

Δεν σώζεται η κατάσταση χωρίς micro.

Οι κοντινές 15809, 2061, 2055 & 4473 φαντάσματα. Ούτε καν φαίνονται onair...

Και χωρίς κόσμο. Άδεια. Επίσης πολλά μπιτσόμπαρα ακόμη κλειστά τέλη Μαΐου και η θάλασσα χάλια (βλέπε. Βιολογικός Κατερίνης).

Screenshot_2026-05-27-15-07-46-090_cz.mroczis.netmonster.thumb.jpg.5957437b63c737a5e22590db9f354de3.jpg

Screenshot_2026-05-27-15-07-27-615_cz.mroczis.netmonster.thumb.jpg.fd1a54469a2ab65fe5c87908cc28a0dd.jpg

Screenshot_2026-05-27-15-06-06-808_org.zwanoo.android.speedtest.thumb.jpg.e27beb6e7a39b3a942061a274817adf8.jpg

Edited by memoriesradio

27 minutes ago, memoriesradio said:

Παραλία Λεπτοκαρυάς

Και χωρίς κόσμο. Άδεια. Επίσης πολλά μπιτσόμπαρα ακόμη κλειστά τέλη Μαΐου και η θάλασσα χάλια (βλέπε. Βιολογικός Κατερίνης).

Screenshot_2026-05-27-15-07-46-090_cz.mroczis.netmonster.thumb.jpg.5957437b63c737a5e22590db9f354de3.jpg

Screenshot_2026-05-27-15-07-27-615_cz.mroczis.netmonster.thumb.jpg.fd1a54469a2ab65fe5c87908cc28a0dd.jpg

Screenshot_2026-05-27-15-06-06-808_org.zwanoo.android.speedtest.thumb.jpg.e27beb6e7a39b3a942061a274817adf8.jpg

Του ντισκονεκτ το αναγνωσμα κσι συ..👌🤣

19 minutes ago, Nickchris36 said:

Του ντισκονεκτ το αναγνωσμα κσι συ..👌🤣

Ευλόγησον!

Επίσης τις τελευταίες μέρες, διακρίνω κάποια σκέρτσα στην απόκριση του δικτύου ή/και κολλήματα, σε σημεία με πλήρη κάλυψη σε σήμα αλλά και χωρητικότητα. Ίσως κάτι μαγειρεύουν (μπριάμ, γίγαντες, φασουλολάχανα, κτλ).

50 minutes ago, memoriesradio said:

Παραλία Λεπτοκαρυάς

Δεν μπορώ να πω πως είναι και πολύ άσχημα γιατί σηκώνει φόρτο η συγκεκριμένη. 

3 minutes ago, memoriesradio said:

Ευλόγησον!

Χαρτζιλίκι για την οικογένεια 

Hlias.

26 minutes ago, memoriesradio said:

Ευλόγησον!

Επίσης τις τελευταίες μέρες, διακρίνω κάποια σκέρτσα στην απόκριση του δικτύου ή/και κολλήματα, σε σημεία με πλήρη κάλυψη σε σήμα αλλά και χωρητικότητα. Ίσως κάτι μαγειρεύουν (μπριάμ, γίγαντες, φασουλολάχανα, κτλ).

Και σε μενα στο Χωριο τα κανει αυτα και μονιμα ντισκονεκτ το τελευταιο διαστημα..

Ελπιζω αυτο π μαγειρευουν να αξιζει το κοπο😋🤣

51 minutes ago, Nickchris36 said:

Και σε μενα στο Χωριο τα κανει αυτα και μονιμα ντισκονεκτ το τελευταιο διαστημα..

Ελπιζω αυτο π μαγειρευουν να αξιζει το κοπο😋🤣

Να λέτε και για ποιο χωριό μιλάτε..

Μπορεί να είστε συγχωριανοί και να μην το ξέρετε!! 😂😂