Gv2008 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 8 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Φαντάσου εδώ έβαλα τις προάλλες την απλή την αμόλυβδη την 95 οκτάνια 1,79 το λίτρο. Ευτυχώς που έχει η κοπέλα μου αμάξι πόλης και δεν καίει πολύ Εγώ έβαλα βενζίνη 95αρα χτες στο κέντρο 1,89. Αύξηση χωρίς λόγο, αισχροκέρδεια στο τέρμα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 6 ώρες πριν, Gv2008 said: Εγώ έβαλα βενζίνη 95αρα χτες στο κέντρο 1,89. Αύξηση χωρίς λόγο, αισχροκέρδεια στο τέρμα Ακριβώς αυτό… και μετά για να πέσει θα κάνει καιρό. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 15 ώρες πριν, georgemv said: Αυτό είναι όντως ενδιαφέρον πρόβλημα! Εάν όντως βλέπεις ίδια PCI τότε κάτι γίνεται με κοινό RAN. Δες τα EARFCN που συνδέεσαι. Είναι ίδια; Όχι δεν είναι ίδια τα pci και τα earfcn. Το έδωσα βλάβη στην vodafone και μου είπαν ότι έχει θέμα ο συγκεκρημένος σταθμός και ότι θα το φτιαξουν χωρίς να μου δώσουν κάποιο χρονοδιάγραμμα. Ίδιος ιστός enb 12107 Πάροχος Band EARFCN PCI Nova B7 3350 426 Nova B1 300 426 Nova B3 1301 426 Nova B20 6200 426 Nova n78 647328 426 Vodafone B7 2850 137 Vodafone B1 100 137 Vodafone B3 1451 137 Vodafone B20 6300 137 Vodafone n78 640608 16 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Μάρτιο δεν θα άνοιγαν το SA? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου On 11/3/2026 at 10:56 ΜΜ, aektzhs 1 said: Φαντάσου εδώ έβαλα τις προάλλες την απλή την αμόλυβδη την 95 οκτάνια 1,79 το λίτρο. Ευτυχώς που έχει η κοπέλα μου αμάξι πόλης και δεν καίει πολύ 95άρα: 1.29€/Λίτρο 100άρα: 1.32€/Λίτρο Diesel: 1.39€/Λίτρο LPG: 0.86€/Λίτρο - Και που 'σαι, να ξυρίσεις το μουστάκι. - Γιατί; - Είναι ο φερετζές του πούστη... Στάθης Ψάλτης 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου (edited) Στο ΚΤΕΛ Σπάρτης. 662 down / 68 up. https://www.speedtest.net/my-result/a/11487437274 https://ibb.co/sd1MXJ0T Edited 13 Μαρτίου by MitsosDaBest13 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 13 ώρες πριν, memoriesradio said: 95άρα: 1.29€/Λίτρο 100άρα: 1.32€/Λίτρο Diesel: 1.39€/Λίτρο LPG: 0.86€/Λίτρο - Και που 'σαι, να ξυρίσεις το μουστάκι. - Γιατί; - Είναι ο φερετζές του πούστη... Στάθης Ψάλτης Την απλή αν βάλεις από αυτούς, ένα ντεπόζιτο θα σε πάει μέχρι την Νορβηγία. Τι άλλο να σχολιάσεις; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 1 hour ago, hercoulis said: Την απλή αν βάλεις από αυτούς, ένα ντεπόζιτο θα σε πάει μέχρι την Νορβηγία. Τι άλλο να σχολιάσεις; ~750χλμ αυτονομία βγάζω από το καύσιμο τους... 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 1 hour ago, memoriesradio said: ~750χλμ αυτονομία βγάζω από το καύσιμο τους... Κοίτα και εγώ στην Ελλάδα περίπου τόσο βγάζω με βενζίνη από μία πράσινη αλυσίδα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 6 ώρες πριν, memoriesradio said: ~750χλμ αυτονομία βγάζω από το καύσιμο τους... 5 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Κοίτα και εγώ στην Ελλάδα περίπου τόσο βγάζω με βενζίνη από μία πράσινη αλυσίδα Μιλάτε για 95αρα ή 100αρα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwsnos Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου (edited) Λοιπόν κοιτάτε να δείτε Εγώ που μένω στο κέντρο Παγκράτι σε πολλά σημεία όχι σε όλα έχει πρόβλημα. Ακόμη και στο σπίτι μου είμαι με δυο σειρές στο σαλόνι βαριά βαριά με τρεις σειρές 5G Αλλά πολύ αργό στο υπνοδωμάτιο. Έξω στο κέντρο προς το μετρό Σπύρο Μερκούρη και πάνω τα πάει καλά φουλ γενικά βλέπω ότι εξωτερικά έχει βελτιωθεί πολύ όμως παρατηρώ ότι έχει ένα πρόβλημα μέσα στα κτίρια. Και για ένα άλλο πρόβλημα στους Αμπελόκηπους και στα Starbucks και σε άλλα μέροι Ενώ δείχνει ότι έχει σήμα τρεις μπάρες στο iPhone βλέπω ταχύτητα να κολλάει και τα λοιπά δεν ξέρω αυτό είναι που με προβληματίζει Μέσα στα σπίτια Και στα μαγαζιά και άντε τώρα είναι καλοκαίρι το χειμώνα υπάρχει υπάρχει θέμα . Και επειδή βλέπω για τις εμπειρίες σας που λέτε στην ύπαιθρο και εκτός Αττικής θα ήθελα να λέμε και για την Αθήνα ποια μέρη είναι που υπάρχουνε τρύπες μήπως τα βλέπουνε κι αυτή και τα διορθώσουν ε κάποια στιγμή. Επίσης να δούμε τι θα γίνει και με το μετρό , Που σε πολλά σημεία δεν έχει μόλις μπαίνεις στο σταθμό όπως Ευαγγελισμός Μοναστηράκι κλπ . Με εκτίμηση ένα αλβανό της Αθήνας ❤️ Edited 13 Μαρτίου by Kwsnos 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) 6 ώρες πριν, Kwsnos said: Λοιπόν κοιτάτε να δείτε Εγώ που μένω στο κέντρο Παγκράτι σε πολλά σημεία όχι σε όλα έχει πρόβλημα. Ακόμη και στο σπίτι μου είμαι με δυο σειρές στο σαλόνι βαριά βαριά με τρεις σειρές 5G Αλλά πολύ αργό στο υπνοδωμάτιο. Έξω στο κέντρο προς το μετρό Σπύρο Μερκούρη και πάνω τα πάει καλά φουλ γενικά βλέπω ότι εξωτερικά έχει βελτιωθεί πολύ όμως παρατηρώ ότι έχει ένα πρόβλημα μέσα στα κτίρια. Και για ένα άλλο πρόβλημα στους Αμπελόκηπους και στα Starbucks και σε άλλα μέροι Ενώ δείχνει ότι έχει σήμα τρεις μπάρες στο iPhone βλέπω ταχύτητα να κολλάει και τα λοιπά δεν ξέρω αυτό είναι που με προβληματίζει Μέσα στα σπίτια Και στα μαγαζιά και άντε τώρα είναι καλοκαίρι το χειμώνα υπάρχει υπάρχει θέμα . Και επειδή βλέπω για τις εμπειρίες σας που λέτε στην ύπαιθρο και εκτός Αττικής θα ήθελα να λέμε και για την Αθήνα ποια μέρη είναι που υπάρχουνε τρύπες μήπως τα βλέπουνε κι αυτή και τα διορθώσουν ε κάποια στιγμή. Επίσης να δούμε τι θα γίνει και με το μετρό , Που σε πολλά σημεία δεν έχει μόλις μπαίνεις στο σταθμό όπως Ευαγγελισμός Μοναστηράκι κλπ . Με εκτίμηση ένα αλβανό της Αθήνας ❤️ Καπως ετσι παντως ειναι κι η εμπειρια μου με Cosmote.Νεο Κοσμο μεσα στο σπιτι 2 μπαρες με το ζορι και αργη ταχυτητα.Το ιδιο βεβαια και με Βοντα Θελω να παω σε Vodafone αλλα φοβαμαι μηπως ειμαι χειροτερα.Το 2014 με Βοντα δεν ειχα και την καλυτερη εμπειρια. Ομως ακομα και με καρτοκινητο Κοσμοτε φοιτητικο τα 13€ καρτα που ζηταει καθε μηνα ειναι αρκετα,κι ελεγα να το γυρισω σε Βοντα.Ομως κολωνω... Edited 14 Μαρτίου by panosfx 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 4 minutes ago, panosfx said: Καπως ετσι παντως ειναι κι η εμπειρια μου με Cosmote.Νεο Κοσμο μεσα στο σπιτι 2 μπαρες με το ζορι και αργη ταχυτητα.Το ιδιο βεβαια και με Βοντα Θελω να παω σε Vodafone αλλα φοβαμαι μηπως ειμαι χειροτερα.Το 2014 με Βοντα δεν ειχα και την καλυτερη εμπειρια. Ομως ακομα και με καρτοκινητο Κοσμοτε φοιτητικο τα 13€ καρτα που ζηταει καθε μηνα ειναι αρκετα,κι ελεγα να το γυρισω σε Βοντα.Ομως κολωνω... Πάρε μία καρτούλα Vodafone και δοκίμασε να δεις τι γίνεται στα μέρη που κινήσαι.. Εναλλακτικά αν έχεις κάποιον γνωστό με Vodafone να του ζητήσεις να κάνετε μερικά τεστ με το κινητό του. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) 12 ώρες πριν, opmgls said: Μιλάτε για 95αρα ή 100αρα; 100άρα εγώ προσωπικά, αλλά και η 95άρα είναι άριστη, αλλά... Προμηθεύονται καύσιμα κάθε ξημέρωμα από τα δικά μας τα ελληνικά πετρέλαια στην Θεσσαλονίκη. Έχουν ακριβώς την ίδια τιμή σε όλα τους τα πρατήρια. Προσθέτουν τα σωστά πρόσθετα στα καύσιμα με αποτέλεσμα υψηλή ποιότητα καυσίμου. Δεν νοθεύουν γιατί είναι κρατικά και γιατί πέφτει πέλεκυς. Πολύ πιο σοβαροί σε σχέση με τους δικούς μας (βλέπε. γνωστή αλυσίδα καυσίμων (S...L & A..N) όπου για να πιάσουν τους στόχους, όλοι οι υπάλληλοι σε πρήζουν με το ''να βάλουμε 100άρα που βγάζει περισσότερα χιλιόμετρα, να δούμε τα λάδια, κτλ"). Αυτά και συγνώμη για το μακροσκελές οφ τόπικ. Edited 14 Μαρτίου by memoriesradio 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) Κεντρική πλατεία Καλαμάτας. Με πολύ κόσμο. 457 down / 85 up. https://www.speedtest.net/my-result/a/11489372976 https://ibb.co/FqzGgP9W Edited 14 Μαρτίου by MitsosDaBest13 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Κάποιες μετρήσεις απ'τα διάφορα sector n78 του enb 157. PCI 80 PCI 58 PCI 59 PCI 378 Μέτρια θα έλεγα, ελπίζω να υπάρξει βελτίωση. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 13 ώρες πριν, opmgls said: Μιλάτε για 95αρα ή 100αρα; Εγώ μιλάω για 98αρα. Η κοπέλα μου που έχει αυτοκίνητο πόλης βάζει 95αρα και βγάζει λιγότερα χιλιόμετρα όπως και εγώ πριν που έβαζα 95αρα έβγαζα λιγότερα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Μη βάζεις 98, δώσε λίγα παραπάνω κ βάλε 100, αλλιώς βάλε απλή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 20 minutes ago, aektzhs 1 said: Εγώ μιλάω για 98αρα. Η κοπέλα μου που έχει αυτοκίνητο πόλης βάζει 95αρα και βγάζει λιγότερα χιλιόμετρα όπως και εγώ πριν που έβαζα 95αρα έβγαζα λιγότερα 9 minutes ago, hercoulis said: Μη βάζεις 98, δώσε λίγα παραπάνω κ βάλε 100, αλλιώς βάλε απλή. Το έχω συζητήσει με πολύ κόσμο, μηχανικούς κλπ. Η άποψη όλων είναι να μην βάζουμε 98αρα. Ή 95 ή 100. Ως γνωστόν για όσους ασχολούνται η 100αρα της πράσινης εταιρείας είναι η καλύτερη βενζίνη που έχουμε στην χωρα. Σίγουρα για κάποια αμάξια ειναι overkill. Αλλα αν κάποιος μπορεί να το αντέξει οικονομικά, αξίζει. ΥΓ. Περισσότερο off topic πεθαίνεις... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 29 minutes ago, opmgls said: Ως γνωστόν για όσους ασχολούνται η 100αρα της πράσινης εταιρείας είναι η καλύτερη Έβγαλε η Cosmote βενζίνη χαχαχα;;;; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 3 ώρες πριν, memoriesradio said: 100άρα εγώ προσωπικά, αλλά και η 95άρα είναι άριστη, αλλά... Προμηθεύονται καύσιμα κάθε ξημέρωμα από τα δικά μας τα ελληνικά πετρέλαια στην Θεσσαλονίκη. Έχουν ακριβώς την ίδια τιμή σε όλα τους τα πρατήρια. Προσθέτουν τα σωστά πρόσθετα στα καύσιμα με αποτέλεσμα υψηλή ποιότητα καυσίμου. Δεν νοθεύουν γιατί είναι κρατικά και γιατί πέφτει πέλεκυς. Πολύ πιο σοβαροί σε σχέση με τους δικούς μας (βλέπε. γνωστή αλυσίδα καυσίμων (S...L & A..N) όπου για να πιάσουν τους στόχους, όλοι οι υπάλληλοι σε πρήζουν με το ''να βάλουμε 100άρα που βγάζει περισσότερα χιλιόμετρα, να δούμε τα λάδια, κτλ"). Αυτά και συγνώμη για το μακροσκελές οφ τόπικ. Μάστιγα το τελευταίο! Έχω υβριδικό αυτοκίνητο με μικρό 1200 τούρμπο κινητήρα. Ξεκίνησα να βάζω 100αρα Οτνα το πρωτοπήρα αλλά αυτό που μου πρότειναν στην πορεία ήταν να βάζω κυρίως 95αρα. Και πράγματι το αμάξι πάει καλύτερα με 95αρα. Σε συγκεκριμένο βενζινάδικο κάθε φορά που πάω τρώω ένα 5λεπτο να προσπαθώ να πείσω τον υπάλληλο ότι μπορεί το αμάξι να είναι ογκώδες και να έχει μικρό κινητήρα αλλά τρέχει καλύτερα με 95αρα! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) 1 ώρα πριν, panos.k2 said: Μάστιγα το τελευταίο! Έχω υβριδικό αυτοκίνητο με μικρό 1200 τούρμπο κινητήρα. Ξεκίνησα να βάζω 100αρα Οτνα το πρωτοπήρα αλλά αυτό που μου πρότειναν στην πορεία ήταν να βάζω κυρίως 95αρα. Και πράγματι το αμάξι πάει καλύτερα με 95αρα. Σε συγκεκριμένο βενζινάδικο κάθε φορά που πάω τρώω ένα 5λεπτο να προσπαθώ να πείσω τον υπάλληλο ότι μπορεί το αμάξι να είναι ογκώδες και να έχει μικρό κινητήρα αλλά τρέχει καλύτερα με 95αρα! 95άρα vs 100άρα, ανάλογα τον κινητήρα και την χαρτογράφηση. Επίσης σημαντικότατο η ποιότητα της 95άρας & της 100άρας (φρέσκια, νοθευμένη, κτλ) στο/στα ελληνικά πρατήρια... Θεσσαλονίκη παραλία. Κοκκίνισε το nPerf, από Μέγαρο μέχρι τον Όμιλο... Edited 14 Μαρτίου by memoriesradio 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 5 ώρες πριν, marios239 said: Κάποιες μετρήσεις απ'τα διάφορα sector n78 του enb 157. PCI 80 PCI 58 PCI 59 PCI 378 Μέτρια θα έλεγα, ελπίζω να υπάρξει βελτίωση. Αυτός ο σταθμός σηκώνει όλο το Βολο. Τέλεια είσαι. Δε μπορεί να πάει καλύτερα. Εξυπηρετεί κάθε κυψέλη πάνω από 1000 συνδρομητές… 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Άναψαν 5G στο 4G micro στο γήπεδο (Ιωάννινα) 😀 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 1 minute ago, elkons said: Άναψαν 5G στο 4G micro στο γήπεδο (Ιωάννινα) 😀 ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Τώρα θα το προτιμάει ΑΚΌΜΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ! Του άνοιξαν μόνο το NSA capability, ή έβαλαν όντως b/n1 ή n78; 2 ώρες πριν, mixtri said: Αυτός ο σταθμός σηκώνει όλο το Βολο. Τέλεια είσαι. Δε μπορεί να πάει καλύτερα. Εξυπηρετεί κάθε κυψέλη πάνω από 1000 συνδρομητές… Ok, δεκτό. Το κακό είναι ότι επειδή φτάνουν τα PCI 58 & 59 μέχρι το κέντρο, όταν σε συνδέει δίνει οριακά έως 20 Mbps. Πριν, όταν είχαν μόνο το sector 58 πήγαινε αρκετά καλύτερα, φαντάζομαι γιατί συνολικά ήταν λιγότερος κόσμος πάνω στη συγκεκριμένη κεραία, τουλάχιστον στο 5g κομμάτι (το 4g είναι τελειωμένη υπόθεση εδώ και χρόνια). Νομίζω για να έχουν αξιοπρεπή απόδοση στο κέντρο χρειάζονται κεραίες με n78, μιας και τώρα καλύπτουν κυρίως από υψώματα. Έχω την περιέργεια να δω πως θα αποδίδει ο συγκεκριμένος σταθμός στο SA, είδα ότι του άνοιξαν και b28. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts