marios239 Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Στη Θεσσαλονίκη, φεύγοντας απ' τα ΚΤΕΛ, σχετικά κοντά στο Καλοχώρι, πάνω στην Εθνική οδό, έπιασα νέο enb 5448! Που ξεπετάχτηκε αυτό; Και με n78! Από μια πολύ γρήγορη μέτρηση που πρόλαβα έδωσε πάνω από 500. 9 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου https://www.facebook.com/share/v/1AR52E7see/ Ανέβασα κάτι σχετικά με τις κεραίες πείτε μου αν εχω δίκιο η άδικο 2 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου (edited) 18 minutes ago, Dimitris_15 said: https://www.facebook.com/share/v/1AR52E7see/ Ανέβασα κάτι σχετικά με τις κεραίες πείτε μου αν εχω δίκιο η άδικο Κάργα Google Translate. Πολύ αμφιβάλω αν ο "συντάκτης" του κειμένου γνωρίζει τις βασικές αρχές ασυρματικών επικοινωνιών, όπως χάρτη του Smith, στάσιμα κύματα, διαμόρφωση, είδος ραδιοσυχνοτήτων, ιονίζουσα και μη ιονίζουσα ακτινοβολία, ένταση πεδίου ως προς απόσταση, κτλ... Edited 13 Φεβρουαρίου by memoriesradio 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 2ας Νοεμβρίου με Παγασών, Βόλος Νέα Δημητριάδα Βόλου Κοντά στη 12022 Κοντά στην 5384 Απόλλωνος με Ορμινίου Κέντρο Βόλου, επί της Ιάσονος, στο κτήριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κανονικά αυτό το micro κάνει en-dc με n78, απλά εγώ είχα το κινητό σε 4g. 8 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου On 13/2/2026 at 9:32 ΜΜ, memoriesradio said: Κάργα Google Translate. Πολύ αμφιβάλω αν ο "συντάκτης" του κειμένου γνωρίζει τις βασικές αρχές ασυρματικών επικοινωνιών, όπως χάρτη του Smith, στάσιμα κύματα, διαμόρφωση, είδος ραδιοσυχνοτήτων, ιονίζουσα και μη ιονίζουσα ακτινοβολία, ένταση πεδίου ως προς απόσταση, κτλ... Αλλά να ξέρεις κάτι το κινητό τηλέφωνο όταν δεν υπάρχει επαρκής κάλυψη σήματος αυξάνει την ισχύς του οπότε το κινητό τηλέφωνο έχει την πιο πολύ ραδιενέργεια παρά μια κεραία κινητής τηλεφωνίας μιας και βρισκόμαστε από απόσταση από αυτήν δηλαδή μένουμε από απόσταση 1 1 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου (edited) 14 ώρες πριν, Dimitris_15 said: Αλλά να ξέρεις κάτι το κινητό τηλέφωνο όταν δεν υπάρχει επαρκής κάλυψη σήματος αυξάνει την ισχύς του οπότε το κινητό τηλέφωνο έχει την πιο πολύ ραδιενέργεια παρά μια κεραία κινητής τηλεφωνίας μιας και βρισκόμαστε από απόσταση από αυτήν δηλαδή μένουμε από απόσταση Να ξέρω; Εγώ κιόλας; Ραδιενέργεια; Πάρτο πάλι από την αρχή. Και προσοχή στην ημιμάθεια και στον σκοταδισμό ☦️... Edited 16 Φεβρουαρίου by memoriesradio 1 1 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου (edited) Αν και δεν θελω να δείξω σε κανέναν τι σημαίνει ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΉ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ EQ , IQ "φάσμα" σε συγκεκριμένους τομείς και ... δεξιότητες : ΘΑ ΓΡΑΨΩ 2 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και όποιος τις καταλάβει είναι τυχερός στη ζωη του 😉 Αγαπητε, " memories " . : Μόλις έκοψες τα φτερά και τον ενθουσιασμό ενός νέου μέλους οπως συνηθηζεις να κανεις επειδή " πιάνεσαι " απο συγκεκριμένες λάθος λέξεις άλλων μελών και ΝΑΙ ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ σαν αυτοπροβολή. Ο " νέος " χρήστης του Forum "Dimitris_15 " ειχε ενθουσιασμό να γραψει κατι για ενα τομέα που αγαπάει και θέλει ΝΑ ΜΑΘΕΙ καλύτερα. Οπως όλοι, έχουμε ελαττώματα και κάνουμε λαθη ετσι και εκείνος έγραψε ορισμένους λάθος όρους ' λέξεις " ( ραδιενέργεια αντί για το σωστό " μη ιονίζουσα ακτινοβολία " . Του εκοψες τα φτερά Του χάλασες την μέρα Τον στενοχωρησες επειδή ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ " κατάθλιψη " σε ανθρώπους γύρω μας. Καλη καρδιά ! ( κάποιος έπρεπε να απαντήσει και έτυχε να χρειαστεί να απαντήσω εγω για άλλους που ένιωσαν πως " πονέσεις " κάποιον χωρίς λόγο. Ο τρόπος που απαντάς και διορθώνεις ΠΛΗΓΩΝΕΙ νέους και νέα μέλη εδω μεσα. On 13/2/2026 at 8:32 ΜΜ, memoriesradio said: Κάργα Google Translate. Πολύ αμφιβάλω αν ο "συντάκτης" του κειμένου γνωρίζει τις βασικές αρχές ασυρματικών επικοινωνιών, όπως χάρτη του Smith, στάσιμα κύματα, διαμόρφωση, είδος ραδιοσυχνοτήτων, ιονίζουσα και μη ιονίζουσα ακτινοβολία, ένταση πεδίου ως προς απόσταση, κτλ... 10 ώρες πριν, memoriesradio said: Να ξέρω; Εγώ κιόλας; Ραδιενέργεια; Πάρτο πάλι από την αρχή. Και προσοχή στην ημιμάθεια και στον σκοταδισμό ☦️... On 13/2/2026 at 8:14 ΜΜ, Dimitris_15 said: https://www.facebook.com/share/v/1AR52E7see/ Ανέβασα κάτι σχετικά με τις κεραίες πείτε μου αν εχω δίκιο η άδικο Edited 16 Φεβρουαρίου by HORGRAP 4 2 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου Δεν θεωρώ ότι έγινε κάτι από πλευράς συμφορουμθτη εσκεμμένα. Ίσως ο τρόπος ήταν λανθασμένος όμως πιστεύω ότι δεν είχε σκοπό να τον προσβάλλει, αλλά να κάνει πλάκα. Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο διατύπωσης, ειδικά προς τα νέα μέλη! Άλλωστε μην ξεχνάτε, ότι όλοι βρισκόμαστε εδώ επειδή αγαπάμε την τεχνολογία και την εξέλιξη, αυτό μας ενώνει!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου (edited) Δεν πειράζει ρε παιδιά Edited 16 Φεβρουαρίου by Dimitris_15 3 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου (edited) Δεν προσβάλλω κανέναν πιστεύω με τα λεγόμενά μου, και ούτε έχω αυτή την διάθεση (εκτός κι αν με προσβάλλουν οι άλλοι πρώτοι). Χωρίς να υπάρχει άπλετος χρόνος για να αρχίσω μαθήματα ή σαλονάτους τρόπους "με το σας και με το σεις" διόρθωσα άμεσα, απλά και κοφτά, λάθος λέξεις ή/και σκέψεις, που αν τις αφήσουμε να αναπαραχθούν σε ένα φόρουμ και μπει ένας εντελώς αδαής (και πιθανόν ψεκασμένος) εδώ μέσα θα πιάσει την λέξη "ραδιενέργεια" και μόνο αυτήν, θα την αναπαράγει σε άλλους τόσους (ψεκ), και μετά αλλοίμονο μας... Θέμα αυτοπροβολής δεν τίθεται. Ταπεινότητα σε όλο της το μεγαλείο, και αναφορά μόνο σε αποδεδειγμένα δικές μου δουλειές ή/και προσπάθειες (βλέπε. CellMapper & nPerf εντός αλλά και εκτός Ελλαδας)... Χαίρομαι ιδιαίτερα για τον Δημήτρη και το κάθε νέο μέλος που αγαπάει τα ηλεκτρονικά και τις τηλεπικοινωνίες (σαν τεχνολογία αλλά και σαν επάγγελμα) και διαβάζοντας αλλά και ρωτώντας μπορεί να μάθει πολλά για το αντικείμενο. Απλά όχι ημιμάθεια (έστω και άθελά μας) γιατί το αποτέλεσμα δεν είναι και ότι καλύτερο. Τα παραπάνω γράφηκαν σε απλή δημοτική Ελληνική γλώσσα, χωρίς :;@#$%^&*()!@,.<>/?~ Φιλικά, Mr. Bean (Redicolo) Mitsotakis Edited 16 Φεβρουαρίου by memoriesradio 2 2 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, memoriesradio said: (βλέπε. CellMapper & nPerf εντός αλλά και εκτός Ελλαδας)... Φιλικά, Mr. Bean (Redicolo) Mitsotakis Have you been to Samos? YOU HAVE NEVER BEEN TO SAMOS! Φιλικά, Couli Potter.. 1 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου (edited) Λίγα για το αγόρι μας. Kouli’s predator is working.. Edited 16 Φεβρουαρίου by Gv2008 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου (edited) Άνοιξαν τη 1η Β8 στα Ιωάννινα έμαθα 😀 eNb 4004 ✨️IOAN-LIGIADES-TOP.L Άνοιξε επίσης σε Δρίσκο και Μάρμαρα. Είναι άλλα 2 PCI άγνωστο για το που βρίσκονται (130 και 37). Edited 17 Φεβρουαρίου by elkons 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, elkons said: Άνοιξαν τη 1η Β8 στα Ιωάννινα έμαθα 😀 eNb 4004 ✨️IOAN-LIGIADES-TOP.L Άνοιξε επίσης σε Δρίσκο και Μάρμαρα. Είναι άλλα 2 PCI άγνωστο για το που βρίσκονται (130 και 37). Με το καλό να ανοίξουν και στα "micro" στο στάδιο, να καλύψουν όλη την Ελλάδα με 2 cells! Παπάφη με Κορυτσάς, Θεσσαλονίκη Μου έκανε εντύπωση το ping για Vodafone! Σε αυτό το σημείο έβλεπα συνήθως max 200-230 οπότε τα 300 σήμερα ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Ξέχασα να γράψω ότι τα τεστ έγιναν με server Cosmote Athens. 3 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου (edited) Πλέον και μέσα στο σπίτι Ν78 ή από 10408 (δίπλα μου) ή από 12225 ή από κάπου αλλού. Θα το παρακολουθήσω... Edited 17 Φεβρουαρίου by memoriesradio 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Και εδώ κάτι άλλαξαν και επιτέλους με βάζει στην κεραία που βρίσκεται ακριβώς απέναντι αντί να με βάζει όπου να ναι. Πολύ καλύτερη ταχύτητα πλέον. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου Σήμερα παρατήρησα για πρώτη φορά πως στην οδό Αυλίδος για όποιον ξέρει από την Θήβα μου γυρνάει από 5G σε 4G για να καταλήξει σε 4G+. Στην συνέχεια επιστρέφει για λιγότερο από λεπτό σε 5G και μετά πάλι το ίδιο. Το θετικό βέβαια είναι πως πέρα από το σηματάκι πάνω στο κινητό η εμπειρία χρήσης είναι το ίδιο καλή,βέβαια η διαφορά στις ταχύτητες είναι χαοτική με 60 Mbps έναντι 450 Mbps. Το αστείο είναι πως στην κοπέλα μου με το IPhone 16 pro το φαινόμενο είναι πολύ πιο συχνό και πολύ πιο έντονο. Εκείνη την ώρα βρισκόμουν εν κινήσει και δεν μπορούσα να δω με το Netmonster Σας δίνω μέτρηση από το σημείο όταν πιάνει 5G Λέτε να έχει να κάνει με την καινούρια κεραία που τοποθέτησαν πριν λίγο καιρό;;;;Μήπως κάνουν τίποτα εργασίες για την 900 MHz ή για το 5G Standalone;;;; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 46 minutes ago, aektzhs 1 said: Σήμερα παρατήρησα για πρώτη φορά πως στην οδό Αυλίδος για όποιον ξέρει από την Θήβα μου γυρνάει από 5G σε 4G για να καταλήξει σε 4G+. Στην συνέχεια επιστρέφει για λιγότερο από λεπτό σε 5G και μετά πάλι το ίδιο. Το θετικό βέβαια είναι πως πέρα από το σηματάκι πάνω στο κινητό η εμπειρία χρήσης είναι το ίδιο καλή,βέβαια η διαφορά στις ταχύτητες είναι χαοτική με 60 Mbps έναντι 450 Mbps. Το αστείο είναι πως στην κοπέλα μου με το IPhone 16 pro το φαινόμενο είναι πολύ πιο συχνό και πολύ πιο έντονο. Εκείνη την ώρα βρισκόμουν εν κινήσει και δεν μπορούσα να δω με το Netmonster Σας δίνω μέτρηση από το σημείο όταν πιάνει 5G Λέτε να έχει να κάνει με την καινούρια κεραία που τοποθέτησαν πριν λίγο καιρό;;;;Μήπως κάνουν τίποτα εργασίες για την 900 MHz ή για το 5G Standalone;;;; Σαν radio link failure ακούγεται και reconfiguration. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 1 hour ago, aektzhs 1 said: Σήμερα παρατήρησα για πρώτη φορά πως στην οδό Αυλίδος για όποιον ξέρει από την Θήβα μου γυρνάει από 5G σε 4G για να καταλήξει σε 4G+. Στην συνέχεια επιστρέφει για λιγότερο από λεπτό σε 5G και μετά πάλι το ίδιο. Το θετικό βέβαια είναι πως πέρα από το σηματάκι πάνω στο κινητό η εμπειρία χρήσης είναι το ίδιο καλή,βέβαια η διαφορά στις ταχύτητες είναι χαοτική με 60 Mbps έναντι 450 Mbps. Το αστείο είναι πως στην κοπέλα μου με το IPhone 16 pro το φαινόμενο είναι πολύ πιο συχνό και πολύ πιο έντονο. Εκείνη την ώρα βρισκόμουν εν κινήσει και δεν μπορούσα να δω με το Netmonster Σας δίνω μέτρηση από το σημείο όταν πιάνει 5G Λέτε να έχει να κάνει με την καινούρια κεραία που τοποθέτησαν πριν λίγο καιρό;;;;Μήπως κάνουν τίποτα εργασίες για την 900 MHz ή για το 5G Standalone;;;; Απλα η κεραία είναι μάλλον παλια ή υπάρχει κάποιο ξεχασμένο micro. 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου (edited) 1 hour ago, mixtri said: Σαν radio link failure ακούγεται και reconfiguration. Strict Thresholds+Short T310. Πιθανότατα αυτά προκαλούν rlf τόσο συχνά. 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: έτε να έχει να κάνει με την καινούρια κεραία που τοποθέτησαν πριν λίγο καιρό;;;;Μήπως κάνουν τίποτα εργασίες για την 900 MHz ή για το 5G Standalone;;;; Τη b8 δεν την έχουν περάσει στο 5G; Εννοώ χάνεται τελείως το 5G εικονίδιο όταν μπαινέι η b8; Edited 19 Φεβρουαρίου by evang.t 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, evang.t said: Τη b8 δεν την έχουν περάσει στο 5G; Εννοώ χάνεται τελείως το 5G εικονίδιο όταν μπαινέι η b8; Όχι αν είσαι 5G Disconnected με 4G B8 συνεχίζει και λέει 5G. 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: αστείο είναι πως στην κοπέλα μου με το IPhone 16 pro το φαινόμενο είναι πολύ πιο συχνό και πολύ πιο έντονο Για κάποιο λόγο η Vodafone πάντα είχε θέματα με τα iPhone. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω το γιατί, αλλά θυμάμαι εποχές που όσοι είχαν iPhone+Vodafone είχαν απηυδήσει με τα handovers σε 2G και τα «Welcome to Vodafone» Επρόκειτο για γενικά προβλήματα αλλά στα iPhone ήταν πολύ εντονότερα από ότι σε android συσκευές 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 1 hour ago, mixtri said: Σαν radio link failure ακούγεται και reconfiguration. 41 minutes ago, elkons said: Απλα η κεραία είναι μάλλον παλια ή υπάρχει κάποιο ξεχασμένο micro. 5 minutes ago, evang.t said: Για κάποιο λόγο η Vodafone πάντα είχε θέματα με τα iPhone. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω το γιατί, αλλά θυμάμαι εποχές που όσοι είχαν iPhone+Vodafone είχαν απηυδήσει με τα handovers σε 2G και τα «Welcome to Vodafone» Επρόκειτο για γενικά προβλήματα αλλά στα iPhone ήταν πολύ εντονότερα από ότι σε android συσκευές Υπάρχει μία καινούργια κεραία στους Άγιους Θεοδώρους που μπήκε πολύ πρόσφατα οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει εκεί θέμα. Σήμερα δημιουργήθηκε αυτό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου (edited) Απλά σκέφτομαι μήπως δεν έχουν pairing για NSA με B8 anchor για να μη τη φορτώνουν με κινηση Είχε γίνει και στην αρχή με την 700αρα Edited 19 Φεβρουαρίου by evang.t 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 1 hour ago, evang.t said: Απλά σκέφτομαι μήπως δεν έχουν pairing για NSA με B8 anchor για να μη τη φορτώνουν με κινηση Είχε γίνει και στην αρχή με την 700αρα Έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιες b8 έχουν κανονικά ανοιχτή τη δυνατότητα NSA, ενώ σε άλλες όχι. Δε ξέρω με τι κριτήριο το κάνουν. - Παρατηρώ τις τελευταίες μέρες πολύ διαφορετική συμπεριφορά απ' το δίκτυο της Vodafone. Ανά σημεία με συνδέει σε κεραίες που πριν δεν θα προτιμούσε ποτέ. Εντός σπιτιού λαμβάνω πλέον δραματικά πιο δυνατό σήμα b7 (από -120dbm και κάτω είμαι πλέον στα -106 με -108 στο ίδιο σημείο). Άνοιξε επίσης 2ο carrier n78 στον πύργο ΟΤΕ (Θεσσαλονίκη) 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts