Jump to content

Vodafone 5G εντυπώσεις

CptBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 minutes ago, Gv2008 said:

Καλησπέρα στην παρέα. Έκανε κάποιος πρόσφατα αίτημα φορητότητας να φύγει από vf? Τι αντιπροσφορά έλαβε και από ποιον αριθμό τον κάλεσαν; Μήπως κάποιος ξέρει τον αριθμό για τις αντιπροσφορές της voda? 

Τι πρόγραμμα έχεις;;;;Λογικά θα σε πάρουν για αντιπροσφορά,βέβαια υπάρχει και άλλη περίπτωση να πας σε ετήσιο καρτοκινητό αν είσαι ικανοποιημένος με το σήμα με 95 ευρώ τον χρόνο(βέβαια εκεί θα έχεις πλήρη ταχύτητα μέχρι τα 300 GB και μετά ταχύτητα έως 4 Mbps)

• Απαντήσεις 11,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1 minute ago, aektzhs 1 said:

βέβαια υπάρχει και άλλη περίπτωση να πας σε ετήσιο καρτοκινητό αν είσαι ικανοποιημένος με το σήμα με 95 ευρώ τον χρόνο(βέβαια εκεί θα έχεις πλήρη ταχύτητα μέχρι τα 300 GB και μετά ταχύτητα έως 4 Mbps)

Πώς θα πάει στο ετήσιο αφού είναι ήδη Vodafone; Το ετήσιο αφορά νέα νούμερα ή φορητότητα.

Έκανα φορητότητα, πέρασα κοσμοτε και δε με πήραν. Το είχα κάπου αποθηκευμένο αλλά το έχασα. Υπάρχει κάποιο τηλ να πάρω εγώ;

Just now, cu2goup said:

Πώς θα πάει στο ετήσιο αφού είναι ήδη Vodafone; Το ετήσιο αφορά νέα νούμερα ή φορητότητα.

Εσενα ποιος σε ρωτησε (ρε); 🤣

3 minutes ago, VIPdriver said:

Εγώ ήξερα παραπάνω.. δεν βγήκα να πω "δεν ξέρω ας μας πει κάποιος άλλος" σαν εσένα.. 🙂

3 minutes ago, cu2goup said:

Εγώ ήξερα παραπάνω.. δεν βγήκα να πω "δεν ξέρω ας μας πει κάποιος άλλος" σαν εσένα.. 🙂

Δεν ειπα "δεν ξερω", ειπα 'μαλλον ναι" (πονηρε)... 😋

ΥΓ: επίσης, μην ξεχνάμε οτι εσυ εισαι μεντορ 🥈και εγω ειμαι γκραν μαστερ🎖, οπότε λίγος πληθυντικός ευγένειας δεν βλάπτει 

9 minutes ago, VIPdriver said:

ΥΓ: επίσης, μην ξεχνάμε οτι εσυ εισαι μεντορ 🥈και εγω ειμαι γκραν μαστερ🎖, οπότε λίγος πληθυντικός ευγένειας δεν βλάπτει 

Δες από ποτέ έχω το λογαριασμό και θα δεις ποιος πρέπει να σέβεται..

32 minutes ago, Gv2008 said:

Έκανα φορητότητα, πέρασα κοσμοτε και δε με πήραν. Το είχα κάπου αποθηκευμένο αλλά το έχασα. Υπάρχει κάποιο τηλ να πάρω εγώ;

31 minutes ago, VIPdriver said:

12 minutes ago, cu2goup said:

Δες από ποτέ έχω το λογαριασμό και θα δεις ποιος πρέπει να σέβεται..

Αν μπορείτε να βοηθήσετε δώστε τον αριθμό για το ετήσιο προπληρωμένο

Αν θέλεις συμβόλαιο θα ψάξω και εγώ να σου βρω τον αριθμό που πήραν τον Οκτώβριο την κοπέλα μου

5 minutes ago, aektzhs 1 said:

Της Vodafone ή της Nova;

Ορίστε..

FB_IMG_1767971070238.jpg

Edited by cu2goup

1 hour ago, aektzhs 1 said:

Αν θέλεις συμβόλαιο θα ψάξω και εγώ να σου βρω τον αριθμό που πήραν τον Οκτώβριο την κοπέλα μου

Αν μπορείς να ψάξεις το τηλέφωνο που πήραν την κοπέλα σου θα με βοηθούσες πάρα πολύ! Από 21067 ξεκινάει λογικά 

2 minutes ago, Gv2008 said:

Αν μπορείς να ψάξεις το τηλέφωνο που πήραν την κοπέλα σου θα με βοηθούσες πάρα πολύ! Από 21067 ξεκινάει λογικά 

2106702610

23 minutes ago, aektzhs 1 said:

Είσαι άρχοντας, ευχαριστώ πολύ 

• 2 weeks later...

Με την Vodafone τι γίνεται πότε πάμε για 5G Standalone. Η συνεργάτιδα ήδη κάνει τις τελικές της προετοιμασίες για να το δώσει και επίσημα εμπορικά διαθέσιμο και αυτό συνάδει με τον στόχο της που είχε πει το φθινόπωρο για ενεργοποίηση στις αρχές της νέας χρονιάς. Η vf προς το παρόν δεν το εμφανίζει στα διαθέσιμα δίκτυα δηλαδή όταν επιλέγεις μέσω του netmonster NR only σε πετάει εντελώς εκτός δικτύου. Βέβαια έχει πει πως την άνοιξη θα το ενεργοποιήσει και ελπίζω να το κάνει σωστά να μην έχουμε θέματα με τις συσκευές

10 minutes ago, aektzhs 1 said:

Με την Vodafone τι γίνεται πότε πάμε για 5G Standalone. Η συνεργάτιδα ήδη κάνει τις τελικές της προετοιμασίες για να το δώσει και επίσημα εμπορικά διαθέσιμο και αυτό συνάδει με τον στόχο της που είχε πει το φθινόπωρο για ενεργοποίηση στις αρχές της νέας χρονιάς. Η vf προς το παρόν δεν το εμφανίζει στα διαθέσιμα δίκτυα δηλαδή όταν επιλέγεις μέσω του netmonster NR only σε πετάει εντελώς εκτός δικτύου. Βέβαια έχει πει πως την άνοιξη θα το ενεργοποιήσει και ελπίζω να το κάνει σωστά να μην έχουμε θέματα με τις συσκευές

Πολεμάει τις σκουριές της...

38 minutes ago, aektzhs 1 said:

Διαβαζα ενα αρθρο προσφατο..Ανοιξη λεει..

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Πολεμάει τις σκουριές της...

Μη το γελάς γιατί στα Γιάννενα είναι πραγματικά απαίσιο το δίκτυο. Και δεν μιλάω για ένα τετράγωνο. Μιλάω για το μεγαλύτερο μέρος του κέντρου και πολλά σημεία εκτός κέντρου που έχουν μόνο 4G. Και να πω δουλεύει, μου έχει βγάλει το λάδι. Μόνιμα εναλλαγές 4G-5G σε ολόκληρη την πόλη. 

Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που μας άλλαξαν τα εταιρικά…

Πραγματικά απορώ, δεν έχει βρεθεί κάποιος να τους πει ότι στα Γιάννενα το δίκτυο είναι η απόλυτη ξεφτίλα; Ανυπαρκτη εντελώς. Εντελώς. 

Παλι καλά έχω Cosmote προσωπικό

2 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Μην περιμένεις τη Vodafone να βγει με έναν κόμβο. Για λόγους redundancy αν δεν ενεργοποιηθούν 3 δεν πρόκειται να το δώσει εμπορικά. 

1 minute ago, TakeOverNet said:

Μην περιμένεις τη Vodafone να βγει με έναν κόμβο. Για λόγους redundancy αν δεν ενεργοποιηθούν 3 δεν πρόκειται να το δώσει εμπορικά. 

Άρα ο στόχος της άνοιξης είναι εφικτός;;;;

https://www.techpress.gr/index.php/archives/199655

2 minutes ago, Nickchris36 said:

@elkons γιατι γελας?🤣🥳😜

9 minutes ago, Nickchris36 said:

https://www.techpress.gr/index.php/archives/199655

@elkons γιατι γελας?🤣🥳😜

Με τη καράφλα του ceo..

Hlias.

Just now, elkons said:

Με τη καράφλα του ceo..

Ελα ..υπομονη μεχρι τελος του 26 θ αναψει..🥳😜

Ας δώσει πρώτα η πράσινη SA της προκοπής και σ όλες τις συσκευές κι όχι σε δυο τρεις και βλέπουμε. 

1 minute ago, katsiletra said:

Ας δώσει πρώτα η πράσινη SA της προκοπής και σ όλες τις συσκευές κι όχι σε δυο τρεις και βλέπουμε. 

Καλα αυτο ξαναπεστο..

4 minutes ago, katsiletra said:

2,3; 

Samsung: Samsung Galaxy S23 5G, Samsung Galaxy S24 5G, Samsung Galaxy S25 5G, Samsung Galaxy S23+ 5G, Samsung Galaxy S24+ 5G, Samsung Galaxy S25+ 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Samsung Galaxy S24 Ultra 5G, Samsung Galaxy S24 FE 5G, Samsung Galaxy S25 Ultra 5G, Samsung Galaxy Z Flip6 5G, Samsung Galaxy Z Fold6 5G, Samsung Galaxy S25 FE 5G, Samsung Galaxy S25 EDGE 5G,Samsung Galaxy Z Flip 7 5G, Samsung Galaxy Z Flip 7 FE 5G, Samsung Galaxy Z Fold 7 5G

Xiaomi: Xiaomi Poco M8 5G, Xiaomi Poco M8 Pro 5G, Xiaomi 13 5G, Xiaomi 13 Pro 5G, Xiaomi 14 5G, Xiaomi 14T Pro 5G, Xiaomi 15 5G, Xiaomi 15 Ultra 5G, Poco F7 Pro 5G, Xiaomi Poco F7 Ultra 5G, Poco Χ7 Pro 5G, Xiaomi Poco F7 5G, Xiaomi 14 Ultra 5G, Xiaomi Redmi 15C 5G, Xiaomi 15T 5G, Xiaomi 15T Pro 5G, Xiaomi Redmi 15 5G

APPLE: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max, iPhone 16e, iPhone 17, iPhone 17 Pro, iPhone 17 Pro Max, iPhone 17 Air

T: Τ Phone 3 5G, T Phone 3 Pro 5G

TCL: TCL 60 NXTPAPER ULTRA 5G

Hlias.

30 minutes ago, elkons said:

2,3; 

Samsung: Samsung Galaxy S23 5G, Samsung Galaxy S24 5G, Samsung Galaxy S25 5G, Samsung Galaxy S23+ 5G, Samsung Galaxy S24+ 5G, Samsung Galaxy S25+ 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Samsung Galaxy S24 Ultra 5G, Samsung Galaxy S24 FE 5G, Samsung Galaxy S25 Ultra 5G, Samsung Galaxy Z Flip6 5G, Samsung Galaxy Z Fold6 5G, Samsung Galaxy S25 FE 5G, Samsung Galaxy S25 EDGE 5G,Samsung Galaxy Z Flip 7 5G, Samsung Galaxy Z Flip 7 FE 5G, Samsung Galaxy Z Fold 7 5G

Xiaomi: Xiaomi Poco M8 5G, Xiaomi Poco M8 Pro 5G, Xiaomi 13 5G, Xiaomi 13 Pro 5G, Xiaomi 14 5G, Xiaomi 14T Pro 5G, Xiaomi 15 5G, Xiaomi 15 Ultra 5G, Poco F7 Pro 5G, Xiaomi Poco F7 Ultra 5G, Poco Χ7 Pro 5G, Xiaomi Poco F7 5G, Xiaomi 14 Ultra 5G, Xiaomi Redmi 15C 5G, Xiaomi 15T 5G, Xiaomi 15T Pro 5G, Xiaomi Redmi 15 5G

APPLE: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max, iPhone 16e, iPhone 17, iPhone 17 Pro, iPhone 17 Pro Max, iPhone 17 Air

T: Τ Phone 3 5G, T Phone 3 Pro 5G

TCL: TCL 60 NXTPAPER ULTRA 5G

Ελα ρε ..εγω νομιζα ειχε ουτε τις μισες..παλι καλα😜🤣🤣🤣

Εχει κανει προοδο..

Edited by Nickchris36