leo06 Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 (edited) 19 minutes ago, _NikitaS_ said: Απ ότι έχουν πει στην Πάτρα έτσι είναι δυστυχώς. Το 4g δεν το αναβαθμίζει. Αν δε παίζει το 5g καλά, τότε απλά γύρνα cosmote. Προσωπικά θα γύρναγα cosmote αύριο κιόλας στην περίπτωση σου. Μπορεί να είχα την vodafone μόνο για καβαντζα να το αφήνω το βράδυ να συγχρονίζει τίποτα αν δεν έχω mb στην cosmote. Δεν έχω κάνει φορητότητα ακόμη το αριθμό μου, πήρα την eSIM για την προσφορά και να δοκιμάσω. Στο ίδιο σημείο. Edited October 25, 2023 by leo06 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 (edited) 14 minutes ago, leo06 said: Δεν έχω κάνει φορητότητα ακόμη το αριθμό μου, πήρα την eSIM για την προσφορά και να δοκιμάσω. Στο ίδιο σημείο. Τι το συζητάμε δεν είναι προφανείς η επιλογή δικτύου στο σημείο που είσαι ; Edited October 25, 2023 by cmvr 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 9 ώρες πριν, leo06 said: Έκανα μερικές δοκιμές για ταχύτητα μιας και μου έστειλαν την eSIM. Οι ταχύτητες είναι για κλάματα. Το σήμα κάνει αρκετές εναλλαγές από 4g σε 5g. Η μέγιστη ταχύτητα που έπιασα ήταν 50, στην cosmote 1000 και δεν κάνει εναλλαγές, μένει καρφωμένη σε 5g. Στο σπίτι μου η cosmote 600+. Η Vodafone 27, έτσι είναι γενικός στην πατρα ή μόνο στις περιοχές που έκανα δοκιμή? Και εγώ τα ίδια χάλια είχα παρατηρήσει στην Πάτρα από την Vodafone 1μηνα πριν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 14 minutes ago, georgebad said: Και εγώ τα ίδια χάλια είχα παρατηρήσει στην Πάτρα από την Vodafone 1μηνα πριν Η συνεργάτιδα παίζει καλύτερα;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 24 minutes ago, Chrischal1908 said: Η συνεργάτιδα παίζει καλύτερα;; Δεν έχω ιδέα 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 16 ώρες πριν, leo06 said: Έκανα μερικές δοκιμές για ταχύτητα μιας και μου έστειλαν την eSIM. Οι ταχύτητες είναι για κλάματα. Το σήμα κάνει αρκετές εναλλαγές από 4g σε 5g. Η μέγιστη ταχύτητα που έπιασα ήταν 50, στην cosmote 1000 και δεν κάνει εναλλαγές, μένει καρφωμένη σε 5g. Στο σπίτι μου η cosmote 600+. Η Vodafone 27, έτσι είναι γενικός στην πατρα ή μόνο στις περιοχές που έκανα δοκιμή? Γενικά στη Πάτρα είναι μέτρια όσο περνούσα διότι πήγαινα Κεφαλονιά. Επίσης Πατρών Πύργου μέχρι Κυλλήνη που εκανα έχει σημεία με Edge απ όσο θυμαμαι. Αν θες κάλυψη και ταχύτητες η Cosmote παίζει μόνη της χωρίς αντίπαλο. 8 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 Αν και ειμαστε εκτος θεματος Πατρα μονο Cosmote ο ξαδερφος μου σπουδαζει εκει και παει ταπα σε μεγαλο ποσοστο ακομα και σε οχι τοσο κεντρικα σημεια. Δειτε και cellmapper για επιβεβαιωση. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 4 ώρες πριν, CamuCamu said: Αν και ειμαστε εκτος θεματος Πατρα μονο Cosmote ο ξαδερφος μου σπουδαζει εκει και παει ταπα σε μεγαλο ποσοστο ακομα και σε οχι τοσο κεντρικα σημεια. Δειτε και cellmapper για επιβεβαιωση. Εγώ επειδή κατέβαινα Κεφαλονια μεσω Πάτρας είτε με καράβι προς Σαμη είτε μεσω Κυλλήνης. Η Vodafone είναι μέτρια και από την ΒΙΠΕ μέχρι την Κυλλήνη έχει σημεία πάνω στη Πατρών Πύργου με Edge και οριακο 4G. Στο καράβι μέσα είναι απλά οκ, στο κατάστρωμα έξω ότι πιάσει από Ίντερνετ. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 Στο χωριό Άγιος Ιωάννης, περίπου 5 χλμ έξω από την Σπάρτη. Βρίσκεται στους πρόποδες του Ταΰγετου, οπότε το σήμα από την κεραία από ψηλά επάνω δεν φτάνει "καλά". 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 (edited) Σήμερα στην Ξάνθη επειδή τρέχουν αναβαθμίσεις παρακάλεσα τον άνθρωπο να πάει και λίγο κέντρο όταν πέρασε από πλατεία και μπήκε Θερμοπυλών από τη 11675 δεν έπιανε ενώ έδινε γύρω στα 360 από τη n78. Παίζει να την ανοίξουν και άλλο σε ταχύτητα ; Θα του πω να περάσει πιο αργά να μας δώσει μια εικόνα και για τη Vodafone και για τη Cosmote με τις αναβαθμίσεις που τρέχουν σχεδόν παράλληλα. Πάντως μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναβαθμιστεί και μια από τις δυο με τα βελάκια με n78. Λογικά αυτή που είναι Macro. Η 915, 989, 11675 και 538 έχουν n78. Οι 989 και 11675 απλά παίζουν με μειωμένη ταχύτητα 360-380. Ποίος ξέρει πότε θα τις ανοίξουν. Edited October 27, 2023 by cmvr 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Εγώ στην 11675 δεν έχω δει καμία μα καμία αλλαγή στο κεραιοσυστημα. Πώς είμαστε σίγουροι ότι έχει n78? Επίσης στην αδειοδότηση που έγινε update φέτος (2023) αναφέρεται για την μεν Nova η χρήση των συχνοτήτων 800,900,1800,2100,2600 και για την Vodafone οι 800,1800,2100Για την 989 δεν υπήρξε κάποιο update, ο,τι είχαν περάσει το 2018. Και όντως αυτές οι συχνότητες χρησιμοποιούνται. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 47 minutes ago, georgeavl3 said: Εγώ στην 11675 δεν έχω δει καμία μα καμία αλλαγή στο κεραιοσυστημα. Πώς είμαστε σίγουροι ότι έχει n78? Επίσης στην αδειοδότηση που έγινε update φέτος (2023) αναφέρεται για την μεν Nova η χρήση των συχνοτήτων 800,900,1800,2100,2600 και για την Vodafone οι 800,1800,2100 Για την 989 δεν υπήρξε κάποιο update, ο,τι είχαν περάσει το 2018. Και όντως αυτές οι συχνότητες χρησιμοποιούνται. Σε έπιασε και εσένα nond; 🤣 Θα του πω να τα στείλει πάλι από το eng μενού του κινητού να δεις άπιστε Θωμά 🤣 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Τίποτα δε με έπιασε, απλά κάτι δε μου κολλάει. Μη στείλει μόνο ένα κομμάτι της οθόνης αν έχει samsung. Θα ήθελα να φανεί το 5G PCI. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Εδώ παίζει n78; Στα 3600 hz είναι;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Εγώ στην 11675 δεν έχω δει καμία μα καμία αλλαγή στο κεραιοσυστημα. Πώς είμαστε σίγουροι ότι έχει n78? Επίσης στην αδειοδότηση που έγινε update φέτος (2023) αναφέρεται για την μεν Nova η χρήση των συχνοτήτων 800,900,1800,2100,2600 και για την Vodafone οι 800,1800,2100Για την 989 δεν υπήρξε κάποιο update, ο,τι είχαν περάσει το 2018. Και όντως αυτές οι συχνότητες χρησιμοποιούνται.Και γω κοιτούσα τις προάλλες τις αδειδοτησεις αυτών και πράγματι δεν είδα να ανταποκρίνονται στα λεγόμενα του cmvr για αυτές τις κεραίες. Μήπως μπερδεύτηκε από λάθος μετρήσεις του netmonster ο φίλος και κάνει κάποιο ca από αυτήν του βουνού; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕδώ παίζει n78; Στα 3600 hz είναι;; Πάλι το έπιασε το netmonster τα τρελά του. Καντο ένα reset να συνέλθει Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Καλά το γράφει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Δεν θυμαμαι ποιος το είχε αναφέρει σε ανύποπτη στιγμή και δεν ξανασχολιαστηκε αλλά μήπως το PCI είναι διαφορετικό και είναι από άλλη κεραία η Ν78 και από άλλη το 4g όπως κάνει και η cosmote? Κουφό δεν ακούγεται στην επαρχία να βαζει σε κάθε κεραία Ν78? Πόση κίνηση να εχει πια? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Μπορεί να είναι και από άλλη κεραία. Στον χάρτη δεν μου έβγαζε από ποια κεραία έπαιρνε το σήμα. Το έκανα και reset το Netmonster, τα ίδια βγάζει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Δεν θυμαμαι ποιος το είχε αναφέρει σε ανύποπτη στιγμή και δεν ξανασχολιαστηκε αλλά μήπως το PCI είναι διαφορετικό και είναι από άλλη κεραία η Ν78 και από άλλη το 4g όπως κάνει και η cosmote? Κουφό δεν ακούγεται στην επαρχία να βαζει σε κάθε κεραία Ν78? Πόση κίνηση να εχει πια?Αυτό ακριβώς λέω και γω. Είναι όντως κουφό να φορτώνουν την Ξάνθη τόση N78, λες και οι άλλες ανύπαρκτες και πρέπει η βοντα να σηκώσει όλους τους συνδρομητές ένα πράμα.. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 (edited) 49 minutes ago, johnny_htc said: Και γω κοιτούσα τις προάλλες τις αδειδοτησεις αυτών και πράγματι δεν είδα να ανταποκρίνονται στα λεγόμενα του cmvr για αυτές τις κεραίες. Μήπως μπερδεύτηκε από λάθος μετρήσεις του netmonster ο φίλος και κάνει κάποιο ca από αυτήν του βουνού; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάλι το έπιασε το netmonster τα τρελά του. Καντο ένα reset να συνέλθει Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξέρω σας είπα ότι έστειλε αυτά είπα. Όταν κάποια στιγμή αναιβω στα βόρεια θα σας πω. Δεν μπορώ να έχω και πολλές απαιτήσεις από τον άνθρωπο χάρη μου κάνει ότι μου στέλνει 😃που του ζαλίζω τον έρωτα επειδή ο @georgeavl3 δεν έχει 5g συσκευή που είναι σαν εμάς και γουστάρει τα δίκτυα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Edited October 27, 2023 by cmvr 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 (edited) 20 minutes ago, johnny_htc said: Αυτό ακριβώς λέω και γω. Είναι όντως κουφό να φορτώνουν την Ξάνθη τόση N78, λες και οι άλλες ανύπαρκτες και πρέπει η βοντα να σηκώσει όλους τους συνδρομητές ένα πράμα.. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ πάντως έχω την υποψία ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ τών εταιρειών ως προς την κάλυψη σε κάθε περιοχή ώστε να παραμένει ο αριθμός των πελατών περίπου σε συγκεκριμένα επίπεδα. Δεν μπορεί η Cosmote να πυροβολάει στη Θεσσαλονίκη και στα Γιάννενα;; Δεν θέλει;; Της Vodafone της άρεσε η παλιά πόλη στην Ξάνθη και την πλάκωσε στο update;; Μπορεί να έχω άδικο αλλά μάλλον είναι κι αυτά στα πλαίσια του καρτέλ. Edited October 27, 2023 by kalitexnis_g 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Δεν υπάρχει κανένα καρτέλ. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 3 minutes ago, p_k said: Δεν υπάρχει κανένα καρτέλ. Έγινε μάστορα ό,τι πεις.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 2 minutes ago, kalitexnis_g said: Έγινε μάστορα ό,τι πεις.. Καρτέλ υπάρχει, αλλά δεν πιστεύω ότι φτάνει μέχρι το σημείο να ορίζει ο ένας το δίκτυο του άλλου. Μπορεί ίσως σε κάποιες περιοχές ο ένας να παραχωρεί λίγο χώρο ας το πούμε στον άλλον μέχρι να αναβαθμίσει πλήρως και αυτός, αλλά δεν το νομίζω αυτό. Όλα αυτά μου έχουν περάσει από το μυαλό και μένα, αλλά νομίζω το τραβάμε από τα αυτιά άμα το πάμε έτσι πολύ.. Γτ άμα δεις πχ, όλη η Πελοπόννησος είναι πλήρως αναβαθμισμενη από την Cosmote. Δεν μπορεί να μην έχουν συνδρομητές και οι άλλοι εκει. Γτ να μην αφήσει τότε λίγο χώρο και στους άλλους άμα σκεφτόμαστε έτσι. Απλά ο καθένας λειτουργεί με το πλάνο που νομίζει. Στις τιμές συμβολαίων, καρτοκινητων, προσφορών κλπ πάντως, σίγουρα "καρτελιαζουν" αρκετά.. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Το θέμα έχει αναλυθεί πολλές φορές και από τον @Vasileios, αν θυμάμαι σωστά. Αρκεί να διαβάσουμε τι ακριβώς σημαίνει η λέξη "καρτέλ". Είχε γίνει πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts