p_k Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Ναι συμφωνώ, το 3g θα έπρεπε να το έχουν κλείσει εδώ και πολύ καιρό. Aπορώ τι το κρατάνε και ποιους εξυπηρετεί... υπάρχει κανένας να χρησιμοποιεί 3G τη σήμερον ημέρα; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Ναι συμφωνώ, το 3g θα έπρεπε να το έχουν κλείσει εδώ και πολύ καιρό. Aπορώ τι το κρατάνε και ποιους εξυπηρετεί... υπάρχει κανένας να χρησιμοποιεί 3G τη σήμερον ημέρα; Σαν βασικό όχι. Αλλά σε περιοχές που δεν υπάρχει 4G το 3G είναι σωτήριο. Θυμόμαστε όλοι το φιάσκο που χε γίνει στην αρχή όταν έκλεισε το 3G από άλλο πάροχο. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 3 ώρες πριν, Cris4524 said: Αναβαθμίστηκε και η 882 στην Κατερίνη με Ν78 Sent from my iPhone using Tapatalk Στο Μαρούσι να δούμε πότε θα αναβαθμίσει; Είναι πίσω ακόμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 47 minutes ago, panos.kar said: Σαν βασικό όχι. Αλλά σε περιοχές που δεν υπάρχει 4G το 3G είναι σωτήριο. Θυμόμαστε όλοι το φιάσκο που χε γίνει στην αρχή όταν έκλεισε το 3G από άλλο πάροχο. Sent from my iPhone using Tapatalk Σαφέστατα εννοείται ότι πριν κλείσουμε την τρίτη γενιά, έχουμε φροντίσει να υπάρχει επαρκέστατη κάλυψη και χωρητικότητα σε τέταρτη και πέμπτη γενιά. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, p_k said: Ναι συμφωνώ, το 3g θα έπρεπε να το έχουν κλείσει εδώ και πολύ καιρό. Aπορώ τι το κρατάνε και ποιους εξυπηρετεί... υπάρχει κανένας να χρησιμοποιεί 3G τη σήμερον ημέρα; 49 minutes ago, panos.kar said: Σαν βασικό όχι. Αλλά σε περιοχές που δεν υπάρχει 4G το 3G είναι σωτήριο. Θυμόμαστε όλοι το φιάσκο που χε γίνει στην αρχή όταν έκλεισε το 3G από άλλο πάροχο. Sent from my iPhone using Tapatalk Στην άγονη γραμμή 40 χλμ μακριά από την Θεσσαλονίκη, στα παράλια της Πιερίας και όπου αλλού ζουν πολίτες γ' κατηγορίας... Edited November 22, 2022 by andreasomageiras 1 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Βονταφον μονο!!!!! 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, Chrischal1908 said: Στο Μαρούσι να δούμε πότε θα αναβαθμίσει; Είναι πίσω ακόμη! Υποτίθεται τρέχουν εκεί αναβαθμίσεις εκεί Edited November 22, 2022 by cmvr 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 1 ώρα πριν, andreasomageiras said: Στην άγονη γραμμή 40 χλμ μακριά από την Θεσσαλονίκη, στα παράλια της Πιερίας και όπου αλλού ζουν πολίτες γ' κατηγορίας... Στα παράλια της Πιερίας υπάρχει θέμα; Φαντάζομαι τους καλοκαιρινούς μήνες... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Ναι έχει! Ειδικά στον Κορινό μπουκωνει η κεραία και σέρνετε. Επίσης υπάρχουν πολλές εναλλαγές επειδή πιάνει και από Χαλκιδική και το κινητό τρελενετε με το γνωστό "Welcome to Vodafone"Sent from my iPhone using Tapatalk 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 7 minutes ago, Cris4524 said: Ναι έχει! Ειδικά στον Κορινό μπουκωνει η κεραία και σέρνετε. Επίσης υπάρχουν πολλές εναλλαγές επειδή πιάνει και από Χαλκιδική και το κινητό τρελενετε με το γνωστό "Welcome to Vodafone" Sent from my iPhone using Tapatalk Εμ είναι φουλ ευγένια η Vodafone όχι σαν τις άλλες τις αναγωγές εμ σας πειράζει 🤣🤣🤣🤣🤣 1 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Εμ είναι φουλ ευγένια η Vodafone όχι σαν τις άλλες τις αναγωγές εμ σας πειράζει Επίτηδες το βάλανε για να καλωσορίζουν τους τουρίστες και τους λουόμενους στις παραλίες Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 45 minutes ago, p_k said: Στα παράλια της Πιερίας υπάρχει θέμα; Φαντάζομαι τους καλοκαιρινούς μήνες... Το καλοκαίρι που ήμουν Πιερία, η vodafone ήταν για τα μπάζα data 0 και η cosmote "δεν υπήρχε" ούτε data (κάτω από το 0) ούτε κλήσεις. Wind δεν είχα πρόχειρη. Πριν από ενάμιση μήνα η cosmote στην παραλία Μακρυγιάλου σήμα εκτός δικτύου, η vodafone σερνόταν (πάνω σε κοφτερά χαλίκια). 22 - 23 Οκτωβρίου στην παραλία ανάμεσα Παραλία Κατερίνης με Ολυμπιακή Ακτή (Κατερινόσκαλα) η wind έπαιζε από 21,6/2,31 έως 43,2/6,62. Αυτά για παράλια Πιερίας. 3 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Αναβαθμίστηκε και η 882 στην Κατερίνη με Ν78Sent from my iPhone using TapatalkΠοια είναι αυτή η 882? Και επίσης πως βλέπεις αυτά τα στατιστικά? Από το mifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Ποια είναι αυτή η 882? Και επίσης πως βλέπεις αυτά τα στατιστικά? Από το mifi?Αυτή η μεγάλη κεραία όρος Γανόχωρα είναι. (Φαίνεται από τον εγγλέζικο) Έχω το zte M5001U της Vodafone.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 9 ώρες πριν, andreasomageiras said: Το καλοκαίρι που ήμουν Πιερία, η vodafone ήταν για τα μπάζα data 0 και η cosmote "δεν υπήρχε" ούτε data (κάτω από το 0) ούτε κλήσεις. Wind δεν είχα πρόχειρη. Πριν από ενάμιση μήνα η cosmote στην παραλία Μακρυγιάλου σήμα εκτός δικτύου, η vodafone σερνόταν (πάνω σε κοφτερά χαλίκια). 22 - 23 Οκτωβρίου στην παραλία ανάμεσα Παραλία Κατερίνης με Ολυμπιακή Ακτή (Κατερινόσκαλα) η wind έπαιζε από 21,6/2,31 έως 43,2/6,62. Αυτά για παράλια Πιερίας. Vodafone & Cosmote σε Λεπτοκαρυά Πιερίας μόνο για κλήσεις είναι. Δεδομένα η Vodafone λειτουργούσε αργά το βράδυ και νωρίς το πρωί. Τις άλλες ώρες δεν είδα πάνω από 20Mbps. Όλα δείχνουν έλλειψη χωρητικότητας,το είδα και στο γυρνά για Κατερίνη. Η Wind που είχε πρόχειρη η μανα μου ήταν οκ στα ίδια σημεία,δεν είχε γεμίσει κόσμο όμως. 12 ώρες πριν, andreasomageiras said: Στην άγονη γραμμή 40 χλμ μακριά από την Θεσσαλονίκη, στα παράλια της Πιερίας και όπου αλλού ζουν πολίτες γ' κατηγορίας... Νόμο Κιλκίς αναφερόμαστε; Κανείς από τους τρεις δεν έχει σοβαρό δίκτυο,εγώ αυτό έχω δει από την βόλτα μου προς Πολυκαστρο. Εγώ θυμαμαι από παλιά η Vodafone ζοριζόταν σε εσωτερικούς χώρους,1-2 γραμμες 4G και σήμα καμπάνα έξω. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 25 minutes ago, Nikolas14 said: . Νόμο Κιλκίς αναφερόμαστε; Κανείς από τους τρεις δεν έχει σοβαρό δίκτυο,εγώ αυτό έχω δει από την βόλτα μου προς Πολυκαστρο. Εγώ θυμαμαι από παλιά η Vodafone ζοριζόταν σε εσωτερικούς χώρους,1-2 γραμμες 4G και σήμα καμπάνα έξω. Νόμο Κιλκίς και συγκεκριμένα, βγαίνοντας ακριβός από Πολύκαστρο προς βορά, προς Πευκοδάσος. 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 (edited) Δεν έχει κανείς, καμιά ενημέρωση εκ των έσω, για το τι σκοπό έχουν για εδώ πάνω; Να ξέρουμε αν έχουμε να περιμένουμε τίποτα! 😁😁😁 Edited November 23, 2022 by andreasomageiras 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 (edited) Έξω από το μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Δε θυμάμαι αν αναβαθμίστηκε πρόσφατα σε 5G η κεραία #13745, αλλά σίγουρα αναβαθμίστηκε η #12427 (ήταν σκέτη B20). Ταυτόχρονα αναβαθμίστηκε και η "μπλε", αφού οι κεραίες ουσιαστικά ήταν δικές της. Πολλές εναλλαγές μεταξύ τους όμως αυτές οι 2 κεραίες και πολλά 5G disconnected (για Vodafone μιλάμε). Τουλάχιστον όμως δε γυρίζει σε 2G/3G. Με 5G disconnected, έδειξε 30 Mbps σε ένα γρήγορο τεστ. Γενικά στα Βριλήσσια όμως, χρειάζονται κι άλλοι σταθμοί Victus. Edited November 23, 2022 by MitsosDaBest13 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 1 ώρα πριν, MitsosDaBest13 said: Έξω από το μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Δε θυμάμαι αν αναβαθμίστηκε πρόσφατα σε 5G η κεραία #13745, αλλά σίγουρα αναβαθμίστηκε η #12427 (ήταν σκέτη B20). Ταυτόχρονα αναβαθμίστηκε και η "μπλε", αφού οι κεραίες ουσιαστικά ήταν δικές της. Πολλές εναλλαγές μεταξύ τους όμως αυτές οι 2 κεραίες και πολλά 5G disconnected (για Vodafone μιλάμε). Τουλάχιστον όμως δε γυρίζει σε 2G/3G. Με 5G disconnected, έδειξε 30 Mbps σε ένα γρήγορο τεστ. Γενικά στα Βριλήσσια όμως, χρειάζονται κι άλλοι σταθμοί Victus. Έχουν γίνει τίποτα προσθήκες σταθμών το τελευταίο διάστημα;; (1-2 χρόνια) Και από τις δύο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 Αυτή η μεγάλη κεραία όρος Γανόχωρα είναι. (Φαίνεται από τον εγγλέζικο) Έχω το zte M5001U της Vodafone.Sent from my iPhone using TapatalkΓι'αυτό στο ύψος της αστυνομίας είχα ταχύτητα κοντά στα 500! Το είχα ανεβάσει πριν μερικές μέρες! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 2 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Έχουν γίνει τίποτα προσθήκες σταθμών το τελευταίο διάστημα;; (1-2 χρόνια) Και από τις δύο! Έχουν μπει το Φεβρουάριο μερικές κεραίες με κωδικό 3xxx. Πχ η #3291 έχει όλες τις μπάντες και 5G (DSS). Αλλά δε φτάνουν για να καλύψουν όλες τις γειτονιές, που πέφτει σε 2G. Αμφιβάλλω αν οι Βριλησσιωτες έχουν Vodafone, εδώ και χρόνια (ή οποιαδήποτε εταιρία της Victus). 😅 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 (edited) Πάντως μην κάνετε τον κόπο να ρωτήσετε την υποστήριξη για αναβαθμίσεις γιατί δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4 και δεν αναφέρομαι στον εκπρόσωπο δικτύου αλλά υποτίθεται στο ειδικό τμήμα κάλυψης. Τσεκαρισμενο πολλές φορές σε αρκετά σημεία και στον βορρά και στο νότο. Επειδή δεν ανανεώνουν το κεραίες της ΕΕΤΤ πάντα στην ώρα του υπάρχουν σημεία που έχουν αναβαθμίσει. Οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη εύκολα. Ρωτησα για νότιο ανατολική Αττική και κάποιες περιοχές μέσα στην Αθήνα και επίτηδες ρώτησα για σταθμούς που έχουν n78 που μπήκαν πρόσφατα και δεν ήξεραν τι τους γίνεται. Ρώτησα και για τα βοριά Δράμα, Σέρρες, Καβάλα, Κομοτηνή , Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη και πάλι τα ίδια δεν βλέπουν πουθενά αναβαθμίσεις είτε στην Αττική είτε οπουδήποτε αλλού. Σου γράφουν το γενικό μήνυμα ότι αναβαθμίζουν σε πολλά σημεία. Εδώ αν τους γράψεις enb τάδε δεν καταλαβαίνουν. Μάλλον είναι για πολύ χοντρά πράγματα που βλέπουν στο σύστημα και τίποτα περισσότερο. Ότι γράφω από αυτή τη γραμμή και κάτω αναφέρεται και στις τρεις εταιρίες. Γενικα αυτό το τσίρκολικι το βλέπω σε όλες τις εταιρίες. Αφού είστε στο τμήμα κάλυψης γιατί δεν λέτε ναι ρε αναβαθμίζω ή όχι δεν αναβαθμίζω να μην κοροϊδεύεραι τον κόσμο. Άμεσα με νόμο πρέπει να περάσει το θέμα της δυνατότητας ατελούς διακοπής σε ένα μήνα μόλις αποδείξεις ότι δεν έχεις ταχύτητες. Σήμερα δεν είναι σημαντικό μόνο το download αλλά και το upload όταν έχουμε να κάνουμε με cloud, τηλεδιασκέψεις και απομακρυσμένη εργασία. Στα φρύδια μας τα 1000ρια download αν σε αυτό τον σταθμό δεν μπορούμε να πάρουμε 40+ upload σε ώρες αιχμής. Αυτά τα ολίγα τώρα πάω να πάρω τηλ την Cosmote για άλλες περιοχές ξέρω τα ίδια ακριβώς θα μου απαντήσουν αλλά η προσπάθεια μετράει 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Edited November 25, 2022 by cmvr 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 4 ώρες πριν, cmvr said: Πάντως μην κάνετε τον κόπο να ρωτήσετε την υποστήριξη για αναβαθμίσεις γιατί δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4 και δεν αναφέρομαι στον εκπρόσωπο δικτύου αλλά υποτίθεται στο ειδικό τμήμα κάλυψης. Τσεκαρισμενο πολλές φορές σε αρκετά σημεία και στον βορρά και στο νότο. Και είχα σκοπό να "πιάσω επαφή" για ρωτήσω αυτό ακριβώς... Με γλύτωσες πολλά νεύρα! 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 1 hour ago, andreasomageiras said: Και είχα σκοπό να "πιάσω επαφή" για ρωτήσω αυτό ακριβώς... Με γλύτωσες πολλά νεύρα! Μην πάρεις σε καμία και με την Cosmote που μίλησα τα ίδια ακριβώς. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 (edited) Στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού. Η συγκεκριμένη κεραία δεν έχει 2600 προς τη δική μου πλευρά, αλλά μόνο ένα cell προς Νότια. 🤣 Edited November 27, 2022 by MitsosDaBest13 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts