Chrischal1908 Δημ. June 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2024 49 minutes ago, Nikolas14 said: Σεπτέμβριο του 2024 σταθερά δυο, Απρίλιο του 2025 τα κινητά. Έως τον Απρίλη! Θα βελτιωθεί το δίκτυο στην περιοχή. Τρέχουν πολλές αναβαθμίσεις ανά την Ελλάδα... 1 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2024 18 ώρες πριν, minast said: Νέο πρόγραμμα 5G Home Internet από τη Nova, και με φορητότητα αριθμού σταθερού: https://nova.gr/statheri-tilefonia/programmata/home-internet Ποιο router παρέχουν; Γενικά είναι οκ σαν τιμή αλλά γιατί ο περιορισμός στην ταχύτητα; 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2024 (edited) 1 hour ago, mixtri said: Ποιο router παρέχουν; Γενικά είναι οκ σαν τιμή αλλά γιατί ο περιορισμός στην ταχύτητα; ZTE MC888 για το 5G, δεν είναι κακό. Γενικά οι πάροχοι βλέπω να πειραματίζονται τον τελευταίο καιρό με περιορισμούς στο δίκτυο κινητής. Από αυτή την άποψη, προτιμώ τον περιορισμό ταχύτητας 100Mbps, παρά κάτι περιορισμούς όγκου 100GB (ή πχ 20GB στις νέες extra SIM της Cosmote). Ελπίζω ότι όλοι θα βρουν μία ισορροπία που θα βολεύει και τον πελάτη. Εάν είναι να ξοδεύονται τόσα χρήματα για το δίκτυο και να μην μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε... Edited June 13, 2024 by minast 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2024 2 ώρες πριν, minast said: ZTE MC888 για το 5G, δεν είναι κακό. Γενικά οι πάροχοι βλέπω να πειραματίζονται τον τελευταίο καιρό με περιορισμούς στο δίκτυο κινητής. Από αυτή την άποψη, προτιμώ τον περιορισμό ταχύτητας 100Mbps, παρά κάτι περιορισμούς όγκου 100GB (ή πχ 20GB στις νέες extra SIM της Cosmote). Ελπίζω ότι όλοι θα βρουν μία ισορροπία που θα βολεύει και τον πελάτη. Εάν είναι να ξοδεύονται τόσα χρήματα για το δίκτυο και να μην μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε... 100 Mbps περιορισμός ταχύτητας ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, γιατί θεωρητικά ο μέσος χρήστης κάνει τα πάντα με τέτοια ταχύτητα. Μάλλον σε κάνα 2 χρόνια θα μπορούσε να επικρατήσει αυτό το σενάριο που θα φισκαρουν και πιο πολλές N78 και μακάρι 😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2024 Μίλησα με ανθρώπους από την Ξάνθη πριν λίγο και λένε ότι έχει σχεδόν έναν μήνα που η σταθερή και η κινητή τηλεφωνία δε λειτουργούν σωστά και αναγκαστικά μιλήσαμε μέσω άλλου παρόχου ή μέσω Viber αφού δεν τους άκουγα από τις συνεχόμενες διακοπές. Αυτό το επιβεβαίωσα γιατί τους κάλεσα και σταθερή και κινητή και δεν μπορούσα να τους ακούσω. Επίσης, έχουν επηρεαστεί οι ταχύτητες και στη σταθερή. Μιλάμε και για το κέντρο, όχι μόνο εκτός κέντρου. Αν είναι κάποιος εκεί, ας μας πει αν στο σημείο που μένει έχει διαφορετική εικόνα. Ήδη μιλάμε για την Καραολή πριν την πλατεία, για κοντά στο Z Palace και κοντά στο πάρκο του μεγάλου Αλέξανδρου. Απλά προσπαθώ να τους βοηθήσω εξαποστάσεως μπας και βγάλουν άκρη γιατί στην υποστήριξη πετάνε αετό. 1 1 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. June 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2024 6 minutes ago, cmvr said: Μίλησα με ανθρώπους από την Ξάνθη πριν λίγο και λένε ότι έχει σχεδόν έναν μήνα που η σταθερή και η κινητή τηλεφωνία δε λειτουργούν σωστά και αναγκαστικά μιλήσαμε μέσω άλλου παρόχου ή μέσω Viber αφού δεν τους άκουγα από τις συνεχόμενες διακοπές. Αυτό το επιβεβαίωσα γιατί τους κάλεσα και σταθερή και κινητή και δεν μπορούσα να τους ακούσω. Επίσης, έχουν επηρεαστεί οι ταχύτητες και στη σταθερή. Μιλάμε και για το κέντρο, όχι μόνο εκτός κέντρου. Αν είναι κάποιος εκεί, ας μας πει αν στο σημείο που μένει έχει διαφορετική εικόνα. Ήδη μιλάμε για την Καραολή πριν την πλατεία, για κοντά στο Z Palace και κοντά στο πάρκο του μεγάλου Αλέξανδρου. Απλά προσπαθώ να τους βοηθήσω εξαποστάσεως μπας και βγάλουν άκρη γιατί στην υποστήριξη πετάνε αετό. Μιλάς αποκλειστικά για Nova ε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2024 Just now, Teiresias_ said: Μιλάς αποκλειστικά για Nova ε; Ναι μόνο η νόβα έχει πρόβλημα εκεί. Αθήνα δεν είδα κάτι τέτοιο να παίζει σε περιοχές που κινήθηκα. 1 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2024 5G ακόμα αγνοείται στην πλατεία Ναυαρίνου και τριγύρω από αυτήν. Επίσης στην περιοχή του ΑΠΘ απέναντι από το νοσοκομείο Γεννηματας και στην Ευαγγελίστρια η κεραία έχει βλάβη. Συν άλλη μια στη Μητροπόλεως. Αν δεν τις διορθώσουν… ανανέωση συμβολαίου δεν κάνω ούτε με 15€ το μήνα στο κινητό να δίνω. 1 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2024 (edited) On 12/6/2024 at 12:37 ΜΜ, minast said: Νέο πρόγραμμα 5G Home Internet από τη Nova, και με φορητότητα αριθμού σταθερού: https://nova.gr/statheri-tilefonia/programmata/home-internet Ωραίο πρόγραμμα, σκέφτηκα, και έβαλα να με καλέσουν. Πιάνω με 5G 80-90mbps και με 4G+ 130-150mbps, οπότε λέω δεν θα έχω κάποιο θέμα. Μεγάλο λάθος. Η nova μου είπε πως στη διεύθυνση μου δεν έχουν κάλυψη ούτε 5g, ούτε 4g, ούτε καν χαλκού ενώ μέχρι πέρυσι είχα adsl σε αυτούς. Τους είπα και τις ταχύτητες που πιάνω και μου είπαν δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Ό,τι να 'ναι αυτή η εταιρία. Edited June 14, 2024 by dasnowy 1 2 5 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2024 (edited) 2 minutes ago, dasnowy said: Ωραίο πρόγραμμα, σκέφτηκα, και έβαλα να με καλέσουν. Πιάνω με 5G 80-90mbps και με 4G+ 130-150mbps, οπότε λέω δεν θα έχω κάποιο θέμα. Μεγάλο λάθος. Η nova μου είπε πως στη διεύθυνση μου δεν έχουν κάλυψη ούτε 5g, ούτε 4g, ούτε καν χαλκού ενώ μέχρι πέρυσι είχα adsl σε αυτούς. Τους είπα και τις ταχύτητες που πιάνω και μου είπαν δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Ό,τι να 'ναι αυτή η εταιρία. Τσέκαρε την παρόμοια υπηρεσία σε Cosmote ή Vf έχουν καλύτερο 5G κιόλας. Cosmote είναι ακριβό μεν αλλά πιάνει πολύ καλά βέβαια ανάλογα την περιοχή Edited June 14, 2024 by elkons 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2024 (edited) 11 minutes ago, elkons said: Τσέκαρε την παρόμοια υπηρεσία σε Cosmote ή Vf έχουν καλύτερο 5G κιόλας. Cosmote είναι ακριβό μεν αλλά πιάνει πολύ καλά βέβαια ανάλογα την περιοχή Η cosmote δεν βολεύει γιατί, εκτός από το κόστος, δεν πιάνω πάνω από 50-60mbps στο σπίτι και μετά τα 400GB πέφτει στα 15mbps. Και αν μου το δώσουν, λένε πως αν έχεις κάλυψη adsl δεν το δίνουν. Τωρα είμαι στη vodafone με ασύρματο ίντερνετ αλλά μου έχουν δώσει ένα 4g cat4 router που ζορίζεται και η τηλεφωνία είναι voip οπότε δεν μπορώ να βάλω δικό μου router. Άμα δεν θέλει τα λεφτά μου η nova τι να την κάνω, πρόβλημα της. Θέλουν και επενδύσεις τρομάρα τους. Ας δώσουν λίγα από τα "2 δις" να φτιάξουν τα συστήματά τους πρώτα. Edit: ορίστε και μετρήσεις από το σπίτι 4G+: https://www.speedtest.net/result/a/10174399815 5G: https://www.speedtest.net/result/a/10174395669 Edited June 14, 2024 by dasnowy 6 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2024 (edited) 5 minutes ago, dasnowy said: Η cosmote δεν βολεύει γιατί, εκτός από το κόστος, δεν πιάνω πάνω από 50-60mbps στο σπίτι και μετά τα 400GB πέφτει στα 15mbps. Και αν μου το δώσουν, λένε πως αν έχεις κάλυψη adsl δεν το δίνουν. Τωρα είμαι στη vodafone με ασύρματο ίντερνετ αλλά μου έχουν δώσει ένα 4g cat4 router που ζορίζεται και η τηλεφωνία είναι voip οπότε δεν μπορώ να βάλω δικό μου router. Άμα δεν θέλει τα λεφτά μου η nova τι να την κάνω, πρόβλημα της. Θέλουν και επενδύσεις τρομάρα τους. Ας δώσουν λίγα από τα "2 δις" να φτιάξουν τα συστήματά τους πρώτα. Cosmote έχει ένας φίλος μου έχει ξεπεράσει τα 400GB αλλά δεν είχε κόφτη δεν ξέρω πως και γιατί τεσπα απλά δεν σε βολεύει οπότε έξω αυτή Τώρα vf CAT 4 μη ρισκάρεις ,εκεί π έχω με CAT 18 90 mbps με CAT 4 είχα 21mbps.. Τώρα ίσως να προσπαθήσεις να ρωτήσεις άλλο υπάλληλο και βρεθεί λύση με nova. Εγώ με Nova είχα πχ σήμα-129 dBm από το σπίτι από θαύμα 15mbps ενώ εκεί μ έλεγαν πως θα εχω 100+mbps και έχω κοντά κεραία αυτή είναι αρκετά μακριά 7 minutes ago, dasnowy said: Η cosmote δεν βολεύει γιατί, εκτός από το κόστος, δεν πιάνω πάνω από 50-60mbps στο σπίτι και μετά τα 400GB πέφτει στα 15mbps. Και αν μου το δώσουν, λένε πως αν έχεις κάλυψη adsl δεν το δίνουν. Τωρα είμαι στη vodafone με ασύρματο ίντερνετ αλλά μου έχουν δώσει ένα 4g cat4 router που ζορίζεται και η τηλεφωνία είναι voip οπότε δεν μπορώ να βάλω δικό μου router. Άμα δεν θέλει τα λεφτά μου η nova τι να την κάνω, πρόβλημα της. Θέλουν και επενδύσεις τρομάρα τους. Ας δώσουν λίγα από τα "2 δις" να φτιάξουν τα συστήματά τους πρώτα. Edit: ορίστε και μετρήσεις από το σπίτι 4G+: https://www.speedtest.net/result/a/10174399815 5G: https://www.speedtest.net/result/a/10174395669 Κάνε κάνα Unlimited συμβόλαιο σε δικό σ ρουτερ προτιμότερα να είναι στο 4G+ εφόσον έχει καλύτερο Upload. Τέλειο σύστημα έχουν μιλάμε 💀 ίσως έπεσες σε περίεργο υπάλληλο Edited June 14, 2024 by elkons 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2024 (edited) 13 minutes ago, elkons said: Τώρα vf CAT 4 μη ρισκάρεις ,εκεί π έχω με CAT 18 90 mbps με CAT 4 είχα 21mbps.. Με vodafone πιάνω το λιγότερο 40mbps που μέσα στη μέρα είναι στα 50-70 συνήθως και το βράδυ φτάνει και τα 100-110 αλλά μου κάνει λίγες αποσυνδέσεις το router. Το ιδανικότερο θα ήταν να μου έδιναν 5g router που πιάνω 200+mbps και μου έχουν δώσει και το πρόγραμμα με ένα δεκάρικο το μήνα και με public ip. 13 minutes ago, elkons said: Τώρα ίσως να προσπαθήσεις να ρωτήσεις άλλο υπάλληλο και βρεθεί λύση με nova. Εγώ με Nova είχα πχ σήμα-129 dBm από το σπίτι από θαύμα 15mbps ενώ εκεί μ έλεγαν πως θα εχω 100+mbps και έχω κοντά κεραία αυτή είναι αρκετά μακριά Εκεί που έχω το router έχω οπτική επαφή με την κεραία και πιάνει πολύ καλά. Ανέβασα και μετρήσεις πιο πάνω. 13 minutes ago, elkons said: Κάνε κάνα Unlimited συμβόλαιο σε δικό σ ρουτερ προτιμότερα να είναι στο 4G+ εφόσον έχει καλύτερο Upload. Τέλειο σύστημα έχουν μιλάμε 💀 ίσως έπεσες σε περίεργο υπάλληλο Το σκέφτηκα αλλά το θέλω το σταθερό. Και πριν χρόνια, όταν η nova ήταν της forthnet, μέσω του site μου έβγαζε μόνο διαθεσιμότητα για δορυφορικό ίντερνετ αλλά μέσω τηλεφώνου μου έδωσαν κανονικά 24αρα adsl. Δεν ξέρω τι έχουν φτιάξει. Edited June 14, 2024 by dasnowy 5 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2024 50 minutes ago, dasnowy said: Ωραίο πρόγραμμα, σκέφτηκα, και έβαλα να με καλέσουν. Πιάνω με 5G 80-90mbps και με 4G+ 130-150mbps, οπότε λέω δεν θα έχω κάποιο θέμα. Μεγάλο λάθος. Η nova μου είπε πως στη διεύθυνση μου δεν έχουν κάλυψη ούτε 5g, ούτε 4g, ούτε καν χαλκού ενώ μέχρι πέρυσι είχα adsl σε αυτούς. Τους είπα και τις ταχύτητες που πιάνω και μου είπαν δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Ό,τι να 'ναι αυτή η εταιρία. Με ένα ρούτερ που υποστηρίζει VOIP μπορείς άνετα να έχεις τηλεφωνία. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2024 1 minute ago, MIKU said: Με ένα ρούτερ που υποστηρίζει VOIP μπορείς άνετα να έχεις τηλεφωνία. Αυτό το λες για να αλλάξω το router της vodafone; Η τηλεφωνία της vodafone παίζει με διαφορετικό apn από αυτό του internet. Τα μόνα 5G router που βρήκα να το υποστηρίζουν αυτό είναι κάποια mikrotik, αλλά αυτή την στιγμή δεν θέλω να δώσω 500+ ευρώ για 5G router. Ίσως αργότερα. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2024 Nova N1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 15, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2024 (edited) Καρδία Θεσσαλονίκης Cosmos K11 Edited June 15, 2024 by p_k 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. June 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2024 20 ώρες πριν, dasnowy said: Ωραίο πρόγραμμα, σκέφτηκα, και έβαλα να με καλέσουν. Πιάνω με 5G 80-90mbps και με 4G+ 130-150mbps, οπότε λέω δεν θα έχω κάποιο θέμα. Μεγάλο λάθος. Η nova μου είπε πως στη διεύθυνση μου δεν έχουν κάλυψη ούτε 5g, ούτε 4g, ούτε καν χαλκού ενώ μέχρι πέρυσι είχα adsl σε αυτούς. Τους είπα και τις ταχύτητες που πιάνω και μου είπαν δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Ό,τι να 'ναι αυτή η εταιρία. Μην το κάνεις για καλό και για κακό.. μετά θα σου λένε ότι σε είχαν προειδοποιήσει.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 15, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2024 Παρεκκλήσι Αγίου Βασιλείου, Κεδρηνός λόφος Θεσσαλονίκης 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. June 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2024 20 minutes ago, p_k said: Παρεκκλήσι Αγίου Βασιλείου, Κεδρηνός λόφος Θεσσαλονίκης Είναι αυτό που λέμε "να βλέπει ο κόσμος 5G να χαίρεται!".. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2024 (edited) 25 minutes ago, p_k said: 1 hour ago, p_k said: Καρδία Θεσσαλονίκης Τώρα για κέντρο θα μπορούσε και καλύτερα ειδικά σε Upload, αν συγκρίνεις και με την πράσινη θα δεις διαφορά down και up αρκετά μεγαλύτερη Edited June 15, 2024 by elkons 1 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 15, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2024 (edited) 3 minutes ago, elkons said: Τώρα για κέντρο θα μπορούσε και καλύτερα ειδικά σε Upload, αν συγκρίνεις και με την πράσινη θα δεις διαφορά down και up αρκετά μεγαλύτερη Δεν είναι κέντρο, η Καρδία είναι χωριό της ανατολικής Θεσσαλονίκης στο δρόμο προς Χαλκιδική. Επίσης η μέτρηση έγινε εν κινήσει και όταν μετρήθηκε το upload είχαμε απομακρυνθεί πάρα πολύ από την κεραία, εάν γινόταν στατικά το upload θα ήταν γύρω στο κατοστάρι. Edited June 15, 2024 by p_k 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2024 (edited) 1 minute ago, p_k said: Δεν είναι κέντρο, η Καρδία είναι χωριό της ανατολικής Θεσσαλονίκης στο δρόμο προς Χαλκιδική. Με συγχωρείς δεν το ήξερα την περιοχή 😅 Edited June 15, 2024 by elkons 1 1 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 15, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2024 Just now, elkons said: Με συγχωρείς δεν το ήξερα 😅 Κανένα πρόβλημα φίλε μου, αλίμονο αν ξέραμε και όλα τα χωριά και τις κωμοπόλεις της Ελλάδας και εγώ από νότια Ελλάδα έχω μαύρα μεσάνυχτα 😊 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. June 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2024 (edited) 7 minutes ago, p_k said: Επίσης η μέτρηση έγινε εν κινήσει και όταν μετρήθηκε το upload είχαμε απομακρυνθεί πάρα πολύ από την κεραία, εάν γινόταν στατικά το upload θα ήταν γύρω στο κατοστάρι. Αυτά κάνεις και κατεβάζεις τα στατιστικά της Nova στο speedtest.. μετά άντε να βγει δεύτερη..😉😂😂 Edited June 15, 2024 by Teiresias_ 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts