Jump to content

NOVA 5G

p_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, p_k said:

Αυτό εννοώ ότι προχωράει πολύ οργανωμένα και σωστά, δεν το περίμεναν οι ανταγωνιστές που βάζουν κόφτες παντού. 

Σε λίγο θα βάλουν και στα λεπτά ομιλίας έτσι όπως πάνε! 

Παντελή δεν είναι κανένας εχθρός καμίας εταιρίας και προσωπικά λέω τα στραβά και τα καλά όλων όπως τα βλέπω και ας μου βάζουν αρνητικά χεράκια όταν λέω την πραγματικότητά και για τη νόβα ή τις άλλες εταιρίες και δεν αρέσει 😀

Ήμουν ο πρώτος που μίλησα για τις extrasim και τα cap και κάποιοι απλά χλεύαζαν. 

Απλά με πολύ αγάπη έχετε περάσει δυο τρεις  στην υπερβολή και βλέπετε παντού εχθρούς της nova.

1 minute ago, p_k said:

Τι είπε ο άνθρωπος; 

Τι από όσα έγραψε ο φίλος είναι λάθος; 

Καμία εταιρία δε θα πουληθεί στο 2029 και ότι σε καμία περίπτωση δε βγάζει στη στρατηγική της φόρα παρτίδα στον ανταγωνισμό. 

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Μπράβο πάντως που Κυριακή μεσημέρι ασχολήθηκε με το να απαντήσει. 

Ειλικρινά. 

Δείχνει ότι τα στελέχη της United νοιάζονται για την εταιρεία. 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

11 minutes ago, cmvr said:

Να με συγχωρέσεις και χωρίς παρεξήγηση φιλέ μου αλλά μόλις έστειλα αυτά που έγραψες σε άνθρωπο που είναι στέλεχος στην εταιρία οπού γνωρίζω και αυτά που γράφεις μου είπε ότι είναι προσωπικές απόψεις και δεν έχουν καμία σχέση με την στρατηγική της εταιρίας.

Ποια είναι η στρατηγική της εταιρίας? Προσωπικά θεωρώ σωστή και την κόκκινη τακτική για N78 παντού 

1 minute ago, p_k said:

Μπράβο πάντως που Κυριακή μεσημέρι ασχολήθηκε με το να απαντήσει. 

Ειλικρινά. 

Δείχνει ότι τα στελέχη της United νοιάζονται για την εταιρεία. 

Είναι άνθρωπος που γνωρίζω προσωπικά για αυτό μου απάντησε. 

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Θα το πω για πλάκα (μη με φάτε). 

Κάποτε έβγαινα καθημερινά σχεδόν με ένα φίλο που εργαζόταν στις τεχνικές συνδέσεις της vodafone σταθερής. Αυτός είχε περασμένο στο κινητό του να βλέπει αν τα ρουτερ της εταιρίας λειτουργούν σωστά και αν έχει πέσει κάποιο ώστε να κάνει ενέργειες. 

Αυτό που μου έκανε πολύ εντύπωση είναι ότι είχε εκτός από vodafone κινητή και cosmote. Όταν τον ρώτησα μου είπε ξεκάθαρα, ρε φίλε οποία παίζει στην περιοχή θα δουλέψω. Δεν υπάρχει πάθος. Κάθε μία έχει τα καλά της και τα κακά της. Και συνεχίζει, θες να μου πεις ότι αν πχ αύριο μου δώσει η κοσμοτε περισσότερα δε θα πάω; Εννοείται θα πάω. 

Που καταλήγω. Άτομα που εργάζονται στις εταιρίες είναι πολύ πιο ήρεμα στις απόψεις τους απ ότι κάποιοι φίλοι εδώ που δε ξέρω, κάνουν σα να πληρώνονται για να πουν ότι λένε! 

4 minutes ago, Gv2008 said:

Ποια είναι η στρατηγική της εταιρίας? Προσωπικά θεωρώ σωστή και την κόκκινη τακτική για N78 παντού 

Αυτό που είναι προσωπική παρατήρηση φτιάχνει 4g και είναι πιο φειδωλή σε n78. Δεν το χρειάζεται κιόλας παντού δίνοντας προτεραιότητα τις μεγάλες πόλεις που έχει τη μεγαλύτερη συνδρομητική βάση.  Εκεί που είναι πίσω και δε θα γίνει κάτι άμεσα είναι στην περιφέρεια με τις b20.  Είναι τεράστιο το κόστος και ο χρόνος που χρειάζεται να αποκατασταθούν ενώ υπάρχουν ακόμα μεγάλες πληγές μέσα σε πόλεις.

2 minutes ago, _NikitaS_ said:

Κάποτε έβγαινα καθημερινά σχεδόν με ένα φίλο που εργαζόταν στις τεχνικές συνδέσεις της vodafone σταθερής. Αυτός είχε περασμένο στο κινητό του να βλέπει αν τα ρουτερ της εταιρίας λειτουργούν σωστά και αν έχει πέσει κάποιο ώστε να κάνει ενέργειες. 

Αυτό που μου έκανε πολύ εντύπωση είναι ότι είχε εκτός από vodafone κινητή και cosmote. Όταν τον ρώτησα μου είπε ξεκάθαρα, ρε φίλε οποία παίζει στην περιοχή θα δουλέψω. Δεν υπάρχει πάθος. Κάθε μία έχει τα καλά της και τα κακά της. Και συνεχίζει, θες να μου πεις ότι αν πχ αύριο μου δώσει η κοσμοτε περισσότερα δε θα πάω; Εννοείται θα πάω. 

Που καταλήγω. Άτομα που εργάζονται στις εταιρίες είναι πολύ πιο ήρεμα στις απόψεις τους απ ότι κάποιοι φίλοι εδώ που δε ξέρω, κάνουν σα να πληρώνονται για να πουν ότι λένε! 

Ακριβώς αξιοποιείς για το πελατολόγιο σου όποια είναι καλύτερη στα σημεία που ενδιαφέρεται ο πελάτης.  

6 minutes ago, _NikitaS_ said:

Κατανοώ απόλυτα τι λες! Αλλά επειδή είναι απρόσωπη η επικοινωνία, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με τι ύφος τα γράφει ο καθένας. Σαρκαστικό, επιβλητικό, παραπλανητικό;;! Και σε τέτοιες καταστάσεις δημιουργούνται οι αντιπάθειες, οι παρεξηγήσεις, η εριστικότητα κα. 

Edited by Chrischal1908

Just now, Chrischal1908 said:

Κατανοώ απόλυτα τι λες! Αλλά επειδή είναι απρόσωπη η επικοινωνία, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με τι ύφος τα γράφει ο καθένας. Σαρκαστικό, επιβλητικό, παραπλανητικό;;! Και σε τέτοιες καταστάσεις δημιουργούνται οι αντιπάθειες, οι παρεξηγήσεις, οι εριστικότητα κα. 

Σωστά. Γι αυτό και εγώ είπα να μη με φάτε. 

Το έχω ήδη πει. Δεν έχω τις γνώσεις και απλά σας παρακολουθώ. 

Πλάκα πλάκα υπάρχει τρόπος να δούμε αν μια εταιρία ετοιμάζει να βάλει καμία κεραία στη γειτονιά μας; Εγώ πχ είμαι κοντά άνω Πατήσια στην Αθήνα και η vodafone δεν έχει εδώ σωστή κεραία, σε αντίθεση με τις άλλες δύο. Να μαντέψω δεν υπάρχει κάπου πλάνο και πρόγραμμα. Στην κεραίες μέσω ΕΕΤΤ δεν έχω δει καμιά νέα αδιαδοτηση στη γειτονιά εδώ. 

Η Nova θέλει νέες αδειοδοτήσεις οπωσδήποτε. 
Εγω 6 μήνες τώρα κλείνω και σε γενικές γραμμες είμαι ευχαριστημένος με συμβολαιο στη Θεσσαλονίκη. 
Κατέβηκα Αθήνα μεσω Ιωαννίνων και Πάτρας λόγω της πλημμύρας. Κινήθηκα Ελληνορώσων,μέτρο γραμμή 3 από Παλληνη μέχρι Σύνταγμα και από Σύνταγμα μέχρι Ελληνικό. Πήγα Θεσσαλονίκη από την ΠΑΘΕ που άνοιξε μια λωρίδα, ήμουν Κεφαλονιά 10 μέρες και πέρασα και από Ιωάννινα στην επιστροφή. 
Χθες πήγα κέντρο Αγίας Σοφίας, πέρασα από Βενιζέλου και έφτασα μέχρι Πανόραμα χθες και Θέρμη. 
Η γενική διαπίστωση μου είναι εν κινήσει ότι σήμα η Nova έχει για κλήσεις άνετα και δεδομένα παίζει σχετικά καλά. Απλά έχει κάποια κενά και μένει σε Edge. 
Για Ιωάννινα που διάβασα στις προηγούμενες σελίδες μέσα στην πόλη είναι μια χαρά που εκανα ένα γρήγορο πέρασμα. Επισης Εγνατία οδό από Ιωάννινα μέχρι Γρεβενά είναι το πιο δύσκολο σημείο στα τούνελ έχει σε κάποια 4G σε ένα μεγάλο βγαίνει no service. 
Εκει θέλει κοσμοτε. 
ταχυτητες ικανοποιητικές για να κανείς τη δουλειά σου, μην περιμένετε τριψήφια. 
Υ.Γ. Στο Αργοστολι η Nova κάποια βλάβη έχει…ενώ τον Μάιο ηταν μια χαρά τώρα που ήμουν σερνόταν με μονοψήφια και δεν ξέρω γιατί.

Χθες ήμουν στο Lodge στη Θερμη, είναι στην πλατεία πίσω από το Today’s. Σε εσωτερικό χώρο είχα Edge ενώ 5G στην πλατεία στα 20 μέτρα έχει κανονικά. Το πρωί ήμουν στην Αγίου Δημητρίου απέναντι από τον Γεννήματα το νοσοκομείο…σε ανοιχτό χώρο χωρίς λόγο γύρισε σε Edge. 
Επίσης επειδή κινούμαι καθημερινά σχεδόν στην περιοχή της Ανάληψης και συγκεκριμένα Πέτρου Συνδίκα, Δελφών, Μάρκου Μπότσαρη, 28ης Οκτωβρίου και στα γύρω στενά παρατηρώ ότι εν κινήσει έχει κάποια κενά κάλυψης και σε γυρνάει σε Edge εν κινήσει είτε πεζός είτε με το αυτοκίνητο. Και το καταλαβαίνω διότι κόβεται η μουσική που βαζω από YouTube/Spotify.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Προσωπικά επιλέγω οποία με εξυπηρετεί καλύτερα. 
Έμενα στα Γιάννενα και έφυγα από Cosmote γιατι δεν με εξυπηρετούσε πουθενα και πηγα στη Nova η οποια στην Ηπειρο ειναι κατ εμε πρώτο δίκτυο και με διαφορά. Έμεινα πληρως ικανοποιημένος αλλά τώρα που μενω μόνιμα Αθήνα πηγα ξανά σε Cosmote γιατί ξέρω ότι με εξυπηρετεί καλά παντου.

Ποσό μάλλον την προσφορά που πήρα (44€ για 2 κινητά όλα απεριόριστα στην Cosmote) δεν μου πήγαινε η καρδιά να την αρνηθώ

Edited by panos.k2

1 minute ago, panos.k2 said:

Προσωπικά επιλέγω οποία με εξυπηρετεί καλύτερα. 
Εμενα στα Γιάννενα και έφυγα σε Nova από Cosmote γιατι δεν με εξυπηρετούσε.

Τωρα που μενω μόνιμα Αθήνα πηγα ξανά σε Cosmote γιατί ξέρω ότι με εξυπηρετεί καλά παντου. Ποσό μάλλον με την προσφορά που πήρα (44€ για 2 κινητά όλα απεριόριστα στην Cosmote το λες και απιθανο). 

Τρομερή προσφορά, Αθήνα νομίζω κοσμοτε σε γενικές γραμμες αξίζει.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

5 ώρες πριν, Nikolas14 said:

Η Nova θέλει νέες αδειοδοτήσεις οπωσδήποτε. 
Εγω 6 μήνες τώρα κλείνω και σε γενικές γραμμες είμαι ευχαριστημένος με συμβολαιο στη Θεσσαλονίκη. 
Κατέβηκα Αθήνα μεσω Ιωαννίνων και Πάτρας λόγω της πλημμύρας. Κινήθηκα Ελληνορώσων,μέτρο γραμμή 3 από Παλληνη μέχρι Σύνταγμα και από Σύνταγμα μέχρι Ελληνικό. Πήγα Θεσσαλονίκη από την ΠΑΘΕ που άνοιξε μια λωρίδα, ήμουν Κεφαλονιά 10 μέρες και πέρασα και από Ιωάννινα στην επιστροφή. 
Χθες πήγα κέντρο Αγίας Σοφίας, πέρασα από Βενιζέλου και έφτασα μέχρι Πανόραμα χθες και Θέρμη. 
Η γενική διαπίστωση μου είναι εν κινήσει ότι σήμα η Nova έχει για κλήσεις άνετα και δεδομένα παίζει σχετικά καλά. Απλά έχει κάποια κενά και μένει σε Edge. 
Για Ιωάννινα που διάβασα στις προηγούμενες σελίδες μέσα στην πόλη είναι μια χαρά που εκανα ένα γρήγορο πέρασμα. Επισης Εγνατία οδό από Ιωάννινα μέχρι Γρεβενά είναι το πιο δύσκολο σημείο στα τούνελ έχει σε κάποια 4G σε ένα μεγάλο βγαίνει no service. 
Εκει θέλει κοσμοτε. 
ταχυτητες ικανοποιητικές για να κανείς τη δουλειά σου, μην περιμένετε τριψήφια. 
Υ.Γ. Στο Αργοστολι η Nova κάποια βλάβη έχει…ενώ τον Μάιο ηταν μια χαρά τώρα που ήμουν σερνόταν με μονοψήφια και δεν ξέρω γιατί.

Χθες ήμουν στο Lodge στη Θερμη, είναι στην πλατεία πίσω από το Today’s. Σε εσωτερικό χώρο είχα Edge ενώ 5G στην πλατεία στα 20 μέτρα έχει κανονικά. Το πρωί ήμουν στην Αγίου Δημητρίου απέναντι από τον Γεννήματα το νοσοκομείο…σε ανοιχτό χώρο χωρίς λόγο γύρισε σε Edge. 
Επίσης επειδή κινούμαι καθημερινά σχεδόν στην περιοχή της Ανάληψης και συγκεκριμένα Πέτρου Συνδίκα, Δελφών, Μάρκου Μπότσαρη, 28ης Οκτωβρίου και στα γύρω στενά παρατηρώ ότι εν κινήσει έχει κάποια κενά κάλυψης και σε γυρνάει σε Edge εν κινήσει είτε πεζός είτε με το αυτοκίνητο. Και το καταλαβαίνω διότι κόβεται η μουσική που βαζω από YouTube/Spotify.

Καλησπέρα Νίκο!

1. Να πάρεις ναυαρχίδα συσκευή, πχ S26 για να έχουμε αξιόπιστες μετρήσεις.

2. Να ξαναπεράσεις χθες από τα τούνελ στο Μέτσοβο έως Γρεβενά, γιατί αναβαθμίζουν κάθε μέρα (πρωί , μεσημέρι και βράδυ) λέμε! Μπορεί να κάνεις κι εσύ λάθος που είδες no service! 

3. Μετάπτωση σε Edge εμείς δεν έχουμε! Το έχουμε λύσει! Πάλι κάποιο λάθος κάνεις!

4. Η μετάβαση στον νεο όμιλο, και για να φανούν οι επενδύσεις, θέλει κάποιο χρόνο (8-10 χρόνια). Υπομονή και πολύ σύντομα θα δείτε τις αλλαγές! Μέχρι τότε αν έχετε πρόβλημα στείλτε στην φόρμα επικοινωνίας από το franchise μου, ε, το εταιρικό site εννοούσα.

😊

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

1 hour ago, memoriesradio said:

Να πάρεις ναυαρχίδα συσκευή, πχ S26 για να έχουμε αξιόπιστες μετρήσεις.

Αυτό ήθελα να το θίξω κάποια στιγμή πέρα απ' την πλάκα.. γιατί είναι αξιόπιστη η μέτρηση με ναυαρχίδες λες και όλος ο κόσμος έχει iPhone;;

Αξιόπιστη μέτρηση θα ήταν αν είχαμε τον μέσο όρο ταυτόχρονης μέτρησης με κινητά 800, 400 και 200€ στην ίδια θέση.

Και στην τελική γιατί να μην θεωρούμε αξιόπιστη μέτρηση την χαμηλότερη (υψηλή) αλλά την υψηλότερη;;

Δλδ τι λέμε στον αναγνώστη του forum; ότι μπορεί να πιάσει 600 ΑΛΛΑ με iPhone 13 ή και νεότερο; 

Edited by kalitexnis_g

Παιδιά παρατηρεί κανένας θέμα με το volte αυτή την στιγμή; προσπαθώ εδώ και πόση ώρα να πάρω τηλέφωνο και δεν βγάζει κλήση! Μόνο με 2G.

3 minutes ago, Cris4524 said:

Παιδιά παρατηρεί κανένας θέμα με το volte αυτή την στιγμή; προσπαθώ εδώ και πόση ώρα να πάρω τηλέφωνο και δεν βγάζει κλήση! Μόνο με 2G.

Κανένα πρόβλημα εδώ 

Το Opensignal έβγαλε κάποια στατιστικά για την κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως στο 5G. 
Χώρισαν τις χωρες σε Γκρουπ. Τα ελληνικά δίκτυα βρίσκονται στο Group 2. 
Απο τους ελληνικούς παρόχους, μόνο η Nova εμφανίζεται σε μια κατηγορία. 11η στους παρόχους με τη μεγαλύτερη αύξηση ταχυτητων στο 5G συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές. 
Οι άλλοι δυο δεν εμφανίζονται στους κορυφαίους άλλων κατηγοριών. IMG_9552.thumb.jpeg.c28d199ab2a55d89b373add7d47e5d87.jpeg

Οι υπόλοιποι πάροχοι στο Group 2IMG_9553.thumb.jpeg.d44e0819657312bb06783c589ce66aad.jpeg

Εντυπωση μου κάνει το πως εμφανίζεται η Nova και όχι η συνεργάτιδα που βάζει περισσότερη Ν78 σύμφωνα με τα λεγόμενα αρκετών(τα οποία εννοείται δεν αμφισβητώ). Το σίγουρο είναι πως κάτι κάνουν καλα. 

Πολύ σημαντικότατο αυτό που μόλις διαβάσαμε και σωστά έκανες που το εντόπισες.

Αντανακλά όλη τη δουλειά που γίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα, την έχουμε επισημάνει, την έχουμε μετρήσει με αντικειμενικά και αδιαμφισβήτητα κριτήρια και φαίνεται μάλιστα στα εγκυρότερα παγκοσμίως τεστ ταχυτήτων δικτύων. 

Τα συγχαρητήρια αξίζουν πρώτιστα στους εργαζόμενους, που μέσα σε πολύ δύσκολο οικονομικά περιβάλλον και με την κατάσταση όπως βρίσκεται στη χώρα μας ιδιαιτέρως πεσμένη, δίνουν και την ψυχή τους. 

Αυτό ισχύει βέβαια για τους εργαζόμενους όλων των εταιρειών και όλων των κλάδων, όχι μόνο των τηλεπικοινωνιών, αλλά να μην επεκταθούμε γιατί θα πάμε σε πολιτική συζήτηση. 

Παύλος Παυλίδης 

2 ώρες πριν, memoriesradio said:

Καλησπέρα Νίκο!

1. Να πάρεις ναυαρχίδα συσκευή, πχ S26 για να έχουμε αξιόπιστες μετρήσεις.

2. Να ξαναπεράσεις χθες από τα τούνελ στο Μέτσοβο έως Γρεβενά, γιατί αναβαθμίζουν κάθε μέρα (πρωί , μεσημέρι και βράδυ) λέμε! Μπορεί να κάνεις κι εσύ λάθος που είδες no service! 

3. Μετάπτωση σε Edge εμείς δεν έχουμε! Το έχουμε λύσει! Πάλι κάποιο λάθος κάνεις!

4. Η μετάβαση στον νεο όμιλο, και για να φανούν οι επενδύσεις, θέλει κάποιο χρόνο (8-10 χρόνια). Υπομονή και πολύ σύντομα θα δείτε τις αλλαγές! Μέχρι τότε αν έχετε πρόβλημα στείλτε στην φόρμα επικοινωνίας από το franchise μου, ε, το εταιρικό site εννοούσα.

😊

1) Έχω iPhone 13, δεν είναι συσκευή των 150€.

2) Ήμουν εν κινήσει είχε κακοκαιρία δεν ήμουν συνεχώς στο κινητό από πάνω. 

3) Οφείλεται αυτό το φαινόμενο των μεταπτώσεων σε περιορισμένη κάλυψη. 

4) Εγώ πληρώνω υπηρεσίες δεν με ενδιαφέρει. Ήδη ένα από τα 3 σταθερα που έχω θα φύγει κοσμοτε. 

37 minutes ago, Cris4524 said:

Και εμένα κολλησε το VoLTE από nova κινητό σε Σταθερο.

Πάντως για να πω την αλήθεια, επειδή λόγω της δουλειας μου ανεκαθεν ερχόμουν σε επαφή με επιχειρήσεις απο όλο τον κόσμο, παγκοσμίως υπάρχει μια ύφεση. Δεν πρωτοτυπεί η Ελλάδα αυτή τη φορά, όσο και αν δεν συμφέρει καποιους γιατί χαλαει το αφήγημα τους. 

Η Ελλάδα θα ελεγα έχει περάσει πολυ πολυ χειρότερες καταστάσεις στο θέμα οικονομίας και επιχειρείν, τις οποίες δημιούργησε «μόνη της». 

Θέλω να καταλήξω στο ότι παντου στον κόσμο υπάρχει αυτή η ύφεση σε όλους τους τομείς και συνεπώς και στις τηλεπικοινωνίες.

40 minutes ago, p_k said:

Αντανακλά όλη τη δουλειά που γίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα, την έχουμε επισημάνει, την έχουμε μετρήσει με αντικειμενικά και αδιαμφισβήτητα κριτήρια και φαίνεται μάλιστα στα εγκυρότερα παγκοσμίως τεστ ταχυτήτων δικτύων. 

Τα συγχαρητήρια αξίζουν πρώτιστα στους εργαζόμενους, που μέσα σε πολύ δύσκολο οικονομικά περιβάλλον και με την κατάσταση όπως βρίσκεται στη χώρα μας ιδιαιτέρως πεσμένη, δίνουν και την ψυχή τους. 

Αυτό ισχύει βέβαια για τους εργαζόμενους όλων των εταιρειών και όλων των κλάδων, όχι μόνο των τηλεπικοινωνιών, αλλά να μην επεκταθούμε γιατί θα πάμε σε πολιτική συζήτηση. 

Edited by panos.k2

1 hour ago, p_k said:

1. Πως και δεν είναι Νο1 η Cosmote, που χρόνια τώρα βγαίνει Νο1 από την έγκυρη Ookla και φυσικά το πολυδιαφημίζουν;

2. Να υπενθυμίσω ότι οι "εργαζόμενοι", που αξίζουν τα συγχαρητήρια, είναι τα Τούρκικα συνεργεία, που έχουν αναλάβει τις εγκαταστάσεις/αναβαθμίσεις της Victus. Όχι ότι δεν είναι άνθρωποι κι αυτοί, απλά είναι από άλλο "οικονομικό" περιβάλλον.

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Όλοι οι εργαζόμενοι αξίζουν τον σεβασμό μας, ανεξαρτήτως εθνικότητας. 

Παύλος Παυλίδης 

Μπράβο εξέλιξη η Ευζώνων! 

Είχα τέσσερις μήνες να πάω προς τα εκεί και βλέπω Ν78. 

Screenshot_2023-10-23-18-02-53-090_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2023-10-23-17-48-04-753_cz.mroczis.netmonster.jpg

Screenshot_2023-10-23-17-47-58-657_cz.mroczis.netmonster.jpg

Στο ίδιο ακριβώς σημείο, σε εσωτερικό χώρο, 6ος όροφος 

Screenshot_2023-10-23-18-09-04-837_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Edited by p_k

Παύλος Παυλίδης 

Βλέπω πως η nova έβαλε Ν78 από Ν1 τόσο καιρό!! Δηλαδή σε δεύτερη φάση μετά από μήνες έβαλε Ν78

Screenshot_2023-10-23-20-04-39-22_852d9ab5d1afb8981047556cdc8c5f40.jpg

Samsung S21 Ultra