ilka71 Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 πηρα το s21 fe και επειδή δεν έβλεπα 5g πήρα και το 13800 για να ενεργοποιηθεί το 5g μου είπαν το έκαναν αλλά μόνο 4g+ βλέπω. μένω κέντρο Πειραιά. πρέπει να κάνω κάτι άλλο; έκανα και 2 φορες επανεκκίνηση Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 19, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 Μήπως έχεις πολύ παλιά κάρτα σιμ; Δεν εννοώ τριών και τεσσάρων ετών αλλά πολύ παλιά. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 Μήπως έχεις πολύ παλιά κάρτα σιμ; Δεν εννοώ τριών και τεσσάρων ετών αλλά πολύ παλιά.δεν θυμάμαι αλλά σίγουρα είναι 6-7 ετών! Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 19, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 Κέντρο Πειραιά δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει 5g, σίγουρα σου το ενεργοποίησαν; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 (edited) Εφόσον συνδέεται σε 4g θα έπρεπε να συνδέεται σε 5g. Αυτήν την πολιτική χειροκίνητης ενεργοποίησης 5g δεν την καταλαβαίνω. Edited February 19, 2023 by mixtri 4 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 πηρα 3 τηλέφωνα ο πρώτος το είχε - μου είπε-ενεργοποιήσει. οι άλλοι 2 το επιβεβαίωσαν Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 19, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 Στην επιλογή τύπου δικτύου της συσκευής έχεις επιλέξει το 5g; Προφανώς θα το έχεις κάνει, αλλά στην προσπάθειά μου να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει, σκέφτηκα και αυτό. Οδός Ανθέων, Περαία 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 πηρα 3 τηλέφωνα ο πρώτος το είχε - μου είπε-ενεργοποιήσει. οι άλλοι 2 το επιβεβαίωσαν Sent from my SM-G990B2 using TapatalkΚάνε μια γύρα γενικά... Στις περιοχές που είσαι.Αν δεν δεις πουθενά 5, πήγαινε μια βόλτα για αλλαγή sim.Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 (edited) Έχει πάθει κάτι ο χάρτης ταχυτήτων της Nova από browser? Όπου κάνω κλικ λέει πάνω από 100mbps download/πάνω από 100mbps upload. ΧΑΧΑ! Καλά πήγε και αυτό... Edited February 20, 2023 by mixtri 1 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Όχι βέβαια. Αναβαθμίστηκε το δίκτυο σε όλη την Ελλάδα Poco X3 Pro via Tapatalk 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 20, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 2 minutes ago, mixtri said: Έχει πάθει κάτι ο χάρτης ταχυτήτων της Nova από browser? Όπου κάνω κλικ λέει πάνω από 100mbps download/πάνω από 100mbps upload. ΧΑΧΑ! Καλά πήγε και αυτό... Μόλις δοκίμασα και δεν ισχύει αυτό, σε πολλές περιπτώσεις βέβαια δίνει παρόμοιες ταχύτητες, όμως δοκιμάζοντας για παράδειγμα πάνω στη Φλώρινα που ξέρω ότι δεν πιάνει 100, έδειχνε χαμηλότερη ταχύτητα. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 7 minutes ago, p_k said: Μόλις δοκίμασα και δεν ισχύει αυτό, σε πολλές περιπτώσεις βέβαια δίνει παρόμοιες ταχύτητες, όμως δοκιμάζοντας για παράδειγμα πάνω στη Φλώρινα που ξέρω ότι δεν πιάνει 100, έδειχνε χαμηλότερη ταχύτητα. Εγώ το έβαλα σε σημείο που δεν έχει καν κάλυψη και μου έβγαλε πάνω από 100. 3 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 20, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Just now, mixtri said: Εγώ το έβαλα σε σημείο που δεν έχει καν κάλυψη και μου έβγαλε πάνω από 100. Προφανώς πρόκειται για κάποια δυσλειτουργία. Αν είναι έτσι, θα αποκατασταθεί. Αν δεν κάνω λάθος, είναι η μοναδική εταιρεία που δείχνει ταχύτητες κάλυψης σε επίπεδο δρόμων, αν κάνω λάθος διορθώστε με παρακαλώ. 3 minutes ago, mixtri said: Εγώ το έβαλα σε σημείο που δεν έχει καν κάλυψη και μου έβγαλε πάνω από 100. Ποιο είναι το σημείο αυτό αν επιτρέπεται να δοκιμάσω και εγώ; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 10 minutes ago, p_k said: Προφανώς πρόκειται για κάποια δυσλειτουργία. Αν είναι έτσι, θα αποκατασταθεί. Αν δεν κάνω λάθος, είναι η μοναδική εταιρεία που δείχνει ταχύτητες κάλυψης σε επίπεδο δρόμων, αν κάνω λάθος διορθώστε με παρακαλώ. Ποιο είναι το σημείο αυτό αν επιτρέπεται να δοκιμάσω και εγώ; Αλόννησος. Στο ανάμεσα στο νησι που είναι δίπλα δεν έχει καν κάλυψη. Πηλιο επίσης σε κάποιες παραλίες προς βόρεια… 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Για τα πανηγύρια είναι οι χάρτες και των τριών εταιριών και ιδιαίτερα αυτές των ταχυτήτων. Όταν θέλω να γελάσω μπαίνω και βλέπω σε σημεία που δήθεν πιάνουν 1000 και πιάνουν τα 3 του καράμπελα 🤣🤣🤣🤣🤣 3 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 20, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Στην περιοχή μου είναι ακριβέστατοι. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 1 minute ago, p_k said: Στην περιοχή μου είναι ακριβέστατοι. Είσαι τυχερός 🤣 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Στενή Βάλα. Αλόννησος. 100/100 δείχνει ο χάρτης. Δεν έχει ΚΑΝ σήμα. 1 1 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 (edited) Σε όσους μένετε Ήπειρο και Θεσσαλία κλείσει το 3g που είναι να κλείσει αύριο ενημερώστε!🙂 Just now, mixtri said: Στενή Βάλα. Αλόννησος. 100/100 δείχνει ο χάρτης. Δεν έχει ΚΑΝ σήμα. Τόσο καλααα Edited February 20, 2023 by Nickchris36 2 3 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Just now, Nickchris36 said: Σε όσους μένετε Ήπειρο και Θεσσαλία κλείσει το 3g που είναι να κλείσει αύριο ενημερώστε!🙂 Τόσο καλααα Η κατάσταση στην Αλόννησο είναι τραγική. 2 1 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Just now, mixtri said: Η κατάσταση στην Αλόννησο είναι τραγική. Γιατί έτσι... Δεν έχει κάλυψη καθόλου? Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 2 minutes ago, Nickchris36 said: Γιατί έτσι... Δεν έχει κάλυψη καθόλου? Στη χώρα είναι καλή. Όσο πας βόρεια τα πράγματα χαλάνε. Στο πατητήρι σε outdoors είναι οκ. 1 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 @mixtri Όντως το site τα έχει παίξει, η εφαρμογή τους δείχνει να δουλεύει κανονικά. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 38 minutes ago, CaptainNickGR said: @mixtri Όντως το site τα έχει παίξει, η εφαρμογή τους δείχνει να δουλεύει κανονικά. Καλά και το 10 ως 30 αστείο μου φαίνεται αλλά πάλι καλά. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 2 ώρες πριν, Nickchris36 said: Σε όσους μένετε Ήπειρο και Θεσσαλία κλείσει το 3g που είναι να κλείσει αύριο ενημερώστε!🙂 Θα ενημερώσω για τη Θεσσαλία. Το bandwidth στη B1 το διπλασιάζουν κατευθείαν με το κλείσιμο ή θέλει πάλι άλλη διαδικασία; 1 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts