elkons Δημ. Παρασκευή στις 09:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:58 πμ 3 minutes ago, George6633 said: Έχει αναλάβει ο @elkonsπλέον μόνο αυτός τα βγάζει πέρα μαζί τους 😅 Δεν έβγαλα μου έλεγε και επέμενε η υπάλληλος ότι το σύστημα λέει αυτό να δοκιμάσω με άλλο κινητό ντε και καλά. Θα δοκιμάσω σήμερα Chat και όχι τηλεφωνικά από περιέργεια μήπως μου ανοίξει αίτημα. Στις άλλες 2 είναι σε εξέλιξη. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Παρασκευή στις 10:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:01 πμ Just now, elkons said: Δεν έβγαλα μου έλεγε και επέμενε η υπάλληλος ότι το σύστημα λέει αυτό να δοκιμάσω με άλλο κινητό ντε και καλά. Θα δοκιμάσω σήμερα Chat και όχι τηλεφωνικά από περιέργεια μήπως μου ανοίξει αίτημα. Στις άλλες 2 είναι σε εξέλιξη. Άστο μην μπλέκεις άλλο,δεν βγάζεις άκρη με αυτους αρκετά μίλησες,παίρνουν έναν χάρτη και τον έχουν κάνει ευαγγέλιο,δεν βγαίνουν από την κασέτα.Θα στείλω ξανά στο τσατ εγω. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Σάββατο στις 12:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:21 μμ Λιμάνι Κυλλήνης,μέσα στο καράβι 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Σάββατο στις 03:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:20 μμ Λιμάνι Μαντουδίου Προκόπι Χαλκίδας - Αιδηψού και Ψαχνών - Πολιτικών Λιανή άμμος, Γεωργίου Παπανδρέου 5 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 03:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:45 μμ 24 minutes ago, Arinos said: Λιμάνι Μαντουδίου Προκόπι Χαλκίδας - Αιδηψού και Ψαχνών - Πολιτικών Λιανή άμμος, Γεωργίου Παπανδρέου Λιανή Άμμο εντομεταξυ η CHALKIDA TOP φαίνεται τι χάλια απόδοση η N78 💀 Καλά να περάσεις 😃 9 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Σάββατο στις 03:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:47 μμ Πετάει... Χαρταετό 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 03:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:53 μμ 3 minutes ago, Arinos said: Πετάει... Χαρταετό Έχει και δυνατό SNR οπότε μικρότερη κίνηση, η Cosmote προς τα κει με PCI 454 έχει μονοψήφιο SNR αλλά άλλη ταχύτητα. Είμαι κοντά στην Ορέστη Μακρή θα μετρήσω μετά Λιανή Άμμο με τη πράσινη με το ταπεινό A15 5G μου.. Όταν λέω φαίνεται η κεραία,προς τα πάνω προς Λεωφόρο Γεωργίου Παπανδρέου φαίνεται καλά https://ibb.co/84dbKSGq https://maps.app.goo.gl/8Mr6uwUNevpjD3pGA?g_st=ac @Arinos Πες μου ότι η μέτρηση είναι κοντά στα ΑΒ με οπτική επαφή με τη κεραία να με πεθάνεις τωρα.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Σάββατο στις 04:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:07 μμ 46 minutes ago, Arinos said: Λιμάνι Μαντουδίου Προκόπι Χαλκίδας - Αιδηψού και Ψαχνών - Πολιτικών Λιανή άμμος, Γεωργίου Παπανδρέου Ή ένταση είναι απαράδεκτη υψηλή για την απόσταση. Σε κάθε μέτρηση η Β20 είναι πραγματικά ξεχειλωμένη. 10 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 04:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:10 μμ 1 minute ago, mixtri said: Ή ένταση είναι απαράδεκτη υψηλή για την απόσταση. Σε κάθε μέτρηση η Β20 είναι πραγματικά ξεχειλωμένη. Ξεκάθαρα. Κάποτε δεν είχε καθόλου σήμα στο Προκόπι οριακά ή EDGE απο την ίδια κεραία.. απορώ με τόσα βουνά πως έφτασε το σήμα εκεί ενώ δεν τήν πείραξαν ίδια είναι τα ίδια σεκτορ. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. Σάββατο στις 04:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:59 μμ η 5190 (nova/vf) σε οποιον θελει να την ανεβασει στο cellmapper... 9 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Σάββατο στις 06:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:38 μμ 2 ώρες πριν, elkons said: @Arinos Πες μου ότι η μέτρηση είναι κοντά στα ΑΒ με οπτική επαφή με τη κεραία να με πεθάνεις τωρα.. Λίγο πιο κάτω αλλά ναι φαίνεται ο λόφος κανονικά 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 06:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:48 μμ 6 minutes ago, Arinos said: Λίγο πιο κάτω αλλά ναι φαίνεται ο λόφος κανονικά Χαμηλά ρε παιδί μ όμως.. παλιά είχε δώσει με λιγότερη κίνηση γύρω στα 200 τώρα πλέον δεν αντέχει αλλά για την ώρα που μέτρησες η κίνηση ήταν μικρή. Όταν ανέβει η κίνηση πάνω απο -11 η N78 πάει χάλια στη nova ενώ έχει πολύ δυνατό SNR άμα συγκρίνεις οτε στο ανάλογο νήμα που ανέβασα πριν.. τι να πω δεν είμαι τεχνικός ούτε ξέρω τι και πως. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Σάββατο στις 07:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:20 μμ Ούτε εγώ είμαι τεχνικός και οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες. Το σήμα φαίνεται οκ αλλά οι ταχύτητες για είναι για κλάματα.Έχω βγάλει στην ίδια κεραία με ίδιο σήμα και το ίδιο PCI στον ΑΒ απ' έξω κάπου στα 220/70 άλλη φορά. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 07:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:25 μμ (edited) Πάντα έπαιζε για Ν78 λίγο δεν είχα δει ποτέ 400+ με WIND όταν την πρωτοείχε βάλει τότε. Ούτε στη Vodafone. Τον τελευταίο χρόνο τόσο δίνει όμως το πρωί μπορεί να δεις 150. Άμα είχες την άλλη εταιρία (πράσινη) εκείνη την μέρα που μέτρησες θα είχες δει τις διαφορές αν και στη χρήση δεν αλλάζουν πολλά. Δεν ξέρω άμα παίζει ρόλο που vf nova παίζουν με μικροκυμματικά μόνο και γ Cosmote οπτική ίνα. Η κεραία ανήκει στον ΟΤΕ. Παλιά είχε μια μικρή Vodafone και αυτή ήταν Cosmote/WIND συνεγκατασταση αλλά έβαλε και η Vodafone τελικά. Εντομεταξυ ακόμα οι άλλες 2(vf/nova)δεν έχουν άδεια για τη Ν78 αλλα δε βαριέσαι τόσα χρόνια 😂 Edited Σάββατο στις 07:30 μμ by elkons 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Κυριακή στις 05:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:24 πμ 14 ώρες πριν, Arinos said: Λιμάνι Μαντουδίου Προκόπι Χαλκίδας - Αιδηψού και Ψαχνών - Πολιτικών Λιανή άμμος, Γεωργίου Παπανδρέου Πολύ χαμηλό διψήφιο και καθόλου τριψήφιο. Τρατζικ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Κυριακή στις 12:33 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:33 μμ Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Κυριακή στις 01:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:57 μμ 1 hour ago, p_k said: Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης Πόσο μπροστά ήσουν φίλε μου από όλους μας. Τώρα καταλάβαμε το όνομα σου στο φόρουμ. Ήταν προφητικό για τις ταχύτητες της νοβάρας μας με τον κόφτη των 8mbps.🤣 Το 234/44 είναι Π.Κ. Δηλαδή προ κόφτη. Τις Μ.Κ. Ταχύτητες τις ξέρουμε 8μβπσ ονλυ (ΜΚ = μετά τον κόφτη).🤣 (Παρακαλώ οι δεκάδες ψεύτικοι λογαριασμοί μην αρχίσουν τα κόκκινα χεράκια απλά χιούμορ κάνουμε. Η ζωή είναι πολύ μικρή για κακίες). 10 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Κυριακή στις 02:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:03 μμ 5 minutes ago, cmvr said: Πόσο μπροστά ήσουν φίλε μου από όλους μας. Τώρα καταλάβαμε το όνομα σου στο φόρουμ. Ήταν προφητικό για τις ταχύτητες της νοβάρας μας με τον κόφτη των 8mbps.🤣 Το 234/44 είναι Π.Κ. Δηλαδή προ κόφτη. Τις Μ.Κ. Ταχύτητες τις ξέρουμε 8μβπσ ονλυ (ΜΚ = μετά τον κόφτη).🤣 (Παρακαλώ οι δεκάδες ψεύτικοι λογαριασμοί μην αρχίσουν τα κόκκινα χεράκια απλά χιούμορ κάνουμε. Η ζωή είναι πολύ μικρή για κακίες). Με Μ.Κ. θα βγάλει 8 όσο αγκαλιά με την κεραία κι αν κάνεις το τεστ.. δεν έχει νόημα.. 😉😂😂😂 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. Κυριακή στις 03:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:32 μμ Στην Πάρο έχουμε πρόσφατη εικόνα; Παίζει τίποτα ή να βάλω κάρτα στην πράσινη; 😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Κυριακή στις 08:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:48 μμ (edited) 5 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Στην Πάρο έχουμε πρόσφατη εικόνα; Παίζει τίποτα ή να βάλω κάρτα στην πράσινη; 😅 Έχει δικτυάρα! Don't worry! Έχει βελτιωθεί και άλλο από την εποχή της WIND. https://startupper.gr/news/71856/dorean-5g-wifi-hotspots-stin-paro-apo-ti-wind/ Edited Κυριακή στις 08:55 μμ by Chrischal1908 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Δευτέρα στις 05:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:18 πμ Ξηροκαστελλο Ζάκυνθος...Ένα μικρό χωριό πάνω στο δρόμο που είναι πέρασμα για να πας σε τουριστικά μέρη. 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Δευτέρα στις 09:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:27 πμ 12 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Έχει δικτυάρα! Don't worry! Έχει βελτιωθεί και άλλο από την εποχή της WIND. https://startupper.gr/news/71856/dorean-5g-wifi-hotspots-stin-paro-apo-ti-wind/ Τραγική είναι. Λίγο έξω από τη χώρα και το EDGE πάει σύννεφο. Και η κόκκινη παρόμοια χάλια. Μόνο με πράσινη γινόταν δουλειά. Αυτά πέρυσι 17 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Στην Πάρο έχουμε πρόσφατη εικόνα; Παίζει τίποτα ή να βάλω κάρτα στην πράσινη; 😅 4 ώρες πριν, George6633 said: Ξηροκαστελλο Ζάκυνθος...Ένα μικρό χωριό πάνω στο δρόμο που είναι πέρασμα για να πας σε τουριστικά μέρη. Μέτριο 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 09:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:29 πμ 1 minute ago, Gv2008 said: Μέτριο Για Ν1 είναι οκ βέβαια δεν έχει ακόμα κίνηση 🙂🙂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Δευτέρα στις 09:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:58 πμ 30 minutes ago, Gv2008 said: Τραγική είναι. Λίγο έξω από τη χώρα και το EDGE πάει σύννεφο. Και η κόκκινη παρόμοια χάλια. Μόνο με πράσινη γινόταν δουλειά. Αυτά πέρυσι Μέτριο Έφτασα και 120 αλλά μέχρι εκεί... Όλες μέτριες είναι εδω σε αυτό το χωριό. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 09:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:59 πμ Φίλε μια χαρά είναι για χωριό...άλλα έχουν ακόμα <<Δίκτυο μη διαθέσιμο >> 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts