rebel1 Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 Ναι αλλά το φρεάτιο γράφει wind, απαράδεκτοιSent from my iPad using Tapatalk 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 4 ώρες πριν, rebel1 said: Ναι αλλά το φρεάτιο γράφει wind, απαράδεκτοι Sent from my iPad using Tapatalk Μόνο Windara! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 Ναι αλλά το φρεάτιο γράφει wind, απαράδεκτοιSent from my iPad using TapatalkΑν και λίγο off topic καινούργιες καμπίνες ftth και κουτιά στην εσωτερική εγκατάσταση στα κτήρια γράφουν ακόμα wind. Έχουν πολύ στοκ λογικα.Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 8 ώρες πριν, p_k said: Εξαιρετικές οι φωτογραφίες! Να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου. Κάτι είχες πει για διαβατά κάποια στιγμή. Επειδή στο Cell mapper βλέπω μόνο δυο σταθμούς. Ξέρεις πως παίζει εκεί και στη γύρω περιοχή ; 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 11, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 44 minutes ago, cmvr said: Να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου. Κάτι είχες πει για διαβατά κάποια στιγμή. Επειδή στο Cell mapper βλέπω μόνο δυο σταθμούς. Ξέρεις πως παίζει εκεί και στη γύρω περιοχή ; Δυστυχώς φίλε μου, από δυτική Θεσσαλονίκη δεν ξέρω πολλά πράγματα, οπότε δεν ξέρω και πώς παίζει εκεί. Είναι η είσοδος της πόλης, με πολλή κίνηση καθημερινά πάντως. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 Από δυτική Θεσσαλονίκη πάντως μέτρια είναι στον Εύοσμο, έχει κάλυψη αλλά οι ταχύτητες ειναι χαμηλές και στη χειρότερη απλά λειτουργικό το δίκτυο. Σταυρουπολη και Νεάπολη σε κάποια σημεία ειναι προβληματική. Στα Πεύκα και Ασβεστοχωρι έχει ακομα και σε εξωτερικό χώρο Edge. 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 Μα καλά, που πήγε το 5G στα καρδαμιτσια; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 Έξω από το The Mall, στο Μαρούσι. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 (edited) Δείτε τι συμβαίνει στα καρδαμιτσια στα Γιάννενα τον τελευταίο καιρό Όταν συνδεεται σε κυρια Β7 ή Β28 δεν έχει 5G ενώ δίνει ταχύτητες 100+ Όταν συνδεεται σε κυρια Β20 ή Β3 έχει κανονικά 5G Οπως βλέπετε μιλάμε ακριβώς για την ίδια Κυψέλη. Δεν το παθαίνει μόνο το κινητό μου, όποτε κάτι πείραξαν τώρα πρόσφατα και μπερδεύονται τα κινητά. Για να πιάσω 5G με Β20 κυρια μπάντα ανοιγόκλεισα airplane mode. Συνδέθηκε στο 5G Και μετά από λίγα δευτερόλεπτα επέλεξε κυρια Β7 και με έβγαλε από το 5G Γενικά βλέπω τις τελευταίες μέρες περίεργα πράγματα στα Γιάννενα. Η 15407 (Β3 only από λιγκιαδες) παρεμβάλλεται μονίμως σε περιοχές που καλύπτονται από άλλες κεραίες με αποτέλεσμα το 5G να ανοιγοκλείνει συνεχώς σε συγκεκριμένα σημεία. Και το πρόβλημα ειναι ότι σε ώρες αιχμής η 15407 δίνει μονοψήφια, σε περιοχές που καλύπτονται κανονικά από 5G και τριψήφιες ταχύτητες. Δεν ξερω τι μανταρα έχουν κάνει αυτές τις μέρες από τις αρχές Ιούνη, μίλησα μέσω messenger με την εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι υπάρχει βλάβη στην 15407. Ελπίζω να αναβαθμίσουν κιόλας γιατί αυτή η κεραια δίνει δυνατό σημα Β3 σε πολλά σημεία. Edited June 15, 2023 by panos.k2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 15, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2023 Τρίλοφος, ανατολική Θεσσαλονίκη 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 (edited) Χθες, κοντά στο ΣΕΑ Μεγάρων, εν κινήσει. Σήμερα, κοντά στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Edited June 17, 2023 by MitsosDaBest13 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 17, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 Πολύ πεσμένες οι ταχύτητες 5g σήμερα από την κεραία του Λακκώματος, Χαλκιδική. Χαμός γίνεται από την κακοκαιρία βέβαια, αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 1 ώρα πριν, MitsosDaBest13 said: Χθες, κοντά στο ΣΕΑ Μεγάρων, εν κινήσει. Σήμερα, κοντά στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Μέτρα και σε άλλα σημεία αν μπορείς εκτός αστικών κέντρων να δούμε αν αναβάθμισαν τις σπαστικές band 20 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 (edited) Η αναβάθμιση του δικτύου στον Πειραιά και ευρύτερα ολοκληρώθηκε; Αναμένεται; Edited June 17, 2023 by Chrischal1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 (edited) 1 hour ago, Chrischal1908 said: Η αναβάθμιση του δικτύου στον Πειραιά και ευρύτερα ολοκληρώθηκε; Αναμένεται; Ναι. Σε ποσοστά πάνω από 90%. Καλύφθηκε και όλη η Αμφιάλη που είχε θέμα Edited June 17, 2023 by Gv2008 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 18 minutes ago, Gv2008 said: Ναι. Σε ποσοστά πάνω από 90%. Καλύφθηκε και όλη η Αμφιάλη που είχε θέμα Μπήκαν και νέες κεραίες; Αναμένονται και άλλες; Κερατσίνι οκ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 (edited) Πάντως κάνω χάζι όταν διαβάσω στο αντίστοιχο νήμα του Vodafone 5g που κάνουν like οι λάτρεις της Νόβα ότι έχει κακό δίκτυο σε συγκεκριμένα σημεία με 5g εντωμεταξύ όταν μιλάμε για 5g μπαίνουν σχεδόν ταυτόχρονα και στις δυο εταιρίες και μιλάμε για σχεδόν παρόμοια κατάσταση και συμπεριφορά από τους ιδίους σταθμούς που αναβαθμίζουν. Σε πολλά αναβαθμισμένα σημεία βλέπεις πάνω κάτω τα ίδια πράγματα ακριβώς 🤣 Edited June 17, 2023 by cmvr 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 7 minutes ago, cmvr said: Πάντως κάνω χάζι όταν διαβάσω στο αντίστοιχο νήμα του Vodafone 5g που κάνουν like οι λάτρεις της Νόβα ότι έχει κακό δίκτυο σε συγκεκριμένα σημεία με 5g εντωμεταξύ όταν μιλάμε για 5g μπαίνουν σχεδόν ταυτόχρονα και στις δυο εταιρίες και μιλάμε για σχεδόν παρόμοια κατάσταση και συμπεριφορά από τους ιδίους σταθμούς που αναβαθμίζουν. Σε πολλά αναβαθμισμένα σημεία βλέπεις πάνω κάτω τα ίδια πράγματα ακριβώς 🤣 Κι όμως. Υπάρχουν πολλά μέρη που η vf είναι καλή έξω η nova σε κακή κατάσταση ενώ σε άλλα μέρη η nova είναι καλύτερη μέχρι τώρα από τη nova. Π.χ. στο Κερατσίνι, μέχρι πριν ένα μήνα η vf είχε 5G N1 5/γραμμές και η nova γυρνούσε σε EDGE 4/5 γραμμές. Πάντως εγώ είμαι φαν μπόι της πράσινης περισσότερο παρόλα τα προβλήματά της 12 minutes ago, Chrischal1908 said: Μπήκαν και νέες κεραίες; Αναμένονται και άλλες; Κερατσίνι οκ; Το Κερατσίνι και η Αμφιάλη που έπεφτε σε EDGE ακόμα και δε εξωτερικούς δρόμους έχουν μπει νέες κεραίες και έχουν καλυφτεί τα πάντα. Η vf είναι ούτως ή άλλως κορυφή όπως και η πράσινη. Εκεί δεν έχουν συνεγκαταστάσεις οι βικτουσιανές 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 (edited) Κοντά στα δικαστήρια της Καλαμάτας. Με DSS. Στην οδό Σταδίου, κοντά στο ιστορικό κέντρο. Βλέπει n78 από την πλατεία μάλλον, γιατί η κεραία #275 είναι σε πυλώνα του γηπέδου του Μεσσηνιακου και έχει DSS (37 με εκείνο). 4 ώρες πριν, cmvr said: Μέτρα και σε άλλα σημεία αν μπορείς εκτός αστικών κέντρων να δούμε αν αναβάθμισαν τις σπαστικές band 20 Η Nova έχει βάλει κάποιες B3 μαζί με τις 20. Γενικά καθυστερεί πολύ περισσότερο σε σχέση με την συνεργάτιδα στις αναβαθμίσεις. Στα βουνά πάνω, σε σταθμούς που καλύπτουν πολλά χιλιόμετρα (π.χ. την #10618 στην Αρκαδία την έπιασα κάποτε 50+ χιλιόμετρα μακριά), έχει ξεμείνει με B20. Έχει κάποια λογική όμως, καθώς η κάλυψη έρχεται πρώτη σε τέτοιες περιπτώσεις. Edited June 17, 2023 by MitsosDaBest13 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2023 Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με το nperf? Δε βρίσκω πως να το βάλω να κάνει μετρήσεις μόνο του. Δοκίμασα να κρύψω και το root αλλά πάλι δε βρίσκω κάτι. Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2023 Αναβαθμίζει σήμερα η Nova κεραίες στον Πειραιά από ότι μαθαίνω. Λόγω βροχής και αναβάθμισης ενδέχεται να υπάρχει αστάθεια και χαμηλές ταχύτητες. Στη γειτονιά μου π.χ. όλες οι κεραίες είναι off. Λαμβάνω B7 από κεραία στον Πειραιά απόστασης 1,2 km. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. June 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2023 Κάνε κ ένα πέρασμα με το Cellmapper ειδικά προς Κερατσίνι που είδα ότι είναι άδειο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2023 3 minutes ago, georgeavl3 said: Κάνε κ ένα πέρασμα με το Cellmapper ειδικά προς Κερατσίνι που είδα ότι είναι άδειο. Έγινε. Πάνω από 3 κεραίες έχουν μπει μόνο Αμφιάλη. Κερατσίνι συνολικά πάνω από 5. Με την πρώτη ευκαιρία θα περάσω Προς το παρόν ανεβαίνω Μαρούσι να ελέγξω πως πάει η αναβάθμιση που έχει αργήσει. Θα πάω και Χαλάνδρι, Φιλοθέη και Εκάλη Καινούρια κεραία με N78 Έξω από τα ΙΚΕΑ στον Κηφισό Νέα Φιλαδέλφεια, φρεσκοαναβαθμισμένη κεραία Μεταμόρφωση με N1 Μέχρι τώρα εδώ που είμαι δεν έχει χάσει το 5G ούτε δευτερόλεπτο. Με ταχύτητες πάντα πάνω από 50 mbps. Σε 2 speedtests είδα 30 mbps αλλά κάτω από 30 δεν έχω πέσει καθόλου. Ένα ακόμα θετικό για όσους εργάζονται, έχει παντού υψηλό upload. Μέσος όρος 50 mbps και δεν έπεσε ποτέ κάτω από 20 Μαρούσι Παρατηρώ πως εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα τόσο με την κάλυψη, αλλά με τις ταχύτητες Από καινούρια κεραία στο Μαρούσι με N1. Τρομερό ping όπως και upload 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, Gv2008 said: Έγινε. Πάνω από 3 κεραίες έχουν μπει μόνο Αμφιάλη. Κερατσίνι συνολικά πάνω από 5. Με την πρώτη ευκαιρία θα περάσω Προς το παρόν ανεβαίνω Μαρούσι να ελέγξω πως πάει η αναβάθμιση που έχει αργήσει. Θα πάω και Χαλάνδρι, Φιλοθέη και Εκάλη Καινούρια κεραία με N78 Έξω από τα ΙΚΕΑ στον Κηφισό Νέα Φιλαδέλφεια, φρεσκοαναβαθμισμένη κεραία Μεταμόρφωση με N1 Μέχρι τώρα εδώ που είμαι δεν έχει χάσει το 5G ούτε δευτερόλεπτο. Με ταχύτητες πάντα πάνω από 50 mbps. Σε 2 speedtests είδα 30 mbps αλλά κάτω από 30 δεν έχω πέσει καθόλου. Ένα ακόμα θετικό για όσους εργάζονται, έχει παντού υψηλό upload. Μέσος όρος 50 mbps και δεν έπεσε ποτέ κάτω από 20 Μαρούσι Παρατηρώ πως εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα τόσο με την κάλυψη, αλλά με τις ταχύτητες Από καινούρια κεραία στο Μαρούσι με N1. Τρομερό ping όπως και upload Θέλει πύκνωση το δίκτυο στο Μαρούσι. Οι ταχύτητες είναι το κύριο πρόβλημα. Εάν πέρασες από την Αγίου Κωνσταντίνου κατεύθυνση προς το mall θα δεις. Εσωτερικά κυρίως είμαστε με μονοψήφιες ταχύτητες όπως και η συνεργάτιδα. Edited June 18, 2023 by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2023 14 minutes ago, Chrischal1908 said: Θέλει πύκνωση το δίκτυο στο Μαρούσι. Οι ταχύτητες είναι το κύριο πρόβλημα. Εάν πέρασες από την Αγίου Κωνσταντίνου κατεύθυνση προς το mall θα δεις. Εσωτερικά κυρίως είμαστε με μονοψήφιες ταχύτητες όπως και η συνεργάτιδα. Κάτι είδα. Στο κυλικείο του Κοιμητηρίου Αμαρουσίου εσωτερικά η κόκκινη και κυρίως η πράσινη μη λειτουργικές, ίσως με vf και με υπομονή να έκανες δουλειά δεν δουλεύει σωστά. Η nova έχει 15 mbps download. Μέτριο αλλά είναι η μόνη λειτουργική καλώς ή κακώς. Η vf μόνο 4G με 5 mbps και η cosmote 5G και βγάζει error το speedtest 2 ώρες πριν, georgeavl3 said: Κάνε κ ένα πέρασμα με το Cellmapper ειδικά προς Κερατσίνι που είδα ότι είναι άδειο. Τι πρέπει να πατήσω για να αρχίσω να καταγράφω; Στη δεύτερη εικόνα που έχει το βελάκι προς τα πάνω; Πρέπει να έχω κλειστή τη μία κάρτα; Πρέπει να έχω ανοιχτή την εφαρμογή; Και πρέπει να πατήσω κάτι άλλο; Σε λίγο ανταπόκριση από Μελίσσια. Η αναβάθμιση ξεπερνά το 75% 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts