panos.k2 Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 54 minutes ago, costas_pro said: Αρα μπορει να εχω 5G και απλα να μη το δειχνει; Αν έχεις 5G θα το δείχνει. η q λειτουργεί με εσωτερική περιαγωγή όμως και δεν δίνει λειτουργίες όπως volte και 5G. Για να ενεργοποιηθούν πρέπει να αλλάξεις κάρτα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 Αθήνα, Πατησίων πλατεία Αμερικής έως περίπου Γαλατσίου πρέπει να έχει n78, για κάποιο λόγο κρασαρε η εφαρμογή του speedtest και δεν πρόλαβα να βγάλω screenshot. Περίπου 800 mbps - 1100 mbps, θα ανεβάσω μετρήσεις τις επόμενες μέρες. Βέβαια κοντά στην Γαλατσίου το upload κάτω από 1 mbps. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 19 minutes ago, Arinos said: Αθήνα, Πατησίων πλατεία Αμερικής έως περίπου Γαλατσίου πρέπει να έχει n78, για κάποιο λόγο κρασαρε η εφαρμογή του speedtest και δεν πρόλαβα να βγάλω screenshot. Περίπου 800 mbps - 1100 mbps, θα ανεβάσω μετρήσεις τις επόμενες μέρες. Βέβαια κοντά στην Γαλατσίου το upload κάτω από 1 mbps. Γενικά μετά το τελευταίο update κρασάρει το speedtest τουλάχιστον στο 5g tablet μου. 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 40 minutes ago, cmvr said: Γενικά μετά το τελευταίο update κρασάρει το speedtest τουλάχιστον στο 5g tablet μου. Δεν ξέρω πότε έγινε το update αλλά ναι έχω την τελευταία έκδοση και σήμερα χρησιμοποίησα την εφαρμογή πρώτη φορά μετά από αρκετές μέρες και έγινε αυτό. Ελπίζω να το φτιάξουν σύντομα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 Ισχύει αυτό. Προσπάθησα σήμερα να κάνω μετρήσεις μέσα στα Γιάννενα και με καμια απο τις δυο κάρτες δεν μπορούσα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 Έξω από το μετρό Άγιος Αντώνιος, στο Περιστέρι. Παραμένει το χάλι, αν και πλέον δεν υπάρχει 3G για να "πέσει" εκεί. 😝 Γενικά σε όλη την περιοχή η Nova είναι μέτρια προς κακή. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 3 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Έξω από το μετρό Άγιος Αντώνιος, στο Περιστέρι. Παραμένει το χάλι, αν και πλέον δεν υπάρχει 3G για να "πέσει" εκεί. 😝 Γενικά σε όλη την περιοχή η Nova είναι μέτρια προς κακή. Κάτσε να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση στη περιοχή και μετά θα την κρίνουμε όπως πρέπει. Προτείνω πέρνα ξανά από Σεπτέμβρη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 18 ώρες πριν, cmvr said: Γενικά μετά το τελευταίο update κρασάρει το speedtest τουλάχιστον στο 5g tablet μου. και εμένα πολλές φορές στο κινητό! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 4 minutes ago, waeo said: και εμένα πολλές φορές στο κινητό! Κάνει και άλλο κουλό ενώ μετράει είναι σαν να το έβαλες σε slow motion έχει πλάκα ο δείκτης που πάει καρε καρε. 1 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 Πλατεία Λαυρίου παίζει όπως έπαιζε πάντα, το speedtest όμως έγινε με 1 fps όπως αναφέρει ο @cmvr από πάνω Πλατεία Αμερικής, κρασαρε η εφαρμογή 3 φορές που έκανα speedtest αλλά φαίνεται πως κράτησε 1 στο ιστορικό https://www.speedtest.net/result/a/9309024695 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 (edited) Παραθετω 4G μετρήσεις από το εσωτερικό σου σπιτιού μου στα ιωαννινα που όπως εχω πει, πια καλυπτεται πληρως με N78 που δίνει στην χειρότερη 300down/25up(ναι πιάνω κανονικά Ν78 Και εσωτερικα, άλλωστε το σπίτι είναι στον 4ο και έχει τέτοια δομή που βοηθάει στην καλή κάλυψη) 4G στο καλύτερο σημείο εσωτερικα 4G στο πιο εσωτερικό σημείο πολυ καλά νούμερα. Βέβαια δεν φτανουν τα 500αρια στο 4G που εχω δει στο κέντρο σε ώρες χωρίς κίνηση. Και το up θα έπρεπε να είναι λίγο μεγαλύτερο. ΥΓ: σε μένα το σπιντεστ δεν κόλλησε σε αυτές τις μετρήσεις. Edited May 30, 2023 by panos.k2 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 1 ώρα πριν, Arinos said: Πλατεία Λαυρίου παίζει όπως έπαιζε πάντα, το speedtest όμως έγινε με 1 fps όπως αναφέρει ο @cmvr από πάνω Πλατεία Αμερικής, κρασαρε η εφαρμογή 3 φορές που έκανα speedtest αλλά φαίνεται πως κράτησε 1 στο ιστορικό https://www.speedtest.net/result/a/9309024695 Πραγματικά πως τους ξέφυγε στην ookla δεν μπορώ να το καταλάβω. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 Ούτε εγώ έχω κάποιο πρόβλημα με το speedtest, είτε με data είτε με wifi σε android 13. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 Πάλι πλατεία Αμερικής, eNb 34 με N78 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George97. Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 Καλημέρα στην ομάδα ! Έχω παρατηρήσει ότι σήμερα έχει θέμα το δίκτυο στην Αθήνα ενώ έχω σήμα χάνω κλήσεις και αργεί πολύ στο Ίντερνετ (ενώ έχω κάλυψη 5g), αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 1 hour ago, George97. said: Καλημέρα στην ομάδα ! Έχω παρατηρήσει ότι σήμερα έχει θέμα το δίκτυο στην Αθήνα ενώ έχω σήμα χάνω κλήσεις και αργεί πολύ στο Ίντερνετ (ενώ έχω κάλυψη 5g), αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο ; Καλό θα ήταν να γίνεις πιο συγκεκριμένος η Αθήνα έχει πολλές περιοχές. Είναι σαν να λέμε στην Ελλάδα βρέχει που βρέχει όμως συγκεκριμένα ; 2 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 2 ώρες πριν, George97. said: Καλημέρα στην ομάδα ! Έχω παρατηρήσει ότι σήμερα έχει θέμα το δίκτυο στην Αθήνα ενώ έχω σήμα χάνω κλήσεις και αργεί πολύ στο Ίντερνετ (ενώ έχω κάλυψη 5g), αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο ; Πειραιά πάντως κανένα πρόβλημα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George97. Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 1 ώρα πριν, cmvr said: Καλό θα ήταν να γίνεις πιο συγκεκριμένος η Αθήνα έχει πολλές περιοχές. Είναι σαν να λέμε στην Ελλάδα βρέχει που βρέχει όμως συγκεκριμένα ; Σωστά ! Συγκεκριμένα Πετράλώνα και Γκάζι. Ίσως επηρεάστηκε από την βροχή τώρα λύθηκε ! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 Απέναντι από την κεραία μεν, αλλά μακρινή η n78. Κοντά στο ξενοδοχείο President ήμουν. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 Αν η κεραία στο cell map γράφει lte δίνει 5G? Γιατί υπάρχουν κάποιες κεραίες που γράφουν ότι υποστηρίζουν 5G. Πήρα μια μέτρηση με 5G και το γύρισα σε 4G για να δω τις διάφορες. Είδα ότι στο 4G ανεβάζει μεγαλύτερα downloads. Το ερώτημα δηλαδή είναι όταν η ρύθμιση είναι 5G, ψάχνει αποκλειστικά να βρει σήμα από κεραία με 5G? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 Όχι. Τα ψάχνει όλα και αποφασίζει ανάλογα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashello Δημ. June 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2023 On 2/4/2023 at 9:58 ΜΜ, Nikolas14 said: Λοιπόν, 29€ το μήνα για δυο χρόνια, 2 πάγια δώρο και με 399€ παίρνεις το s23. Και 110€ ακόμα συνολο 500€. τελικα πηρες το s23 399 ευρω?ισχιει η προσφορα? 1 minute ago, kostashello said: τελικα πηρες το s23 399 ευρω?ισχιει η προσφορα? το s23 αξιζει τα λεφτα του ?σε ρωταω γιατι σκεφτομαι να το παρω!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. June 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2023 Άνοιξε 5g από σήμερα Άργος Ορεστικό και ακόμα περισσότερο στην Καστοριά, με ενημέρωσε φίλος.Προηγούμενη νύχτα έπεσε το δίκτυο εντελώς για κάποιες ώρες σε περιοχές που βρισκότανSent from my iPad using Tapatalk 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2023 14 minutes ago, rebel1 said: Άνοιξε 5g από σήμερα Άργος Ορεστικό και ακόμα περισσότερο στην Καστοριά, με ενημέρωσε φίλος. Προηγούμενη νύχτα έπεσε το δίκτυο εντελώς για κάποιες ώρες σε περιοχές που βρισκόταν Sent from my iPad using Tapatalk Πολύ καλές οι ταχύτητες για n1 και σίγουρα θα αυξηθούν. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 3, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2023 32 minutes ago, rebel1 said: Άνοιξε 5g από σήμερα Άργος Ορεστικό και ακόμα περισσότερο στην Καστοριά, με ενημέρωσε φίλος. Προηγούμενη νύχτα έπεσε το δίκτυο εντελώς για κάποιες ώρες σε περιοχές που βρισκόταν Sent from my iPad using Tapatalk Άντε μπράβο, συνέχεια έχει η Φλώρινα! 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts