Jump to content

NOVA 5G

p_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, memoriesradio said:

Update.

Τα Huawei είναι από τον Τούρκο Girisim.
Τώρα αν αυτός έχει και την εργολαβία πάω πάσο.
Επίσης κάπου είχε αναφερθεί εδώ μέσα ότι το τεχνικό τμήμα R&D της Τούρκικης Huawei & Vodafone τα "πήγαινε" πολύ καλά με τον Huawei εξοπλισμό και τα settings του, οπότε μήπως έχουν αναλάβει αυτοί την εδώ εγκατάσταση. Ή μήπως πάλι απλά τα ξεστόκαρε ο Τούρκος.
Tamam!

Εγώ το είχα αναφέρει πριν κάποιους μήνες όσο ακόμα εμένα στην Κωνσταντινούπολη. Βέβαια τότε κάποιος μου είχε πει ότι αποκλείεται. 

2 ώρες πριν, Gv2008 said:

Εγώ το είχα αναφέρει πριν κάποιους μήνες όσο ακόμα εμένα στην Κωνσταντινούπολη. Βέβαια τότε κάποιος μου είχε πει ότι αποκλείεται. 

Μόνο Huawei εξοπλισμό έχουν στην Κωνσταντινούπολη; Τουρκία γενικά;

Edited by Chrischal1908

6 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Κυρίως ναι. Αλλά γενικά οι Τούρκοι δεν τα πάνε καλά με τους Σουηδούς σε πολιτικό επίπεδο. 

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

51 minutes ago, mixtri said:

Κυρίως ναι. Αλλά γενικά οι Τούρκοι δεν τα πάνε καλά με τους Σουηδούς σε πολιτικό επίπεδο. 

ΝΟΚΙΑ που έχει η T-Mobile Αμερικής λένε τίποτα; Αν τα συγκρίνουμε με Ericsson και Huawei, είναι καλύτερα ή χειρότερα;

iPhone 13 Pro Max 

Cosmote+Nova

51 minutes ago, panos.kar said:

ΝΟΚΙΑ που έχει η T-Mobile Αμερικής λένε τίποτα; Αν τα συγκρίνουμε με Ericsson και Huawei, είναι καλύτερα ή χειρότερα;

Η TMO έχει NSN σε μικρό κομμάτι του δικτύου της (πλέον). Ο λόγος είναι οικονομικός αλλά και τεχνικός. Τα NSN είναι εύκολα στο configuration αλλά από επιδόσεις είναι μέτρια. Σε κάθε περίπτωση σταθερά.

Ο κάθε πάροχος που σέβεται τον εαυτό του δίνει ένα κομμάτι του δικτύου του σε κάθε vendor. Μετράει. Αποφασίζει. Για το ποιος είναι καλύτερος, δες ποια δίκτυα βγαίνουν καλύτερα παγκοσμίως σε benchmarking και θα πάρεις την απάντηση. Στα χαρτιά όλες τέλειες είναι. Όταν έρχεται η ώρα του support κάποιες κάνουν τον κινέζο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιαννιτσά, χθες 

Screenshot_2022-12-28-22-22-06-210-edit_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Έδεσσα στους καταρράκτες

Screenshot_2022-12-29-10-22-15-441-edit_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

23 ώρες πριν, p_k said:

@mixtri

Από τότε που ανέβασα εκείνο το τεστ στα Λαδάδικα έχουν προστεθεί πολλές Ν78, μην ξεχνάς την προχθεσινή μέτρηση στην αγορά Μοδιάνο που είναι από άλλη κεραία.

Επόμενως έχει πολύ δίκιο ο  συμφορουμίτης που λέει ότι έχουν μπει πολλές Ν78.

Σε επόμενη βόλτα στην πόλη θα ανεβάσω κι άλλα τεστ.

Είχαν n78 εξ αρχής στην Θεσσαλονίκη , αλλά ποτέ δεν είχαν καθησει να την ρυθμίσουν σωστά . Φαίνεται ότι στους κεντρικούς δρόμους το κάναν . Επιτελους … βέβαια στους κεντρικούς δρόμους βλέπω κονο τεστ , γιατί με το που πάρεις τα στενά του κέντρου , η victus είναι τραγωδία 

59 minutes ago, p_k said:

Γιαννιτσά, χθες 

Screenshot_2022-12-28-22-22-06-210-edit_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Γιαννιτσά που; 

Απο το ενα πεζοδρόμιο στο απέναντι έχει τρομακτική διαφορά! 

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

2 minutes ago, andreasomageiras said:

Γιαννιτσά που; 

Απο το ενα πεζοδρόμιο στο απέναντι έχει τρομακτική διαφορά! 

Στην έξοδο της πόλης, στα φανάρια για τον δρόμο προς Έδεσσα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Netmonster λέγεται και δεν θέλει root

Poco X3 Pro via Tapatalk

Μετά απο 3 μήνες χρήσης wind 5g που μου έδινε τα απεριόριστα με 5€ μένω και ικανοποιημένος και δυσαρεστημένος απο το δίκτυο εδώ στην Κοζάνη. Ικανοποιημένος γιατί έβαλαν 5g με Ν78 και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν είναι τόσο γεμάτο το δίκτυο όσο των άλλων 2 έχεις πολύ καλό download και γενική μια καλή αποκρισιμότητα στο δίκτυο. Δυσαρεστημένος γιατί καθόλη την διάρκεια του 24ωρου το upload είναι χαμηλό συγκριτικά (μέχρι 10 κατάφερα να δω που οι περισσότεροι ίσως πείτε ότι είναι τέλειο αλλά όταν ο ανταγωνισμός δίνει 20-50 όχι δεν είναι τέλειο για εμένα προσωπικά) με το download και τον ανταγωνισμό. Σε γενικές γραμμές πάντως για 15€/μηνα αξίζει σίγουρα αλλά για εμένα που θέλω κάτι παραπάνω και στο upload δεν... Ελπίζω στο μέλλον να το στρώσουν, διατηρώντας παράλληλα ίδια την τιμή..

6 minutes ago, bbbb said:

Μετά απο 3 μήνες χρήσης wind 5g που μου έδινε τα απεριόριστα με 5€ μένω και ικανοποιημένος και δυσαρεστημένος απο το δίκτυο εδώ στην Κοζάνη. Ικανοποιημένος γιατί έβαλαν 5g με Ν78 και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν είναι τόσο γεμάτο το δίκτυο όσο των άλλων 2 έχεις πολύ καλό download και γενική μια καλή αποκρισιμότητα στο δίκτυο. Δυσαρεστημένος γιατί καθόλη την διάρκεια του 24ωρου το upload είναι χαμηλό συγκριτικά (μέχρι 10 κατάφερα να δω που οι περισσότεροι ίσως πείτε ότι είναι τέλειο αλλά όταν ο ανταγωνισμός δίνει 20-50 όχι δεν είναι τέλειο για εμένα προσωπικά) με το download και τον ανταγωνισμό. Σε γενικές γραμμές πάντως για 15€/μηνα αξίζει σίγουρα αλλά για εμένα που θέλω κάτι παραπάνω και στο upload δεν... Ελπίζω στο μέλλον να το στρώσουν, διατηρώντας παράλληλα ίδια την τιμή..

Πότε έβαλαν N78 στην Κοζάνη; Πόσο μακριά από την κεραία συνεχίζεις να λαμβάνεις σήμα από αυτή;

52 minutes ago, bbbb said:

Από το καλοκαίρι έχουν βάλει στην 911. 1κμ μακριά λαμβανω

Μπορείς να βάλεις Netmonster?

Speedtest βάζω παλιότερο γιατί τώρα δεν έχω δεδομένα στην κάρτα. Από 16/12 το Speedtest αλλά οι ταχύτητες εκεί είναι περίπου όλη την μέρα 37faa85e852dcffe4e7bd41bef189fab.jpga47225b61afdac4884fb15c2ac18a5a2.jpg

3 ώρες πριν, bbbb said:

Speedtest βάζω παλιότερο γιατί τώρα δεν έχω δεδομένα στην κάρτα. Από 16/12 το Speedtest αλλά οι ταχύτητες εκεί είναι περίπου όλη την μέρα 37faa85e852dcffe4e7bd41bef189fab.jpga47225b61afdac4884fb15c2ac18a5a2.jpg

-89 dBm στο 1χλμ; Θαύμα! Δεν μας συνηθίζει σε τέτοια η Novaρα μας

-89 έχει στην Β3. Στην n78 έχει -97dBm αν δεις καλά. Και μια χαρά μπορεί να υπάρξει αυτό το νούμερο σε αυτή την απόσταση όσο μιλάμε για B3

Poco X3 Pro via Tapatalk

14 minutes ago, georgeavl3 said:

-89 έχει στην Β3. Στην n78 έχει -97dBm αν δεις καλά. Και μια χαρά μπορεί να υπάρξει αυτό το νούμερο σε αυτή την απόσταση όσο μιλάμε για B3

Poco X3 Pro via Tapatalk

Ακόμα και έτσι μια χαρά 

21 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Και που το λέγαμε σκάει η είδηση ότι η turkcell θα κάνει deployment Ericsson…

Αποτελεί έκπληξη για εμένα…

78D257A2-DBE7-49ED-8A9C-458E0F2D7700.png

B04D1167-7718-483F-A826-2B26FE83DD15.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

7 minutes ago, mixtri said:

Και που το λέγαμε σκάει η είδηση ότι η turkcell θα κάνει deployment Ericsson…

Αποτελεί έκπληξη για εμένα…

78D257A2-DBE7-49ED-8A9C-458E0F2D7700.png

B04D1167-7718-483F-A826-2B26FE83DD15.png

Αρα ξεφορτώνουν εξοπλισμό απο τη Τουρκία για Ελλάδα…ωραία νέα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

3 minutes ago, Nikolas14 said:

Δεν έχω ιδέα Νικόλα. Δε θα πω για κάτι που δε ξέρω... Απλά θα πω ότι είναι περίεργο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η TMO έχει NSN σε μικρό κομμάτι του δικτύου της (πλέον). Ο λόγος είναι οικονομικός αλλά και τεχνικός. Τα NSN είναι εύκολα στο configuration αλλά από επιδόσεις είναι μέτρια. Σε κάθε περίπτωση σταθερά.
Ο κάθε πάροχος που σέβεται τον εαυτό του δίνει ένα κομμάτι του δικτύου του σε κάθε vendor. Μετράει. Αποφασίζει. Για το ποιος είναι καλύτερος, δες ποια δίκτυα βγαίνουν καλύτερα παγκοσμίως σε benchmarking και θα πάρεις την απάντηση. Στα χαρτιά όλες τέλειες είναι. Όταν έρχεται η ώρα του support κάποιες κάνουν τον κινέζο.
Τα μερίδια αγοράς έχουν ως εξής d5e1f57ccb7feee7c766d0059b13e5d7.jpg

1 hour ago, Nikolas14 said:

Ανακοίνωσε η Turkcell προσθήκη Ericsson και ξεφόρτωσαν ήδη Huawei?

Μπράβο ταχυτις….

54 minutes ago, scream said:

Τα μερίδια αγοράς έχουν ως εξής d5e1f57ccb7feee7c766d0059b13e5d7.jpg

Είναι φοβερό να είναι η /// 24% χωρίς πωλήσεις στην Κίνα, την μεγαλύτερη αγορά του κόσμου. Αν είχε κι εκεί αγορά θα ήταν 30+%… βέβαια η Huawei έχει χάσει Ευρώπη αλλά θα μου πεις τι είναι η Ευρώπη μπροστά στην Κίνα; 

Edited by mixtri

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to NOVA 5G