dioskur Δημ. December 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2021 21 minutes ago, p_k said: Το F2G υποστηρίζει 5g. Θα συμβούλευα κλήση στο 13700 (τεχνικό τμήμα - δωρεάν) για να ελέγξουν αν έχει ενεργοποιηθεί στη γραμμή το 5g. Αυτό μου είπε η πρώτη τηλεφωνήτρια και με σύνδεσε με το τεχνικό τμήμα στο οποίο μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοιου είδους ενέργεια και αν βρεθώ σε κάλυψει 5g θα φανεί αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. December 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2021 Σε f2g δεν χρειάζεται κάτι, αν έχει κάλυψη θα συνδεθείς. Πάντως όταν λένε έχει κάλυψη σε μια περιοχή εννοούν σε ένα μέρος της περιοχής... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 Σε συμβολαιο παντως στην wind επρεπε να παρεις τηλεφωνο στην εξυπηρετηση διοτι στην πλατεια συνταγματος δεν εδειχνε 5G .Στην τηλεφωνικη συνομιλια μεσα σε ενα λεπτο ενεργοποιηθηκε , καναμε επανεκκινηση οπως μας ειπε και ολα καλως μονιμα 5G οπου υπαρχει εμβελεια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 26, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 14 minutes ago, s_wind said: Σε συμβολαιο παντως στην wind επρεπε να παρεις τηλεφωνο στην εξυπηρετηση διοτι στην πλατεια συνταγματος δεν εδειχνε 5G .Στην τηλεφωνικη συνομιλια μεσα σε ενα λεπτο ενεργοποιηθηκε , καναμε επανεκκινηση οπως μας ειπε και ολα καλως μονιμα 5G οπου υπαρχει εμβελεια . Ανάλογα με τη συσκευή. Κι εγώ με Realme χρειάστηκε να πάρω στο 13700 και σε ένα λεπτό ήμουν έτοιμος. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 7 ώρες πριν, p_k said: Ανάλογα με τη συσκευή. Κι εγώ με Realme χρειάστηκε να πάρω στο 13700 και σε ένα λεπτό ήμουν έτοιμος. Σαφέστατα λάθος της Wind καθώς θα έπρεπε να έχει φροντίσει να περάσει IMEI range των 5g συσκευών στο σύστημα... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 26, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 Ναι, δεν αντιλέγω. Αλλά η δουλειά έγινε αμέσως. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 (edited) Έχω ένα TCL 20 R που η ρύθμιση για το 5G είναι στο on αλλά θα καλέσω αύριο στο 13700 όπως είπατε για σίγουρα. Μέχρι στιγμής έχω δει μέχρι 4G+. Edited December 26, 2021 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 26, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 1 minute ago, Brainmorf said: Έχω ένα TCL 20 R που η ρύθμιση για το 5G είναι στο on αλλά θα καλέσω αύριο στο 13700 όπως είπατε για σίγουρα. Μέχρι στιγμής έχω δει μέχρι 4G+. Δεν χρειάζεται να περιμένεις ως αύριο. Δοκίμασε και τώρα, τέτοια ώρα τους είχα καλέσει εγώ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 (edited) 26 minutes ago, p_k said: Δεν χρειάζεται να περιμένεις ως αύριο. Δοκίμασε και τώρα, τέτοια ώρα τους είχα καλέσει Σωστός , ενεργοποιήθηκε το 5G και το VoLTE. Νόμιζα ότι ήταν ok επειδή έβλεπα την ρύθμιση στο κινητό αλλά τελικά το έφτιαξαν από την τεχνική υποστήριξη. Ευχαριστώ Edited December 26, 2021 by Brainmorf 1 Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 Τα one plus τα δέχονται? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 στο δίκτυο ή ακόμη? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 29, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 Τι εννοείς ακριβώς; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 29, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 Θεσσαλονίκη, οδός Γ'Σεπτεμβρίου 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 5 ώρες πριν, p_k said: Θεσσαλονίκη, οδός Γ'Σεπτεμβρίου Σπίτι σου πόσο έχεις ; Απλά ξέρω οτι παίζει καλά στο πολύ κέντρο και θέλω να δω τι γίνεται και ποιο έξω. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 29, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 (edited) 16 minutes ago, cmvr said: Σπίτι σου πόσο έχεις ; Απλά ξέρω οτι παίζει καλά στο πολύ κέντρο και θέλω να δω τι γίνεται και ποιο έξω. Το σπίτι μου είναι 30 χιλιόμετρα από το κέντρο. Γύρω στα 25 με 40 κυμαίνομαι. 4g, B20 Πολύ σωστά, αυτήν τη χρονική στιγμή 5g υπάρχει μόνο στο κέντρο, καρακεντρο ας πούμε της Θεσσαλονίκης. Το λέει εξάλλου και στη σελίδα της η εταιρεία. Πρέπει να επιταχυνθεί η κάλυψη. Edited December 29, 2021 by p_k 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 19 ώρες πριν, p_k said: Τι εννοείς ακριβώς; Ότι δεν τα έχει στα συμβατά κινητά, τουλάχιστον πριν από καιρό Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 15 ώρες πριν, cmvr said: Σπίτι σου πόσο έχεις ; Απλά ξέρω οτι παίζει καλά στο πολύ κέντρο και θέλω να δω τι γίνεται και ποιο έξω. 15 ώρες πριν, cmvr said: Σπίτι σου πόσο έχεις ; Απλά ξέρω οτι παίζει καλά στο πολύ κέντρο και θέλω να δω τι γίνεται και ποιο έξω. Πάντως και από την wind 4-5 massive βλέπω . Ένα στο Καυτατζόγλειο , ένα στο λιμάνι , ένα στην αριστοτελους ένα στο Ίπποκρατειο ένα στην δεθ που υπήρχε λόγο της «πρώτης 5G έκθεσης» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 Έχει και στα Λαδάδικα. Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση με το 5G είναι οτι ήταν διαθέσιμο σε συγκεκριμένα σημεία..5-6 βήματα κάνεις και γυρνάει σε 4G+ Το παρατήρησα χθές βράδυ στην Πλατεία Εμπορίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 12 ώρες πριν, CoyoteD said: Ότι δεν τα έχει στα συμβατά κινητά, τουλάχιστον πριν από καιρό Ακόμα δεν τα έχει. Ούτε VoLTE ούτε 5G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 30, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 4 ώρες πριν, sonakiasfun said: Έχει και στα Λαδάδικα. Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση με το 5G είναι οτι ήταν διαθέσιμο σε συγκεκριμένα σημεία..5-6 βήματα κάνεις και γυρνάει σε 4G+ Το παρατήρησα χθές βράδυ στην Πλατεία Εμπορίου. Τα Λαδαδικα είναι ουσιαστικά κέντρο της πόλης. Επίσης, volte διατίθεται κανονικά από τη Wind. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 1 ώρα πριν, p_k said: Τα Λαδαδικα είναι ουσιαστικά κέντρο της πόλης. Επίσης, volte διατίθεται κανονικά από τη Wind. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι η κάλυψη του 5G είναι σε πολύ συγκεκριμένα σημεία... Έχει πολύ δρόμο ακόμη η Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 30, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 1 minute ago, sonakiasfun said: Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι η κάλυψη του 5G είναι σε πολύ συγκεκριμένα σημεία... Έχει πολύ δρόμο ακόμη η Wind. Σαφέστατα. Πρέπει να επιταχυνθούν οι ρυθμοί. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 Μετά από τηλέφωνο στο 13700 ενεργοποιήθηκα και εγώ στο 5g. Από προχτές μέχρι σήμερα έχω συνέχεια 5g όπου και αν βρισκόμουν στον Πειραιά ακόμη και μέσα στο σπίτι φουλ σήμα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2021 On 30/12/2021 at 3:23 ΜΜ, sonakiasfun said: Έχει και στα Λαδάδικα. Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση με το 5G είναι οτι ήταν διαθέσιμο σε συγκεκριμένα σημεία..5-6 βήματα κάνεις και γυρνάει σε 4G+ Το παρατήρησα χθές βράδυ στην Πλατεία Εμπορίου. στα λαδάδικα πιάνει από το massive στο λιμανι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. January 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2022 On 30/12/2021 at 7:50 ΜΜ, p_k said: Τα Λαδαδικα είναι ουσιαστικά κέντρο της πόλης. Επίσης, volte διατίθεται κανονικά από τη Wind. Είναι η πλάκα είναι ότι και τα δύο εικονίδια είναι αναμμένα στο OnePlus Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts