ST7250 Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 Ειδα σημερα το κινητο μου xiaomi mi 10T pro στο κεντρο της Πατρας να δειχνει 5G σημα Wind. Εκανα και ενα τεστ... Στην ιστοσελιδα της Wind δεν αναφερει καλυψη στην Πατρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 6 minutes ago, ST7250 said: Ειδα σημερα το κινητο μου xiaomi mi 10T pro στο κεντρο της Πατρας να δειχνει 5G σημα Wind. Εκανα και ενα τεστ... Στην ιστοσελιδα της Wind δεν αναφερει καλυψη στην Πατρα. Καλησπερα μονο τοσο πιανει;σε ποιο σημειο εκανες τη μετρηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 7 minutes ago, ST7250 said: Ειδα σημερα το κινητο μου xiaomi mi 10T pro στο κεντρο της Πατρας να δειχνει 5G σημα Wind. Εκανα και ενα τεστ... Στην ιστοσελιδα της Wind δεν αναφερει καλυψη στην Πατρα. Αναβαθμίζουν σε πολλά σημεία μαζί με τη Vodafone μέσω Victus. Τώρα και Ξάνθη αναβαθμίζουν. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 16 minutes ago, gogos2 said: Καλησπερα μονο τοσο πιανει;σε ποιο σημειο εκανες τη μετρηση; Πλατεια Τριων Συμμαχων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2021 22 ώρες πριν, ST7250 said: Ειδα σημερα το κινητο μου xiaomi mi 10T pro στο κεντρο της Πατρας να δειχνει 5G σημα Wind. Εκανα και ενα τεστ... Στην ιστοσελιδα της Wind δεν αναφερει καλυψη στην Πατρα. DSS θα είναι. Στην ουσία, λίγο πιο πάνω από 4G+... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2021 1 hour ago, MitsosDaBest13 said: DSS θα είναι. Στην ουσία, λίγο πιο πάνω από 4G+... Ναι DSS είναι τουλάχιστον Ξάνθη που αναβαθμίζουν. Πάντως όταν ανάβει 5g τρέχει πολύ καλύτερα σε δύσκολα σημεία. Δεν τους δίνω και τα εύσημα πάντως. Τα αυτονόητα κάνουν. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 Αναβαθμίζουν Δυτική Αχαΐα. Εμφανίστηκε σύμβολο 5g σε αρκετές περιοχές… από ταχύτητες καμμία διαφορά έως τώρα από 4g… μέχρι 100Mbps … 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 30, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 7 minutes ago, haforce said: Αναβαθμίζουν Δυτική Αχαΐα. Εμφανίστηκε σύμβολο 5g σε αρκετές περιοχές… από ταχύτητες καμμία διαφορά έως τώρα από 4g… μέχρι 100Mbps … Έτσι γίνεται στην αρχή. Προχωράει λοιπόν το 5g 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 12, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 (edited) Καλησπέρα στην παρέα. Σημερινές μετρήσεις στη Θεσσαλονίκη: Οδός Γ' Σεπτεμβρίου, Λευκός Πύργος, ΔΕΘ, Μακεδονία Παλάς Edited December 12, 2021 by p_k 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 7 minutes ago, p_k said: Καλησπέρα στην παρέα. Σημερινές μετρήσεις στη Θεσσαλονίκη: Οδός Γ' Σεπτεμβρίου, Λευκός Πύργος, ΔΕΘ, Μακεδονία Παλάς Φίλε δεν δείχνουν τίποτα οι φωτογραφίες σου Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 12, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 1 minute ago, cmvr said: Φίλε δεν δείχνουν τίποτα οι φωτογραφίες σου Τώρα είμαστε οκ; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 Just now, p_k said: Τώρα είμαστε οκ; Ναι τζάμι είναι. Πάντως εκεί είναι ποιο άδεια από όλες. Το ίδιο είχε συμβεί το καλοκαίρι που είχα μετρήσει πάνω στην Αριστοτέλους ήταν η ταχύτερη. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 19, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2021 (edited) Οδός Δωδεκανήσου, Θεσσαλονίκη. Είχε τόση κίνηση που από τον Βαρδάρη μέχρι το λιμάνι έκανα 25 λεπτά με το αυτοκίνητο, χθες βράδυ. Edited December 19, 2021 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. December 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2021 Οδός Δωδεκανήσου, Θεσσαλονίκη. Είχε τόση κίνηση που από τον Βαρδάρη μέχρι το λιμάνι έκανα 25 λεπτά με το αυτοκίνητο, χθες βράδυ. Η ημερομηνια διεξαγωγης του τεστ λεει οτι το εκανες μια εβδομαδα πριν. Επισης να τονισουμε οτι τα τεστ σε αυτες τις ταχυτητες καταναλωνουν τα δεδομενα με αντιστοιχους ρυθμους.Το δικο σου καταναλωσε 1.6 GB Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 19, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2021 (edited) Έχεις δίκιο φίλε μου, λάθος screenshot ανέβασα! 😊 Σε λίγο τα σωστά, χθες ήμουν στο κέντρο και έκανα αρκετά speedtests. Για την κατανάλωση το γνωρίζω, αλλά έχω απεριόριστα. Edited December 19, 2021 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 19, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2021 Η σωστή χθεσινή μέτρηση στην οδό Δωδεκανήσου Λιμάνι Θεσσαλονίκης Βαρδάρης Πλατεία Αριστοτέλους Αγίας Σοφίας 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2021 2 ώρες πριν, p_k said: Η σωστή χθεσινή μέτρηση στην οδό Δωδεκανήσου Λιμάνι Θεσσαλονίκης Βαρδάρης Πλατεία Αριστοτέλους Αγίας Σοφίας Την ίδια εικόνα έχω ότι είναι η ποιο άδεια σε αυτά τα σημεία που πήγα το καλοκαίρι σε 5g. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 19, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2021 Το αποτέλεσμα μετράει! 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 18 ώρες πριν, p_k said: Η σωστή χθεσινή μέτρηση στην οδό Δωδεκανήσου Λιμάνι Θεσσαλονίκης Βαρδάρης Πλατεία Αριστοτέλους Αγίας Σοφίας Το ότι η wind θα είχε περισσότερο massive από ότι η Vodafone με τρελαίνει . Να λέμε την αλήθεια από τα ίδια massive παιζουν και οι , η κάλυψη μιαζει ακόμα με trial και όχι με σωστο δίκτυο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 Εδώ πας Λευκό Πύργο και η vf παίζει ακόμα με N1. Λόγω πολλών cells στο ίδιο μέρος μπορεί να πιάνεις 200 και λίγο πιο πέρα να είσαι στα 20. Είναι μπάχαλο επειδή είναι ακόμη η αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 20, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 Σε όλο το κέντρο, το δίκτυο πάει πύραυλος πάντως. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 (edited) Αν δεις τα RSRQ θα διαπιστώσεις οτι απλα δεν υπαρχουν συνδρομητές WIND εκει τριγύρω. ( και εδω που μενω ειναι μονιμως στο -4 -6 στις μπαντες 1800 2600 2100 3500 ( η 3500 θα αργησει εδω) ( η 800αρα παντα κατι κουβαλαει απο τις επικαλύψεις και το λιγοστο bandwidth) Edited December 20, 2021 by HORGRAP Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 1 minute ago, HORGRAP said: Αν δεις τα RSRQ θα διαπιστώσεις οτι απλα δεν υπαρχουν συνδρομητές WIND εκει τριγύρω. ( και εδω που μενω ειναι μονιμως στο -4 -6 στις μπαντες 1800 2600 2100 3500 ( η 3500 θα αργησει εδω) ( η 800αρα παντα κατι κουβαλαει απο τις επικαλύψεις και το λιγοστο bandwidth) Πες μου λιγο την σχεση συνδρομητων / RSRQ για να ξερω τι να βλεπω... στο δικο μου κινητο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. December 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2021 Καλησπέρα. Εδώ και 2 εβδομάδες έχω το samsung A52S και πουθενά ειδικότερα Πειραιά δεν έχω δεί σήμα 5g.Έχω f2g και τους πήρα τηλέφωνο μήπως δεν δίνουν σε f2g. Η μία τηλεφωνήτρια μου είπε ότι δεν με έχουν ενεργοποιήση σε 5g και η άλλη που με παρέπεμψε η πρώτη μου είπε ότι απλώς δε έχω βρεθεί σε κεραία 5g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 23, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2021 Το F2G υποστηρίζει 5g. Θα συμβούλευα κλήση στο 13700 (τεχνικό τμήμα - δωρεάν) για να ελέγξουν αν έχει ενεργοποιηθεί στη γραμμή το 5g. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts