konakis Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Μια χαρά είναι η Wind 15 χρόνια ήμουν στην κόκκινη, από το '18 πήγα στην μπλε. Ο τεχνικός διευθυντής της κοτέ στα μέρη μου είναι συγγενικό μου πρόσωπο.Πρέπει να είσαι ευέλικτος, διπλωμάτης , να κοιτάς και να αρπάζεις την ευκαιρία σε σχέση με τα θέλω σου. Αφού δεν σου κάνει η wind πας εκεί που σε ικανοποιεί. Τα υπόλοιπα δικά σου... καλά speed test να έχεις ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Χαίρομαι... Σκουπίσου μην ξεχαστείς ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Διαφημιση ξε διαφημιση να λεμε την αληθεια ενα speestest απο wind δεν ειδαμε...Πραγματικα το μονο που ειδαμε ειναι ενα αγνωστου πηγης και τοποθεσιας..Ενας ρε παιδια δλδ δεν ειδε 5G απο την wind? Δεν το αναφερω τοσο καιρπ γιατι περιμενω ακομα το δικο μ 5G κινητο για να τεσταρω απο μονος, αλλα νμζ οτι περασε αρκετος καιρος και δεν εχουμε δει ΚΑΝΕΝΑ speestest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 19, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Έχουν δημοσιευθεί αρκετά, στα κοινωνικά δίκτυα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Έχουν δημοσιευθεί αρκετά, στα κοινωνικά δίκτυα. Πραγματικα δεν εχω δει κανενα, μπορει να ετυχε αλλα σε οσες ομαδες ειμαι μονο για την cosmote βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Διαφημιση ξε διαφημιση να λεμε την αληθεια ενα speestest απο wind δεν ειδαμε...Πραγματικα το μονο που ειδαμε ειναι ενα αγνωστου πηγης και τοποθεσιας..Ενας ρε παιδια δλδ δεν ειδε 5G απο την wind? Δεν το αναφερω τοσο καιρπ γιατι περιμενω ακομα το δικο μ 5G κινητο για να τεσταρω απο μονος, αλλα νμζ οτι περασε αρκετος καιρος και δεν εχουμε δει ΚΑΝΕΝΑ speestest Μικρή κάλυψη, λίγες συσκευές. Σε 2 3 μήνες θα υπάρχουν αρκετά speedtests. Προς το παρόν περιμένουν να τους έρθει εξοπλισμός. Ο νοών νοείτω. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Μικρή κάλυψη, λίγες συσκευές. Σε 2 3 μήνες θα υπάρχουν αρκετά speedtests. Προς το παρόν περιμένουν να τους έρθει εξοπλισμός. Ο νοών νοείτω. Περιμένουμε unboxing video :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Περιμένουμε unboxing video :lol: Λυπάμαι αλλά έχει ήδη γίνει. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Ε τότε περιμένουμε να το ανεβάσεις :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 Δηλαδή η Wind κοροιδεύει τους πελάτες της; :wacko: Γιατί; Πρώτη φορά θα ναι;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 Γιατί; Πρώτη φορά θα ναι;:rolleyes: Μου φαίνεται υπερβολικό σε αυτή την περίπτωση. Μια δοκιμή ίσως να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Εφόσον αναφέρουν δήμους, είναι παραπλανητικό να έχουν κάλυψη μόνο σε μια περιοχή του δήμου, και δεν πιστεύω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Πάντως στην αριστοτελπυς στο σταθμό έχει massive mimo , πρέπει να έχει ένα pair από huawei και ένα από Ericsson ...Της COSMOTE πάντως δεν είναι α στείλω φωτό μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Πάντως στην αριστοτελπυς στο σταθμό έχει massive mimo , πρέπει να έχει ένα pair από huawei και ένα από Ericsson ...Της COSMOTE πάντως δεν είναι α στείλω φωτό μετά Όταν έχεις 2-3GB data στη WIND, τρέξε ένα speedtest. :p Σε Wingo καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Πάντως στην αριστοτελπυς στο σταθμό έχει massive mimo , πρέπει να έχει ένα pair από huawei και ένα από Ericsson ...Της COSMOTE πάντως δεν είναι α στείλω φωτό μετά Πολύ περίεργο. Προς την ίδια κατεύθυνση; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Πολύ περίεργο. Προς την ίδια κατεύθυνση; Αυτός είναι ο σταθμός προ massive mimo , από ότι βλέπω αυτά τα πάνελ βλέπουν στην ίδια κατεύθυνση ...Στο ΕΕΤΤ βλέπω ότι ο σταθμός είναι της Vodafone αλλά μετά το 19 πρόσθεσε και η wind , όποτε μήπως ισχύει ότι η μια σειρά είναι VF και η μια wind ? https://drive.google.com/file/d/1nUMBhQ4-5384wdjrWxITUg6oDe0FZgn9/view?usp=drivesdk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_tar Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Καλησπέρα. Εάν υπάρχει κάποιος που έχει πιάσει 5g σημα στη Θεσσαλονίκη ας ενημερώσει γιατί εγώ γύρισα σε όλα τα σημεία που έχει ενημερώσει η wind ότι υπάρχει 5g και δεν βρήκα πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 (edited) Καλησπέρα. Εάν υπάρχει κάποιος που έχει πιάσει 5g σημα στη Θεσσαλονίκη ας ενημερώσει γιατί εγώ γύρισα σε όλα τα σημεία που έχει ενημερώσει η wind ότι υπάρχει 5g και δεν βρήκα πουθενά Παρασκευη παω θα ελεγξω....Nice , το 5g ΗΡΘΕ. Για να λεμε και την αληθεια ομως και στον σταθμο που εεχει στα λαδαδικα φαινεται να εχει εξοπλισμο Edited February 4, 2021 by georgebad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 Αυτός είναι ο σταθμός προ massive mimo , από ότι βλέπω αυτά τα πάνελ βλέπουν στην ίδια κατεύθυνση ...Στο ΕΕΤΤ βλέπω ότι ο σταθμός είναι της Vodafone αλλά μετά το 19 πρόσθεσε και η wind , όποτε μήπως ισχύει ότι η μια σειρά είναι VF και η μια wind ? https://drive.google.com/file/d/1nUMBhQ4-5384wdjrWxITUg6oDe0FZgn9/view?usp=drivesdk Δε βλέπω massive mimo?!? Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 (edited) Δε βλέπω massive mimo?!? Αυτή είναι προχθεσινή https://drive.google.com/file/d/1sMcRluPlOxJL-jd3f7rVe_ORTrEYfTyA/view?usp=drivesdk Η μεσαία σειρά huawei massive δεν είναι ; Μπερδεψα τα radios με πανελακια , μιαζουν και αυτα πολυ τα ατιμα απο μακρια Edited February 14, 2021 by georgebad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 Αυτή είναι προχθεσινή https://drive.google.com/file/d/1sMcRluPlOxJL-jd3f7rVe_ORTrEYfTyA/view?usp=drivesdk Η μεσαία σειρά huawei massive δεν είναι ; Αυτά κάτω νόμιζα πτι ήταν Μικρά Παντελάκης αλλά δεν είναι ..άρα εμείς μη σειρά massive Ναι. Η μεσαία σειρά massive mimo είναι. Κάτι πρέπει να κάνει με το μέγεθος τους η Huawei. Πολύ χοντρά και βαριά έχω ακούσει. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 (edited) Πέρασε απαρατήρητο από τα νέα, αλλά ανακοίνωσε standalone 5G η Wind, μπροστά και από την Cosmote :cool: Για βιομηχανικές εφαρμογές προς το παρόν μόνο. https://www.wind.gr/gr/wind/media/deltia-tupou/deltio-tupou/1526318739506/ Edited February 14, 2021 by georgemv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 14, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 Πέρασε απαρατήρητο από τα νέα, αλλά ανακοίνωσε standalone 5G η Wind, μπροστά και από την Cosmote :cool: Για βιομηχανικές εφαρμογές προς το παρόν μόνο. https://www.wind.gr/gr/wind/media/deltia-tupou/deltio-tupou/1526318739506/ Αυτή η είδηση είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να της δοθεί μεγαλύτερη προσοχή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 Ναι. Η μεσαία σειρά massive mimo είναι. Κάτι πρέπει να κάνει με το μέγεθος τους η Huawei. Πολύ χοντρά και βαριά έχω ακούσει. Είναι 64T64R, 37-40kg. Νομίζω και τα αντίστοιχα 64άρια AIR της Ericsson είναι ίδιου μεγέθους αν όχι και βαρύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 Είναι 64T64R, 37-40kg. Νομίζω και τα αντίστοιχα 64άρια AIR της Ericsson είναι ίδιου μεγέθους αν όχι και βαρύτερα. Νόμιζα ότι ήταν 32t. Για 64 normal φαίνεται. Τα air gen4 δεν είναι βαριά (33kg αυτό που έχω στο lab). Τα παλιότερα ήταν μειξη fpga και asic. Τωρα έχει πάει σχεδόν 100% σε asic. Πιο γρήγορα, πιο ελαφριά, δε ζεσταίνονται καθόλου. Σε πελάτη στο UAE που έβαλε Huawei σε trial φεύγανε οι βλάβες βροχή σε υψηλές θερμοκρασίες. Ηταν να πάμε 50-50 και τελικά πήγε 100% ///. Δε ξέρω τα νέα massive mimo της Huawei πως πάνε από θερμοκρασίες αλλά ως και NSN πήγανε σε υδροψυξη για αυτά τα κλίματα... Το ερώτημα είναι γιατί πάει σε 64t64r η Wind? Αν τους παίρνει για massive deployment καλά κάνουν, θα τα περίμενα περισσότερο σε στάδια... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 Δε βγάζει νόημα να είναι 64T64R, μήπως οι πληροφορίες δεν είναι σωστές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts