Jump to content

special_tar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About special_tar

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

special_tar's Achievements

  1. Τα πάντα δουλεύουν τέλεια , messenger, viber, nfc eurobank, ειδοποιησεις, εφόσον βαλεις gms, και παγωσεις με το icebox, το google framework. Τσεκαρε προηγουμενα ποστ, για λεπτομερειες.
  2. Μήπως έκανα κάτι λάθος; Ακολούθησα τις οδηγίες όλα καλά, αλλά μόλις δοκίμασα να κανω defrost to framework , εμφανίστηκε το μηνυμα η συσκευη σου δεν ειναι συμβατή με το google play protect. πολλές εφαρμογές δε δουλευουν σωστα πια. Τι πρεπει να κανω για να στρωσει το κινητο; Μήπως επαιζε ρόλο γιατι δεν ειχα τα google service , εγκατεστημενα με το googlefier; Ευχαριστω.
  3. Καλημέρα . Έχω περάσει τα GMS πριν τη διαδικασία με το googlefier. Αν και ανέβηκε η διαδικασία σε προηγουμενο ποστ, σε οτι αφορά freeze με icebox για τις ειδοποιήσεις, δε μπορεσα να καταφέρω να το κανω να λειτουργήσει. Μήπως υπάρχει κάποιος ευκολος τροπος, να ακολουθησω οδηγιες για το icebox; Ευχαριστώ.
  4. special_tar

    NOVA 5G

    Καλησπέρα. Εάν υπάρχει κάποιος που έχει πιάσει 5g σημα στη Θεσσαλονίκη ας ενημερώσει γιατί εγώ γύρισα σε όλα τα σημεία που έχει ενημερώσει η wind ότι υπάρχει 5g και δεν βρήκα πουθενά
  5. Φίλε konandrio εχεις να προτείνεις ενα μικρό tutorial, πως να χρησιμοποιήσουμε το icebox; Ευχαριστώ.
  6. Η συσκευή έχει τσιμπήσει κανα 60αρι πάνω, είχε φτάσει μέχρι και 570 -580 ευρώ. Σε αυτά τα χρήματα είναι η καλύτερη συσκευή. (για μένα) τόσο απλά. Χτύπα τη και δε θα το μετανιώσεις .
  7. Εγκατέστησες την 11 με το hisuite στον υπολογιστή; Σου κάνε καθαρή εγκατάσταση από το 0 η απλά αναβάθμιση; Είχες βάλει από πριν gms; Και γω πολύ θα ήθελα νετφλιξ σε 4κ αλλά αυτό νομίζω έχει να κάνει πιο πολύ με την εφαρμογή και την υποστήριξη στο κινητό κάτι που δεν υποστηρίζει ακόμα.
  8. Καλησπερα και καλη χρονιά. Έχετε πάρει όλοι την 11; Γιατί ακόμα τη περιμένω . Διάβασα μερικά παιδιά την έχουν εδώ και 15 μέρες.
  9. Επειδή χρησιμοποιώ 2 κάρτες, παίζει ρόλο ; Τη sim με τα data την έβαλα πρώτη , και την ομιλία δεύτερη. Τη sim με τα δεδομένα τη βλέπει 5g/4g/3g, ενώ την δεύτερη που αφορά ομιλία τη βλέπει 4g/3g . Με οποία σειρά και να τις βάλω έτσι τις αναγνωρίζει.
  10. Καλημέρα. Το κινητό το αγόρασες απο γνωστη αλυσίδα ή απο σκρουτζομαγαζο; Ακούω τα τηλεφωνα απο εισαγωγή δε θα πιάνουν το σήμα δε ξέρω κάτα πόσο ισχύει. Αμπελόκηποι που βρισκόσουν; Πιάνει σε όλη τη περιοχή;
  11. Υπάρχει φίλος που ενεργοποιηθηκε 5g στο κινητό του στη Θεσσαλονίκη; Και αν ναι σε ποια περιοχή;
  12. δεν ειναι για προσωπικη μου χρηση, τσεκαραμε αν λειτουργει η εφαρμογή στο κινητο
  13. Δυστυχώς η οθόνη στο αυτοκίνητο είναι ραδιο cd, δεν εχει multimedia εφαρμογες παρα μονο συνδεση bluetooth , για συνδεση του τηλεφώνου και ανοιχτη ακροαση. Φτάνει αυτό;
  14. Εγώ το έκανα εγκατάσταση και δουλεύει δε το δοκιμασα στο αυτοκίνητο.
×
×
  • Create New...