Pappous78 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Μήπως κάποιος από εδώ, κάτοχος ενός TSI εργάζεται στη Siemens στην Αθήνα, στο κτίριο δίπλα στην εθνική Αθηνών-Λαμίας ? :what: Παράθεση Golf GT Sport TSI 140PS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Δεν ξερω για αλλα αυτοκινητα,οπως το opc τι καταναλωση εχουν,αν θες ριξε μια ματια. 9.2 lt/100 μέση, αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να συγκρινεις opc και gt οταν μιλαμε για διαφορά +70HP (240ΗΡ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 9.2 lt/100 μέση, αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να συγκρινεις opc και gt οταν μιλαμε για διαφορά +70HP (240ΗΡ). mallon ennoei to Corsa OPC me ta 192 :happy: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Programma h' skastra anoixtou tupou exei valei kanenas sto gt? Sto teleutaio XL (an thumamai kala) eixe video ena Golf GT mono me manitari kai exatmish 63 pou evgaze 180 hp. to eixe sugritiko se pista me veltiwmena polu pio dunata moter (S2000,subaru WRX ktl) kai den ta phgaine kai asxhma!!! 0.2 dekata nomizw eixe diafora me to S2000 sto 400ari!!!!!!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
targman Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 kalispera se olous tous golfakides.exo ena golf 2001 kai skeftomai na to kano antalagi me ena gt.osoi exetai thelo na mou peitai poia ta arnitika kai poia ta thetika,giati skeftomai na pao na to kleiso.eseis ti lete eisastai euxaristimenoi:cry: voithisteme giati eimai se dilima.euxaristo. Φιλε το εχω 5 μηνες και δοξα το θεο δε μου εβγαλε τιποτα.Το ιδιο εχει και ο κολλητος μου (την ιδια μερα το πηραμε) και επισης δεν του εβγαλε τιποτα.Παρα τα 16000 χλμ του φιλου μου και τα 7000 χλμ δικα μου,ολα πανε καλα. Αξιζει να το παρεις απο καθε αποψη,αυτη ειναι η γνωμη μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros33 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Παιδια αν μπει το αυτοκινητο στη βδομαδα παραγωγης ποτε να το περιμενω?Εχει μπει αυτη την βδομαδα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 mallon ennoei to Corsa OPC me ta 192 :happy: to corsa einai sta 7,9/100 http://new.e-go.gr/auto/article.asp?catid=6709&subid=2&pubid=482595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwgt Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 μιας και αρκετή κουβέντα έχει γίνει για τα φρένα του golf σήμερα (το βράδυ) αναγκάστηκα να τα "τεστάρω" σε πραγματικές συνθήκες... Κινούμενος μέσα στην πόλη (σε σχετικά κεντρικό δρόμο) με ταχύτητα όχι μεγαλύτερη από 60-65 βλέπω στα δεξιά μου (σε απόσταση ~50μ.) ενα τζιπ σταματημένο σε STOP και ενω πλησιάζω αποφασίζει να στρίψει αριστερά... σταματάει στα μισά του δρόμου μιας και από το αντίθετο ρεύμα έρχονταν αλλο αυτοκινητο, πατάω φρένο η απόσταση πλέον δεν με πέρνει.. το ΑΒS δουλεύει υπερωρίες... και το μόνο που μου μένει να κάνω είναι να κόψω το τιμόνι δεξιά και να μπω στο στενό...το golfaki άκουσε μια χαρά και τελικά σταματώ παράλληλα με το τζιπ... η τύπισσα με κοιτά κάνει μια χειρονομία του τύπου "κοίτα τον"... (τον τρελό που παει κανονικά στο δρομο του και δεν αφήνει άνθρωπο να παραβιάσει ενα stop)...)και την κάνει με ελαφρά... και να φανταστείτε ότι επειδή πήγαινα καπου κοντα το σκεφτόμουν αν θα παρω το golf ή το polo της μητέρας μου ('97 χωρις abs) ... παλι καλα.... τελος πάντων αν και ειμαι σχεδόν :offtopic: το λευκό golfaki μου, με έβγαλε ασπροπρόσωπο και ήθελα να το πω.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Έχουμε κανα νέο με το θέμα του συμπλέκτη? Το έκανε και στο πατέρα μου που είπε να το δοκιμάσει λίγο παραπάνω :p konv έχεις κανα νέο? DimKav έκανες τπτ με το θέμα του συναγερμού? Konv, DimKav? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyZero3 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 :offtopic: fitalte vwgt xairomai pou den epathes tipota esy kai to amaksi mou!Egw se paromoia fash exasa to prwto mou amaksi mono pou htan pappous pou milage se kinhto!K anakoufizomai me to gegonos oti to amaksi antapokrithike swsta! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 καλημερα, μπορει καποιος να μου πει τι διαφορες εχουν ο υπολογιστης ταξιδιου PLUS απο τον απλο περαν οτι εχει μεγαλυτερη οθονη και δειχνει συγκεκριμενα ποια πορτα ειναι ανοιχτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Είναι αλήθεια ότι περιλαμβάνει Cruise Control στον βασικό εξοπλισμό ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Είναι αλήθεια ότι περιλαμβάνει Cruise Control στον βασικό εξοπλισμό ? ποιο απ'ολα ??? το JETTA περιλαμβανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 ποιο απ'ολα ??? το JETTA περιλαμβανει To Golf 1.4 TSI 140ps (To γράφει στο διαφιμιστικό του) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 To Golf 1.4 TSI 140ps (To γράφει στο διαφιμιστικό του) νομιζω ετσι δεν ειμαι σιγουρος οτι περιλαμβανει η εκδοση sprotline!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 νομιζω ετσι δεν ειμαι σιγουρος οτι περιλαμβανει η εκδοση sprotline!!!!! H HighLine έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 νομιζω ετσι δεν ειμαι σιγουρος οτι περιλαμβανει η εκδοση sprotline!!!!! Nope... To Sportline δεν έχει Cruise Control... Και εγώ νομίζω πως το Highline έχει που είναι η έκδοση με τις "ανέσεις" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 φίλε vwgt 3θυρο ή 5θυρο είναι το golf που έχεις; Αν είναι 3θυρο ανέβασε μερικές φωτογραφίες αν μπορείς, γιατί είμαι μεταξύ λευκού, μαύρου και μπλε γραφίτη. Όσο για τα φρένα που λες, λένε ότι δεν είναι καλά του TSI, για του GT γράφουν πολύ καλά σχόλια στα περιοδικά. Επίσης πήρα το περιδικό TopGear και έχει συγκριτικό ανάμεσα στα Golf GT-Megane GT-Astra 1.6T 180ps. Για άλλη μια φορά πρώτο βγήκε το Golf ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimKav Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Konv, DimKav? Me to sunagermo den ekana akoma kati , 8a paw se kana 500xlm na alaksw ladia (lew na ta alaksw sta 5000 etsi gia freskarisma) .Otan kleisw ranteuou 8a tous pw kai gia to sunagermo. kai 8a se enhmerwsw. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwgt Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 φίλε vwgt 3θυρο ή 5θυρο είναι το golf που έχεις; Αν είναι 3θυρο ανέβασε μερικές φωτογραφίες αν μπορείς, γιατί είμαι μεταξύ λευκού, μαύρου και μπλε γραφίτη. το 3θυρο εχω... το λευκό το βλεπω πως ειναι το χρωμα που πλασαρουν τωρα στις σπορτιφ εκδοσεις... δες νεο S3, S5 typeR κτλ (ειχα δει στο gti σε λευκό και ετσι το επελεξα), το μαυρο εχει φορεθεί παρα πολυ...όσο για το μπλε γραφιτη δεν ειναι και ασχημο...προσωπικά εκτος απο το λευκο θα κοιταζα το ανθρακι... τελος για φωτο που λες δεν εχω προχειρες αλλα μεσα στις επομενες μερες θα φροντισω να βγαλω και να ανεβασω μερικες...αν μπορεις να περιμενεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 το 3θυρο εχω... το λευκό το βλεπω πως ειναι το χρωμα που πλασαρουν τωρα στις σπορτιφ εκδοσεις... δες νεο S3, S5 typeR κτλ (ειχα δει στο gti σε λευκό και ετσι το επελεξα), το μαυρο εχει φορεθεί παρα πολυ...όσο για το μπλε γραφιτη δεν ειναι και ασχημο...προσωπικά εκτος απο το λευκο θα κοιταζα το ανθρακι... τελος για φωτο που λες δεν εχω προχειρες αλλα μεσα στις επομενες μερες θα φροντισω να βγαλω και να ανεβασω μερικες...αν μπορεις να περιμενεις... Ok ευχαριστώ. Δεν βιάζομαι, όποτε μπορείς ανέβασε φωτογραφίες. Επίσης μου αρέσει και σε ασημί. Είμαι σε μεγάλο δίλλημα με το χρώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_mech Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Ena einai to xrwma. CANDY WHITE....Se 7 meres erxetai...Apo 18 ianouariou perimenw!!!!! GT panta.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyZero3 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Katapliktiko xrwma gia mena Einai to Laser Blue, alla mou eipan oti to exoun stamatisei kai meta ena xrwma pou den to synantas syxna se Golf einai to Shadow Blue(to opoio pareigeila egw,tha kanei wraia antithesh me to kokkino I :P) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konin Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Ok ευχαριστώ. Δεν βιάζομαι, όποτε μπορείς ανέβασε φωτογραφίες. Επίσης μου αρέσει και σε ασημί. Είμαι σε μεγάλο δίλλημα με το χρώμα. Να η έκδοση LineR σε λευκό.... http://img208.imageshack.us/img208/9185/volkswagengolfrline4gj0.th.jpg http://img86.imageshack.us/img86/9625/volkswagengolfrline5kt7.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnHaCkAbLe Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Τι σημαίνει "έκδοση LineR" ?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts