Jump to content

jimarasss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    409
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About jimarasss

  • Ημ. Γέννησης 03/08/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jimarasss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς την ερώτησή σου. Μήπως ενοείς.....τα cb? Τα 'vhf' τα βάζουν οι ραδιοερασιτέχνες, άσχετα αν ειναι φορτηγατζίδες, γιατροί, δάσκαλοι, μπακάλιδες ή γεωργοι, άρα αν κάποιος 'φορτηγατζής' κατέχει νόμιμη άδεια ραδιοερασιτέχνη τότε μιλάει στις συχνότητες που έχουν εκχωρηθεί απο το υπουργείο και είναι απο 144-146mhz. (για ραδιοερασιτεχνική χρήση πάντα φυσικά) :)
  2. Κατα πάσα πιθανότητα ναι, αλλα ποιός ο λόγος; :confused:
  3. Θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερώτηση παιδιά. Υπάρχει δυνατότητα για αγορά με δόσεις μέσω προπληρωμένης (χρεωστικής) πιστωτικής κάρτας μέσω διαδυκτίου? Δηλαδή (τυχαίο παράδειγμα) για μιά αγορά των 300 ευρώ σε 3 άτοκες δόσεις μπορώ να τη χρησιμοποιήσω? Μιλάω για την webuy της πειραιώς
  4. From Σέρρες with love :) http://img12.imageshack.us/img12/6646/dsc00504kpq.th.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img405.imageshack.us/img405/3905/dsc09640l.th.jpg Uploaded with ImageShack.us
  5. Ναι φυσικά. Αφου με το βιβλιάριο στο χέρι πάω κάθε φορα... :p Πω πω και τόσο καιρό νόμιζα οτι ήταν μόνο για πληρωμές λογαριασμών... Ευχαριστώ.
  6. Παιδιά...μια ερώτηση. Στην τράπεζα πειραιώς μπορεί να γίνει κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό που έχω στην τράπεζα απο τον αυτόματο ταμία? Για να μην περιμένω με τις ώρες στην ουρά κάθε φορά που θέλω να κάνω μια απλή κατάθεση....
  7. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει στην (χαζή?) ερώτηση....εάν υπάρχει δυνατότητα ανταλαγής (για συλλεκτικούς καθαρα λόγους) ευρώ με δραχμές απο την τράπεζα της ελλάδος? Δηλαδή π.χ. να τους πάω 29.35 ευρώ και να μου δώσουν ενα δεκαχίλιαρο?
  8. Ε όχι και γκαφα!!! Κι εγώ αυτό βάζω εδώ και χρόνια! Το βρίσκω απο 12,5 μέχρι 14 ευρώ. Πολύ καλό λάδι είναι και το motul (710 αν θυμάμαι καλα...)
  9. Αφήνει το μηχανακι να πάρει πολυ περισσοτερες στροφες, αρα κατα πασα πιθανοτητα ναι, θα παει καλυτερα. Προσωπικα δεν γνωριζω αν εχει κοφτη.
  10. Και τα μηχανάκια που λεω εγώ βελτιωμένα ήταν... Όταν βγάζαμε για κάποιο λόγο το πιστόνι ήταν πάνω σαν να είχες πάρει ένα καρφάκι και να χτυπούσες το πιστόνι στο ίδιο σημείο συνέχεια. Είχε μικρά μικρά σκαψιματάκια δηλαδή επάνω του, μέχρι που τρυπούσε τελέιως... Δεν ξέρω τι ακριβώς έφταιγε, αλλα απο τότε φιλάω τα ρούχα μου....;)
  11. Το θέμα είναι οτι κανένας δεν κάθεται να ρυθμίσει τπτ. Άσε που και σωστό μίγμα να έχεις, η ηλεκτρονική αυτή δεν ειναι και οτι καλύτερο για μανίσιο πιστόνι.... Anyway, εγώ πάντως και στα 3 μηχανάκια γνωστών που μπήκε ηλεκτρονική, το πιστόνι τα φτυσε πολύ γρήγορα. Κατ εμέ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΩ την μετατροπή φίλε Gazofonias
  12. Το μόνο που σίγουρα θα κερδίσεις είναι ένα τρύπιο πιστόνι μετά απο μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα...
  13. Ναι, τόσο. Εξαρτάται και απο τα κιλά που έχεις. :p
  14. :confused: Δεν γίνεται να το κάνεις αυτό... γιατι πολύ απλά....δεν χωράει.
×
×
  • Create New...