dc03kks Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 pedes mipos kseri kanenas sto 1o service twn 15000km ektos apo ladia k filtro ti allo kanoun??? ennoo meta tin allagi sindeoun to amaksi me kapio elec, egefalo gia rithmisis???? episis stin antiprosopia etea, mallon den afinoun na vlepis.... kseri kanenas ama iparxi kanena eksousiodotimeno sinergio gia na vlepis tis allages????:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aneuthinos Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Στα 15.000 χλμ αλλαζουν λαδια κ φιλτρο, συμπληρωνουν υγρα σε ψυγειο αν χρειαζεται, ελεγχουν το πατωμα του αυτοκινητου, ελεγχος φρενων/πιεσης ελαστικων και λαμπων, και τσεκαρουν και τον ηλεκτρ. εγκεφαλο για τυχον σφαλματα. Απο εκει και περα σε ρωτανε αν εχεις καποιες παρατηρησεις να κανεις για να το τσεκαρουν, π.χ. τριξιματα/περιεργοι θορυβοι κλπ. Εγω μενω ΒΑ προαστια και στο εξουσιοδοτημενο με αφησαν κανονικα να βλεπω και να ρωταω, χωρις βεβαια να γινομαι ενοχλητικος και να καθομαι στην μεση. Αν σε βολευει η περιοχη στειλε μου ενα πμ να σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VWRulez Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Παιδια για σκαστρα ανοιχτου παιζει τπτ? Εχει βαλει καποιος...? Απο οσα εχω ρωτησει σε γνωστους βελτιωτες μου ειπανε οτι αργει λογω του οτι πρεπει να φτιαξουν μια υβριδικη για να χωρεσει. Εχει καποιος κατι νεοτερο? Σκαστρα για το TSI υπαρχει της "forge" και κοστιζει 150 Ε εχει κατασκευαστει συγκεκριμενα για αυτον τον κινητηρα. Εγω προσωπικα θα την βαλω, αλλα στο μελλον.... για αρχη βελτιωνω την εξωτερικη εμφανιση... ( μεχρι στιγμης φαναρια, σποιλερ απο GTI ) σκαστρα θα βαλω μαζι με το προγραμμα... Παράθεση TSI 140 ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimKav Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Σκαστρα για το TSI υπαρχει της "forge" και κοστιζει 150 Ε εχει κατασκευαστει συγκεκριμενα για αυτον τον κινητηρα. Εγω προσωπικα θα την βαλω, αλλα στο μελλον.... για αρχη βελτιωνω την εξωτερικη εμφανιση... ( μεχρι στιγμης φαναρια, σποιλερ απο GTI ) σκαστρα θα βαλω μαζι με το προγραμμα... VWRulez apo pou ta agorases auta (Fanaria kai spoiler)? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dc03kks Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Στα 15.000 χλμ αλλαζουν λαδια κ φιλτρο, συμπληρωνουν υγρα σε ψυγειο αν χρειαζεται, ελεγχουν το πατωμα του αυτοκινητου, ελεγχος φρενων/πιεσης ελαστικων και λαμπων, και τσεκαρουν και τον ηλεκτρ. εγκεφαλο για τυχον σφαλματα. Απο εκει και περα σε ρωτανε αν εχεις καποιες παρατηρησεις να κανεις για να το τσεκαρουν, π.χ. τριξιματα/περιεργοι θορυβοι κλπ. Εγω μενω ΒΑ προαστια και στο εξουσιοδοτημενο με αφησαν κανονικα να βλεπω και να ρωταω, χωρις βεβαια να γινομαι ενοχλητικος και να καθομαι στην μεση. Αν σε βολευει η περιοχη στειλε μου ενα πμ να σου πω. file aneuthine se euxaristo gia tis info su!!! an enois salonika se parakalo pes mu odo.......... pali se euxaristo pados Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Σήμερα το βρήκα χτυπημένο πίσω: φτερό, φανάρι, προφυλακτήρα. Όσα θα δώσω για να το φτιάξω μακάρι να τα πληρώσει τριπλά σε χημειοθεραπείες, εάν βέβαια προλάβει να κάνει Ανάσταση... Το θέμα είναι ότι αν δεν εξαφανιζόταν και μου έκανε δήλωση τότε θα πλήρωνε +10 ευρώ το εξάμηνο ασφάλιστρα για 2 χρόνια, μέχρι να πέσει το bonus malus πάλι. Αν δεν είχε 40 ευρώ ας μου τα ζήταγε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Υπαρχουν πολλη μεγαλα μ.@#$%.. τελικα . περαστικα ρε φιλε.υπολογισε 400περιπου ευρο ζημια εαν δεν θελει αλλαγμα ο προφυλακτυρας. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. April 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 τέλος αυτό που σου είπαν από την αντιπροσωπεία (ότι είναι "σφιχτός" ο κινητήρας και καίει πιο πολύ) είναι αλήθεια και το επιβεβαιώνω (όχι από το golf αλλά από τα άλλα αυτοκίνητα της οικογενείας) nai alla apo tous katoxous toy gt den exo akousei kati tetoio, oti diladi tha pesei i katanalosi meta to strosimo kai to lisimo tou kinitira! jonnylokis φούλαρε το ρεζερβουάρ (μέχρι δηλαδή να σταματήσει μόνη της η αντλία) και πες πόσα χιλιόμετρα έκανες έως ότου ανάψει το λαμπάκι. Αλλιώς δε βγαίνει άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylokis Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Σήμερα το βρήκα χτυπημένο πίσω: φτερό, φανάρι, προφυλακτήρα. Όσα θα δώσω για να το φτιάξω μακάρι να τα πληρώσει τριπλά σε χημειοθεραπείες, εάν βέβαια προλάβει να κάνει Ανάσταση... Το θέμα είναι ότι αν δεν εξαφανιζόταν και μου έκανε δήλωση τότε θα πλήρωνε +10 ευρώ το εξάμηνο ασφάλιστρα για 2 χρόνια, μέχρι να πέσει το bonus malus πάλι. Αν δεν είχε 40 ευρώ ας μου τα ζήταγε... koyragio file, distyxos tous ******* kai tous atzamides pou den sebontai tin periousia tou alou den mporoume na tous apofygoume. Ygeia na exoume skepsou to etsi k ta ilika ta ftiaxnoume Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konin Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Σήμερα το βρήκα χτυπημένο πίσω: φτερό, φανάρι, προφυλακτήρα. Όσα θα δώσω για να το φτιάξω μακάρι να τα πληρώσει τριπλά σε χημειοθεραπείες, εάν βέβαια προλάβει να κάνει Ανάσταση... Το θέμα είναι ότι αν δεν εξαφανιζόταν και μου έκανε δήλωση τότε θα πλήρωνε +10 ευρώ το εξάμηνο ασφάλιστρα για 2 χρόνια, μέχρι να πέσει το bonus malus πάλι. Αν δεν είχε 40 ευρώ ας μου τα ζήταγε... Φίλε Άρη υγεία πάνω απ' όλα... Αλλά αυτούς τους @#&* θα έπρεπε να τους αποβάλλει η κοινωνία...και είναι πολύ εύκολο αρκεί να συμμετέχουν όλοι (ένα χαρτάκι με τον αριθμό του καραγκιόζη στο παρπρίζ σου από κάποιο διερχόμενο που είδε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Σήμερα το βρήκα χτυπημένο πίσω: φτερό, φανάρι, προφυλακτήρα. Όσα θα δώσω για να το φτιάξω μακάρι να τα πληρώσει τριπλά σε χημειοθεραπείες, εάν βέβαια προλάβει να κάνει Ανάσταση... Το θέμα είναι ότι αν δεν εξαφανιζόταν και μου έκανε δήλωση τότε θα πλήρωνε +10 ευρώ το εξάμηνο ασφάλιστρα για 2 χρόνια, μέχρι να πέσει το bonus malus πάλι. Αν δεν είχε 40 ευρώ ας μου τα ζήταγε... Φίλε Άρη τι να πω; Κουράγιο και μη στενοχωριέσαι πολύ γι'αυτά που φτιάχνονται. Όσο για τα παραπάνω μη ξεχνάς ότι ζούμε Ελλάδα, δηλ. κοινώς μπο@ρδέλο! Ξανασκεφτείτε όλοι σας για μικτή ασφάλεια, μπορεί να κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά τουλάχιστον κοιμάσαι λίγο πιο ησυχος! Αρη με το καλό να το ξαναφτιάξεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Σήμερα το βρήκα χτυπημένο πίσω: φτερό, φανάρι, προφυλακτήρα. Όσα θα δώσω για να το φτιάξω μακάρι να τα πληρώσει τριπλά σε χημειοθεραπείες, εάν βέβαια προλάβει να κάνει Ανάσταση... Το θέμα είναι ότι αν δεν εξαφανιζόταν και μου έκανε δήλωση τότε θα πλήρωνε +10 ευρώ το εξάμηνο ασφάλιστρα για 2 χρόνια, μέχρι να πέσει το bonus malus πάλι. Αν δεν είχε 40 ευρώ ας μου τα ζήταγε... Φιλε Αρη σε καταλαβαινω απολυτα.....:mad: :mad: Στο προηγουμενο αυτοκινητο (polo) στους 2 μηνες επεσε πανω του ενας .....ξερεις απο αυτους τους δηθεν "γρηγορους".Την κοπανησε ,αλλα για καλη μου τυχη καποιος του ειχε παρει τον αριθμο....:lol: :lol: και οπως καταλαβαινεις πληρωσε ο καραγκιοζης κανονικα...!!!! Υπομονη φιλε και καλη Ανάσταση. :) :) Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 File zafevolution 8a dokimasw kai 8a sou pw. Periergo mou akougete pantos!!! Έχουμε κανα νέο με το συναγερμό? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylokis Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 αυτο με την μικτη ειναι ενα θεμα. Επιδη το εχω ψαξει αρκετα να σας πω πως καμια μικτη δεν καλυπτει ολες τις ζημιες, ολες εχουν ενα πλαφον γυρω στα 500 ευρω, οποτε μονο για μεγαλες ζημιες πληρωνουν. Μετα δε στο επομενο εξαμηνο σου ανεβαζουν τα ασφαλιστρα κατα πολυ! Οποτε μου φαινεται λιγο κοροιδια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimKav Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Έχουμε κανα νέο με το συναγερμό? zafevolution to kanei kai mena . Me kleisth th mhxanh kai ta alarm on , otan ta kleisw akougontai 2 bip. Alla den energopoihte h apenergopoihte o sunagermos. De kserw th einai auto? Den exw dokimasei akoma na dw an akougete o sunagermos otan xtupaei, auto den eipes? Pws den akougete?.8a to tsekarw kai auto. An pas sthn antiproswpoia please send me a pm na mou peis ti egine!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 zafevolution to kanei kai mena . Me kleisth th mhxanh kai ta alarm on , otan ta kleisw akougontai 2 bip. Alla den energopoihte h apenergopoihte o sunagermos. De kserw th einai auto? Den exw dokimasei akoma na dw an akougete o sunagermos otan xtupaei, auto den eipes? Pws den akougete?.8a to tsekarw kai auto. An pas sthn antiproswpoia please send me a pm na mou peis ti egine!! Επίσης μου κάνει και το άλλο. Άφησα παρκαρισμένο το αυτοκίνητο με ανοιχτά τα alarm και μόλις πήγα να το κλειδώσω με το κουμπάκι ο συναγερμός δεν μπήκε και πιθανότατα (παίζει) να μην κλειδώσε και το αυτοκίνητο. Αυτό θα το δοκιμάσω ξανά για να είμαι σίγουρος. Επίσης έχω μια υποψία οτι ανάλογα με τις πόσες φορες ανάβουν τα alarm μπάινει/βγαίνει ο συναγερμός. DimKav άναψε τα alarm και σβήστα μετά αμέσως. Και δες αν μπαίνει ο συναγερμός περνώντας το χέρι σου μπροστά απο τον αισθητήρα. Και δες αν χτυπάει ο συναγερμός γενικά γιατί εγώ ακούω κατι μικρά σφυρίγματα και δεν είμαι σίγουρος. Στην αντιπροσωπία θα παω κάποια στιγμή αλλά θα είναι μετά το πάσχα γιατί δεν είμαι απο αθήνα. Απλά το πήρα απο το pazaropoulo Ακόμα δεν έχω φτιάξει ούτε τους αισθητήρες που κάνουν παρεμβολή στα φώτα.:p Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 αυτο με την μικτη ειναι ενα θεμα. Επιδη το εχω ψαξει αρκετα να σας πω πως καμια μικτη δεν καλυπτει ολες τις ζημιες, ολες εχουν ενα πλαφον γυρω στα 500 ευρω, οποτε μονο για μεγαλες ζημιες πληρωνουν. Μετα δε στο επομενο εξαμηνο σου ανεβαζουν τα ασφαλιστρα κατα πολυ! Οποτε μου φαινεται λιγο κοροιδια Εγω εχω απαλαγη στα 250€!! Σε οποιαδηποτε ζημια πληρωνω τα πρωτα 250 και τα υπολοιπα η ασφαλεια.... Αν εισαι "ανηχυχος" οδηγος σε συμφαιρει!! ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VWRulez Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 VWRulez apo pou ta agorases auta (Fanaria kai spoiler)? Απο την αντιπροσωποια.. 100 Ε spoiler "πλαινα" (+30τοποθετηση) και 390 Ε φαναρια (+60 τοποθετηση) το αμαξι τωρα δειχνει κουκλα (TSI) με τα πρωτα λεφτα που θα βρω παω για πισω (το γκρι) προφυλακτηρα απο GTI ( 68 E παλι απο αντιπροσωποια) και εξατμιση ....( 200 E περιπου) Παράθεση TSI 140 ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το πλαστικό πλαίσιο που καλύπτει το κενό μεταξύ κονσόλας και radio cd για αλλαγή του rcd 300 ώστε να μη φαίνεται άσχημο; Επίσης κανένα πλαστικό καπάκι για οθόνη 2din έτσι ώστε φεύγοντας απ'το αυτοκίνητητο να μην φαίνεται η οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Απο την αντιπροσωποια.. 100 Ε spoiler "πλαινα" (+30τοποθετηση) και 390 Ε φαναρια (+60 τοποθετηση) το αμαξι τωρα δειχνει κουκλα (TSI) με τα πρωτα λεφτα που θα βρω παω για πισω (το γκρι) προφυλακτηρα απο GTI ( 68 E παλι απο αντιπροσωποια) και εξατμιση ....( 200 E περιπου) Τα φανάρια είναι απλώς smoked ε? ή είναι και xenon? Εξάτμιση θα αλλάξεις μόνο το τελικό κομματι της? Δεν είναι πολλά τα 200 euro? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Απο την αντιπροσωποια.. 100 Ε spoiler "πλαινα" (+30τοποθετηση) και 390 Ε φαναρια (+60 τοποθετηση) το αμαξι τωρα δειχνει κουκλα (TSI) με τα πρωτα λεφτα που θα βρω παω για πισω (το γκρι) προφυλακτηρα απο GTI ( 68 E παλι απο αντιπροσωποια) και εξατμιση ....( 200 E περιπου) καμια φωτο παιζει????? :D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylokis Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 1 Σχετικα με τον συνδιασμο econ και αερα προσ τα πανω που εχει υποθει οτι δινει περισσοτερες κρυμενες ενδειξεις οπως και θερμοκρασια, το δοκιμασα και δεν ειχε κανενα αποτελεσμα, καμια ενδειξη. Τι γινετε με αυτο? 2 Εβαλα μεμβρανες lumar, Μου εχουν κανει γυρο γυρο σε ολα τα τζαμια φυσαλιδες που φαινονται μονο μετα απο καλο καθαρισμα. Τι παιζει? φτιαχνονται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 1 Σχετικα με τον συνδιασμο econ και αερα προσ τα πανω που εχει υποθει οτι δινει περισσοτερες κρυμενες ενδειξεις οπως και θερμοκρασια, το δοκιμασα και δεν ειχε κανενα αποτελεσμα, καμια ενδειξη. Τι γινετε με αυτο? 2 Εβαλα μεμβρανες lumar, Μου εχουν κανει γυρο γυρο σε ολα τα τζαμια φυσαλιδες που φαινονται μονο μετα απο καλο καθαρισμα. Τι παιζει? φτιαχνονται? Σίγουρα τα πάτησες ταυτόχρονα; Ξαναδοκίμασέ το ίσως, θα καταλαβεις οτι έγινε κατι γιατι στην οθονούλα της θερμοκρασίας του οδηγού θα γράφει ένα νούμερο το οποίο όμως δεν είναι θερμοκρασία αλλά ο αριθμός του μενού τον οποίο μπορείς να αλλάξεις κουνώντας του οδηγού τη θερμοκρασία και το υπομενού κουνώντας το μεσαίο του ανεμιστήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylokis Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Σίγουρα τα πάτησες ταυτόχρονα; Ξαναδοκίμασέ το ίσως, θα καταλαβεις οτι έγινε κατι γιατι στην οθονούλα της θερμοκρασίας του οδηγού θα γράφει ένα νούμερο το οποίο όμως δεν είναι θερμοκρασία αλλά ο αριθμός του μενού τον οποίο μπορείς να αλλάξεις κουνώντας του οδηγού τη θερμοκρασία και το υπομενού κουνώντας το μεσαίο του ανεμιστήρα. nai exeis dsikio. oti stis othonitses mou bgazei kati -10 bathmoys alla den katalaba ti einai, pantos mono arithmous ebgaze , pos na bgalis akri apo ayto? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Εδώ λέει μερικές λειτουργίες. Δυστυχώς και γω όσο έψαξα στο νετ δε βρήκα κάτι παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts