Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Oxi re pedia.Giati na min goustaro to GT?Mia xara eine to amaksi.Sovarologeite?Me ta xilia to pao.Apla eipa oti eksoterika(stin maska pou endiaferei) den exei diafora me to tsi.Ayto.Kserei kaneis an mporoume na valoume maska GTI telika?

http://img217.imageshack.us/img217/1269/gtov2vg0.th.jpg

http://img65.imageshack.us/img65/8145/golf55tdo7.th.jpg

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Υ.Γ: Κonv να χαίρεσαι το εργαλείο σου! Τελικά καλά έκανα που το παρήγγειλα και εγώ άσπρο!!:p

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

na rotiso ligo:i maska tou tsi i aftermarket vgainei panta me to kokkino perivlima apo gyro?dhladh an kapoios exei kapoio allo xroma dn mporei na tin paragilei sto xroma tou amaxomatos?

Η μάσκα του Gti (μάλλον αυτό εννούσες...) βγαίνει πάντα μόνο με την κόκκινη γραμμη μπροστά. Σε όποιο χρώμα αμαξώματος και να είναι!

telika dikaio exete.I maska giro apo to sima tis VW(anamesa sta fota diladi) de mpenei sto tsi.kai an mpenei mpenei me para poli megali diskolia.Ta ipoloipa 3 kommatia omos(giro apo tous provoleis omixlis kai mprosta apo to psigeio)mpenoun alla ti na to kaneis?An den exeis ekeini ti kokkini grammi....
[sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions

re paides... GIATI? γιατι δεν χαιρομαστε τα αυτοκινητακια μας οπς=ως τα παραλαβαμε? αν 8ες να του αλλαξεις κατι ας επαιρνες το κατι και οχι αυτο που πηρες... δεν δειχνετε να απολαμβανεται τα αυτοκινιτα σας... δεν καταλαβαινω αυτον τον Wanna be χαρακτηρα... ΑΛΛΟ TSI-GT-GTI... (η μονη αδικια κατα την γνωμη μου ειναι με το tsi που μιαζει με ολα τ FSI) αλλα ακομα και ετσι αυτο πηραμε δεν πηραμε ουτε gt oute gti ΧΟΝΕΨΤΕ ΤΟ!

\αυτη ειναι η γνωμη μου/

Καλησπέρα παιδιά έχω το tsi sportline σε κόκκινο και όταν είχα ρωτήσει για μασκα gt μου είχαν πει ότι εκανε 1100 euro βαμμένη και με την τοποθέτηση πριν 6 μήνεσ .

Εμένα είχε έρθει με pirelli p7.

Aν μπορεί κάποιοσ να μου πει που μπορώ να βρω τι σημαίνει η κάθε ένδειξη που γίνεται με το συνδυασμό των πλήκτρων του κλιματισμού.

μαζι με το TSI δεν σ πουλησαν και εναν μαυρο ντοσιεδακι που λεει GOLF? εκεινοσ 3ερει!

telika dikaio exete.I maska giro apo to sima tis VW(anamesa sta fota diladi) de mpenei sto tsi.kai an mpenei mpenei me para poli megali diskolia.Ta ipoloipa 3 kommatia omos(giro apo tous provoleis omixlis kai mprosta apo to psigeio)mpenoun alla ti na to kaneis?An den exeis ekeini ti kokkini grammi....

Κάτι τέτοιο ψάχνεις?

http://img401.imageshack.us/img401/6323/gtmq4.th.jpg

re paides... GIATI? γιατι δεν χαιρομαστε τα αυτοκινητακια μας οπς=ως τα παραλαβαμε? αν 8ες να του αλλαξεις κατι ας επαιρνες το κατι και οχι αυτο που πηρες... δεν δειχνετε να απολαμβανεται τα αυτοκινιτα σας... δεν καταλαβαινω αυτον τον Wanna be χαρακτηρα... ΑΛΛΟ TSI-GT-GTI... (η μονη αδικια κατα την γνωμη μου ειναι με το tsi που μιαζει με ολα τ FSI) αλλα ακομα και ετσι αυτο πηραμε δεν πηραμε ουτε gt oute gti ΧΟΝΕΨΤΕ ΤΟ!

\αυτη ειναι η γνωμη μου/

+1000!

μαζι με το TSI δεν σ πουλησαν και εναν μαυρο ντοσιεδακι που λεει GOLF? εκεινοσ 3ερει!

Δυστυχώς μου φαίνεται πως αυτό το καημένο το βιβλιαράκι έχει την ίδια τύχη με όλα τα υπόλοιπα βιβλία που παίρνει κάποιος. Στο ράφι...

..........Aν μπορεί κάποιοσ να μου πει που μπορώ να βρω τι σημαίνει η κάθε ένδειξη που γίνεται με το συνδυασμό των πλήκτρων του κλιματισμού.

To 15.0 είναι θερμοκρασία λαδιού

το 19.2 Θερμοκρασία νερού

κοίτα κι εδώ

http://uk-mkivs.net/forums/permalink/55054/287576/ShowThread.aspx

αλλά δεν ισχύουν όλα... μάλλον στις νεώτερες εκδόσεις υπάρχουν αλλαγές..

To 15.0 είναι θερμοκρασία λαδιού

το 19.2 Θερμοκρασία νερού

κοίττα κι εδώ

http://uk-mkivs.net/forums/permalink/55054/287576/ShowThread.aspx

αλλά δεν ισχύουν όλα... μάλλον στις νεώτερες εκδόσεις υπάρχουν αλλαγές..

Konin poly maresei h kokkinh gramh.Kai maresei pou de xreiazete na alakseis olh th maska!!!! Apo pou to phres kai poso??????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε Dimkav

Η κόκκινη γραμή είναι αυτοκόλλητο (πολύ φθηνό) που το πουλάνε στα αξεσουαρ αυτ/των με το μέτρο (είναι απ΄αυτά που συνήθως κολλάνε για διακοσμητικά στις πόρτες).

Η φωτό είναι από δοκιμή που έκανε φίλος (δεν την κράτησε τελικά την γραμμή...)

Υ.Γ. Να συμπληρώσω ότι είχε καλή πρόσφυση στο πλαστικό του προφυλακτήρα, δεν ξεκόλλαγε ούτε στο πλύσιμο.

Ξερετε τι μαρκα εργοστασιακο συναγερμο μπαινει σε GT?Αφου θα παρω συναγερμο σαν δωρο να καταλαβω αν μου εβαλε τον εργοστασιακο η με κοροιδεψε κ μου εβαλε καποιον της σειρας!!

Ξερετε τι μαρκα εργοστασιακο συναγερμο μπαινει σε GT?Αφου θα παρω συναγερμο σαν δωρο να καταλαβω αν μου εβαλε τον εργοστασιακο η με κοροιδεψε κ μου εβαλε καποιον της σειρας!!

ΣΥΝΗΘΩΣ δεν βαζουν εργοστασιακους για δωρο!!!! εξαρταταιαπο τον χρονο παραδωσης αν ειναι δωρο η οχι(τουλαχιστον ειναι μια ενδειξη...) :P

Εγώ δεν εννοώ πωσ λειτουργεί ο κλιματισμόσ αλλα ένα άλλο που γίνεται με τον συνδυασμό των κλιματισμού και δείχνει θερμοκρασία,ταχύτητα κλπ.Αν εσένα τα λέει αυτό το μαύρο βιβλίο πεσ μου και εμένα να το δω εκτοσ αν έχεισ άλλο εσυ.

Oxi re c.Sigoura i kokkini grammi eine teleia alla i kipseloti maska eine pou kanei ti diafora.Oson afora to mnm pou esteile o filos ligo pio pano, apo to amaksi emeina apolita eyxaristimenos apla otan vlepo to GTi tote niotho oti to aytokinito mou meionektei kai thelo na to kano idio(k fisika pio omorfo).Den tithete thema oti eime kagkouras kai thelo na nomizo oti exo GTi(to simataki tha to vgalo).Apla eine fovera omorfo.Tora an i maska apo GT kanei 1100 eyro + 150 eyro i kipseloti maska apo gti tote lipamai de tha paro :( :(
[sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions

Υ.Γ: Κonv να χαίρεσαι το εργαλείο σου! Τελικά καλά έκανα που το παρήγγειλα και εγώ άσπρο!!:p

Σίγουρα έκανες πολύ καλα και να δεις ότι θα το γουστάρεις πολύ... Ασε τους αλλους να λένε ότι θέλουν... ;)

\αυτη ειναι η γνωμη μου/

Για να σας λύσω τις απορίες με το θέμα του προφυλακτήρα.

Gti και GT έχουν τον ίδιο προφυλακτήρα απλά είναι διαφορετικά τα μαύρα πλαστικά. Το Gti έχει εκείνες τις κυψέλες.

Στο TSI και στα λοιπά golf είναι και πάλι διαφορετικοί κατα ένα μέρος. Έχουν τον ίδιο προφυλακτήρα αλλά μαύρα πλαστικά στο κάτω μέρος στον προφυλακτήρα στο TSI έχουν μεγαλύτερα κενά που το κάνουν λίγο πιο επιθετικό.

Στο R32 έχει τον ίδιο προφυλακτήρα με το Jetta και έχει εκείνη την ασημί λεπτομέρια.

Όλοι οι παραπάνω προφυλακτήρες ταιριάζουν σε όλα τα golf και στο jetta γιατί έχουν ακριβώς την ίδια "μούρη"

Επίσης τα μαύρα πλαστικά του κάτω μέρους του προφυλακτήρα από Gti / GT / R32 δεν μπαίνουν στους προφυλακτήρες απο TSI / υπόλοιπα golf γιατί έχουν μικρότερα πλαστικά.

Όλα αυτά δεν είναι απο έγκυρες πηγές αλλά απο έρευνα δικιά μου.

\αυτη ειναι η γνωμη μου/

Για να σας λύσω τις απορίες με το θέμα του προφυλακτήρα.

Gti και GT έχουν τον ίδιο προφυλακτήρα απλά είναι διαφορετικά τα μαύρα πλαστικά. Το Gti έχει εκείνες τις κυψέλες.

Στο TSI και στα λοιπά golf είναι και πάλι διαφορετικοί κατα ένα μέρος. Έχουν τον ίδιο προφυλακτήρα αλλά μαύρα πλαστικά στο κάτω μέρος στον προφυλακτήρα στο TSI έχουν μεγαλύτερα κενά που το κάνουν λίγο πιο επιθετικό.

Στο R32 έχει τον ίδιο προφυλακτήρα με το Jetta και έχει εκείνη την ασημί λεπτομέρια.

Όλοι οι παραπάνω προφυλακτήρες ταιριάζουν σε όλα τα golf και στο jetta γιατί έχουν ακριβώς την ίδια "μούρη"

Επίσης τα μαύρα πλαστικά του κάτω μέρους του προφυλακτήρα από Gti / GT / R32 δεν μπαίνουν στους προφυλακτήρες απο TSI / υπόλοιπα golf γιατί έχουν μικρότερα πλαστικά.

Όλα αυτά δεν είναι απο έγκυρες πηγές αλλά απο έρευνα δικιά μου.

Καλη η ερευνα σου, αλλα συμφωνω 100% με τον KostaKiSs. Δε καταλαβαινω γιατι να προσπαθουμε να κανουμε το αμαξι μου πηραμε κατι διαφορετικο από αυτο που είναι? Εγω εχω παρει το C30 1.8 και με τη γυναικα μου παραγειλαμε τη προηγουμενη εβδομαδα το TSI. Είναι ποτε δυνατον, να κανουμε το TSI or the GT look like the GTI??? Και να μπορεσουμε, what would be the point? Ο καθενας αγοραζει αυτό που αντεχει η τσεπη του. Και εγω θελω την M6, αλλα πηρα Volvo. Παιδια, ευχαριστηθείτε αυτό που εχετε, και αφηστε τις μαϊμουδίσιες μετατροπες.

Εγώ αν είχα tsi θα προτιμούσα να βάλω after market προφυλακτήρες παρά του GT/GTI.

Θα έβαζα κάτι τέτοιο:

http://www.tripple.net/contator/autobiz/news.asp?ber=0&nnr=14562

αν και μπροστά είναι σχεδόν ίδιος με των gt/gti.

Να ρωτήσω κάτι. Οι ζάντες που έχει το δεύτερο είναι αυτές που έρχεται το Sportline; Μου φαίνονται μεγαλύτερες (και πιο όμορφες) ή είναι ιδέα μου;

Σίγουρα είναι τουλάχιστον 17αρες και διαφορετικές από τις 16αρες Mugello που φοράνε τα TSI sportline

an prose3eis kalutera, kai krineis san nohmon kai antikeimenikos an8rwpos eukola vlepeis tis zantes tou sportline tsi... Wstoso an t provlima sunexiseis mporw na s sustisw kapoion eidiko giatro:P plakitsa mn pare3hgh8eis!!

an prose3eis kalutera, kai krineis san nohmon kai antikeimenikos an8rwpos eukola vlepeis tis zantes tou sportline tsi... Wstoso an t provlima sunexiseis mporw na s sustisw kapoion eidiko giatro:P plakitsa mn pare3hgh8eis!!

Είναι αυτές του TSI :yahoo: γιέα

Δεν είναι αυτές του TSI αλλά 17άρες :cry: κρίμα

Τελικά τι είναι γιατί εμένα τα ματάκια μου δε με βοηθάνε! :blink: Είναι και μικρούλα η φωτό αν βρίσκαμε καμμιά άλλη... Ξέρω ότι είναι σαν τις 5άκτινες που δίνει το Sportline αλλά έλεγα μήπως είναι καμμιά 17 που δίνει έξτρα η VW (και συνηθίζει να βάζει στις φωτό για να φαίνονται γ@μώ τα αμαξάκια).

re paidia leo na valo fime sto tsi kai leo na valo LLUMAR!

Exeis akousi kanis kati gia auti tin marka? Einai kali?

Exete na protinete tipota kalitero??

Kai apo magazi iparxei kapoio kalo??

Έχω ακούσει τα καλύτερα απο φίλους μου για τα 3Μ. Τωρα , llumar ενα παλληκάρι που τα έχει, και τα πλήρωσε και πολύ και του έκαναν και φουσκάλες...Είναι βέβαια πρωτίστως και θέμα μάστορα που θα τα κόψει και θα τα κολλήσει καλά! Πάντως εγώ 3Μ θα έβαζα.

Είναι αυτές του TSI :yahoo: γιέα

Δεν είναι αυτές του TSI αλλά 17άρες :cry: κρίμα

Τελικά τι είναι γιατί εμένα τα ματάκια μου δε με βοηθάνε! :blink: Είναι και μικρούλα η φωτό αν βρίσκαμε καμμιά άλλη... Ξέρω ότι είναι σαν τις 5άκτινες που δίνει το Sportline αλλά έλεγα μήπως είναι καμμιά 17 που δίνει έξτρα η VW (και συνηθίζει να βάζει στις φωτό για να φαίνονται γ@μώ τα αμαξάκια).

Παρατήρησε το σχέδιο της ζάντας και το ύψος του ελαστικού στις δυο φωτό (η δευτερη ειναι η 16αρα Mugello)

http://img340.imageshack.us/img340/6316/golf5tsi140nf0.th.jpg

http://img378.imageshack.us/img378/7854/mugelloimageag8.th.jpg